כתב נושא: אולי הפתרון היחיד לסכסוך הישראלי פלסטיני  (נקרא 6298 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אדי גולדנברג (Panzer)

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
יצא לי לראות עכשיו בדיון של הבוס הגדול כמה סרטים מגבעות הטרשים של השטחים. אלה סרטים שראיתי כבר אלף פעם: מתנחלים וערבים רבים על באר מים. מתנחלים דוחפים מג"בניקים. קצין מפיל באלימות מתנחל. מתנחלים אומרים לערבים לעוף מהבית שלהם. ערבים אומרים למתנחלים לעוף מהבית שלהם. זריקות אבנים וקללות. שמאלנים נודניקים שמצלמים הכל

אז מה הפתרון? גם אתם, עם כמה שאתם קיצוניים ומיליטנטים, יודעים טוב מאוד שהערבים לא יזוזו לשום מקום גם אם נהרוג להם עשרות אלפים והרגנו להם כבר עשרות אלפים.
גם אצלם כבר הרבה מבינים (אפילו בחמאס ימח שמו) שאנחנו לא נזוז לשום מקום מעבר ל-67 כמו שהאו"ם קבע.
בקיצור הערבים יישארו בשטחים עד בוא המשיח אבל מבחינתי גם שהמתנחלים לא יזוזו לשום מקום. אלו שרוצים בכך כמובן

הפתרון היחיד שאפשרי כנראה הוא שצה"ל ייצא מהשטחים ויישאר עם גושי התנחלויות. הערבים יקבלו את זה שיהודים יכולים לחיות בפלסטין כמו שערבים יכולים לחיות בישראל.
היהודים שירצו להמשיך לחיות ביהודה ושומרון ימשיכו להתגורר שם. אני מאמין שבלי צה"ל ובלי בצלם, היחסים בין המתנחלים לערבים יהיו הרבה יותר טובים ויתפתחו יחסי שכנות
ככה כל מי שירצה לגור על אדמת הקודש של הארץ המובטחת יוכל לעשות את זה ויהיו רק גבולות שיפרידו בין שתי מדינות. כמו שערבים-ישראלים יכולים לנסוע לשטחים כך יהודים יוכלו לבוא לישראל. בלי דרכון כמובן. אני גם בטוח שהמשטרה הפלסטינית תדאג לשלום המתיישבים כי זאת האחריות שלה והיא ב-90% עושה את זה גם היום
אני לא אומר את זה בציניות. אני באמת מאמין שהמתנחלים יכולים להיות שכנים יותר טובים של הערבים מאשר השמאלנים מתל אביב

האם הפתרון הזה נראה לכם ריאלי? כנראה שתגידו לי לא אז מעניין אותי לדעת למה
מקצוע: מנהל הקריאייטיב של סאצ'י אינטראקטיב
תחביב: טרול לא מוצלח, התחזות לסוכן שב"כ, עניין מיוחד במכונות מלחמה נאציות

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
אולי הפתרון היחיד לסכסוך הישראלי פלסטיני
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 09, 2011, 15:52:41 »
יצא לי לראות עכשיו בדיון של הבוס הגדול כמה סרטים מגבעות הטרשים של השטחים. אלה סרטים שראיתי כבר אלף פעם: מתנחלים וערבים רבים על באר מים. מתנחלים דוחפים מג"בניקים. קצין מפיל באלימות מתנחל. מתנחלים אומרים לערבים לעוף מהבית שלהם. ערבים אומרים למתנחלים לעוף מהבית שלהם. זריקות אבנים וקללות. שמאלנים נודניקים שמצלמים הכל

אז מה הפתרון? גם אתם, עם כמה שאתם קיצוניים ומיליטנטים, יודעים טוב מאוד שהערבים לא יזוזו לשום מקום גם אם נהרוג להם עשרות אלפים והרגנו להם כבר עשרות אלפים.
גם אצלם כבר הרבה מבינים (אפילו בחמאס ימח שמו) שאנחנו לא נזוז לשום מקום מעבר ל-67 כמו שהאו"ם קבע.
בקיצור הערבים יישארו בשטחים עד בוא המשיח אבל מבחינתי גם שהמתנחלים לא יזוזו לשום מקום. אלו שרוצים בכך כמובן

