כתב נושא: שאלה על ברוך גולדשטיין. בעיקר מופנית להאלקשי  (נקרא 6031 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אדי גולדנברג (Panzer)

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
שלום האלקשי, אני מבין שאני לא יכול לשכנע אותך שאני לא המשתמש שקרא לעצמו Panzer (או יותר נכון שאתם קראתם לו ככה) כי אתה בטוח שאתה צודק. חבל. אתה גם טועה ואתה גם קופירייטר גרוע
אבל שמתי לב שבחתימה שלך יש תמונות של כהנא, עדן נתן זאדה וברוך גולדשטיין החתיכים
יש לי שאלה שאולי תישמע קצת שמאלנית נאצית כזאת
עשיתי בדיקה של תאריכים וגיליתי שהמחבל המתאבד הראשון במדינת ישראל שהרג אנשים הוא לא הפלסטיני ראיד זכארנה שהתפוצץ עם מכונית תופת בעפולה ב-6 לאפריל 1994והרג 8 יהודים ופצע 55 נוספים.
לא, הוא רק השני.
המחבל המתאבד הראשון שהרג אנשים הוא ד"ר ברוך גולדשטיין החתיך שב-25 לפברואר 1994 ירה למוות ב-29 פלסטינים.

אז השאלה שלי היא כזאת: למה רבין היה כזה אדיוט ולא ניצל את ההזדמנות כדי לפנות את כל תושבי הרובע היהודי בחברון אחרי הפיגוע הטרוריסטי של גולדשטיין או לחילופין לגרש את כל רבני חברון ללבנון?
מה אתם חושבים?
מקצוע: מנהל הקריאייטיב של סאצ'י אינטראקטיב
תחביב: טרול לא מוצלח, התחזות לסוכן שב"כ, עניין מיוחד במכונות מלחמה נאציות

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
שאלה על ברוך גולדשטיין. בעיקר מופנית להאלקשי
« להגיב #1 ב- : יולי 14, 2011, 20:26:44 »
כמיטב המסורת השמאלנית, אתה משקר ללא שום בושה.

אני אתן דווקא למקור השמאלני המתקרא "ויקיפדיה" להפליל אותך: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%99%D7%92%D7%95%D7%A2%D7%99_%D7%94%D7%AA%D7%90%D7%91%D7%93%D7%95%D7%AA_%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C

אם תשים לב (אם אתה יודע לקרוא) תגלה לתדהמתך שפיגוע ההתאבדות הראשון (עפ"י ויקיפדיה כמובן) היה בכלל בתאריך 16 באפריל 1993.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : יולי 14, 2011, 20:32:20 »
שלום האלקשי, אני מבין שאני לא יכול לשכנע אותך שאני לא המשתמש שקרא לעצמו Panzer (או יותר נכון שאתם קראתם לו ככה) כי אתה בטוח שאתה צודק. חבל.

אם היית טורח לשנות את ה-IP, אולי היה לך סיכוי לשכנע אותי.
ALAS, לא ניחנת בבינה יתרה ואתה כשלון מוחלט ומפדח הן בחייך הפרטיים והן בחיי הרשת. FAIL.

אז השאלה שלי היא כזאת: למה רבין היה כזה אדיוט

סוף סוף שאלה לעניין, באמת שעלית על ציפיותיי. אולי יש לך תקווה.

ובכן, רבין היה כזה אידיוט מסיבה ידועה: האחות הרחמניה שיילדה את רוזה האדומה נבהלה כאשר ראתה
את הכיעור האבסוליטי של הרך הנולד, מפיה הרועד יצאה צרחה מחרידה, והתינוק נשמט מידיה ונפל על פדחתו.
האב המאושר (שהיה חדש לכל הקטע של הקומוניזם) היה בטוח שמדובר בטקס סוציאליסטי מסורתי, הרים את רבין
התינוק באוויר ושוב הפיל אותו, הפעם עם כל הכח שהיה במותניו.

שברי גולגלתו של רבין התינוק ניתזו ברחבי החדר המצומק והמאובק, ובאופן טבעי נכנסו לתוך ראשו מספר חתיכות
של גללי חתולים בהם היה מלא החדר. רוזה האדומה סירבה לנקותו מטעמים אידיאולוגיים, כי הגיינה זו מזימה ידועה
של הממסד הקפיטליסטי והפטריארכלי.

לאחר מכן, ראשו המרוסק של רבין התינוק הכעור נתפר עם חוטי סיב שנטווה ממעיים של ערוד ומחט של קיפוד. באופן
טבעי הוא קיבל דיזנטריה למשך חודשים ארוכים, אך לאחר מאבק ממושך הוא עזב את הדיזנטריה והיא נמלטה לנפשה
והבטיחה שתעשה יום חג והודיה ביום שנרפאה ממחלת רבין. היא גם סיפרה למחלות האחרות שאסור להתקרב לילד
המכוער עם הגולגולת המרוסקת.

