בס"ד
חייל צה"ל מחטיבת גבעתי נפצע באורח בינוני במהלך אימון בגולן. הוא פונה באמצעות מסוק לבית החולים רמב"ם בחיפה. מחקירה ראשונית עולה כי הוא נורה בגבו
חייל מחטיבת גבעתי נפצע הערב (שני) באורח בינוני במהלך אימון ברמת הגולן. החייל פונה באמצעות מסוק לבית החולים רמב"ם בחיפה. מתחקור ראשוני עולה כי במהלך האימון נפגע החייל מירי בגבו.
רק ביום שלישי האחרון נמנעה ברגע האחרון תקרית ירי בצה"ל, כשכוח מילואים שהתאמן עם נגמ"שים בשטח אש בצאלים, כמעט פתח באש חיה לעבר חיילים אחרים שהיו במקום. מפקד התרגיל עצר מיד את האימון, ולא היו נפגעים. דובר צה"ל מסר כי ייערך תחקיר לבדיקת נסיבות התקרית.
בחודש מאי נפצע לוחם בחטיבת כפיר באורח בינוני, לאחר שכדור שככל הנראה נורה מנשק של חברו פגע בידו במהלך אימון בבסיס האימונים של פיקוד צפון באליקים. החייל קיבל טיפול ראשוני במקום, ולאחר מכן פונה להמשך טיפול בבית החולים.
http://news.walla.co.il/?w=/1/1842001