כתב נושא: ערבים נאצים מלבנון מאירגון חיזבאללה פרצו לאתר של הרב כהנא הי"ד  (נקרא 2599 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ערבים נאצים מלבנון פרצו  לאתר של מו"ר וחסמו אותו , ימח שמם ויאבד זכרם של הערבים ,עוד ננקום בהם !!!

http://www.rabbikahane.org/
« עריכה אחרונה: אוגוסט 16, 2011, 12:51:01 על ידי DeathMeTal »
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כנסו דחוף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 16, 2011, 12:27:09 »
בס''ד

ימח שמם וזכרם לבני עמלק

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
האתר הזה לא עבד כבר המון זמן, לפני כמה חודשים היה כתוב שהם משפצים אותו.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
האתר הזה לא עבד כבר המון זמן, לפני כמה חודשים היה כתוב שהם משפצים אותו.

האתר הזה עבד מצוין כל הזמן , פשוט היתה בעיה להיכנס אליו מדפדפן אקספלורר רק מפיירפוקס הוא עבד
עכשיו אני נכנס ויש שם תמונה של נסראללה ורשום שהאתר נפרץ ע"י ערבים מלבנון באנגלית.
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
האתר הזה עבד מצוין כל הזמן , פשוט היתה בעיה להיכנס אליו מדפדפן אקספלורר רק מפיירפוקס הוא עבד
עכשיו אני נכנס ויש שם תמונה של נסראללה ורשום שהאתר נפרץ ע"י ערבים מלבנון באנגלית.

האתר לא עבד לי בשום דפדפן(אקספולרר, פייפרפוקס וכרום). לפני כמה חודשים היה כתוב שהאתר בבנייה.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
האתר לא עבד לי בשום דפדפן(אקספולרר, פייפרפוקס וכרום). לפני כמה חודשים היה כתוב שהאתר בבנייה.

אתמול נכנסתי אליו והוא עבד, היום בבוקר אני רואה שהוא נפרץ , בטח לפני כמה חודשים היה בבניה אבל כבר סיימו
והוא עבד אחרי זה.

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
זה נכון שהיה בעמוד הראשי שכתוב שעובדים על האתר לעלות אותו
אבל במקביל היה בתוך האתר rabbikahane.org/books ,כשהיו נכנסים לשם (כמדומני שדרך הכתובת הזו)אז אפשר לקרוא חלק מהספרים .

LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
זה נכון שהיה בעמוד הראשי שכתוב שעובדים על האתר לעלות אותו
אבל במקביל היה בתוך האתר rabbikahane.org/books ,כשהיו נכנסים לשם (כמדומני שדרך הכתובת הזו)אז אפשר לקרוא חלק מהספרים .

הקישור של הספרים גם לא עובד עכשיו.