כתב נושא: ליברמן: לא ראיתי כמות כזו של שקרים  (נקרא 7029 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
ליברמן: לא ראיתי כמות כזו של שקרים
« ב- : יולי 17, 2011, 19:47:22 »
בס"ד
« עריכה אחרונה: יולי 17, 2011, 23:25:13 על ידי ירין הכהניסט »

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
« להגיב #1 ב- : יולי 17, 2011, 20:07:05 »
יפה לו שהוא מתחיל להראות צלם ימניות

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #2 ב- : יולי 17, 2011, 20:09:34 »
בס"ד

סטאלין ממשיך בתעמולה השטחית שלו, כרגיל.               
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : יולי 17, 2011, 20:13:24 »
בס"ד

סטאלין ממשיך בתעמולה השטחית שלו, כרגיל.               
בס"ד

לא מסיט ולא גזען??הצחקת אותי, במקרה נפלת על אחד שמתנדב במשטרה ויודע את החוקים טוב מאוד,ויודע בקלות לראות את האיפי שלך.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #4 ב- : יולי 17, 2011, 20:19:53 »
בס"ד

לא גזען: כיניתי אותו סטאלין כיוון לא מפני מוצעו (גם אני יהודי מעדות חבר העמים), אלא מפני התנהלותו הבולשביקית. 

לא מסית: בפעם האחרונה, הסתה היא קריאה לפשע, רחוק משום דבר שאי פעם כתבתי כאן. האיומים שלך נבובים מתוכן.   
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : יולי 17, 2011, 20:21:46 »
בס"ד

לא גזען: כיניתי אותו סטאלין כיוון לא מפני מוצעו (גם אני יהודי רוסי), אלא מפני התנהלותו הבולשביקית.

לא מסית: בפעם האחרונה, הסתה היא קריאה לפשע, רחוק משום דבר שאי פעם כתבתי כאן. האיומים שלך נבובים מתוכן.   
בס"ד

אתה מסיט נגד שירות בצה"ל ונגד צה"ל בכלל,אתה חייב לכתוב"אל תלכו לצה"ל"כדיי להסיט נגד שירות בצה"ל מספיק כל מה שכתבת אתה כבר מסיט אז אל תבלבל תמוח מחר אני מגיש עליך תלונה ואני אדע בדיוק מי אתה.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #6 ב- : יולי 17, 2011, 20:26:11 »
בס"ד

תגיש תלונה בתור מי? בתור מנהל של הפורום הזה? חחחח. לא הסתתי ולו פעם אחת, רצוי שתבדוק מהי הסתה ותראה לי היכן מצאת כזו בדברי. אני לא צוחק, אם אין לך מושג מהי הסתה, חבל לטרוח.     

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : יולי 17, 2011, 20:28:37 »
בס"ד

תגיש תלונה בתור מי? בתור מנהל של הפורום הזה? חחחח. לא הסתתי ולו פעם אחת, רצוי שתבדוק מהי הסתה ותראה לי היכן מצאת כזו בדברי. אני לא צוחק, אם אין לך מושג מהי הסתה, חבל לטרוח.     
בס"ד

אחח איזה פחדן אתה שאתה יושב באינטרנט ציבורי כדיי שלא נדע מי אתה אם אתה גבר תגיד את השם שלך ואיפה אתה גר אבל אתה שפן פחדן.ואם ישאירו אותך בפורום הזה אז זה יראה את הפרצוף של ה"ימין האמיתי" שזה תנועה קיצונית ביותר כמו ארגון טרור.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #8 ב- : יולי 17, 2011, 20:31:42 »
בס"ד

אם אתה רוצה להעיף אותי, לפחות תראה על איזה חוק מחוקי הפורום עברתי. בבקשה - חוקי הפורום ברגע זה מול עיניי, אני קורא בעיון - ולא מצאתי היכן עברתי עליהם. אני גר בדרום תל אביב, אתה מוזמן לבוא לכאן, תהיה בטוח שנפגין כלפיך בדיוק את האהבה שאתה תפגין כלפינו.     

