סקר

האם הייתם מוכנים לבחור בלא יהודי כשר הביטחון? שר החוץ? שר האוצר? שר המשפטים?

כן אם זה דרוזי או נוצרי או גוי רוסי כי הם נאמנים למדינה
1 (6.3%)
כן אבל רק כשרי החוץ, האוצר והמשפטים
0 (0%)
כן אבל רק כשרי האוצר והמשפטים
0 (0%)
כן אבל רק כשרי החוץ והאוצר
0 (0%)
כן אבל לא יותר מאחד בבת אחת
1 (6.3%)
בכלל לא, זו מדינה יהודית ואסור לשים גוי מעל יהודים בארץ ישראל
14 (87.5%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: הייתם מוכנים לבחור בלא יהודי כשר הביטחון? שר החוץ? שר האוצר? שר המשפטים?  (נקרא 4880 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא הסבירו את בחירתכם.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני לא יודע מה לבחור כי הדרוזים והנוצרים (שבמקרה שלנו ערבים) בכלל לא נאמנים לעם ישראל
מה יש גויים הרוסים שאני מכיר באופן אישית כמה שהם כהניסטים...

אז אני לא כ"כ יודע מה לבחור

מנותק Brain

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
יש "גויים" הרבה יותר טובים מיהודים ! הייתי בוחר בברק אובמה להיות ראש הממשלה

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
יש "גויים" הרבה יותר טובים מיהודים ! הייתי בוחר בברק אובמה להיות ראש הממשלה
אז אתה בעצם אומר שהיית בוחר במוסלמי להיות ראש הממשלה.
גם את איסמעיל הנייה היית בוחר לראשות הממשלה...

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
בס"ד

שגוי ירדה וישלוט ביהודים בא"י תובב"א? חס וחלילה. חז"ל פסקו "אין ממנים פרנס על הצבור עד שתהא אמו מישראל".   
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
תלוי לאיזה תפקיד,ורק אם הוא דרוזי

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אני בחרתי באפשרות הראשונה. חוץ מהערבים המוסלמים לא אכפת שיהיה לנו ראש ממשלה מהמגזרים הלא-יהודיים. אל תשכחו שגם בבריטניה כבר היו לפחות שני ראשי ממשלה יהודים (בנג'מין ד'ישראלי, ארתור ג'יימס בלפור)...
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אני לא חושב שזה משנה בכלל הדת. משנה רק הבנאדם.

מבחינתי, כל אדם שנאמן למדינה כמדינה יהודית ודמוקרטית יכול להיות חבר כנסת וגם להיות שר בממשלה.
אין לי בעיה עם זה שיש גויים בארץ, כל עוד הם מבינים שהם אורחים פה ומתנהגים בהתאם(כלומר, לא מנסים לשנות את זה).
תפקיד של שר זה בסך הכל תפקיד ניהולי במדינה, ועדיף לבחור את האדם המוכשר ביותר בתחומו לתפקיד. אין שום קשר לדת.
לגבי שר ביטחון - התפקיד הזה בכלל לדעתי צריך להיות שמור רק לרמטכ"ל לשעבר, שמכיר היטב את הארץ וצורת הלוחמה באירגוני הטרור. כמו שלדעתי שר האוצר צריך להיות פרופסור לכלכלה, שר החוץ צריך לבוא מתחום מקצועי של יחסי ציבור וכו'.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
בס"ד

אני לא חושב שזה משנה בכלל הדת. משנה רק הבנאדם.

מבחינתי, כל אדם שנאמן למדינה כמדינה יהודית ודמוקרטית יכול להיות חבר כנסת וגם להיות שר בממשלה.

