סקר

האם אתם מאמינים שיהיה סוף עולם ב2012?

לא
כן

כתב נושא: האם אתם מאמינים ל"סוף העולם ב2012?"  (נקרא 4847 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
האם אתם מאמינים ל"סוף העולם ב2012?"
« ב- : יולי 18, 2011, 00:11:32 »
בס"ד

האם אתה מאמינים ל"סוף העולם ב2012?", אני אישית לא, אני חושב שזה שטויות שהגויים ממציאים כל כמה שנים, סבתא שלי שתוודא לחיים ארוכים היא בת 65 והיא אמרה לי שמגיל 10 היא שומעת על סוף עולם וגוג ומגוג ולא קרה כלום.אבל בלי שום קשר אליה אני לא מאמין לשטויות האלה כי מי שבאמת יקבע זה יהיה אלוקים.
האם אתם מאמינים בזה?

מנותק לא חשובה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "מוטב שאכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינם"
« להגיב #1 ב- : יולי 18, 2011, 00:13:39 »
מאמינה בגוג ומגוג אבל לא ב2012 כי היום אין נביאים רק שה' ירצה הוא ישלח תמשיח

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : יולי 18, 2011, 00:17:54 »
מאמינה בגוג ומגוג אבל לא ב2012 כי היום אין נביאים רק שה' ירצה הוא ישלח תמשיח
בס"ד

גוג ומגוג לפי התורה יהיה בשנת 6000 כלומר עוד 229 שנים..

מנותק לא חשובה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "מוטב שאכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינם"
« להגיב #3 ב- : יולי 18, 2011, 00:20:38 »
אז למה אומרים שצריך לחכות לו ולצפות לו כול יום ?
אני מאמינה שאפילו השנייה עם עם ישראל יהיה ראוי יגיע משיח..

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : יולי 18, 2011, 00:22:33 »
אז למה אומרים שצריך לחכות לו ולצפות לו כול יום ?
אני מאמינה שאפילו השנייה עם עם ישראל יהיה ראוי יגיע משיח..
בס"ד

אני מאמין באמונה שלמה במה שכתוב, אני לא מאמין בכל מה שהרבנים אומרים כי לפעמים הם מוסיפים מעצמם דברים וזה קורה לרוב.ומה שכתוב זה בשנת 6000 אני לא זוכר מאיפה הפסוק כתוב שם על גוג ומגוג משיח ותחיית מתים הכל ביחד מחר אני אחפש איפה זה רשום אני אראה לך..

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
« להגיב #5 ב- : יולי 18, 2011, 00:54:15 »
בס"ד

אני מאמין באמונה שלמה במה שכתוב, אני לא מאמין בכל מה שהרבנים אומרים כי לפעמים הם מוסיפים מעצמם דברים וזה קורה לרוב.ומה שכתוב זה בשנת 6000 אני לא זוכר מאיפה הפסוק כתוב שם על גוג ומגוג משיח ותחיית מתים הכל ביחד מחר אני אחפש איפה זה רשום אני אראה לך..
אני חושב שגוג ומגוג יהיה כשה' ירצה ואני באמת לא שמעתי על זה שזה יהיה דווקא בשנת 6000
אני ישאל את הרב שלי נראה מה הוא יגיד

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #6 ב- : יולי 20, 2011, 22:28:25 »
בולשיט של גויים.

אבל מה יש לך אתה מ6000?
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : יולי 21, 2011, 10:15:36 »
בס"ד

גוג ומגוג לפי התורה יהיה בשנת 6000 כלומר עוד 229 שנים..
בתורה כתוב שגוג ומגוג יהיה רצף של אירועים שישנו את העולם,שבסופו יתאחדו כל אומות העולם לקואוליציה אחת כנגד ישראל.
לפי התורה אנחנו כבר נמצאים בעיצומו של המלחמה ושלב אחד לפני השלב הסופי והמכריע של המלחמה.
לגביי שנת ה6000 זאת השנה שבא העולם יעבור שינוי מהותי ביותר וכל נסתרות האל יהיו גלויות ולא נסתרות זה נקרא אחרית הימים.
אבל כמו שכתבתי שנת 6000 היא התאריך שבו יתבצע השינוי ולא תחילת המלחמה אלה סופה.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #8 ב- : יולי 21, 2011, 13:42:10 »
רבותי, אתם נותנים תאריכים מדוייקים לאירועים שעליהם נכתב בכל המקורות שאלה דברים שאין להם תאריך ותפח רוחם של מחשבי קיצין.
אף אחד לא יודע מתי בדיוק יגיע המשיח. אם יש יחיד בדור שיודע, הוא לא אומר.

