כתב נושא: דיון מעניין - איך אתם מסבירים את התופעה של ראשי הממשלה שקיבלו סיבוב בראש.  (נקרא 1619 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
ראיתי את הסרטון הזה:

עכשיו המנחה שואל את ברוך שאלה שהייתי שמח לקבל תשובה גם ממכם ובמיוחד מחיים כי זה מאוד מעניין.

אני ישאל ויסביר בשפה שלי:

איך אתם מסבירים את כל הדמויות והמנהיגים שהתחילו כאנשי ימין מובהקים, לדוגמא אריאל שרון שזכה לכינוי "אבי ההתנחלויות"
ביבי נתניהו, מנחם בגין שהיה ראש האצ"ל לוחם אמיתי, אבל בסוף המשותף לכולם זה כיסא ראש הממשלה. כולם הגיעו לכיסא הזה ופתאום קיבלו סיבוב רציני בראש, פתאום התחילו להחזיר שטחים, לבגוד בבוחרים שלהם ובעם, ולבצע פשעים חמורים כנגד העם היהודי.

בנוסף לראשי הממשלה יש עוד כמה אנשים בודדים פוליטיקאים או ח"כים זה לא משנה, אבל אני מתייחס בעיקר לראשי הממשלות.

לפי דעתי, ואני לא בטוח אם זאת הסיבה אבל בכל זאת -
שמגיעים למעמד כזה אותם אנשים באמת נבחנים האם אם אמיתיים, מה הכוונה?
הכוונה, שפה אנחנו בדיוק יודעים מי הם באמת. רכב טוב לא זוכה לשבחים אחרי שנה נסיעה, רק אחרי 5-10 שנים בכביש ללא תקלות.
אותם דמויות שמו לעצמם את המטרה להיות ראש ממשלה, ועל פי הדרך שלהם "דרך הימין" שיכול להיות הייתה אמיתית, ויכול להיות גם הייתה מזוייפת כי רוב העם היה בוחר בהם.. אבל לא נכנס לזה וגם על כולם כן על בגין לא הייתי מאמין שזאת הסיבה.

בכל מקרה, אותם אנשים שהגיעו אל המטרה אחרי כל הדרך, פתאום שמו לב שכל העולם לוחץ, השמאל הערב רב הנאצי לוחץ, אמריקה לוחצת ומנופפת בתקציב שלה כקלף מיקוח.. אז יכול להיות שבמצב כזה הם אומרים לעצמם טוב אין ברירה חייבים לשנות פאזה..

אז מצד אחד אפשר להגיד שכולם בסכ"ה רצו את הכיסא של רה"מ ולא באמת חיפשו לעשות משהו עבור העם היהודי, מצד שני אני חושב על בגין שהתחיל עוד לפני שהייתה מדינה.. ועל עוד כמה סיבות ודברים וגם על אריאל שרון ואני לא חושב שזאת הסיבה..

הרי אריאל אדולף שרון, היה מהתומכים הנלהבים ביותר של רעיון ההתנחלויות והאמין בארץ ישראל השלמה, והקים את יחידת פעולות התגמול בצה"ל (101 אם אני לא טועה) פתאום אחרי כמה שנים בכיסא רה"מ הבנאדם נדפק, בוגד בכל הבוחרים שלו, מגרש ברשעות ואנטישמיות יהודים מהבתים שלהם, הורס את כל מה שהוא האמין בו.

יש לכם הסבר לגבי מה שקורה? יש סיכוי לדעתכם שמנהיג כמו חיים או מרזל וכ' יגיע לשלטון ופתאום חס וחלילה יתחיל להיות יותר "מתון" ?

בסרטון כמו שאתם רואים הניו נאצי האנרכיסט תומך הטרור יריב אדולף אופנהיימר יש"ו שר"י טוען שכולם "מתפכחים"
אז בואו לא נתייחס ל"טיעון" של האדיוט המתיוון ראש הערב רב הניו נאצי בישראל.

דיון מהנה.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
זה משתנה. זה לא כלל ברור.
לדעתי בגין עשה את מה שעשה כי חשב שזה מה שטוב. לאחר מכן הכיר בטעותו ומרוב חרטה לא התאושש מזה. לאחר מכן הסתגר בביתו ודעך עד יום מותו.
ביבי כשנבחר בפעם הראשונה להיות ראש ממשלה, היה כבר מחוייב להסכמי אוסלו שנחתמו על ידי הממשלה הקודמת. אבל הימין שלו הפיל אותו מבפנים בגלל המינימום ההכרחי שעשה. עדיין, ביבי לא צדיק וכל מה שביבי רוצה זה הכסא. זה בטוח. כל מה שביבי עושה זה כדי להגיע לצמרת הפוליטיקה ולא שום דבר אחר.
שרון האמין בעבר בהתנחלויות ובהכל. אבל גם שרון לא צדיק גדול. שרון לקח שוחד ועשה דברים. לאחר מכן כשהגשים את משאת חייו ונעשה ראש ממשלה, בגיל זקנה ושיבה, כל מה שרצה הוא להיזכר בהיסטוריה כראש ממשלה של קונצנזוס. כראש ממשלה שעשה רק טוב. ולא לסיים את החיים שלו בכלא בגלל הפשעים שביצע. אז כדי לברוח מהאחריות על הפשעים הוא שבר שמאלה. לברוח מהקב"ה הוא לא יכול. אז ככה או ככה הוא מסיים את החיים שלו בכלא שאין ממנו לא בריחה ולא חופשות.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
תודה רבה אהבתי מאוד את התגובה שלך.
שרון באמת חשב שאם ישבור שמאלה זה ישתיק לו את כל החקירות שהתנהלו נגדו, וזה גם הוחכה שיש במדינה "תיק" על כל אחד ברגע שהוא יעשה משהו שלא מתאים לשמאל התיק יפתח.
קריא מרגלית צנעני והתבטאות המחאה.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!