הפתרון היחיד שאפשרי כנראה הוא שצה"ל ייצא מהשטחים ויישאר עם גושי התנחלויות. הערבים יקבלו את זה שיהודים יכולים לחיות בפלסטין כמו שערבים יכולים לחיות בישראל.
היהודים שירצו להמשיך לחיות ביהודה ושומרון ימשיכו להתגורר שם. אני מאמין שבלי צה"ל ובלי בצלם, היחסים בין המתנחלים לערבים יהיו הרבה יותר טובים ויתפתחו יחסי שכנות
ככה כל מי שירצה לגור על אדמת הקודש של הארץ המובטחת יוכל לעשות את זה ויהיו רק גבולות שיפרידו בין שתי מדינות. כמו שערבים-ישראלים יכולים לנסוע לשטחים כך יהודים יוכלו לבוא לישראל. בלי דרכון כמובן. אני גם בטוח שהמשטרה הפלסטינית תדאג לשלום המתיישבים כי זאת האחריות שלה והיא ב-90% עושה את זה גם היום
אני לא אומר את זה בציניות. אני באמת מאמין שהמתנחלים יכולים להיות שכנים יותר טובים של הערבים מאשר השמאלנים מתל אביב

האם הפתרון הזה נראה לכם ריאלי? כנראה שתגידו לי לא אז מעניין אותי לדעת למה
אבו מאזן בעצמו אמר שכשתיהיה מדינה "פלסטינית" הוא לא מסכים שיהודי אחד ישאר שם,וגם
שיהודים שיהיו חלק מכוחות שמירת שלום שאולי יוצבו ב"פלסטין" לא יוכלו להיכנס לשם.בקשר
לשכנות,אתה צודק,אבל זה טעות לדעתי לתת אמון בהם ע"י השארת יהודים שם לחסדיהם של הנאצים האלה.
רוב הסיכויים שאיך שצה"ל יעזוב ישחטו אותם.אין להם שום זכות להיות שם,כמו שהם גירשו מאות אלפי יהודים
ככה אנחנו יכולים להחזיר אותם לארצותיהם

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 09, 2011, 16:45:21 »
קודם כל נתחיל בזה שאנחנו לא קיצוניים, אנחנו אמיתיים. שם התנועה זה הימין האמיתי ולא הימין הקיצוני.
זה שבוחרים למתג אותנו כ"קיצוניים" בגלל שאנחנו 100% אמיתיים ולא מתקפלים, זה כבר לא בעיה שלנו.

לנושא, אני דווקא בעד שצה"ל יצא מיו"ש ויתן למתנחלים לפתור את הבעיות בדרכים שלהם, אז כמובן הערבים לא יוכלו לעשות כלום.
אבל למה צריך לחפש פתרון לסכסוך? למה צריך תמיד לחפש דרכים איך לחיות ביחד? למה צריך פתרון? צריך פשוט להלחם ולטבוח בהם כמו שהם וכל שונאי ישראל עשו לנו.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 09, 2011, 18:53:53 »
א. כשיתחילו לכפכף את הערבים ביסודיות, ולא לתת להם זאפטה קטנה ולברוח כמו בחומת מגן ועופרת יצוקה, הם יסתלקו כמו שהסתלקו המונים ב48.
ב. זה לא משנה מה הם יודעים. הם רוצים לזרוק אותנו לים. לא לגבולות 67. וגם גבולות 67 זה סיכון בטחוני. נשארת רצועה צרה ביותר בין גבול "פלסטין" לים וברגע שהאויב כובש פיסת אדמה עד לים, הוא מבתר את הארץ לשניים. מצב אסטרטגי מסוכן.
ג. המשטרה הפלסטינית לא תדאג לשלומו של אף אחד כמו שהיום היא לא דואגת לכלום וחצי מהשוטרים הפלסטינים הם מחבלים ומשתפי פעולה עם מחבלים.

מה שאתה ואתם לא מבינים זה שהערבים תמיד רוצים לזרוק אותנו לים ותמיד ירצו לזרוק אותנו לים. רק מה? להגיד שהם רוצים לזרוק אותנו לים לא נשמע טוב. אז מה עושים? מתבכיינים. "אנחנו עם כבוש ורמוס. אנחנו רוצים אוטונומיה משלנו על אדמת מולדתנו, מקום בו נוכל לחוקק את חוקינו ולחיות על פי דתנו בלה בלה בלה". הרי זו תוכנית בעלת שלבים. בשלב הראשון הם התבכיינו שהם רוצים אוטונומיה והקימו את הרשות הפלסטינית. לאחר מכן הם הקימו את הפרלמנט והממשלה שלהם. ערימה של חארטות. הם מקווים שכשתהיה להם מדינה יהיה להם הרבה יותר קל להשמיד אותנו.
הדרישות שלהם לעולם לא תפסקנה.
העניין עם המדינה והכיבוש זה רק תירוץ. הסיבה האמיתית היא שנאת היהודים.
לכן הפתרון שהצעת לא פותר שום דבר.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 10, 2011, 14:22:29 »
"המשטרה הפלסטינית" איזה בדיחה גרועה! צריך לקרוא לכלב בשמו: מחבלים נאצים של אש"ף

במהומות קבר חברון יש עדויות ביוטיוב של חיילים שמספרים שאותם "שוטרים" ירו עליהם בלי רחמים ואחר כך צה"ל ביקש מהם והם ניסו לחלץ אותם משם..
אותם לוחמים בעצם אומרים שהם לא מאמינים לצביעות הזאת שלפני דקה הם ניסו להרוג אותם ועכשיו פתאום הם רוצים לחלץ אותם..

