כתב נושא: רון בן מיכאל אלכס וג'ויש גירל - שאלה  (נקרא 3327 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
רון בן מיכאל אלכס וג'ויש גירל - שאלה
« ב- : אוגוסט 07, 2011, 13:07:37 »
מי שלבש \ לובש את מדי צה"ל הוא נאצי?
אני מתבייש בכלל לכתוב את המילה נאצי בפוסט שיש בו תמונות של צדיקים גיבורי ישראל.. אבל אתם דורשים את זה..

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 07, 2011, 13:34:47 »
עזוב אותך. יש פה כאלה שיצאו מפרופורציה. לא כל מי שטועה הוא נאצי. ולא כל חייל הוא בוגד.
אני עצמי לא שירתי בצבא. תאריך הגיוס שלי היה כמה חודשים לאחר ההתנתקות ועמונה וזה שינה את דעתי.
צה"ל כגוף הוא ערימה של דרעק. ההתנהלות שלו מגעילה ובוגדת בכל דבר קדוש ויקר לעם. אבל אי אפשר לומר שכל חייל הוא נאצי. ולא צריך להעלב מתגובות קיצוניות כמו של אלכס שמטיף כמו אייאתולה נגד כל העולם.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 07, 2011, 14:23:23 »
יהודי יקר תקשיב בעבר הלא רחוק דיברנו על זה הרבה.

נכון שבצהל יש הרבה יהודים יקרים כמוך והם מאמינים שהם נלחמים למען מדינת היהודים,אבל הם לא יותר מאנשים שנלכדו ברשת השקרים

של הממסד הציוני בולשביקי סוצאליסטי ואני אסביר.

כידוע לך מי שהקים את המדינה הם הציונים הסוצאליסטים הרב תרבותיים שונאי ישראל ושונאי התורה,ברגע שהם הקימו את המדינה

הכופרת הזאת הם היו צריכים להקים 3 רשויות שכפופות לרצונות שלהם:

1:הרשות המחוקקת-הכנסת שזה הם בעצם.

2:הרשות השופטת-בית המשפט,עכשיו תבין גם למה בית המשפט תומך באוייב הערבי כי הרשות הזאת היא חלק מהממסד.

3:הרשות המבצעת-שזה צהל והמשטרה,עכשיו תקרא את מה שאני כותב לך ותנסה להפנים.

צהל הוא בסך הכל זרוע של הממסד הוא כפוף לחוקים ולרצונות של הממסד,המפקדים בצבא הם סוג של עבדים מרצונם החופשי,ונכון שיש

גם יהודים יקרים שנופלים ברשת כי הם לא מודעים למציאות הזאת הם עדיין חושבים שצהל הוא צבא יהודי וצהל הוא ממש לא!

אתה מעלה תמונות ישנות מאוד של יהודים בצבא הממסדי,אבל אם תסתכל על המציאות של היום הרבה חיילים יהודים בסדיר התחילו להבין

שצהל הוא סוג של עלוקה שלא מאפשר להתנהל כצבא יהודי ,אתה רואה את זה שכבר הרבה לא רוצים להתגייס לצהל ואם כבר מתגייסים יש

להם תנאים כמו חיל מיוחד של חרדים ולא רוצים נשים(כי לפי התורה אסור להם לשרת לצד הגברים).

בוא נסכם שלא צריך לקרוא לצהל נאצים אבל צהל הוא גם לא צבא יהודי וצריך להתנער ממנו ולהקים צבא יהודי אמיתי לפי ההלכה.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 07, 2011, 14:32:19 »
להזכירך, עדן הי"ד נלחם כמו ארי נגד גיוסו לצבא הגירוש.
הוא ישב חודש וחצי בכלא 4 על סירוב להתגייס, והתמונה הראשונה באשכול זה צולמה בכלא צבאי בזמן שנשפט על עריקות ממושכת.

כך זו ממש עיוולת ופגיעה בזכרו להכניס אותו לאשכול סגידה לצבא.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 07, 2011, 16:20:22 »
לפי התורה נשים לא משרתות בצבא בכלל. זו פריצות. כל כבודה בת מלך פנימה.
לפי התורה, נשים לא הולכות להתלהם ולצעוק בהפגנות. זו פריצות. כל כבודה בת מלך פנימה.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 07, 2011, 17:39:29 »
יהודי יקר תקשיב בעבר הלא רחוק דיברנו על זה הרבה.

נכון שבצהל יש הרבה יהודים יקרים כמוך והם מאמינים שהם נלחמים למען מדינת היהודים,אבל הם לא יותר מאנשים שנלכדו ברשת השקרים

של הממסד הציוני בולשביקי סוצאליסטי ואני אסביר.

כידוע לך מי שהקים את המדינה הם הציונים הסוצאליסטים הרב תרבותיים שונאי ישראל ושונאי התורה,ברגע שהם הקימו את המדינה

הכופרת הזאת הם היו צריכים להקים 3 רשויות שכפופות לרצונות שלהם:

1:הרשות המחוקקת-הכנסת שזה הם בעצם.

