כתב נושא: מרביצים לרועי צאן פלסטיני  (נקרא 2205 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק soldierofgod

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מרביצים לרועי צאן פלסטיני
« להגיב #1 ב- : יולי 22, 2011, 09:01:30 »
סרטון מפורסם. אין כמו הסילוף, העיוות וההסתה האנטישמית של ישמעאל. הם יודעים לשקר שקרים יפים

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
« להגיב #2 ב- : יולי 22, 2011, 10:36:13 »
בצלם העלו את זה וכל התגובות זה "כל הכבוד" ו"איזה גברים" חח איזה מסכנים הם. השמאל בישראל
זה כמה מאות אנשים שחושבים שאנחנו עדין בשנות ה-60,שהייתה כאן עדיין דיקטטורה שמאלנית וקשה
להם לקבל את זה שאף אחד לא שם עליהם(מעניין שהם לא מציינים שיש אבנים ביידים של הערבים)

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : יולי 22, 2011, 12:24:50 »
בצלם העלו את זה וכל התגובות זה "כל הכבוד" ו"איזה גברים" חח איזה מסכנים הם. השמאל בישראל
זה כמה מאות אנשים שחושבים שאנחנו עדין בשנות ה-60,שהייתה כאן עדיין דיקטטורה שמאלנית וקשה
להם לקבל את זה שאף אחד לא שם עליהם(מעניין שהם לא מציינים שיש אבנים ביידים של הערבים)
בס"ד

למה נראלך שהם יציינו?הם עורכים כל סרטן כדיי שיהיה 100% נגדנו, ואני בטוח שגם את הסרטון של הקצין צה"ל עם הנשק על הערבי הם ערכו את זה.בוח הערבי ניסה להוציא איזה משו/איים עם משהו אבל למה שהשמאלנים יראו את זה..

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
« להגיב #4 ב- : יולי 22, 2011, 13:24:41 »
בס"ד

למה נראלך שהם יציינו?הם עורכים כל סרטן כדיי שיהיה 100% נגדנו, ואני בטוח שגם את הסרטון של הקצין צה"ל עם הנשק על הערבי הם ערכו את זה.בוח הערבי ניסה להוציא איזה משו/איים עם משהו אבל למה שהשמאלנים יראו את זה..
אחי זה היה בציניות..אני בטוח שעוד מעט הם יתחילו גם לערוך סרטים על השואה ולהראות שבעצם
היהודים אשמים

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : יולי 22, 2011, 14:39:36 »
אלה היו מתנחלים? נראים כמו ערבים