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 11, 2011, 09:14:14 »
הפתרון היחיד למלחמת ישראל-ישמעאל הוא טיפול בישמעאלים ובמשת"פים ה"יהודים" מסוגו של חובב הטנק הנאצי

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 11, 2011, 09:18:05 »
כולנו בוגדים ומשת"פים במדינתו של רון בן מיכאל

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 11, 2011, 15:32:00 »
הפתרון היחיד למלחמת ישראל-ישמעאל הוא טיפול בישמעאלים ובמשת"פים ה"יהודים" מסוגו של חובב הטנק הנאצי

רון בן מיכאל, בפנטזיות שלך אתה בטח מתכנן רכבות שמובילות 95% מהעם היהודי בישראל אל עבר תאי גזים ומשרפות ענק
כשאני חושב על זה, בתיאוריה היית מחסל יותר יהודים מהיטלר אם הייתה לך את ההזדמנות: מצביעי קדימה, מצביעי האיחוד הלאומי, מצביעי עבודה, מצביעי ליכוד, מצביעי הבית היהודי, מצביעי מרצ. כמה דם יהודי אתה בטח שופך כל יום בדמיון שלך
אבל זה רק בדמיון שלך...
במציאות אתה ילד צנום ופחדן שלא התגייס לצבא כנראה ולא עובד כנראה. רק יושב ומאיים מאחורי המקלדת.
אתה מעריץ את גולדשטיין וזאדה (שני טרוריסטים שמביישים את הציונות הדתית במקום להעריץ גיבור כמו אלירז פרץ ז"ל לדוגמה) אבל אין לך מספיק אומץ ללכת בעקבותיהם עם איזה פיגוע התאבדות קטן
אתה מעודד אחרים לפגוע בחיילים, במדינה, באנשים עם דעות אחרות כמוני אפילו שאני יותר ציוני פטריוט ממה שאי פעם תהיה אבל אתה בעצמך רכיכה שאפשר לפרק לה את העצמות תוך כמה שניות
בקיצור, או שאתה נמושה פסיכית לגמרי או שאתה פרובוקטור שמתפרנס מלהפליל את "החברים" שלו. אלו שתי האופציות היחידות

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 11, 2011, 17:30:26 »
תופס תחת מאחורי מחשב הא?

למה מאחורי מחשב ידידי הצעיר והאלמוני? אתה יודע איך קוראים לי, אתה יודע איך אני נראה, אני גר בתל אביב. עובד ברמת גן
אני לא מחפש לפגוע באף אחד חלילה אבל אם אתה או רון מחפשים אותי כדי "לטפל" בי זה לא יהיה כזה קשה למצוא אותי
הנה, אתה יכול למצוא אותי גם ביוטיוב

אני מזמין אותך גם לבוא להתאמן קצת במקום להיות כזה אלים ולאיים כל הזמן.
הכי ברוח טובה וספורטיבי שיש. אנחנו כולנו מתאמנים יחד: חילונים, דתיים, שמאלנים, ימנים, רוסים, ערבים, צ'רקסים ודרוזים. מביאים קצת אגרופים והולכים לשתות בירה ביחד אחרי זה

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 12, 2011, 01:03:56 »
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 12, 2011, 10:22:05 »
פאנצר, או אדי, ואם אתה טועה ? אם אפשר לשכנע ערבים לעזוב בלי אלימות, האם אתה בעד או נגד ? האם יש לך בעיה עקרונית\מוסרית עם פינוי ערבים ששונאים אותנו ותמיד ישנאו אותנו והתיישבות יהודית בכל ארץ ישראל ?
« עריכה אחרונה: אוגוסט 12, 2011, 10:30:35 על ידי zelhar »

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 12, 2011, 14:27:47 »
פאנצר, או אדי, ואם אתה טועה ? אם אפשר לשכנע ערבים לעזוב בלי אלימות, האם אתה בעד או נגד ? האם יש לך בעיה עקרונית\מוסרית עם פינוי ערבים ששונאים אותנו ותמיד ישנאו אותנו והתיישבות יהודית בכל ארץ ישראל ?

