כתב נושא: מזעזע: קצין צה"ל אכזרי מצמיד נשק טעון לראש של פלסטיני תמים  (נקרא 4760 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בכפר הפלסטיני בית אומר טוענים כי קצין צה"ל בדרגת סגן נוהג לאיים באופן קבוע על תושבים תמימים באמצעות נשקו האישי.
סרטון חדש שהגיע לידי וואלה! חדשות תיעד את אחד המקרים המחרידים. צפו במראות הקשים לצפייה

http://news.walla.co.il/?w=/13/1842582

(מעניין למה לא כתבו שהתושבים זרקו מאותו הכפר אבנים על יהודי במטרה לרצוח אותו והאיש שהוצמד לראשו הנשק ניסה להפריע לחייל).

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
לפני הדריכה הקצין היה צריך להוריד לבחור את הקט בפצצה לכיוון הבטן ואז לדרוך בדיוק כמו שעשה !

בכל מקרה כל הכבוד ,ככה חייל אמור להראות .
צריך לחלק את ירושלים ,אנחנו למעלה והם למטה . . .

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
בס"ד

בא לי להקיא מהצביעות שלהם,היום הנשק הכי חזק של הערבים והערב רב זאת המצלמה,הם פשוט חונקים את החיילים עם המצלמות שלהם
זוכרים את החייל שירה ברגל של הערבי כדור גומי? זוכרים מה עשו לו? תגיד לי מאור? אתה היית רוצה שיחנקו אותך ככה עם המצלמות בזמן שאתה מבצע את התפקיד שלך? הם מנסים לערוך את החומר שזה יוציא את החיילים הכי גרוע שאפשר הם בוגדים מרושעים מהסוג הכי גרוע

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד

תאמינו לי לא הייתי רוצה להיות במקום החייל הזה,תסתכלו איך הם חונקים אותו,הוא כל הזמן נמצא במצב של סכנה לחיים שלו ואפילו לדרוך את הרובה בכדי להגן על עצמו לא נותנים לו,ראיתם מה המצב של חיילי צה"ל בשנת 2011?וזה עוד כלום ראיתם בעזה איך שולחים את החיילים לכבוש בתי ספר ממולכדים?(ראו "ניסים בעופרת יצוקה" מה היה קורה אם חייל לא היה מזהה את החומר נפץ שהיה בבית הספר,מאות חיילים היו נהרגים),ראיתם מול מה חיילי שריון צריכים להתמודד?מאות טילים מונחים וטילי RPG מזל שהקב"ה עוזר לנו,זה פשוט בלתי אפשרי לטנק להתחמק מטילים כאלו

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אני לא יודע מה ראית ,אבל זה לא כל כך משנה.
בתור מילואימניק שעבר יום יומיים בצבא אני יכול לומר לך שגם אני מסכים שיש המון חוקים מטופשים כגון "נוהל שכן" או הוראות פתיחה באש ועוד . ..
אבל עדיין זה הצבא ששומר עליך מאויבך , תגיד תודה .

ברוך השם שנתן לנו את צה"ל  .

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בהתחשב בעובדה שהערבוש צחק על החייל והמשיך לדחוף אותו גם לאחר דריכת נשק,
הוידאו הזה מוכיח עד כמה צה"ל הפך להיות צבא פאתטי שניטל ממנו כל שמץ של הרתעה פסיכולוגית.

הערבים כבר קלטו. הם איטיים, הם לא חכמים גדולים, לקח להם כמה עשרות שנים -
אבל בסוף גם הטמבל הכי גדול מבין שבלוף הוא בלוף.

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אני לא יודע מה ראית ,אבל זה לא כל כך משנה.
בתור מילואימניק שעבר יום יומיים בצבא אני יכול לומר לך שגם אני מסכים שיש המון חוקים מטופשים כגון "נוהל שכן" או הוראות פתיחה באש ועוד . ..
אבל עדיין זה הצבא ששומר עליך מאויבך , תגיד תודה .

ברוך השם שנתן לנו את צה"ל  .
בס"ד

שים לב שדובר צה"ל אמר שמדובר במקרה "חמור" מה שאומר שצה"ל מפקיר את החיילים שלו,ראינו את החיילת הזאת שהצטלמה מול ערבים ואיך צה"ל הפקיר אותה,מה אתה אומר על צבא שמפקיר את החיילים שלו ככה?

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

שים לב שדובר צה"ל אמר שמדובר במקרה "חמור" מה שאומר שצה"ל מפקיר את החיילים שלו,ראינו את החיילת הזאת שהצטלמה מול ערבים ואיך צה"ל הפקיר אותה,מה אתה אומר על צבא שמפקיר את החיילים שלו ככה?

