כתב נושא: שב"ס מונע לימודים מאסיר יהודי. הסיבה: עסקת שליט  (נקרא 3646 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בפעם השניה מונע שירות בתי הסוהר מהאסיר היהודי הלאומי שלומי דביר ללמוד לתואר ראשון בין כותלי הכלא, בתואנה כי הדבר נעשה כחלק מהחמרת תנאי הכליאה של מחבלי החמאס

http://www.hakolhayehudi.co.il/?p=11976

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
שב"ס מונע לימודים מאסיר יהודי. הסיבה: עסקת שליט
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 03, 2011, 22:55:38 »
בפעם השניה מונע שירות בתי הסוהר מהאסיר היהודי הלאומי שלומי דביר ללמוד לתואר ראשון בין כותלי הכלא, בתואנה כי הדבר נעשה כחלק מהחמרת תנאי הכליאה של מחבלי החמאס

http://www.hakolhayehudi.co.il/?p=11976
בטח.על האסירים היהודים החוקים חלים,המחבלים ימשיכו לעשות חאפלות ולהיות בפייסבוק

מנותק צביון יהודי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אנו מייחלים ל"נכבה 2"
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 04, 2011, 00:56:56 »
דווקא במקרה הזה יש שיוויון, גם היהודים וגם הערבים לא לומדים לתואר עד שגלעד שליט ישוחרר(אני מהמר על 2090...)
אם ייתכן להעביר ערבים מכפר אחד לשני בתוך תחומי המנדט הבריטי – קשה למצוא איזה נימוק פוליטי או מוסרי נגד העברת אותם הערבים משטח העומד תחת שלטון יהודי לשטח שיעמוד תחת שלטון ערבי. אנו לא היינו יכולים להסכים להעברה – גם אם היא מוצעת ומוצאת לפועל על ידי אנגלים - - - אילו הייתה ההעברה כרוכה בנישול, כלומר בהריסת הקיום הכלכלי של האנשים המועברים. אבל גם מתוך חסידות יתירה וקפדנות מוסרית מקסימלית אי אפשר להתנגד להעברה, המבטיחה למועברים גם תנאים חומריים מספיקים וגם ביטחון לאומי מקסימלי, כפי שמחייבת ההעברה המוצעת על ידי הוועדה.
דוד בן גוריון

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 04, 2011, 01:02:37 »
בס"ד

^יהודים יקרים וטובים הם ב"שיוויון" (וגם זה לא: על ערבים נאצים מגינים, את היהודים שוחטים בהמוניהם) עם רוצחים נאצים מתועבים. איזה מדינה יהודית!         
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק צביון יהודי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אנו מייחלים ל"נכבה 2"
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 04, 2011, 01:08:27 »
זה היה ציני כמובן אם מישהו לא הבין.
אני לא ממש מבין מה הקשר לגלעד שליט.
העברת התנאים של האסירים הביטחוניים למינימום הייתה אמורה להיעשות רק לאותם מחבלים שנמצאים ברשימות חמאס כדי לגרום להם לרדת במחיר.
לא ברור לי איך מחבל יהודי קשור לזה.
אני לא חושב שהוא "יהודי יקר וטוב" אבל אני חושב שיש לו זכות ללמוד לתואר ראשון כמו שהיו לאסירים ביטחוניים ערבים בעבר.
« עריכה אחרונה: אוגוסט 04, 2011, 01:30:17 על ידי צביון יהודי »
אם ייתכן להעביר ערבים מכפר אחד לשני בתוך תחומי המנדט הבריטי – קשה למצוא איזה נימוק פוליטי או מוסרי נגד העברת אותם הערבים משטח העומד תחת שלטון יהודי לשטח שיעמוד תחת שלטון ערבי. אנו לא היינו יכולים להסכים להעברה – גם אם היא מוצעת ומוצאת לפועל על ידי אנגלים - - - אילו הייתה ההעברה כרוכה בנישול, כלומר בהריסת הקיום הכלכלי של האנשים המועברים. אבל גם מתוך חסידות יתירה וקפדנות מוסרית מקסימלית אי אפשר להתנגד להעברה, המבטיחה למועברים גם תנאים חומריים מספיקים וגם ביטחון לאומי מקסימלי, כפי שמחייבת ההעברה המוצעת על ידי הוועדה.
דוד בן גוריון