אני בעד התיישבות בארץ ישראל. זאת מולדת העם היהודי. אם הערבים היו מחליטים מיוזמתם לעבור לירדן לא הייתה לי כמובן בעיה. להיפך, הייתי חוגג שבוע ברצף. (רק שבוע כי אז היינו כבר בבעיות אחרות פנימיות). אבל זה לא יקרה ולא ריאלי בעליל שזה יקרה ללא אלימות אז קשה לי להתייחס לזה. המציאות מראה שאף צד לא הולך לזוז מכאן
דרך אגב, אתמול ראיתי בחדשות ערוץ 2 כתבה על פינוי גוש קטיף במלאות שש שנים וראיתי מפונה מחבק חייל וירדו לי דמעות. תגידו דמעות של תנין אבל אני לא צבוע. אני מודה שדעתי לא השתנתה, שלא היה פתרון אחר עם מיליון וחצי פלסטינים למרות שגם הפתרון הזה לא אידיאלי. היינו צריכים לחבר את עזה למצריים כשהייתה הזדמנות. לא נתחיל להתווכח על זה כי לא נשתכנע. ועוד דבר, עשו עוול למפונים באיך שטיפלו בהם אחרי זה. זה ממש נורא

לא רמה , כמה זמן אתה מתאמן ?

זאת התחרות חובבנים הראשונה שהשתתפתי בה ב-2008 אחרי שנה וחצי של אימונים באיגרוף. מאז עשיתי עוד שנה וחצי ואחרי זה שנה של ג'יו ג'יטסו. אני רוצה עוד חודשיים להתחיל MMA. גם כחובבן. לא מקצועי כמובן. זה בלגן :)
מסכים איתך שהייתי יכול להיות הרבה יותר טוב. התרגשתי מאוד כי היה קהל די גדול. דודו טופז דרך אגב היה שם :)

רגע אדי אתה באמת פאנצר שהיה כאן לפני כמה זמן?
זה לא הגיוני כי לו בכלל קראו יריב.

אני לא פאנצר ולא מתעניין בכלי מלחמה נאציים או בכלל בכלי מלחמה. האלקשי חושב שלי ולי מי שהיה פאנצר יש את אותו IP. ניסיתי להתווכח אבל לא עזר :)

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 12, 2011, 16:42:23 »
בס"ד
צה"ל בחיים לא יצא מיהודה ושומרון
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 12, 2011, 16:46:19 »
למה מאחורי מחשב ידידי הצעיר והאלמוני? אתה יודע איך קוראים לי, אתה יודע איך אני נראה, אני גר בתל אביב. עובד ברמת גן
אני לא מחפש לפגוע באף אחד חלילה אבל אם אתה או רון מחפשים אותי כדי "לטפל" בי זה לא יהיה כזה קשה למצוא אותי
הנה, אתה יכול למצוא אותי גם ביוטיוב

אני מזמין אותך גם לבוא להתאמן קצת במקום להיות כזה אלים ולאיים כל הזמן.
הכי ברוח טובה וספורטיבי שיש. אנחנו כולנו מתאמנים יחד: חילונים, דתיים, שמאלנים, ימנים, רוסים, ערבים, צ'רקסים ודרוזים. מביאים קצת אגרופים והולכים לשתות בירה ביחד אחרי זה

בס"ד
איפה אתה עובד ברמת גן ?ואמרת שקוראים לך יריב
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
רון בן מיכאל, בפנטזיות שלך אתה בטח מתכנן רכבות שמובילות 95% מהעם היהודי בישראל אל עבר תאי גזים ומשרפות ענק
כשאני חושב על זה, בתיאוריה היית מחסל יותר יהודים מהיטלר אם הייתה לך את ההזדמנות: מצביעי קדימה, מצביעי האיחוד הלאומי, מצביעי עבודה, מצביעי ליכוד, מצביעי הבית היהודי, מצביעי מרצ. כמה דם יהודי אתה בטח שופך כל יום בדמיון שלך
אבל זה רק בדמיון שלך...
במציאות אתה ילד צנום ופחדן שלא התגייס לצבא כנראה ולא עובד כנראה. רק יושב ומאיים מאחורי המקלדת.
אתה מעריץ את גולדשטיין וזאדה (שני טרוריסטים שמביישים את הציונות הדתית במקום להעריץ גיבור כמו אלירז פרץ ז"ל לדוגמה) אבל אין לך מספיק אומץ ללכת בעקבותיהם עם איזה פיגוע התאבדות קטן
אתה מעודד אחרים לפגוע בחיילים, במדינה, באנשים עם דעות אחרות כמוני אפילו שאני יותר ציוני פטריוט ממה שאי פעם תהיה אבל אתה בעצמך רכיכה שאפשר לפרק לה את העצמות תוך כמה שניות
בקיצור, או שאתה נמושה פסיכית לגמרי או שאתה פרובוקטור שמתפרנס מלהפליל את "החברים" שלו. אלו שתי האופציות היחידות

תענה בפייסבוק יא שרמוטה