כתב נושא: הינה הוחכה חותכת למה כן צריך לעשות צבא ולמה יש הבדל בין חייל לנאצי  (נקרא 2351 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק לא חשובה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "מוטב שאכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינם"
חחח כול הכבוד לו

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
בס"ד

"הוכחה חותכת"? חחחח. הוא מטורף. הצטרף לקלגסים שעקרו את משפחתו בנאציות אלימה, השמידו את מושבה ברצחניות, הרסו בחייתיות את חייה, וגירשו אותה בזדוניות מביתה. זה כמו שקוויזלינג יחלל את שם הקב"ה ויתגייס ר"ל לצבא של גרמניה הנאצית יש"ו שר"י, ואתם תגידו על זה "כל הכבוד לו" - הנאצים מחריבים ושורפים אותך, ואתה גומל להם טובה תחת רעה! לאן העם הזה הולך...  :'(                             
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק לא חשובה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "מוטב שאכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינם"
בס"ד

"הוכחה חותכת"? חחחח. הוא מטורף. הצטרף לקלגסים שעקרו את משפחתו בנאציות אלימה, השמידו את מושבה ברצחניות, הרסו בחייתיות את חייה, וגירשו אותה בזדוניות מביתה. זה כמו שקוויזלינג יחלל את שם הקב"ה ויתגייס ר"ל לצבא של גרמניה הנאצית יש"ו שר"י, ואתם תגידו על זה "כל הכבוד לו" - הנאצים מחריבים ושורפים אותך, ואתה גומל להם טובה תחת רעה! לאן העם הזה הולך...  :'(                             

אין כבר כוח להתווכח איתך...
כמו שאתה לא הולך לשנות תדעה שלך על החיילים ככה גם אנחנו לא
הציוני האחרון עזוב דבר לקיר הוא יבין יותר מהאנשים האלה

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אין כבר כוח להתווכח איתך...
כמו שאתה לא הולך לשנות תדעה שלך על החיילים ככה גם אנחנו לא
הציוני האחרון עזוב דבר לקיר הוא יבין יותר מהאנשים האלה

עזבי, בישבילו כל דבר שזז הוא נאצי

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
עזוב אלכSS אתך זה באמת מיותר כל דבר אצלך הוא נאצי קלגסי או מה שאתה לא אומר..

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עזבי, בישבילו כל דבר שזז הוא נאצי

:::D

אלכס תגיד מקק גרמני הוא גם נאצי  :::D

ואגב אני דווקא חושב שהבחור צודק,אני לא יודע אם באמת המילה נאצי ראויה לצבא הזה כי אף אחד לא באמת רוצה להרוג אותנו,אבל צבא

אנטישמי הוא בטוח כן.
« עריכה אחרונה: אוגוסט 08, 2011, 14:23:47 על ידי הבוס הגדול »
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק אדי גולדנברג (Panzer)

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
מצחיק שהחייל לא לוחץ יד לרב אלוף דן חלוץ אבל כן לוחץ יד לאנס משה קצב שימשיך כל חייו לקבל פנסיה מאיתנו

דרך אגב, אני לא מסמפט את דן חלוץ בכלל בגלל הסיפור של תיק המניות שהוא מכר ביום שבו פרצה המלחמה והייתי שמח לראות אותו מחוץ לחיים הפוליטיים. עם זאת ובפעם האלף, דן חלוץ הוא טייס בכיר, גיבור צה"ל שרק במלחמת יום כיפור הוריד שני מטוסים סורים ומטוס מצרי. אף אחד לא ייקח לו את זה. גם לא הביקורת שלכם (המוצדקת מעט מעט) על תהליך ההתנתקות. הרי גם לשיטתכם, הוא הוריד יותר ערבים מכל הימין הקיצוני יחד. גם רבין הרג המון ערבים. אני לא מבין איך אתם לא מחבבים אותם על זה  O0
מקצוע: מנהל הקריאייטיב של סאצ'י אינטראקטיב
תחביב: טרול לא מוצלח, התחזות לסוכן שב"כ, עניין מיוחד במכונות מלחמה נאציות

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מצחיק שהחייל לא לוחץ יד לרב אלוף דן חלוץ אבל כן לוחץ יד לאנס משה קצב שימשיך כל חייו לקבל פנסיה מאיתנו

דרך אגב, אני לא מסמפט את דן חלוץ בכלל בגלל הסיפור של תיק המניות שהוא מכר ביום שבו פרצה המלחמה והייתי שמח לראות אותו מחוץ לחיים הפוליטיים. עם זאת ובפעם האלף, דן חלוץ הוא טייס בכיר, גיבור צה"ל שרק במלחמת יום כיפור הוריד שני מטוסים סורים ומטוס מצרי. אף אחד לא ייקח לו את זה. גם לא הביקורת שלכם (המוצדקת מעט מעט) על תהליך ההתנתקות. הרי גם לשיטתכם, הוא הוריד יותר ערבים מכל הימין הקיצוני יחד. גם רבין הרג המון ערבים. אני לא מבין איך אתם לא מחבבים אותם על זה  O0

ורעבין היה רמטכ"ל ומשה אדולף דיין ניהל מלחמות בלי פשרות, ואריאל שרע-ון נכנס לתעלה בלי פחד ונלחם, אז זה הופך אותם לאנשים טובים? הם היו חיילים וזה היה התפקיד שלהם. אחר כך הם בחרו לקחת חלק בהשמדת העם היהודי.

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
רבין הרג גם יהודים