וכבר כתבתי בתגובה לשרשור אחר ששנת 6000 היא סוף חלון הזמן לעולם שלנו כפי שאנחנו מכירים אותו. אם עד אז העולם לא יבוא על תיקונו, העולם יהפוך לתוהו ובוהו. המשיח יכול לבוא היום.

אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח. ואף על פי שיתמהמה, עם כל זה אחכה לו בכל יום שיבוא.
בכל יום שיבוא...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : יולי 21, 2011, 13:49:48 »
רבותי, אתם נותנים תאריכים מדוייקים לאירועים שעליהם נכתב בכל המקורות שאלה דברים שאין להם תאריך ותפח רוחם של מחשבי קיצין.
אף אחד לא יודע מתי בדיוק יגיע המשיח. אם יש יחיד בדור שיודע, הוא לא אומר.

וכבר כתבתי בתגובה לשרשור אחר ששנת 6000 היא סוף חלון הזמן לעולם שלנו כפי שאנחנו מכירים אותו. אם עד אז העולם לא יבוא על תיקונו, העולם יהפוך לתוהו ובוהו. המשיח יכול לבוא היום.

אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח. ואף על פי שיתמהמה, עם כל זה אחכה לו בכל יום שיבוא.
בכל יום שיבוא...

כולם צריכים להאמין ולחכות
והוא יגיע

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : יולי 22, 2011, 01:03:45 »
בס"ד

תיקון:
כששמעתי מאיזה אחד על זה הבנתי ממנו שזה יהיה בשנת 6000 אז היום כששאלתי את אבא שלי הוא אמר לי ככה:
עד שנת 6000 אמור לבוא המשיח כלומר הוא יכול לבוא עכשיו עוד 10 דקות עוד שבוע עוד שנה ואפילו עוד שנים,אנחנו רק צריכים להאמין ולקוות שהוא יגיע כמה שיותר מהר.אם עד שנת 6000 לא יבוא המשיח אז העולם יחרב ויבנה מחדש ויקדומו כל מתיי ישראל כולל הרשעים אבל הרשעים כשהם יראו את תחיית המתים הם ימותו חזרה מכיוון שהם לא האמינו בתחיית המתים.הבנתי מאבא שלי שזה גם יהיה בלי גויים כלומר אם עד שנת 6000 לא יבוא המשיח אז יחרב העולם כמו שרשום והוא יבנה מחדש ויקומו כל מתיי ישראל אז יחיו בעולם רק יהודים בלי גויים!!
אבל כמובן שאנחנו מעדיפים מאמינים ומקווים שיבוא המשיח שיגאל אותנו בע"ה ושיבנה בית המקדש השלישי בע"ה!!

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
« להגיב #11 ב- : יולי 22, 2011, 10:14:50 »
בס"ד

תיקון:
כששמעתי מאיזה אחד על זה הבנתי ממנו שזה יהיה בשנת 6000 אז היום כששאלתי את אבא שלי הוא אמר לי ככה:
עד שנת 6000 אמור לבוא המשיח כלומר הוא יכול לבוא עכשיו עוד 10 דקות עוד שבוע עוד שנה ואפילו עוד שנים,אנחנו רק צריכים להאמין ולקוות שהוא יגיע כמה שיותר מהר.אם עד שנת 6000 לא יבוא המשיח אז העולם יחרב ויבנה מחדש ויקדומו כל מתיי ישראל כולל הרשעים אבל הרשעים כשהם יראו את תחיית המתים הם ימותו חזרה מכיוון שהם לא האמינו בתחיית המתים.הבנתי מאבא שלי שזה גם יהיה בלי גויים כלומר אם עד שנת 6000 לא יבוא המשיח אז יחרב העולם כמו שרשום והוא יבנה מחדש ויקומו כל מתיי ישראל אז יחיו בעולם רק יהודים בלי גויים!!
אבל כמובן שאנחנו מעדיפים מאמינים ומקווים שיבוא המשיח שיגאל אותנו בע"ה ושיבנה בית המקדש השלישי בע"ה!!
אנחנו צריכים כל יום לבקש מהקב"ה משיח.אומרים שאם עם ישראל כולו ישמור 2 שבתות רצוף,אז אנחנו נגאלים

מייד

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #12 ב- : יולי 22, 2011, 10:54:36 »
בס"ד

שום 2012, מה לנו ולעיתות הגויים? "אין בן דוד בא אלא בדור שכולו זכאי או כולו חייב" (סנהדרין צח א) - לדעתי הדור הזה קרב לאפשרות השנייה (אלא אם כן כל הבוגדים יחזרו בתשובה באורח פלא, מה שלא קורה).     
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.