כתב נושא: שואת יהודי המזרח  (נקרא 4771 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שואת יהודי המזרח
« ב- : אוגוסט 11, 2011, 09:59:03 »
סרטון שלנו משנה שעברה. הפיצו בפייסבוק

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
שואת יהודי המזרח
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 12, 2011, 00:13:53 »
מה שהלך במדינות ערב זה כלום לעומת מה שהלך פה בארץ.. אני שמעתי עדות חיה מאוזניה של סבתא שלי ז"ל על איך האשכנזים השמאלנים המרושעים ריססו אותם שהם ירדו מהאוניה.
איך נתנו להם לקרוע את התחת בשביל כמה פרוטות.. איך היו מתייחסים אליהם כמו לכלבים.. ועל שכנה תימנית אחת במעברה שהילד שלה נחטף ואמרו לה שהוא בכלל מת.

וכל זה בגלל מה? בגלל שרצו לעלות לארץ כמו זכותו של כל יהודי.. הם עזבו את כל העסקים והרכוש שהיה להם במרוקו ובלילה אחד ברחו משמה רק עם הבגדים שעליהם.
המוסלמים החזיקו אותם בכוח והיו מתעללים ביהודים שמה..

השמאל האשכנזי המרושע שעבר שואה וידע מזה גזענות עשה שואה בעצמו למזרחיים.. וחוץ מההתעללות וההשפלה הם עברו גם שואה רוחנית והשמאל ניסה כמה שיותר למחוק את הדת (ממש כמו היום)

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
שואת יהודי המזרח
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 12, 2011, 09:44:34 »
מה שהלך במדינות ערב זה כלום לעומת מה שהלך פה בארץ.. אני שמעתי עדות חיה מאוזניה של סבתא שלי ז"ל על איך האשכנזים השמאלנים המרושעים ריססו אותם שהם ירדו מהאוניה.
איך נתנו להם לקרוע את התחת בשביל כמה פרוטות.. איך היו מתייחסים אליהם כמו לכלבים.. ועל שכנה תימנית אחת במעברה שהילד שלה נחטף ואמרו לה שהוא בכלל מת.

וכל זה בגלל מה? בגלל שרצו לעלות לארץ כמו זכותו של כל יהודי.. הם עזבו את כל העסקים והרכוש שהיה להם במרוקו ובלילה אחד ברחו משמה רק עם הבגדים שעליהם.
המוסלמים החזיקו אותם בכוח והיו מתעללים ביהודים שמה..

השמאל האשכנזי המרושע שעבר שואה וידע מזה גזענות עשה שואה בעצמו למזרחיים.. וחוץ מההתעללות וההשפלה הם עברו גם שואה רוחנית והשמאל ניסה כמה שיותר למחוק את הדת (ממש כמו היום)

השמאל האשכנזי?נכון שלצערי הרב הרבה מהם אשכנזים,אבל אל תשכח שהרבה מתנחלים גם אשכנזים

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שואת יהודי המזרח
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 12, 2011, 09:47:47 »
יש שמאלנים שהם גם מזרחים..
« עריכה אחרונה: אוגוסט 12, 2011, 18:11:59 על ידי DeathMeTal »
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק לא חשובה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "מוטב שאכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינם"
שואת יהודי המזרח
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 12, 2011, 17:35:16 »
כן סבתא וסבא שלי עד היום מספרים לי על מה שהאשכנזים עשו להם,איך שהכריחו אותם לאכול חזיר בקיבוץ ושינו להם תשמות והפרידו אותם מהאחים שלהם ..  :'(

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שואת יהודי המזרח
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 12, 2011, 17:39:09 »
בס"ד
תגידו שמאלנים או ערב רב לא אשכנזים
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק soldierofgod

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
שואת יהודי המזרח
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 12, 2011, 17:49:24 »
כן סבתא וסבא שלי עד היום מספרים לי על מה שהאשכנזים עשו להם,איך שהכריחו אותם לאכול חזיר בקיבוץ ושינו להם תשמות והפרידו אותם מהאחים שלהם ..  :'(
איך הכריחו אותם לאכול חזיר?
הם היו ילדים?

מנותק לא חשובה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "מוטב שאכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינם"
שואת יהודי המזרח
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 12, 2011, 17:55:57 »
איך הכריחו אותם לאכול חזיר?
הם היו ילדים?

