0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
מישהו מההורים שלכם מעשן?אם כן,תגידו להם שיפסיקו מייד,אם אתם מעשנים פאסיבים(נמצאים במקום סגור שמעשנים בו באופן קבוע,למשל כמו הבית וכ'ו).אז רבע מכמות העשן שיוצא מהסיגרייה אתם נושמים..... וכמה סיגריות או קופסאות הם מעשנים ביום?
איתן אני חושב שאים אתה רוצה להפסיק לעשן אז זה לא לכוח פיזי.....זה קשורה לכוח הרצון....יש ת'פתגם הזה שאומר:"אין לא יכול,יש לא רוצה"אז תחשוב על זה שוב....ותשנה את דעתך לגבי הסיגריות......
יש לי קרוב מישפחה שניפטר ביגלל הסיגריות..זה גם מגעיל תתחת אני לא מבין איך אנשים נוגעים בזה..
לק"י..שני ההורים שלי מעשנים.. ..זה באסה.. וזה מעצבן.. כמה אפשר לבקש מהם לצאת לך מהחדר!?!?וכמה כבר אפשר להעיף אותם למרפסת!?ואי אפשר לנשום את זה.. וזה מסריח.. ולא בריא.. והם לא מראים שום נכונות להפסיק עם זה..מילא אם זה היה חומר טוב..
היה לנו הרצאה בבית ספר שבעלה טבק יש 4000 חומרים רעילים מסרטנים ואחד הכי מסוכנים מבינהם הוא ניקוטין שיש בו 7 גורמים מסרטנים אלוהים ישמור הסרטו מראה שמי שיעשן יותר מדי בסוף יראה כמו שמעון הרס
עישנתי פעם סיגריות נרגילה מדי פעם
ציטוט של: wakeupisrael על מרץ 18, 2007, 23:18:34היה לנו הרצאה בבית ספר שבעלה טבק יש 4000 חומרים רעילים מסרטנים ואחד הכי מסוכנים מבינהם הוא ניקוטין שיש בו 7 גורמים מסרטנים אלוהים ישמור הסרטו מראה שמי שיעשן יותר מדי בסוף יראה כמו שמעון הרסמה קשור משעון הרס יימח שמו וזכרו???
ציטוט של: OSHRI_93 על מרץ 19, 2007, 12:27:28ציטוט של: wakeupisrael על מרץ 18, 2007, 23:18:34היה לנו הרצאה בבית ספר שבעלה טבק יש 4000 חומרים רעילים מסרטנים ואחד הכי מסוכנים מבינהם הוא ניקוטין שיש בו 7 גורמים מסרטנים אלוהים ישמור הסרטו מראה שמי שיעשן יותר מדי בסוף יראה כמו שמעון הרסמה קשור משעון הרס יימח שמו וזכרו???הוא עישן בעבר, יש תמונה שלו ושל רעבין מתקופת ממשלת רעבין הראשונה, שניהם עם סיגריה ועם פרצוף חמוץ.
לק"י..כהנא צדק.. אממ איזה תסמינים יש לילדים שההורים שלהם מעשנים!?..מעניין אותי..