ציונים הו ציונים, כמה טוב שאתם נכנסים לכאן לחשוף בפנינו את הפרצוף האמיתי הסטאליניסטי והמתבולל שלכם. יש פה כאלה שלא מוכנים לראות זאת, וזה נהדר שאתם כאן להוכיח להם שהם טועים, ושאין שום קשר כלל וכלל בין הציונות ליהדות. בראבו.       
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
סקר: הייתם מוכנים לבחור בלא יהודי כשר הביטח&#
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 18, 2011, 19:52:46 »
מצחיק שאתם מוכנים לבחור בגוי להיות חלק גדול ממדינה יהודית.
"גר תושב" שיש עליו שבע מצוות בני נח, אינו יכול להיות פעיל פוליטית לגבי השלטון היהודי בא"י. וזה אומר גם שאסור לו להתחרות על מעמד כלשהו בשלטון וגם אין לו זכות בחירה פוליטית.
אם לבן נח - גר תושב אסור, אז בטח שלא לגויים אחרים.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

ציונים הו ציונים, כמה טוב שאתם נכנסים לכאן לחשוף בפנינו את הפרצוף האמיתי הסטאליניסטי והמתבולל שלכם. יש פה כאלה שלא מוכנים לראות זאת, וזה נהדר שאתם כאן להוכיח להם שהם טועים, ושאין שום קשר כלל וכלל בין הציונות ליהדות. בראבו.       

אני ציוני והצבעתי לא. די הורס לך את התיאוריה לא ככה?

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 18, 2011, 20:37:57 »
מצחיק שאתם מוכנים לבחור בגוי להיות חלק גדול ממדינה יהודית.
"גר תושב" שיש עליו שבע מצוות בני נח, אינו יכול להיות פעיל פוליטית לגבי השלטון היהודי בא"י. וזה אומר גם שאסור לו להתחרות על מעמד כלשהו בשלטון וגם אין לו זכות בחירה פוליטית.
אם לבן נח - גר תושב אסור, אז בטח שלא לגויים אחרים.
שיטת הבחירות בישראל אמנם מבלבלת, אבל שר אינו חייב להיות חבר כנסת.
בארה"ב למשל, שם הנשיא נבחר ישירות ואינו צריך את הפרלמנט(=הכנסת בישראל) שיתמוך בממשלה, הנשיא ממנה את ראש הממשלה וראש הממשלה ממנה שרים שהם אזרחים רגילים - ומומחים בתחומם.
לרוב מרצים בכירים באוניברסיטאות...אנשי מקצוע. לא אנשים מתוך הכנסת שסתם רוצים ג'וב.
להיות שר זה עבודה מקצועית, זה לא מחייב להתמודד בבחירות אלא רק לקבל את העבודה מראש הממשלה(שבוחר את השרים). וכל עוד האדם לא נגדנו(מה שהיהדות מגדירה "בני נח"), עדיף שהוא יהיה כמה שיותר מקצועי, ופחות חשוב הדת שלו.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 18, 2011, 21:25:11 »
שיטת הבחירות בישראל אמנם מבלבלת, אבל שר אינו חייב להיות חבר כנסת.
בארה"ב למשל, שם הנשיא נבחר ישירות ואינו צריך את הפרלמנט(=הכנסת בישראל) שיתמוך בממשלה, הנשיא ממנה את ראש הממשלה וראש הממשלה ממנה שרים שהם אזרחים רגילים - ומומחים בתחומם.
לרוב מרצים בכירים באוניברסיטאות...אנשי מקצוע. לא אנשים מתוך הכנסת שסתם רוצים ג'וב.
להיות שר זה עבודה מקצועית, זה לא מחייב להתמודד בבחירות אלא רק לקבל את העבודה מראש הממשלה(שבוחר את השרים). וכל עוד האדם לא נגדנו(מה שהיהדות מגדירה "בני נח"), עדיף שהוא יהיה כמה שיותר מקצועי, ופחות חשוב הדת שלו.