2:הרשות השופטת-בית המשפט,עכשיו תבין גם למה בית המשפט תומך באוייב הערבי כי הרשות הזאת היא חלק מהממסד.

3:הרשות המבצעת-שזה צהל והמשטרה,עכשיו תקרא את מה שאני כותב לך ותנסה להפנים.

צהל הוא בסך הכל זרוע של הממסד הוא כפוף לחוקים ולרצונות של הממסד,המפקדים בצבא הם סוג של עבדים מרצונם החופשי,ונכון שיש

גם יהודים יקרים שנופלים ברשת כי הם לא מודעים למציאות הזאת הם עדיין חושבים שצהל הוא צבא יהודי וצהל הוא ממש לא!

אתה מעלה תמונות ישנות מאוד של יהודים בצבא הממסדי,אבל אם תסתכל על המציאות של היום הרבה חיילים יהודים בסדיר התחילו להבין

שצהל הוא סוג של עלוקה שלא מאפשר להתנהל כצבא יהודי ,אתה רואה את זה שכבר הרבה לא רוצים להתגייס לצהל ואם כבר מתגייסים יש

להם תנאים כמו חיל מיוחד של חרדים ולא רוצים נשים(כי לפי התורה אסור להם לשרת לצד הגברים).

בוא נסכם שלא צריך לקרוא לצהל נאצים אבל צהל הוא גם לא צבא יהודי וצריך להתנער ממנו ולהקים צבא יהודי אמיתי לפי ההלכה.

אתה צודק אבל לא צריך לעודד השתמטות. כמו שאתה אומר שהמפקדים הם בעלי דעה חופשית ככה גם החיילים ובגלל זה אני מגנה את החיילים שהשתתפו בגירוש, אפשר להיות חייל להלחם למען הארץ וגם לסרב פקודות אנטישמיות אני לא רואה עם זה בעיה.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 08, 2011, 00:47:02 »
כמו שהזכיר כאן האלקשי, עדן נתן זאדה הי"ד היה עריק והיה חייל בצה"ל שלא מרצונו.

כשאתה מדבר על צה"ל אתה צריך לשאול את עצמך למה בכלל אתה חושב שהצבא הזה "שבוי בידי השמאל"?
מי שהקים את צה"ל היה השמאל בעצמו, ואתה לא יכול להאשים את השמאל שהוא גנב את מה ששייך לו מלכתחילה (לפני קום המדינה לצה"ל קראו הפלמ"ח והוא עסק ברצח של יהודים מארגוני האצ"ל והלח"י).

יהודים משרתים היום בצה"ל רק משום שאין להם ממש אלטרנטיבה אחרת.
זה לא הופף כל יהודי שמשרת בגוף הזה לבוגד או לנאצי ח"ו, אך זה בטח לא הופך את צה"ל עצמו לצבא יהודי (אין כל שונה בין צה"ל לבין כל צבא זר אחר שיהודים שירתו בו לפני הקמתה של מדינת ישראל).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 08, 2011, 00:56:48 »
כמו שהזכיר כאן האלקשי, עדן נתן זאדה הי"ד היה עריק והיה חייל בצה"ל שלא מרצונו.

כשאתה מדבר על צה"ל אתה צריך לשאול את עצמך למה בכלל אתה חושב שהצבא הזה "שבוי בידי השמאל"?
מי שהקים את צה"ל היה השמאל בעצמו, ואתה לא יכול להאשים את השמאל שהוא גנב את מה ששייך לו מלכתחילה (לפני קום המדינה לצה"ל קראו הפלמ"ח והוא עסק ברצח של יהודים מארגוני האצ"ל והלח"י).

זה לא הופף כל יהודי שמשרת בגוף הזה לבוגד או לנאצי ח"ו, אך זה בטח לא הופך את צה"ל עצמו לצבא יהודי (אין כל שונה בין צה"ל לבין כל צבא זר אחר שיהודים שירתו בו לפני הקמתה של מדינת ישראל).

עם כל הכבוד אבל השמאל היה זה שהקים את צה"ל רק בגלל שהשמאל היה אותו זמן בשלטון.
המדינה הייתה חייבת צבא סדיר, אם האצ"ל היה בשלטון לא היו מקימים צבא? היו מקימים ועוד איך, רק שהוא היה נראה אחרת.
אתה צודק לגבי זה שאין אלטרנטיבה אחרת, ברור שאם יקום ארגון כמו האצ"ל בעז"ה אני יהיה מהראשונים שירוצו להתנדב אבל כרגע יש צבא אחד
שהוא הוקם מלכתחילה כדי להלחם ולשמור על היהודים בישראל. פעם חיילים לא גררו מתנחלים מהחולצות, השמאל הנאצי של היום כבר שינה את כל חוקי המשחק.
ולגבי נתן הי"ד נכון שהוא היה עריק אבל הוא דוגמא טובה למה שאמר רון שכל מי שלובש או לבש את מדי צה"ל הוא נאצי.

