חבל שאתם לא מגיבים
תבינו עכו זה מבחן לאומי, עכו של היום זה ארץ ישראל של עוד 10 שנים. מה שקורה היום בעכו זה מה שיקרה בארץ ישראל. אנחנו החזית שנותנים כבוד למדינה וצריך בכל דרך לחזק ולעמוד למבחן הלאומי בכבוד
קיום זו סיסמא, אחרי הכול עכו היא עיר כמו רעננה, כפר סבא וחיפה צריך לשמר את הזהות היהודית. אני לא חושב שיש מחלוקת, עכו היא בירת הגליל, אלפי שנים של היסטוריה יהודית. אנחנו כאן לשמר את הזהות היהודית ולחזק את הרוח ולעמוד למבחן הלאומי בכבוד
ערים כמו עכו, לוד, וחיפה הן רק חלק מתכנית גדולה של השמאל המתבולל להפוך את ישראל למדינה רב תרבותית.
אני מעכשיו אומר כדי שאף אחד לא יופתע, אבל הערבים כבר מזמן לא הבעיה המרכזית משום שבשנים האחרונות הצטרפו אחרים ואני מדבר על חצי מליון זרים שנמצאים כרגע בתחומי ה"קו הירוק".
נכון שתל אביב נמצאת במצב הכי גרוע כרגע (קרוב ל-100 אלף זרים), אבל בכל עיר יש את הקהילה הזרה שלה ולא רחוק היום שלא רק עכו תהיה במצב דמוגרפי גרוע, אלא כל הארץ.
עמידר היא בסה"כ עוד כלי (מני רבים) של השמאל לרסק את הצביון היהודי ע"י הצפתנו בגויים (היום זה ערבים, ומחר אלה יהיו מאות אלפי הזרים שיאוזרחו ויהיו זכאים לדיור ציבורי).