כתב נושא: ועוד לחשוב שרון בן מיכאל אהב את צה"ל  (נקרא 9143 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק soldierofgod

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
ועוד לחשוב שרון בן מיכאל אהב את צה"ל
« ב- : אוגוסט 13, 2011, 09:53:05 »
פעם השם משתמש שלו היה IDFlover
פה הוא אפילו אומר כל הכבוד לצה"ל
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,17773.msg123424.html#msg123424
עכשיו הוא קורא להם צבא האבטחה לישמעאל.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 13, 2011, 17:17:13 »
חחחחחח ... ועוד זה היה ב2009 לא לפני הגירוש.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 13, 2011, 20:34:07 »
נו,ו...?

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 13, 2011, 21:23:45 »
אז מה? גם אני מלפני חצי שנה הייתי בעד צה"ל, אבל ב"ה נפקחו עיניי.
מקווה שגם אתם תשנו דעתכם ותבינו שלהתגייס לצבא הזה זה התאבדות חסרת משמעות(לא עוזרים ליהודים, רק מזיקים להם בצבא הזה).

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 13, 2011, 21:30:28 »
נכון גם אני חשבתי שצריך להתגייס  , אבל ב"ה החלטתי להשתמט בלי נדר כי אין טעם זה צבא שמנוהל ע"י השמאלני האנטישמי אני לא רוצה להיות חלק בו  - צה"ל זה צבא הגנה לישמעאל - צבא פחדן ובוגדני אני מתבייש ללבוש אפילו את המדים האלו.
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 13, 2011, 21:31:35 »
מקווה שגם אתם תשנו דעתכם ותבינו שלהתגייס לצבא הזה זה התאבדות חסרת משמעות(לא עוזרים ליהודים, רק מזיקים להם בצבא הזה).

נכון גם אני חשבתי שצריך להתגייס  , אבל ב"ה החלטתי להשתמט בלי נדר כי אין טעם זה צבא שמנוהל ע"י השמאלני האנטישמי אני לא רוצה להיות חלק בו  - צה"ל זה צבא הגנה לישמעאל - צבא פחדן ובוגדני אני מתבייש ללבוש אפילו את המדים האלו.

ברוך השם

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 13, 2011, 21:51:22 »
בס"ד
אז יש לך פטור או דחיה בן כמה אתה?
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 13, 2011, 22:02:18 »
בס"ד

גם אני פעם הייתי אוהב את צה"ל ורציתי להתגייס להיות הכי קרבי שיש אבל גם לי ברוך השם יתברך נפקחו העיניים.
אני לא רוצה להיות חייל שחמט,אני לא רוצה להיות במקום שלא רוצים אותי צה"ל לא רוצה יהודים כמוני(עם ערכים,שאוהבים את ישראל,אוהבים את התורה הקדושה,נאמנים לעם היהודי ובשום פנים ואופן לא יבצעו פקודות שיפגעו בעם כמו רובוטים),מי שרוצה להתגייס לצה"ל שיעשה מה שבא לו אני לא אומר לו מה לעשות אבל תעשו חשבון עם עצמכם אם אתם מתגייסים בשביל לקבל את הרובה ולהשוויץ איתו או שאתם מתגייסים בכדי להגן על העם היהודי ולא אכפת לכם מרובה,תעשו חשבון עם עצמכם

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 13, 2011, 22:06:36 »
בס"ד

גם אני פעם הייתי אוהב את צה"ל ורציתי להתגייס להיות הכי קרבי שיש אבל גם לי ברוך השם יתברך נפקחו העיניים.
אני לא רוצה להיות חייל שחמט,אני לא רוצה להיות במקום שלא רוצים אותי צה"ל לא רוצה יהודים כמוני(עם ערכים,שאוהבים את ישראל,אוהבים את התורה הקדושה,נאמנים לעם היהודי ובשום פנים ואופן לא יבצעו פקודות שיפגעו בעם כמו רובוטים),מי שרוצה להתגייס לצה"ל שיעשה מה שבא לו אני לא אומר לו מה לעשות אבל תעשו חשבון עם עצמכם אם אתם מתגייסים בשביל לקבל את הרובה ולהשוויץ איתו או שאתם מתגייסים בכדי להגן על העם היהודי ולא אכפת לכם מרובה,תעשו חשבון עם עצמכם
בס"ד
אז מה אתה עושה עכשיו במקום צבא?
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 13, 2011, 22:13:34 »
בס"ד
אז מה אתה עושה עכשיו במקום צבא?