כן הם היו ילדים, וסבא וסבתא שלי שאלו עם הבשר כשר ואמרו להם שכן שיאכלו ואחרי שנגמר הארוחה חברה של סבתא שלי אמרה שזה היה חזיר
מאז סבתא שלי לא נוגעת בבשר עד היום יש לה טראומה מזה

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שואת יהודי המזרח
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 12, 2011, 18:09:06 »
השמאל האשכנזי?נכון שלצערי הרב הרבה מהם אשכנזים,אבל אל תשכח שהרבה מתנחלים גם אשכנזים

אני יודע בגלל זה אמרתי השמאל האשכנזי לא האשכנזי השמאלני

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שואת יהודי המזרח
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 12, 2011, 18:23:35 »
זה לא קשור לאשכנזים .(למען האמת יש מספיק תיעוד שהם עשו את אותו דבר ליהודים חרדים אשכנזים שעלו לארץ . ) זה היה נסיון שלהם לחלן לחלוטין את היהודים שבאו לארץ ישראל כחלק מהחזון של בן גוריון לבנות "ישראלי" ,וכמובן כזה שמצביע למפא"י.

מצד אחד זה היה חיובי שרצו להביא את כל היהודים לארץ,ולמען האמת זה היה נטל כלכלי על המדינה מאין כמוהו ובכל זאת ההנהגה והיהודים שגרו כאן משכבר היו צריכים לשאת עול כלכלי בעבור זה,שהיו מוכנים לשלם אותו . וזה היה דבר טוב . אבל מצד שני הם רצו להפוך את היהודים שבאים ליהודים לשעבר, משהו בדמותם. וזה היה גרוע .

עניין הדי-די-טי שהם השתמשו בו (הריסוס) אגב, לא היה יוזמה פרטית של גזענים כלשהם ששנאו מזרחים ,אלא הם חשבו שכך אפשר למנוע העברה של מחלות וכינים (שיכלו להעביר מחלות) . הם ניסו למצוא פתרונות מהירים ,כדי שלא יהיה מגיפות.  הדי די טי הוכיח את עצמו במלחמת העולם השנייה בריסוס בקרב צבאות הברית . תפקידו היה למנוע מוקדי מלריה ,והעברת טיפוס בכינים.
המנדט הבריטי בארץ קבע את המדיניות של שימוש בדי די טי בריסוס כל עולה חדש  , המדיניות של הרופאים בישוב היהודי הסתמכה על השיטה הזאת,בגדול.
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שואת יהודי המזרח
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 12, 2011, 18:27:52 »
סתם לרקורד , כל הניצולי שואה שעלו לארץ , עברו את אותו ריסוס בדיוק .  הבעייה הייתה שאלו שהחליטו לעשות את זה,לא הסבירו את זה לעולים החדשים .  היהודים האירופאיים היו רגילים לזה מהטיפול באירופה אחרי המלחמה ,ולכן לא התייחסו לזה כמשהו מעליב . ונוצר הרושם כאילו הם ריססו רק מזרחיים. בגלל שהמזרחיים ,לא הבינו למה מרססים אותם (לא הסבירו להם) .

היה אוהל ריסוס ,ליד נמל העגינה בחיפה, כל עולה שהגיע לארץ היה חייב לעבור דרכו.
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שואת יהודי המזרח
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 13, 2011, 17:25:40 »
אני ממש אבל ממש לא נגד האשכנזים, רובם הגדול של המתנחלים הוא אשכנזי וגם חלק לא מבוטל מהיהודים הנאמנים שיש לנו היום במדינה.
שאמרתי השמאל האשכנזי התכוונתי לשלטון השמאל שהיה באותה תקופה והוא גם היה אשכנזי כמובן, אז השנאה למזרחיים הייתה כפולה.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
שואת יהודי המזרח
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 13, 2011, 23:58:34 »
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שואת יהודי המזרח
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 14, 2011, 12:08:50 »

הקיבוץ זו ההמצאה הזוועתית ביותר שהמציאו המתיוונים ימ"ש שר"י

מנותק ראנד

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
  • מקארת'י צדק
שואת יהודי המזרח
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 15, 2011, 16:57:47 »
הקיבוץ זו ההמצאה הזוועתית ביותר שהמציאו המתיוונים ימ"ש שר"י
לא רק הזוועתית ביותר, אלא גם הכושלת ביותר.
הקיבוץ הוא כשלון בכל פרמטר, ניסו להמציא את האדם היהודי מחדש, ניסו לכפות עליו התנהגויות לא אנושיות ולא יהודיות ומה שקרה זה בדיוק מה שקרה בבריה"מ, זה קרס, זה מת וחבל שזה לא קרה קודם לכן.
מי שטרח בערב שבת- יאכל בשבת.
ומי שלא טרח בערב שבת- "יאכל אותה" בשבת.