כתב נושא: לכל המתאבלים על שואת גוש קטיף  (נקרא 3322 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לכל המתאבלים על שואת גוש קטיף
« ב- : אוגוסט 05, 2011, 11:57:11 »
לכל המתאבלים בי"ב באב (תאריך הגירוש): תתאבלו ביום העצמאות של מדינת ישראל, לא בי"ב באב. הממלכתיות והסגידה למדינת ישמעאל היא זו שהביאה לחורבן פי כמה יותר מכנופיות הגירוש

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 05, 2011, 12:13:15 »
מדינת ישראל היא קדושה משום שזה נס שאחרי 2000 שנות גלות עם ישראל המפוזר חזר לחיות בארץ ישראל

מדינת ישראל צריכה את ההנהגה הנכונה

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 05, 2011, 16:45:12 »
אתה מבקש פה מאנשים להתאבל על נס אלוקי.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 05, 2011, 16:56:08 »
אתה מבקש פה מאנשים להתאבל על נס אלוקי.

יום העצמאות נקבע לציין את הכרזת העצמאות של מדינת ישמעאל והחתימה על מסמך בזוי שלועג לתורת ישראל. שום נס אלקי

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 05, 2011, 20:32:25 »
יום העצמאות נקבע לציין את הכרזת העצמאות של מדינת ישמעאל והחתימה על מסמך בזוי שלועג לתורת ישראל. שום נס אלקי
אתה בעצם משתייך לנתורי קרתא?

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 06, 2011, 22:15:28 »
אני בטוח שהוא משתייך אליהם.. וגם אם לא אז שונה מהם הוא ממש אבל ממש לא..

וכל אחד חוגג את העצמאות בדרך שלו. החילונים חוגגים על ה"מסמך" כמו שאמרת, אני חוגג על הנס האלוקי ועל החסד הגדול מכל שעשה איתנו אבא וקיים לנו את הפסוק מקבץ נדחי עמו ישראל ובונה ירושלים.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 07, 2011, 05:30:03 »
לאט לכם רבותי.
ה' עדיין לא קיבץ את נדחי ישראל. הנידחים עדיין נידחים, ואפילו אלה שאינם נידחים, רבים מהם יושבים בגולה.
זה שיהודים חיים פה ואוכלים אותה מערבושים, זה לא אומר כלום. כבר מאות שנים שחיים פה יהודים ואוכלים אותה מערבושים.
אז נכון. לפני מאתיים שנה זה היה 5000 יהודים ו20000 ערבושים בכל הארץ, אבל המסגרת לא השתנתה. חיים יהודים וערבים בארץ ישראל, ועדיין יש טרור של ערבושים.
אז אל תשמחו יותר מדי ותחשבו שגאלו אתכם מכל צרותיכם. צפו לגאולה, כי עד שיבוא גואל צדק, לא נמצא מנוחה.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 08, 2011, 01:23:47 »
לאט לכם רבותי.
ה' עדיין לא קיבץ את נדחי ישראל. הנידחים עדיין נידחים, ואפילו אלה שאינם נידחים, רבים מהם יושבים בגולה.
זה שיהודים חיים פה ואוכלים אותה מערבושים, זה לא אומר כלום. כבר מאות שנים שחיים פה יהודים ואוכלים אותה מערבושים.
אז נכון. לפני מאתיים שנה זה היה 5000 יהודים ו20000 ערבושים בכל הארץ, אבל המסגרת לא השתנתה. חיים יהודים וערבים בארץ ישראל, ועדיין יש טרור של ערבושים.
אז אל תשמחו יותר מדי ותחשבו שגאלו אתכם מכל צרותיכם. צפו לגאולה, כי עד שיבוא גואל צדק, לא נמצא מנוחה.

חוץ מחיים, יונתן פולארד ועוד כמה בודדים - כל מי שבגולה זאת בעיה שלו בלבד.
היום אין בעיה לעלות לארץ וליישב יהודים, מה יותר טוב מללמוד תורה על אדמת ארץ ישראל? במקום זה כל הקהילות של היהודים בחו"ל
מעדיפים להשאר בברוקלין או איפה שזה לא יהיה שגויים שורצים סביבם..

אני רק מחכה שתתחיל האנטישמיות בחו"ל ואז נראה מי יצחק אחרון..