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 04, 2011, 01:41:16 »
בס"ד

הוא יהודי יקר וטוב ביוק כפי שברוך גולדשטיין זצוק"ל הי"ד, עדן נתן זאדה זצוק"ל הי"ד, ויאיר שטרן הי"ד הם גיבורים יהודים אמיתיים שדרכם היא דרך הגאולה.         
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק צביון יהודי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אנו מייחלים ל"נכבה 2"
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 04, 2011, 01:47:16 »
הוא עצמו הודה שזה היה מעשה מתוך עצבים וכעס ושהוא התחרט על כך אח"כ.
הוא בסה"כ יהודי טוב שרצה לתרום למדינה ובחר בדרך שגויה לכך.
דוד בן גוריון

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 04, 2011, 04:01:43 »
בס"ד

אם הוא באמת התחרט - חבל. אסור בתכלית האיסור "לתרום" לדאולת יSSרעיל הנאצית, וטרור יהודי אינו "שגוי" כלל (להיפך: זה מלחמת מצווה), אלא, הוא יהודי יקר וטוב שרוח המכבים הגיבורים נושפת באפיו. ב"ה כן ירבו יהודים גיבורים כאלו.                  

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 04, 2011, 11:37:52 »
אני יודע שאתה מסתייג מטרור,אבל חייבים להודות שבמידה כזאת או אחרת זה אולי הדבר
שהכי יגרום להם לעשות איחוד משפחות(כמובן לא פעולות נגד נשים וילדים)

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 07, 2011, 13:55:02 »
לי אישית אין בעיה עם מישהו שהרג ערבי כזה או אחר. ובינינו, מה זה משנה אם זה גבר, אשה או ילד? הרי זו אבחנה שביצעו אומות העולם בניסיון להראות רחמנים. כאילו להרוג גבר זה פחות חמור מלהרוג אשה או ילד.
אבל אני לא חושב שלבצע מעשי טרור קטנים בערבים זה מה שיפתור את הבעיה. אנחנו מדינה. לא אוסף של ערבושים חסרי דעת. אנחנו צריכים למצוא שיטות מאורגנות על מנת לסלק אותם בגלל העובדה שהם אויבי מדינה, רוצחים ומחבלים. זה אמור להיות מעוגן בצורה חוקית וממשלתית. רק שלצערנו זה לא קורה.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 07, 2011, 22:19:18 »
לי אישית אין בעיה עם מישהו שהרג ערבי כזה או אחר. ובינינו, מה זה משנה אם זה גבר, אשה או ילד? הרי זו אבחנה שביצעו אומות העולם בניסיון להראות רחמנים. כאילו להרוג גבר זה פחות חמור מלהרוג אשה או ילד.
אבל אני לא חושב שלבצע מעשי טרור קטנים בערבים זה מה שיפתור את הבעיה. אנחנו מדינה. לא אוסף של ערבושים חסרי דעת. אנחנו צריכים למצוא שיטות מאורגנות על מנת לסלק אותם בגלל העובדה שהם אויבי מדינה, רוצחים ומחבלים. זה אמור להיות מעוגן בצורה חוקית וממשלתית. רק שלצערנו זה לא קורה.
זו גם דעתי.

המדינה צריכה להיות זאת שתיקח על עצמה את סיום הקולוניאליזם הערבי בארץ ישראל ולא פעולות יחיד כאלה או אחרות (עם כל הרצון הטוב).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 16, 2011, 00:23:24 »

אתה צודק, אבל טרור יהודי כמו שאמר אלכס זאת מצווה וחובה של כל יהודי.
אין להצטער על מעשים כאלו חס וחלילה, הסיבה היחידה שהם הצטערו (הם לא הצטערו על הנסיון הם פשוט שמחו שזה לא יצא לפועל ) מכיוון שאם תפסו אותם השוטרים וזה נמנע מהם, כנראה הקב"ה החליט שזה לא הכרחי כרגע.

אין חרטה על פעולות נקם בגויים המוסלמים הנאצים! אין תחליף קדוש לנקמה בערבים ! אין ערך עליון כטרור יהודי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ירושלים הקדושה, נמות למענך!