בס"ד

עזוב אני באמת לא רוצה להכנס לזה,אני רק הבאתי נקודה למחשבה,מי שרוצה באמת שיקח את זה ללב שלו

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 13, 2011, 22:40:31 »
אתם לא פחות גרועים מהשמאלנים.גאים על זה שאתם משתמטים מצה"ל,כותבים תגובות נאציות על הצבא
שמגן עליכם ולא עושים כלום חוץ מלשבת על המחשב(לא שאני מצדיק את הגירושים,אבל צה"ל גם מגן עלינו)

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 13, 2011, 22:58:28 »
"העיניים שלנו נפקחו" אני לא רוצה להגיד לכם כמו מי אתם נשמעים..

אפשר לעשות צבא ולא לפעול כאנטישמי, זה אפשרי וכולם יודעים את זה.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 13, 2011, 23:05:14 »

זה אפשרי זמנית (אם בכלל) ואז לשבת בכלא עם התעללויות . נחמד
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 13, 2011, 23:11:46 »
אתם לא פחות גרועים מהשמאלנים.גאים על זה שאתם משתמטים מצה"ל,כותבים תגובות נאציות על הצבא
שמגן עליכם ולא עושים כלום חוץ מלשבת על המחשב(לא שאני מצדיק את הגירושים,אבל צה"ל גם מגן עלינו)
תאמין לי עם כולם היו משתמטים ועושים הפגנות המדינה הזאת היתה קורסת , ואז אולי השלטון היה נהיה בידי הכהניסטים , ועם ממשלה כהניסטית - אני הראשון לגיוס. 
חוץ מזה מפעולות גירוש בצה"ל יש הרבה דברים שהם איסורי תורה כמו פריצות גיוס רב של נשים ("ולא יראה בך ערוות דבר , "והיה מחניך קדוש" וכו' ) מזון לא כשר טריפות בהרבה מקומות ..  וחוץ מזה אחרי גיוס של שלוש שנים בקרבי
המדינה יכולה לתקוע לך סכין בגב שיהיה לך קשה למצוא עבודה.. ואין עוד צורך לפרט.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 13, 2011, 23:21:17 »
אני לפני חצי שנה הייתה לי תקופה שממש הייתי שרוף על צה"ל רציתי להיות קרבי וקראתי על כל היחידות ממש אהבתי את צה"ל
אבל הבנתי שזה לא צבא ששומר עלינו כמו שצריך.
אמנם הוא כן שומר עלינו, אבל בצורה הכי מינימליסטית שיכולה להיות.

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #15 ב- : אוגוסט 14, 2011, 00:01:24 »
אני לפני חצי שנה הייתה לי תקופה שממש הייתי שרוף על צה"ל רציתי להיות קרבי וקראתי על כל היחידות ממש אהבתי את צה"ל
מזה לא שומר עלינו כמו שצריך?מזה הכפיות טובה הזאת?החייל שנמצא בעזה ויורים עליו כל יום חייב לך משהו?
אם אין לך מחבל בבית,סימן שצה"ל עושה עבודה טובה.החיילים שמגינים עליכם לא חייבים לכם כלום,חיילים
מתים ואתה אומר שהם לא שומרים עלינו כמו שצריך?אתם כולכם משתמטים ול עושים כלום חוץ מלהגיד שצה"ל
זה צבא נאצי,אבל אתם לא עושים כלום בשביל להגן על המדינה

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : אוגוסט 14, 2011, 00:16:18 »
מזה לא שומר עלינו כמו שצריך?מזה הכפיות טובה הזאת?החייל שנמצא בעזה ויורים עליו כל יום חייב לך משהו?
אם אין לך מחבל בבית,סימן שצה"ל עושה עבודה טובה.החיילים שמגינים עליכם לא חייבים לכם כלום,חיילים
מתים ואתה אומר שהם לא שומרים עלינו כמו שצריך?אתם כולכם משתמטים ול עושים כלום חוץ מלהגיד שצה"ל
זה צבא נאצי,אבל אתם לא עושים כלום בשביל להגן על המדינה

צה"ל הביא את הערבים הנאצים לבתים של כמעט אלפיים יהודים שחוררו, פוצצו ונשחטו באינתיפאדה השניה

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #17 ב- : אוגוסט 14, 2011, 00:39:30 »
צה"ל הביא את הערבים הנאצים לבתים של כמעט אלפיים יהודים שחוררו, פוצצו ונשחטו באינתיפאדה השניה
איך בדיוק?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : אוגוסט 14, 2011, 00:40:22 »
איך בדיוק?

מי חימש ואימן את הפת"ח הנאצי שרצח אותם?

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #19 ב- : אוגוסט 14, 2011, 00:42:07 »
מי חימש ואימן את הפת"ח הנאצי שרצח אותם?
רבין.אבל איך אתה מסביר את זה שחייל צה"ל עכשיו מסכן את החיים שלו בשביל שתוכל להמשיך
לקרוא לו נאצי?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : אוגוסט 14, 2011, 00:48:51 »
רבין.

צה"ל אימן וחימש את הפת"ח הנאצי

ציטוט
אבל איך אתה מסביר את זה שחייל צה"ל עכשיו מסכן את החיים שלו בשביל שתוכל להמשיך
לקרוא לו נאצי?

