כתב נושא: העצומה הקוראת להפסיק לאלתר את החזקתו של יגאל עמיר בבידוד  (נקרא 2469 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק Rumov

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
http://www.atzuma.co.il/justicetoamir

כידוע, יגאל עמיר הוא היחיד בין כל האסירים בארץ שמוחזק בבידוד למעלה מ-15 שנה. אין ספק – במיוחד לאור כל הפרסומים האחרונים על תנאי המאסר של המחבלים - כי כליאתו בבידוד אינה נובעת מסיבות ענייניות. מדובר באיפה ואיפה.

לאסיר אחד במשך 15 שנה לא מאפשרים להתפלל במניין - ולעומת זאת אסירים אחרים (שהורשעו לפי אותם הסעיפים של החוק) מתפללים ולומדים בצוותא.  אסיר אחד בעקבות השיחה עם עיתונאית מקבל חצי שנה בצינוק – לעומת זאת, אסירים אחרים כל הזמן מוסרים הודעות לעיתונות זרה ואף אחד  אינו מעניש אותם. אפשר להביא עוד כהנה וכהנה דוגמאות.

בקיצור, העיקרון של שוויון בפני החוק שעליו נשענת כל המערכת המשפטית בכל מדינה מתוקנת פשוט אינו פועל כשמדובר ביגאל עמיר. כלפיו הכול מותר. המערכת אפילו אינה מתאמצת במיוחד להסתיר את העוול. למה להתאמץ? בכל מקרה, אף אחד לא יפתח פה, לא ימחה.  והעובדה שבמשך 15 שנה ניתן למנוע מיהודי מאמין להתפלל במניין ואף אחד לא יזיז אצבע לא יהיה כל מחאה בעניין, מהווה, לענ"ד, חילול השם אמיתי. לכן, נראה לי כל-כך חשוב לחתום על העצומה. קודם כל בשבילנו כי הסכמה בשתיקה לדבר העבירה היא כמו שותפות לה, חו"ש.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
יהודי נאמן מכניסים ל15 שנה בידוד כמו כלב בלי זכויות בסיסיות, שבאגף אחר יושבים חלאות המין האנושי נאצים רשעים שרצחו יהודים נהנים מארוחות שחיטות ומלון 5 כוכבים.
אם הייתי יודע שעצומה (בכל סדר גודל שהוא) הייתה עוזרת, הייתי ממהר להחתים את האזרחים ברחוב. אבל לצערי בתי הסוהר הם חלק מהמדינה והשלטון השמאלני, זה לא מה שיעזור.
צריכים לארגן הפגנות אלימות מחוץ לבתי הסוהר בקביעות ולהעלות את הנושא כל יום לכותרות, במקביל גם את נושא יונתן פולארד שהמדינה הזניחה.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק Rumov

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
לי נראה כי יש סיכוי לא רע שהעצומה תעזור אם רק יהיו מספיק חתימות. בינתיים מקרה של עמיר בכלל לא משך את תשומת הלב של אנשים ורבים פשוט מפחדים להתקרב לנושא וזה מאוד נוח לממסד כי מאפשר להם לעשות את כל מה שהם רוצים. אם הם יראו שהמדיניות שלהם מביא לאפקט הפוך ומקוממת אנשים רבים, ייתכן וזה ישפיע. עובדה כי בזמן אחרון הקו הכללי של התקשורת הוא להוריד את הטון ולדווח פחות ככל האפשר על כל מה שקשור לעמיר - וזאת משום שהם לא רוצים למשוך את תשומת הלב (לא כמו קודם): הם הרי בעצמם מבינים שכל התירוצים של השב"ס שבגללם הוא מוחזק בבידוד פשוט בדיחה עלובה. בכל אופן, אני חושב ששווה לנסות.

כמובן שצריך לפעול גם בנושא של פולארד, אחד לא סותר את השני. אך נראה לי כי במקרה של עמיר, ההשפעה שלנו - תושבי הארץ - גדולה הרבה יותר.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
עצומות אינטרנט זה בדיחה, וחבל על כל גרם של אנרגיה חיובית שמתבזבזת על זה.

הגיע הזמן למחאה אמיתית, פיסית, למען יגאל עמיר. לא יכול להיות שנתברבר עם
עצומות אינטרנט בזמן שהוא סובל בבידוד מוחלט למען כולנו.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

O0

מנותק Rumov

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
כמובן, הפגנה הייתה יכולה להיות הרבה יותר אפקטיבית מאשר העצומה, ללא שום ספק. אך לי אישית אין שום כלים לארגן הפגנה. והנה כל-כך הרבה אנשים מפחדים אפילו לצרף את החתימה, למרות שמסכימים עיקרונית. לא נראה לי שייצאו להפגין. אך אם למישהו כאן יש אפשרות כזאת אז ממש יישר כוח גדול!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אף אחד לא מפחד לשים את החתימה פשוט כמו שאמר האלקשי זה בזבוז זמן מוחלט.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
כמובן, הפגנה הייתה יכולה להיות הרבה יותר אפקטיבית מאשר העצומה, ללא שום ספק. אך לי אישית אין שום כלים לארגן הפגנה. והנה כל-כך הרבה אנשים מפחדים אפילו לצרף את החתימה, למרות שמסכימים עיקרונית. לא נראה לי שייצאו להפגין. אך אם למישהו כאן יש אפשרות כזאת אז ממש יישר כוח גדול!

סליחה, אבל זה רק לוגי שאנשים מסויימים לא ירצו שהשם שלהם יופיע בחיפוש גוגל וע"י כך להחשף לעולם כולו,
כאשר התועלת של עצומת אינטרנט לא רק קטנה אלא לא קיימת בעליל.

אם מדובר בהפגנה אמיתית, או בכל פעולה אחרת עם סיכוי כלשהו להועיל, זה כבר סיפור אחר לגבי אותם אנשים.
לעומת זאת, יש חברים שמרבים לחתום על עצומות אינטרנט חסרות משמעות אבל לעולם לא יעשו משהו מועיל באמת
שמצריך יותר אנרגיה ולא רק כסאתנות בעלמא. באמת לא מבין את ההקשר החד חד ערכי שאתה מנסה לעשות.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
כמו שאמרתי צריך להפגין ולהעלות כל יום את הנושא לכותרות

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כמו שאמרתי צריך להפגין ולהעלות כל יום את הנושא לכותרות
בס"ד
בקשר לחתימה שלך שיהודי אמיתי דורש מלחמה שלמה המלך אומר שכל דבר יש זמן ועת עת למלחמה ועת לשלום השלום בזמן המלחמה הוא גרוע והמלחמה בזמן שלום אמיתי כמובן היא גרועה
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק לא חשובה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "מוטב שאכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינם"

צודק..

מנותק Rumov

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
האם מישהו מוכן לארגן את ההפגנה? או לפחות לבוא להביא כמה חברה להפגנה מהסוג הזה? אם כן אני חושב שעדיף שתיצרו קשר עם אישתו של יגאל, לריסה עמיר בפייסבוק :http://www.facebook.com:80/?sk=inbox&action=read&tid=rlzskzbwHnw9BWgNmc2UgA
ותשאירו לה מסג' אישי. אם יהיה מספיק אנשים בוודאי, ננסה לעשות הפגנה.