"העיניים שלנו נפקחו" אני לא רוצה להגיד לכם כמו מי אתם נשמעים..
אפשר לעשות צבא ולא לפעול כאנטישמי, זה אפשרי וכולם יודעים את זה.
זה יפה שאתה רוצה שאחרים יקשיבו לך אבל אתה בעצמך לא מקשיב למה שאומרים לך. צה"ל זה צבא אנטישמי שמנוהל ע"י שמאלנאצים מהאליטה של המדינה המחורבנת הזאת שקוראת לעצמה "ישראל" בלי בושה.
חיילים שמתגייסים לצבא האנטישמי הזה הם בוגדים ובאמת שלא איכפת לי אם הם קרביים או ג'ובניקים. ברגע שאתה לובש את המדים של צה"ל אתה חלק מהם, לא משנה אם אתה מגרש או לא מגרש.
ותפסיק כבר להגיד שאפשר להתגייס לשם ולא לפעול כאנטישמי כי זה לא הגיוני שתיהיה חייל של צבא אנטישמי ותגיד שאתה לא אנטישמי.
כמו שאתה לא תתגייס ל"שלום עכשיו" ותגיד שאתה לא שמאלני, וכמו שאתה לא תיהיה חלק מהמוסד היהודוני או מהשב"כ ותגיד שאתה לא נאצי.
הסיבה היחידה שלא רוצים לגייס לצה"ל יהודים אמיתיים(דתיים או ימניים או מתנחלים), כי הם יודעים שהם נאמנים לעם שלהם ולא יבצעו גירוש. וכמו שכבר אמרו, גם אם מגייסים אותם זה בשביל להרוס אותם רוחנית.
ועכשיו לפני שאתה מגיב לי בחזרה, תחשוב לבד אם נראה לך היגיוני להתגייס לצבא הזה, עזוב בצד את הזכויות המפגרות שאתה במילא לא תקבל ותעזוב בצד גם את הקטע של "להתגייס אבל לא לגרש" כי זה באמת מפגר להשתייך לצבא הגירוש ולנסות למרוד בהם.
ואל תגיד לי גם "אין אלטרנטיבה" כי אם אתה אומר לעצמך "אין מה לעשות, חייבים להתגייס, אין אלטרנטיבה" באמת לא תהיה אלטרנטיבה ואנחנו נמשיך לשבת מול המחשב ולהתווכח.
רוצה אלטרנטיבה? תקום מהכיסא ותתחיל למרוד מבלי להתגייס לצה"ל.