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : יולי 17, 2011, 20:34:08 »
בס"ד

אם אתה רוצה להעיף אותי, לפחות תראה על איזה חוק מחוקי הפורום עברתי. בבקשה - חוקי הפורום ברגע זה מול עיניי, אני קורא בעיון - ולא מצאתי היכן עברתי עליהם. אני גר בדרום תל אביב, אתה מוזמן לבוא לכאן, תהיה בטוח שנפגין כלפיך בדיוק את האהבה שאתה תפגין כלפינו.     
בס"ד

אני בטוח שהמשפחה שלך היחידה עם דעות מטומטמות שאתה מציג כאן.אז מי זה בדיוק נפגין??אפילו השמאלנים עושים צבא בניגוד אליך חתיכת טמבל.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #10 ב- : יולי 17, 2011, 20:35:27 »
בס"ד

ירין, ברגע זה אתה עברת על חוקי הפורום.   

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : יולי 17, 2011, 20:36:35 »
בס"ד

ירין, ברגע זה אתה עברת על חוקי הפורום.   
בס"ד

זו בדיחה טובה

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #12 ב- : יולי 17, 2011, 20:38:44 »
בס"ד

"כלל 2: אסור להשתמש בשפה גסה וזולה, בכל הפורומים."

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : יולי 17, 2011, 20:40:22 »
בס"ד

"כלל 2: אסור להשתמש בשפה גסה וזולה, בכל הפורומים."
בס"ד

ריגשת אותי וגם הפחדת אותי והנה אני שוב אגיד חתיכת טמבל שכמותך.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #14 ב- : יולי 17, 2011, 20:42:31 »
בס"ד

לא, פשוט שתבין שאין לך עילה וחצי עילה נגדי, סתם חטפת ג'ננה כי קראתי למגרשים נאצים, שזה מה שהם.     

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : יולי 17, 2011, 20:43:06 »
בס"ד

לא, פשוט שתבין שאין לך עילה וחצי עילה נגדי, סתם חטפת ג'ננה כי קראתי למגרשים נאצים, שזה מה שהם.     
בס"ד

תקרא להם נאצים גם אני רוצה לקרוא לך נאצי כי זה מה שאתה.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #16 ב- : יולי 17, 2011, 21:26:42 »
בס"ד

אז סגרנו, מחר אתה הולך למשטרע היכן אתה מתנדב, מלשין עליי על "הסתה" שלא ביצעתי, מוסר להם IP של אינטרנט ציבורי, ואומר שאתה בסך הכל מנהל פורום כהניסטי ואני מאמלל אותך באנטי-צה"ליות שלי ובהתנגדות שלי לגירוש יהודים. קדימה, אני רוצה לראות איך זה יגמר, LOL. תוך דקה אתה במעצר יא מלשין.          
« עריכה אחרונה: יולי 17, 2011, 21:35:52 על ידי Alex37 »

מנותק soldierofgod

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : יולי 17, 2011, 21:51:05 »
בס"ד
 תוך דקה אתה במעצר יא מלשין.          
הוא כבר אמר לך שהוא מתנדב במשטרה.
איך הוא יהיה במעצר?

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #18 ב- : יולי 17, 2011, 21:55:27 »
בס"ד

על איומים, על החזקת דעות שהן (יחסית) בניגוד למשטר. אני יכול לראות את זה: "שלום, באתי להביא לכם IP של אדם (או שלא?) שקרא לצה"ל נאצים בפורום הכהניסטי שאני מנהל, לאחר שאיימתי עליו אישית". תוך שנייה הם עוצרים אותו, או לכל היותר יורקים לו בפרצוף, לועגים לו ומעיפים אותו בטיל.           