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 08, 2011, 08:57:01 »
אנשים נשארים בגולה כי גם פה יש גלות.
זה לא שבנו פה את הבית השלישי וכל אלה שנשארים בחוץ לארץ משתמטים מלעלות לרגל ולהשתתף בקרבן התמיד.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 08, 2011, 14:07:06 »
מדינת ישראל היא קדושה משום שזה נס שאחרי 2000 שנות גלות עם ישראל המפוזר חזר לחיות בארץ ישראל

מדינת ישראל צריכה את ההנהגה הנכונה

פה הטעות של רוב היהודים,נס לא היה כאן כי כתוב בתורה שנחזור לאחר 2000 שנות גלות(זה היה בתכנון),אבל במקביל גם כתוב שהאנשים

שישלטו בעם היו אלה נשמות הערב רב ויגרמו לעם ישראל לחטאים והדור יהיה הדור הכי נחות מכל הדורות פני הדור כפני הכלב.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 08, 2011, 14:10:05 »

אתה לא יכול להשוות אותו לנטורי חרטא,מהסיבה שרון נלחם למען הגנת העם ולמען התיישבות ארץ הקודש.

ונטורי חרטא,עושים בדיוק ההפך חוברים לאוייב ולא רוצים ליישב את ארץ הקודש ואם כבר אנחנו כאן הם רוצים שצאצאי ישמעאל ישלטו בנו.

אז תעשה לי טובה ואז תנסה להוציא את רון לא בסדר כי הייתי מת שהיו עוד אלפים כמוהו במדינה שלנו.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 08, 2011, 14:12:22 »
אנשים נשארים בגולה כי גם פה יש גלות.
זה לא שבנו פה את הבית השלישי וכל אלה שנשארים בחוץ לארץ משתמטים מלעלות לרגל ולהשתתף בקרבן התמיד.

יש משהו בדברייך,אבל אם אנחנו באמת רוצים שהגאולה תגיע צריך קודם לקבץ את כל עם ישראל בארץ הקודש,ובמקום זה הם מתעסקים להם שם במזומנים.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 08, 2011, 16:03:03 »

היגיון ציוני למהדרין - אני לא חוגג את היוולדות מערכת הדמים הציונית = אני ציוני כמו נטורי חרטא (שהפגינו עם גדולי הציונים החילונים - שלום עכשיו, גוש שלום וכו' ושמים לעצמם את אותה מטרת-על כמו המדינה הציונית). מדהים!

לגבי הניסים (כמו הניצחון במלחמה מול הערבים) - אני חוגג את הניסים ביא"צ של רמ"מ מויטעבסק, הצדיק שעמד בראש העליה הגדולה הראשונה – עלית החסידים. זה חל בא' איר ( איר – נוטריקון: ארץ ישראל) וחוץ מזה, אני אומר הלל שלם בלי ברכה בכ"ד לחודש אחרי התפלה

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 08, 2011, 16:18:01 »
זה נכון שהחיים פה בארץ לא קלים ולפעמים יותר קל לשמור תורה ומצוות במדינת גויים מאשר בארץ, אבל אין קשר בין הדברים! זה שפני הדור כפני הכלב זה נכון ואני שמח שזה ככה כי זה מחזק אותי וגורם לי להאמין שהמשיח כל שניה פה.
עם כל הקושי שיש חובה על כל יהודי להגיע לארץ וליישב אותה. ככל שיגיעו יותר יהודים נוכל ליישב יותר אדמות, אני מציע להביא 400 אלף משפחות מחו"ל ישר ליו"ש ואז נראה אותם מדברים על מדינה פלשתינית.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 09, 2011, 04:33:49 »
יש משהו בדברייך,אבל אם אנחנו באמת רוצים שהגאולה תגיע צריך קודם לקבץ את כל עם ישראל בארץ הקודש,ובמקום זה הם מתעסקים להם שם במזומנים.
הגאולה לא תגיע בגלל נהירה המונית של יהודים לפה כפי שלא הגיעה לפני שישים שנה כשהייתה נהירה המונית של יהודים לארץ. הגאולה תגיע בשני מצבים. או "בעיתה", בזמן שהבורא קצב לה, או "אחישנה". כשהקב"ה יקדים את הגאולה בגלל שישראל כעם צדיקים מדי, לדוגמא שכולם מאוחדים ושומרים שבת וכו', או כשישראל כעם רשעים מדי. מפולגים, מצב רוחני גרוע וכו'.
הבעיה שאנשים מנסים לפתור את הבעיה מהצד הלא נכון. כאילו אם יכריחו את הנתונים להראות כאילו נדחי ישראל נקבצו, אז הגאולה באה. זה כמו לנסות בכוח להניע רכב בדרדור למרות שמיכל הדלק ריק. זה לא עובד.

צבא יהושע עוד יחזור!