ענק העסקים האמריקני התראיין לרשת סי-אן-אן וירה לכל הכיוונים: את בוש כינה "הנשיא הגרוע ביותר בהיסטוריה האמריקנית" ואת מזכירת המדינה רייס האשים ש"מעולם לא סגרה עסקה". האם ירוץ לנשיאות? הוא אומר שהוא לא מעוניין "אבל זה לבטח היה מעניין מאוד".
לדונלד טראמפ יש שתי מלים לומר לנשיא ארצות הברית ג'ורג' בוש: "אתה מפוטר!".
בראיון שהעניק לוולף בליצר מרשת סי-אן-אן לא התאפק ענק העסקים האמריקני וכינה את בוש "ככל הנראה הנשיא הגרוע ביותר בהיסטוריה של ארצות הברית". את מזכיר ההגנה לשעבר דונלד ראמספלד הוא כינה "אסון", ואת מזכירת המדינה קונדוליזה רייס האשים כי "מעולם לא סגרה עסקה.. היא אישה נחמדה, אבל היא בעיקר מנופפת. היא יורדת מהמטוס ומנופפת, היא יושבת עם איזה רודן - בזוית של 45 מעלות בשביל המצלמות - והיא שוב מנופפת. היא עולה שוב על המטוס והיא מנופפת - אבל שום עסקה לא נחתמת".
"אינני יודע אם הם אנשים לא טובים. אינני יודע באמת מה קורה שם. אני רק יודע שהם הביאו את ארצות הברית לתוך תוהו ובוהו, שכמותו לא ידעה המדינה מעולם", דברי טראמפ. "זוהי אחת הקטסטרופות הגדולות של כל הזמנים".
טראמפ אמר שהוא רוחש כבוד רב לנשיא בוש האב, שניצח את המלחמה אבל השכיל לא להיכנס לעיראק. הוא אפילו ציין שגם אם שונאים את סדאם חוסיין, "הוא היה יורה במחבלים, וכיום עיראק היא כר פורה למחבלים".
טראמפ התייחס למלחמה המתמשכת בעיראק, שהחלה השבוע לפני ארבע שנים, ואמר כי הדרך הטובה ביותר לפיתרון היא "להכריז על ניצחון ולעזוב... משום שהמדינה הזו רק תידרדר עוד ועוד. הם במלחמת אזרחים ואין דבר שאנחנו נוכל לעשות עם מלחמת אזרחים".
טראמפ נשאל גם האם הוא שוקל לרוץ בעצמו לנשיאות ארצות הברית כדי להחליף את הנשיא בוש.
בליצר: "בפעם שעברה שדיברנו, שקלת לרוץ לנשיאות - זוכר?"
טראמפ: "לא. מעולם לא שקלתי. אני חושב אגב, שהייתי עושה עבודה טובה... אבל מעולם לא שקלתי לרוץ".
בליצר: "השתעשעת עם הרעיון".
טראמפ: "לפני שנים רבות... אנשים רצו אותי.. מאוד רצו שארוץ... אבל מעולם לא שקלתי ברצינות לרוץ".
בליצר: "אתה שולל את זה גם עכשיו?"
טראמפ: "כן, כלומר, אני אומר את זה כך: זה לבטח יהיה כיף ולבטח יהיה מעניין. אני חושב שהייתי עושה עבודה טובה מאוד. אבל התשובה היא שאני פשוט לא מעוניין. אני בונה בניינים בכל רחבי העולם... ואני מאוד נהנה מזה".
טראמפ גם הביע את דעתו על המתמודדים השונים על התפקיד בקרב שתי המפלגות. הוא כינה את הסנאטורית הילארי קלינטון "מאוד מוכשרת ומבריקה". על הסנאטור בארק אובאמה אמר שהוא "כוכב", אך ציין שאולי חסר לו ניסיון ורצוי שימתין מעט עם הריצה לבית הלבן.
את ראש עיריית ניו יורק לשעבר רודי ג'וליאני כינה "נהדר לגמרי. אם זה יהיה הוא מול הילארי, זה יהיה מירוץ קשוח". על מושל מסצ'וסטס לשעבר מיט רומני אמר טראמפ שהוא "גבר נאה מאוד" ולגבי הסנאטור הרפובליקני מאריזונה ג'ון מקיין אמר טראמפ שהוא רוכש לו כבוד רב.