כתב נושא: תעזרו לי.. אני חושב שאני לא יודע איך נראים נאצים.. - מוקדש לרון בן מיכאל ואלכס  (נקרא 13242 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

הצבא לא נשפט על פי מה שחייליו חושבים בחדר משכבם ובמחשכי ליבם, אלא לפי מטרותיו ובעיקר מעשיו. מטרות נאציות (הגנה על ישמעאל, ארץ ישראל יודנריינית) ומעשים נאציים (בהתאם: דיכוי אנטישמי נאצי של יהודים, גירושים נאציים רצחניים וחייתיים), בנוסף לכפיפות מוחלטת למשטר נאצי, מצרפים ישירות לצה"ל הזדוני והמרושע יש"ו שר"י את התארים נאצי ועמלק, המשקפים את אופיו בדייקנות. ברגע שאתה מוותר על החובה היהודית לא להצטרף לצבא הנאצי - ומצטרף, אתה נאצי, כיוון שאין הבדל בין המפקד הנאצי מחלק הפקודות לחייל הנאצי שתפקידו הוא לבצען.      

הצבא הוא כלי בידי הממשלה.
אתה לא יכול לדבר עליו כאילו הוא גוף עצמאי.

כשהממשלה שמאלנית - הצבא שמאלני
כשהממשלה ימנית - הצבא ימני

(אני מדבר על הצבא בתור גוף אחד שמאלני, אבל ברור שמס' החיילים הימנים יותר גדול ממס' החיילים השמאלנים)

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
תעזרו לי.. אני חושב שאני לא יודע איך נראים נאצ
« להגיב #51 ב- : אוגוסט 08, 2011, 19:57:11 »
בס"ד

m4a1, אם תת-אדם עמלקי מצטרף לצבא הנאצי, גם אם הוא מסרב לרצוח יהודים, אלא רק משמש כ"הג'ובניק בקרייה שמדליק ומכבה את הממטרות", הוא עדיין חלק מהצבא הנאצי, וזה מאשש את היותו נאצי בן מוות. ההורים שלו  "שגידלו אותו וחינכו אותו להתגיס לצבא" הם הורים מחטיאים, אך אם הם בעצמם לא לקחו חלק בזה, לא הייתי קורא להם נאצים. (אם הוא היה מתגייס גם בלעדיהם, אז הם מחטיאים אך לא נאצים) אתה צודק שהאשמה היא לא רק של צה"ל - אלא של דאולת יSSרעיל הנאצית (על כל מוסדותיה) שמחזיקה אותו. אתה לא יכול ללבוש מדים נאציים ולומר בצביעות "אבל אני בעצמי לא רצחתי". הפתרון היהודי והישר היחיד הוא מדינת יהודה.         

אני לובש מדים, אני נאצי? הוריי וסבי (שירת בפלמ"ח) לבשו מדים, גם הם היו נאצים? כמעט כל יהודי שירת בצבא, כמעט כל היהודים נאצים?

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
« להגיב #52 ב- : אוגוסט 08, 2011, 21:50:40 »
אני לובש מדים, אני נאצי? הוריי וסבי (שירת בפלמ"ח) לבשו מדים, גם הם היו נאצים? כמעט כל יהודי שירת בצבא, כמעט כל היהודים נאצים?
בקשר לסבא שלך,צר לי להגיד לך אבל הפלמ"ח היה ארגון שמאלני אנטי יהודי שהרג לוחמי אצ"ל ולח"י

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #53 ב- : אוגוסט 08, 2011, 22:14:39 »
בקשר לסבא שלך,צר לי להגיד לך אבל הפלמ"ח היה ארגון שמאלני אנטי יהודי שהרג לוחמי אצ"ל ולח"י

ארגון שמאלני אנטי יהודי? אולי. אבל זה היה הארגון הגדול ביותר והיעיל ביותר שחבריו לא רק לחמו אלא גם בנו. סבא שלי היה מצביע כהנא ד"א, ככה ששמאלני הוא לא היה, אבל רגע, הוא לחם למען המדינה, הוא חייב להיות נאצי.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #54 ב- : אוגוסט 08, 2011, 22:18:37 »
ארגון שמאלני אנטי יהודי? אולי. אבל זה היה הארגון הגדול ביותר והיעיל ביותר שחבריו לא רק לחמו אלא גם בנו. סבא שלי היה מצביע כהנא ד"א, ככה ששמאלני הוא לא היה, אבל רגע, הוא לחם למען המדינה, הוא חייב להיות נאצי.

חייל שמבצע פעולות גירוש הוא בוגד ללא ספק ,
וחייל שמסרב לבצע פעולות גירוש ח"ו לקרוא לו נאצי , אל תקשיב לאלכס!
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #55 ב- : אוגוסט 08, 2011, 22:24:24 »

סבא שלך שפיץ רציני :)

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #56 ב- : אוגוסט 08, 2011, 22:45:08 »
סבא שלך שפיץ רציני :)

עובר במשפחה   :old_cool: