כתב נושא: אזכרה לעדן נתן זדה הי"ד  (נקרא 1593 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אזכרה לעדן נתן זדה הי"ד
« ב- : יולי 29, 2011, 17:23:20 »
ביום א' הקרוב, כ"ט בתמוז, בשעה 18:00, תתקיים אזכרה לחייל עדן נתן זדה הי"ד אשר נרצח בלינץ בשפרעם לפני 6 שנים.

האזכרה תחל בבית העלמין גורדין, רחוב רבי עקיבא, שיכון המזרח, ראשל"צ, לאחר מכן תתקיים סעודה ודברים לזכרו.

לפרטים נוספים: שרי, 052-6798602

http://www.facebook.com/profile.php?viewas=100000686899395#/event.php?eid=115486808547411

מנותק אדי גולדנברג (Panzer)

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אזכרה לעדן נתן זדה הי"ד
« להגיב #1 ב- : יולי 29, 2011, 20:28:26 »
הוא לא היה חייל כמו שאתה לא היית חייל, רון. הוא היה טוראי פסיכופט שברח מהצבא עם רובה ועלה על אוטובוס לשפרעם וירה בערבים למוות. מספיק לראות את החיוך שלו בתמונה המפורסמת כדי להבין שיש כאן חולה נפש. והערבים עשו בו לינץ' אחרי זה ואני לא מאשים אותם כמו שאני לא מאשים אותנו בקו 300 כשחיסלנו שני מחבלים. אני בעד השב"כ כמו שהבנתם
חלפו שש שנים מאז שעדן הלך לגיהנום ועדיין חוץ ממך ועוד עשרה פסיכים אף אחד במדינה לא מעריך את מורשת המופרע הזה אז כדאי שתחשוב פעמיים לפני שגם אתה הולך בצעדיו

מקצוע: מנהל הקריאייטיב של סאצ'י אינטראקטיב
תחביב: טרול לא מוצלח, התחזות לסוכן שב"כ, עניין מיוחד במכונות מלחמה נאציות

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אזכרה לעדן נתן זדה הי"ד
« להגיב #2 ב- : יולי 30, 2011, 00:25:15 »
הוא לא היה חייל כמו שאתה לא היית חייל, רון. הוא היה טוראי פסיכופט שברח מהצבא עם רובה ועלה על אוטובוס לשפרעם וירה בערבים .

קודם כל תסביר לי בבקשה מאיפה את יודע עם רון עשה צבא או לא עשה?!

אני בחיים לא קראתי שהוא כתב שהוא עשה או לא עשה.

דבר שני מה רע בזה שהוא ירה בהם?!

כמו שלא היית מתלונן אם מישהי הייתה נכנסת לבית שלך ומתחילה לנקות אבק ושוטפת את הריצפה בחינם,כך גם אני לא מתלונן שהוא עשה קצת פוליש לישראל מהערבים האלה.

אגב  אם יזדמן לי אני אגיע לאזכרה שלו.

ודבר אחרון אני שמח מהחיוך שלו בתמונה,כי החיוך הזה נועד להרגיז אנשים כמוך ולפי מה שאני רואה הוא עושה את העבודה כראוי  ;D :laugh:
אני לא אלוהים אני חלק ממנו