אתה צודק אבל כך בחשבון שאתה לא חייב לעשות דברים אנטישמים או להיות מושפע מדעות כאן בפורום.
אם אתה מגדיר את עצמך כהניסט, אתה מקבל על עצמך את הרב כהנא זצוק"ל כרב שלך, והרב כהנא היה בעד גיוס לצבא והוא עצמו שירת בצבא.
ואפילו בגירוש ימית הוא אמר לאנשים לא להתעמת עם חיילים.
שטויות במיץ רימונים. מו"ר הרב כהנא הי"ד עדכן את דעותיו והשקפתו בחלוף השנים, ואפשר לראות את זה כשקוראים את מאמריו וספריו הישנים. מאז גירוש סיני הוא קרא להיפרדות
ממדינת ישראל ובהקמת מדינת יהודה (הקמת אלטרנטיבה אחרת. לא הצטרפות לרוע הטהור שקיים כיום).
מה שהכי קורע אותי הם "כהניסטים" שקיבלו בלי בעיה את העובדה שברוך מרזל, איתמר בן גביר ומיכאל בן ארי עשו דברים בוגדניים שידוע לכולם שמו"ר התנגד אליהם, כמו להגיד
שאין להם בעיה עם כל הערבים ושהם מתנגדים לגירוש ערבים, אבל מתנגדים לנקודה מרכזית כל כך ברעיון היהודי כמו למחות על רשעותה ופשעיה של המדינה. לא השאלה "מה טוב
ליהודים" ומה "הרב כהנא היה עושה במקומנו" מעניינת אותם, אלא כל דרך עלובה להצדיק את ההצטרפות לצבא האנטישמי בפרט ולממסד בכלל.
אני לא מצדיק גירושים, אבל תהיו פתוחים לדעות ואל תפסלו ישר.
במקום לחשוב איך לדאוג שכל הכהניסטים יתגייסו ויהפכו את צה"ל לצבא אמיתי, אתם חושבים איך לא להתגייס ולתת לשמאל להמשיך לכבוש את צה"ל גם ברמת החיילים.
אם כולם יתגייסו, יהיה רוב ימני בצה"ל בקרב החיילים (למרות שגם היום הרוב הוא כזה) ואז הצבא לא יוכל להפעיל פעולות גירוש, חשבתם על זה ככה?
"אני הולך לשנות מבפנים" - אמר העכבר לפני שנכנס ללוע הנחש. איזה הגיון הזוי. בצבא כבר השתלבנו ומגרשים אותנו, בועטים ושוחטים אותנו עד היום. זה מה שהציבור הדתי-לאומי עושה כבר מאז קום המדינה ואנחנו היהודים כבר קיבלנו מזה רק צרות כפולות ומכופלות.
שיעור בסיסי בהישרדות ולוגיקה: אי אפשר לשנות מערכת קיימת כשמקבלים את הרוע שמניע אותה היום כדי להפוך אותו ב-180 מעלות בעתיד. זה לא עובד ככה