איך אתה מסביר את זה שצה"ל הוא הגורם הראשון מאז גרמניה הנאצית ומדינות ערב שגירשו יהודים מאדמתם והשמידו בתי כנסת והצבא הראשון מאז הצבא הנאצי שטבח ביהודים?

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #21 ב- : אוגוסט 14, 2011, 00:57:55 »
צה"ל אימן וחימש את הפת"ח הנאצי

איך אתה מסביר את זה שצה"ל הוא הגורם הראשון מאז גרמניה הנאצית ומדינות ערב שגירשו יהודים מאדמתם והשמידו בתי כנסת והצבא הראשון מאז הצבא הנאצי שטבח ביהודים?
למה אתה מתחמק אבל?ואני לא יכול להסביר את זה.בחלק הזה אני מסכים איתך,אבל בכל זאת צה"ל
מגן עליך

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : אוגוסט 14, 2011, 01:43:35 »

זה יפה שאתה רוצה שאחרים יקשיבו לך אבל אתה בעצמך לא מקשיב למה שאומרים לך. צה"ל זה צבא אנטישמי שמנוהל ע"י שמאלנאצים מהאליטה של המדינה המחורבנת הזאת שקוראת לעצמה "ישראל" בלי בושה.
חיילים שמתגייסים לצבא האנטישמי הזה הם בוגדים ובאמת שלא איכפת לי אם הם קרביים או ג'ובניקים. ברגע שאתה לובש את המדים של צה"ל אתה חלק מהם, לא משנה אם אתה מגרש או לא מגרש.
ותפסיק כבר להגיד שאפשר להתגייס לשם ולא לפעול כאנטישמי כי זה לא הגיוני שתיהיה חייל של צבא אנטישמי ותגיד שאתה לא אנטישמי.
כמו שאתה לא תתגייס ל"שלום עכשיו" ותגיד שאתה לא שמאלני, וכמו שאתה לא תיהיה חלק מהמוסד היהודוני או מהשב"כ ותגיד שאתה לא נאצי.

הסיבה היחידה שלא רוצים לגייס לצה"ל יהודים אמיתיים(דתיים או ימניים או מתנחלים), כי הם יודעים שהם נאמנים לעם שלהם ולא יבצעו גירוש. וכמו שכבר אמרו, גם אם מגייסים אותם זה בשביל להרוס אותם רוחנית.

ועכשיו לפני שאתה מגיב לי בחזרה, תחשוב לבד אם נראה לך היגיוני להתגייס לצבא הזה, עזוב בצד את הזכויות המפגרות שאתה במילא לא תקבל ותעזוב בצד גם את הקטע של "להתגייס אבל לא לגרש" כי זה באמת מפגר להשתייך לצבא הגירוש ולנסות למרוד בהם.
ואל תגיד לי גם "אין אלטרנטיבה" כי אם אתה אומר לעצמך "אין מה לעשות, חייבים להתגייס, אין אלטרנטיבה" באמת לא תהיה אלטרנטיבה ואנחנו נמשיך לשבת מול המחשב ולהתווכח.
רוצה אלטרנטיבה? תקום מהכיסא ותתחיל למרוד מבלי להתגייס לצה"ל.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #23 ב- : אוגוסט 14, 2011, 01:55:55 »
בס"ד

אבל בכל זאת צה"ל מגן עליך

התרנגולות המשקשקות שנחלו כשלונות ותבוסות נחרצים ומפדחים בכל עימות עם האויב הערבי המוסלמי הנאצי "שומרות" על היהודים שהן נשבעו לגרש מבתיהם בנאציות היטלריסטית? איזה פטריות אתה אוכל?             
« עריכה אחרונה: אוגוסט 14, 2011, 02:36:07 על ידי Alex37 »
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #24 ב- : אוגוסט 14, 2011, 04:13:18 »
מאור תפסיק עם השטויות שלך!

רון אלכס וכל הכוכבים למינהם.. אתם מרעילים פה ילדים בשטויות שלכם.

כולנו מסכימים אתכם שיש מליון ואחד דברים שצריך לתקן בצה"ל, ואם היה אפשרי היינו מפרקים אותו ומקימים אותו שוב כצבא מתוקן.
אבל מה לעשות זה לא אפשרי, מה רע בלעשות צבא להיות לוחם להכנס לעזה ולהרוג מחבלים, וגם לסרב פקודות אנטישמיות ?

אני לא תומך בכם לא רק בגלל שאני חושב שזאת דרך שגויה וכפוית טובה, גם בגלל שאם כולנו נהיה נגד התגייסות מה נהיה שונים מהשמאלנצים?

קיבינימט לא אכפת לכם מכל החיילים שנרצחו? לא אכפת לכם מכלום?