הדת זה העיקר. ללא הדת לא היית קיים. ואגב, בן נח חייב להאמין בדת היהודית וחייב להאמין בקב"ה, כך שאם הוא מה"דת" האיסלמית או הנוצרית או הוואט אבר, הוא לא יכול להיות בן נח.
ואני לא מדברת על שיטת הבחירות במדינה ישראל. בני נח שהם גרי תושב, לא יכולים להיות פעילים פוליטית לא משנה מאיזה בחינה ובאיזה תפקיד. למעשה, הם אפילו נמצאים בא"י עם הבטחה שלא יסכנו יהודים או את השלטון היהודי מכל בחינה שתיהיה.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 18, 2011, 21:51:22 »
הדת זה העיקר. ללא הדת לא היית קיים. ואגב, בן נח חייב להאמין בדת היהודית וחייב להאמין בקב"ה, כך שאם הוא מה"דת" האיסלמית או הנוצרית או הוואט אבר, הוא לא יכול להיות בן נח.
ואני לא מדברת על שיטת הבחירות במדינה ישראל. בני נח שהם גרי תושב, לא יכולים להיות פעילים פוליטית לא משנה מאיזה בחינה ובאיזה תפקיד. למעשה, הם אפילו נמצאים בא"י עם הבטחה שלא יסכנו יהודים או את השלטון היהודי מכל בחינה שתיהיה.
זה בדיוק מה שאני מסביר: שלהיות שר זה לא בהכרח להיות פעיל פוליטית(זה לא אומר להתעסק עם פוליטיקה ולהיבחר וכו'), וזה לא מסכן את השילטון היהודי.
זה פשוט להיות עובד ציבור בתפקיד של מנהל תחום כלשהו במדינה. ראש הממשלה הוא הבוס של כל השרים ויכול לפטר אותם - כיוון שהם לא נבחרו ע"י הציבור עצמו.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
שום תפקיד גם לא לבנות בניינים! הכל עבודה יהודית יהודית יהודית בלבדד

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
סוף סוף אחרי 2000 שנה יש לנו מדינה יהודית אז אנחנו רוצים לקחת את העתיד והאחריות בידנו(כך אמר הרב כהנא הי"ד בהקשר אחר)
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שום תפקיד גם לא לבנות בניינים! הכל עבודה יהודית יהודית יהודית בלבדד

קודם כל תמצא לי יהודי אחד בישראל של המאה ה-21 שיהיה מוכן לעבוד בבניין...

מנותק לא חשובה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "מוטב שאכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינם"
קודם כל תמצא לי יהודי אחד בישראל של המאה ה-21 שיהיה מוכן לעבוד בבניין...

בטח שיש למה שלא ירצו ?

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בטח שיש למה שלא ירצו ?

גם אם יש כאלה אני בטוח שאין מספיק...

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
כן, אם הוא מתאים לתפקיד.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
גם אם יש כאלה אני בטוח שאין מספיק...

יש מספיק יהודים נאמנים שבונים את הבתים שלהם לבד ביו"ש.
אם נשלם טוב ולא נחזיק אותם בתנאי עבדות כמו שרגיל הישראלי הממוצע, כל יהודי יהיה מוכן לעבוד בבניין וחקלאות.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
יש מספיק יהודים נאמנים שבונים את הבתים שלהם לבד ביו"ש.
אם נשלם טוב ולא נחזיק אותם בתנאי עבדות כמו שרגיל הישראלי הממוצע, כל יהודי יהיה מוכן לעבוד בבניין וחקלאות.

היהודים ביו"ש הם אידאליסטים. ברגע שהם יעברו לתחומי הקו הירוק (בין אם מרצונם או בעל כורחם) הם יאבדו את הלהט ההתיישבותי שלהם.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
רק יהודי.
צודקים אלו שאמרו ששר זו משרה מקצועית ולא אמור להיות מינוי פוליטי. אבל כל מינוי שחולש על גורל של מדינה יהודית, כל מינוי של אדם לתפקיד בו הוא משפיע על גורלם של המוני יהודים, צריך להיות של יהודי בעל לב יהודי בלבד.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!