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 08, 2011, 13:10:30 »
אתם אומרים שצה"ל זה צבא נאצי אבל אין ארגון או משהו בסגנון ששומר על יהודים אז
חייבים להתגייס לצה"ל

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 08, 2011, 13:43:58 »
אתם אומרים שצה"ל זה צבא נאצי אבל אין ארגון או משהו בסגנון ששומר על יהודים אז
חייבים להתגייס לצה"ל

בדיוק, אם לפחות אותם אלה שקוראים לצה"ל נאצי היו עושים משהו בהגנה על יהודים מתארגנים או משהו, אז ניחה. אבל הם לא עושים כלום חוץ מלשבת בבית לקלל חיילים ולעודד השתמטות.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 08, 2011, 16:17:02 »
הציניות של פותח האשכול כלפי יהודים גבורים אינה מפתיעה אותי. כמו שמדינת ישמעאל השתמשה במושג הציני של "לאור חזון נביאי ישראל" במסמך שמכריז על הקמתה, כך הציוני האחרון (נקווה שהוא באמת אחרון) יורק על זכרם של יהודים שמסרו נפשם כדי להפסיק את פשעי הצבא הציוני (עדן הי"ד מסר נפשו במחאה על גירוש יהודי עזה וכנסיון לעצור אותו, וברוך הי"ד מסר נפשו לאור פשעיו של צה"ל והמדינה ששלחה אותו ביו"ש בכלל ובחברון בפרט)

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 09, 2011, 03:34:33 »

צודק,אבל השאלה האם במציאות של היום באמת אפשרי להקים אלטרנטיבה אחרת שתגרום ליהודים להתגייס לשם ולא לצהל מבלי לפחד להיכלא?
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 09, 2011, 04:18:58 »
הציניות של פותח האשכול כלפי יהודים גבורים אינה מפתיעה אותי. כמו שמדינת ישמעאל השתמשה במושג הציני של "לאור חזון נביאי ישראל" במסמך שמכריז על הקמתה, כך הציוני האחרון (נקווה שהוא באמת אחרון) יורק על זכרם של יהודים שמסרו נפשם כדי להפסיק את פשעי הצבא הציוני (עדן הי"ד מסר נפשו במחאה על גירוש יהודי עזה וכנסיון לעצור אותו, וברוך הי"ד מסר נפשו לאור פשעיו של צה"ל והמדינה ששלחה אותו ביו"ש בכלל ובחברון בפרט)

חחחחחחחחחח אני יורק על זכרם? אתה זה שקורא להם נאצים "בעקיפין".
אתה זה שאמרת שכל מי שלובש ו\או לבש את מדי צה"ל הוא נאצי ואלכSS חברך הוסיף "נאצי בן נאצי".

אז פתחתי את האשכול להראות לך שאל תשכח למי אתה קורא נאצי פה, אתה רוצה לקרוא לחיילים נאצים? בכיף.. רק תהיה אמיתי ותרשום את מה שאתה רושם גם על הגיבורים בתמונות,
אל תשכח שכל המתנחלים היום עושים צבא והם הטובים שבטובים ביחידות הטובות.

אז תהיה אמיתי ותרשום שגם הם נאצים..

ורק לפרוטוקול, אמרתי ואני יגיד שוב - אני מגדיר את עצמי ציוני כיהודי שחי בציון, תומך בשיבת ציון ומאמין בהתיישבות בציון במלואה.
אין קשר בין דעותי או ביני לבין התנועה הציונית דוד בן גוריון ושאר ההיטלריסטים למיניהם..

צודק,אבל השאלה האם במציאות של היום באמת אפשרי להקים אלטרנטיבה אחרת שתגרום ליהודים להתגייס לשם ולא לצהל מבלי לפחד להיכלא?

אפשר ועוד איך, לא חסר יהודים נאמנים שלא יפחדו לשבת בכלא.
כמובן שאם נקים אלטרנטיבה עם 20-30 איש אז אף אחד לא יקח אותנו ברצינות..
צריך להתחיל לארגן כמה מאות יהודים נאמנים (שיוכיחו את נאמנותם כמובן) להתחיל בארועים "מתונים" של הפגנות ראווה כנגד ערבים, ולאט לאט להתחמש להתאמן ולהתחיל לבצע פעולות תגמול.

אני יכול להבטיח לך אישית שאם יהיה ארגון רציני שכזה, אני יהיה מהראשונים שיוותרו על צה"ל בשבילו, ואני מכיר עוד המון כמוני.

אני ממליץ לרון ואלכס להיות הראשונים שיקימו ארגון כזה.. הם גם ככה לא עושים כלום חוץ מלקלל את צה"ל..

דרך אגב רון, בסרטון הזה -
אתה בעצמך אומר (ואני מצטט בנימוק שלי) שהדרוזים והבדואים הם הרוב המוחלט שגירש יהודים כחלק מהמסגרת שלהם בצה"ל.

« עריכה אחרונה: אוגוסט 09, 2011, 04:34:00 על ידי הציוני האחר!ן »