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : יולי 17, 2011, 22:28:37 »
בס"ד

על איומים, על החזקת דעות שהן (יחסית) בניגוד למשטר. אני יכול לראות את זה: "שלום, באתי להביא לכם IP של אדם (או שלא?) שקרא לצה"ל נאצים בפורום הכהניסטי שאני מנהל, לאחר שאיימתי עליו אישית". תוך שנייה הם עוצרים אותו, או לכל היותר יורקים לו בפרצוף, לועגים לו ומעיפים אותו בטיל.           
בס"ד

כן גבר אני איימתי עליך אמרתי לך שאני ירצח אותך אמרתי לך אני ארביץ לך אני אעשה לך משו יכול להיות שיש לי קצת בעיה בזיכרון כי לא זכור לי דברים כאלה.ואם בשביל פנייה למשטרה זה איום אז אתה באמת עלוב נפש מושפע רצח, לחברים שלך תקרא מלשין לא לי.אני בא לעזור לפורום הזה להתקדם ואתה ונערה יהודית קלק הורסים אותו ואל תדאג אתה לא תהיה בפורום הזה עוד הרבה אם לא תשנה את המילים שאתה כותב כאן אתה הנאצי לא צה"ל אתה נאצי עם איך שאתה מדבר.דבר שני שקול מילים בתגובתך עכשיו אם תרצה להגיב, ותלמד קצת תורה ותפתח את הידע ה"רחב" שלך לפניי שאתה כותב כאן שטויות בפורום אתה כמו ילד שהושפע מאיזה ארגון שרוצה להרוג את כל העולם ואפילו יהודים שרק בגלל שהם שייכים לארגון "אנטישמי" אז צריך להרוג אותם,ובאת לפורום ואתה מתחיל לכתוב פה שטויות בטונות בלי לראות בכלל מה אתה רושם"יssרעיל"ועוד כל מיני ליעוגים נגד המדינה וצה"ל.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #20 ב- : יולי 17, 2011, 22:49:32 »
בס"ד

להלשין למשטרע על וויכוח באינטרנט זה ילדותי ופתטי (לא שמישהו ייקח את זה ברצינות...). רבים בפורום הזה חושבים שיSSרעיל וצה"ל ההיטלריסטי הם נאציים, חלקם יותר מבינים את זה, וחלקם פחות. יSSרעיל זו המדינה הכי אנטישמית מאז גרמניה הנאצית; אם אתה רוצה לתמוך במדינה שמבצעת שואה אכזרית וטיהורים אתניים ביהודים - שיבושם לך, את הדין אתה תתן לא בפניי. אומר לי לשקול מלים? אתה מפר את החוקים והתקנות ומזלזל בהם במפורש. רוצה לפנות ל"הנהלה הגבוהה" לגביי? שיהיה לך בכיף.         

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #21 ב- : יולי 17, 2011, 23:22:25 »
בס"ד

להלשין למשטרע על וויכוח באינטרנט זה ילדותי ופתטי (לא שמישהו ייקח את זה ברצינות...). רבים בפורום הזה חושבים שיSSרעיל וצה"ל ההיטלריסטי הם נאציים, חלקם יותר מבינים את זה, וחלקם פחות. יSSרעיל זו המדינה הכי אנטישמית מאז גרמניה הנאצית; אם אתה רוצה לתמוך במדינה שמבצעת שואה אכזרית וטיהורים אתניים ביהודים - שיבושם לך, את הדין אתה תתן לא בפניי. אומר לי לשקול מלים? אתה מפר את החוקים והתקנות ומזלזל בהם במפורש. רוצה לפנות ל"הנהלה הגבוהה" לגביי? שיהיה לך בכיף.          
בס"ד

אז אני יכול לבשר לך שרק אתה ונערה יהודית חושבים כך להתראות לילה טוב...עלק רבים מהפורום חחחחחחחחחח

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #22 ב- : יולי 18, 2011, 19:04:55 »
אלכס זה לא פורום נאצי, אתם רק כמה מטומטמים שחושבים ככה.