בתכל'ס? מגיע להם.

זה לא חדש שצה"ל מפקיר את חייליו, ומי שמתחנן להתקבל למועדון הנשים המוכות שלא יתפלא אם יחזור הביתה עם פנס.

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מסכים איתכם , רחוק מאוד מלהיות מושלם .  .

אבל ,  בלי צה"ל שמגן עלינו בגבולות לא היינו כאן היום וזו לא סתם "סיסמא" ,שילמנו בהמון דם יהודי בשביל זה .. . לא אנחנו אישית אלה חיילים גיבורים כמו דוד שלי ז"ל ועוד הרבה יהודים טובים וצדיקים אשר חרפו נפשם על מנת שפישרים כמונו נוכל לשבת בבית הממוזג עם משפחתינו בארץ אבותינו . . .
קצת כבוד חברים ,קצת כבוד.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

מה בדיוק מזעזע בזה???ומה שהיה במרמרה האנשים שם שתקפו את לוחמי השייטת זה לא מזעזע?שכחתי התשקורת שמאלנית "מזעזע" זה רק כשעושים משו לערבי, כל הכבוד לקצין אמן ירבו כמוהו.נמאס כבר מכל ארגוני השמאל האלו פרו "פלסטינים" אנט יהודים 100%
הם שונאים יותר אותנו מאשר הם אוהבים את הערבים ימח שמם.בע"ה תקום פה ממשלה שתרסן שתעיף את כל השמאלנים הנאצים מהמדינה שלנו בע"ה!!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
(מעניין למה לא כתבו שהתושבים זרקו מאותו הכפר אבנים על יהודי במטרה לרצוח אותו והאיש שהוצמד לראשו הנשק ניסה להפריע לחייל).
באמת מעניין  :old_Cheesy:

בס"ד

בא לי להקיא מהצביעות שלהם,היום הנשק הכי חזק של הערבים והערב רב זאת המצלמה,הם פשוט חונקים את החיילים עם המצלמות שלהם
זוכרים את החייל שירה ברגל של הערבי כדור גומי? זוכרים מה עשו לו? תגיד לי מאור? אתה היית רוצה שיחנקו אותך ככה עם המצלמות בזמן שאתה מבצע את התפקיד שלך? הם מנסים לערוך את החומר שזה יוציא את החיילים הכי גרוע שאפשר הם בוגדים מרושעים מהסוג הכי גרוע
השמאל והערבים משחקים בהצטיינות את "משחק המצלמות", והאשמים הבלעדיים כאן הם היהודים.
המצב היום הוא שאנרכיסט בוגד מפגין מהבוקר עד הערב (אחלה כסף) מול בתים של יהודים בירושלים, ואז חוזר הביתה אחרי עוד "יום עבודה" למיטה לישון כדי לצבור כוחות לעוד יום עבודה שיהיה למחרת.

אם האנרכיסט יידע שביתו הוא לא מבצרו (כאשר מפגינים ירעישו לו יממה שלמה מול החלון), אז הוא יחשוב פעמיים לפני שיטריד את מנוחת היהודים (שמתם לב איזה פסטיבל עשתה התעמולה השמאלנית מההפגנות של פעילי ימין מול ביתו של תא"ל ניצן אייכמן/אלון?).

היהודים לא משחקים מספיק את "משחק המצלמות" (בשמעון הצדיק זה עובד יופי - הערבים והשמאל לא מסוגלים לסבול מצלמה מול הפנים שלהם).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
שימו לב לעובדה מעניינת: צילום: מוחמד עיאי עווד

אני תוהה מאיפה הוא קיבל מצלמה..

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אני לא מקנא בקצין הזה... אני הייתי רועד מחמת הפיתוי ללחוץ על ההדק...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בהתחשב בעובדה שהערבוש צחק על החייל והמשיך לדחוף אותו גם לאחר דריכת נשק,
הוידאו הזה מוכיח עד כמה צה"ל הפך להיות צבא פאתטי שניטל ממנו כל שמץ של הרתעה פסיכולוגית.

הערבים כבר קלטו. הם איטיים, הם לא חכמים גדולים, לקח להם כמה עשרות שנים -
אבל בסוף גם הטמבל הכי גדול מבין שבלוף הוא בלוף.

בתכל'ס? מגיע להם.

זה לא חדש שצה"ל מפקיר את חייליו, ומי שמתחנן להתקבל למועדון הנשים המוכות שלא יתפלא אם יחזור הביתה עם פנס.

O0 :old_afro: