הציניות של פותח האשכול כלפי יהודים גבורים אינה מפתיעה אותי. כמו שמדינת ישמעאל השתמשה במושג הציני של "לאור חזון נביאי ישראל" במסמך שמכריז על הקמתה, כך הציוני האחרון (נקווה שהוא באמת אחרון) יורק על זכרם של יהודים שמסרו נפשם כדי להפסיק את פשעי הצבא הציוני (עדן הי"ד מסר נפשו במחאה על גירוש יהודי עזה וכנסיון לעצור אותו, וברוך הי"ד מסר נפשו לאור פשעיו של צה"ל והמדינה ששלחה אותו ביו"ש בכלל ובחברון בפרט)
חחחחחחחחחח אני יורק על זכרם? אתה זה שקורא להם נאצים "בעקיפין".
אתה זה שאמרת שכל מי שלובש ו\או לבש את מדי צה"ל הוא נאצי ואלכSS חברך הוסיף "נאצי בן נאצי".
אז פתחתי את האשכול להראות לך שאל תשכח למי אתה קורא נאצי פה, אתה רוצה לקרוא לחיילים נאצים? בכיף.. רק תהיה אמיתי ותרשום את מה שאתה רושם גם על הגיבורים בתמונות,
אל תשכח שכל המתנחלים היום עושים צבא והם הטובים שבטובים ביחידות הטובות.
אז תהיה אמיתי ותרשום שגם הם נאצים..
ורק לפרוטוקול, אמרתי ואני יגיד שוב - אני מגדיר את עצמי ציוני כיהודי שחי בציון, תומך בשיבת ציון ומאמין בהתיישבות בציון במלואה.
אין קשר בין דעותי או ביני לבין התנועה הציונית דוד בן גוריון ושאר ההיטלריסטים למיניהם..
צודק,אבל השאלה האם במציאות של היום באמת אפשרי להקים אלטרנטיבה אחרת שתגרום ליהודים להתגייס לשם ולא לצהל מבלי לפחד להיכלא?
אפשר ועוד איך, לא חסר יהודים נאמנים שלא יפחדו לשבת בכלא.
כמובן שאם נקים אלטרנטיבה עם 20-30 איש אז אף אחד לא יקח אותנו ברצינות..
צריך להתחיל לארגן כמה מאות יהודים נאמנים (שיוכיחו את נאמנותם כמובן) להתחיל בארועים "מתונים" של הפגנות ראווה כנגד ערבים, ולאט לאט להתחמש להתאמן ולהתחיל לבצע פעולות תגמול.
אני יכול להבטיח לך אישית שאם יהיה ארגון רציני שכזה, אני יהיה מהראשונים שיוותרו על צה"ל בשבילו, ואני מכיר עוד המון כמוני.
אני ממליץ לרון ואלכס להיות הראשונים שיקימו ארגון כזה.. הם גם ככה לא עושים כלום חוץ מלקלל את צה"ל..
דרך אגב רון, בסרטון הזה -
אתה בעצמך אומר (ואני מצטט בנימוק שלי) שהדרוזים והבדואים הם הרוב המוחלט שגירש יהודים כחלק מהמסגרת שלהם בצה"ל.