כשרבין הלך לכיתה א' בבית הספר הסוציאליסטי המתקדם, הוא היה אחד מהתלמידים המעולים ביותר בכיתתו בתחרות
שתיית הספירט הנקי ובציטוט פתגמי מפתח של מרקס ואנגלס עם פרפראזות קלות. עד היום זוכרים חבריו התלמידים
(חברים במובן של טובאריש, לא חברים במובן שלנו. לא היו לו כאלה) את המשפט האלמותי שרבץ על שפתותיו כמה פעמים
בכל יום: "עאההה, באא אווווג בוווג אאאה!". מורו הנערץ היה סמולסקוש ג.וודקוביץ שטבע את המימרה הידועה:
"אלכוהול הוא הקומיסאר הטוב, ההגיון הוא הקולאק של תאי המוח היהודונים".

בהיותו צעיר לא בחל רבין במעשי קונדס: הוא נהג לשרוף בתי כנסת על יושביהם, לסעוד על הגופות החרוכות ולהביא את
היתרה לאימו. גם בשעת תעלולי הנעורים לא שכח רבין הצעיר את משפחתו ודאג לכל מחסורה, ולא רק במחסור הגוף עסקינן -
הוא דאג לסחוב ארנקים של יהודים ישישים ולהשתמש בשלל לשם רכישת הספרים החמים של העולם הפרוגרסיבי המתקדם, כגון:
"יוסף סטאלין ואוצרות המוות", "שר פי הטבעות - שני הצריחים", וכמובן "איך להטביע ספינות של ניצולי שואה FOR DUMMIES".

אך לא כל מעשי הגבורה הללו עלו יפה. פעם אחת הוא ניסה לשדוד את מי שנראה לו כישיש יהודי, אך הסתבר שלא היה זה כי אם
א.ד גורדון, מנהיג הפועלים בעל הזקן ההדור. גורדון הבין שיש ללמד את רבין הצעיר לקח, וכי לא ייתכן שצעירים לא ידעו להבחין
בין האשפה היהודית שנגזר גורלה לבוז ולחיסול שיטתי, לבין מנהיגי הפועלים. גורדון השחיל את העלוקות השחורות שתמיד נשא
בכיסו לתוך אוזנו של רבין הצעיר והכעור, וזה התפתל מכאבים. לאחר מספר שניות העלוקה עפה מאוזנו השניה, בעודה זועקת בקול
רם, נזעם ומתחרז (עלוקות מדברות לרוב בחרוזים, אל תגידו לי שלא ידעתם): "עיצוב הפנים מזוויע כזה לא ראיתי מימיי - למרות שהמרחב מרשים למדי".
החוויה המשפילה לא שברה את רוחו של רבין, אבל בהחלט עשתה אותו טיפש יותר - לשמחת אביו, אימו ומפקדיו העתידיים בפלמ"ח.

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : יולי 15, 2011, 00:05:46 »
חחח איזה מטומטם

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : יולי 15, 2011, 10:04:19 »
ALAS, לא ניחנת בבינה יתרה ואתה כשלון מוחלט ומפדח הן בחייך הפרטיים והן בחיי הרשת. FAIL.

סוף סוף שאלה לעניין, באמת שעלית על ציפיותיי. אולי יש לך תקווה.

ובכן, רבין היה כזה אידיוט מסיבה ידועה: האחות הרחמניה שיילדה את רוזה האדומה נבהלה כאשר ראתה
את הכיעור האבסוליטי של הרך הנולד, מפיה הרועד יצאה צרחה מחרידה, והתינוק נשמט מידיה ונפל על פדחתו.
האב המאושר (שהיה חדש לכל הקטע של הקומוניזם) היה בטוח שמדובר בטקס סוציאליסטי מסורתי, הרים את רבין
התינוק באוויר ושוב הפיל אותו, הפעם עם כל הכח שהיה במותניו.

שברי גולגלתו של רבין התינוק ניתזו ברחבי החדר המצומק והמאובק, ובאופן טבעי נכנסו לתוך ראשו מספר חתיכות
של גללי חתולים בהם היה מלא החדר. רוזה האדומה סירבה לנקותו מטעמים אידיאולוגיים, כי הגיינה זו מזימה ידועה
של הממסד הקפיטליסטי והפטריארכלי.

לאחר מכן, ראשו המרוסק של רבין התינוק הכעור נתפר עם חוטי סיב שנטווה ממעיים של ערוד ומחט של קיפוד. באופן
טבעי הוא קיבל דיזנטריה למשך חודשים ארוכים, אך לאחר מאבק ממושך הוא עזב את הדיזנטריה והיא נמלטה לנפשה
והבטיחה שתעשה יום חג והודיה ביום שנרפאה ממחלת רבין. היא גם סיפרה למחלות האחרות שאסור להתקרב לילד
המכוער עם הגולגולת המרוסקת.

כשרבין הלך לכיתה א' בבית הספר הסוציאליסטי המתקדם, הוא היה אחד מהתלמידים המעולים ביותר בכיתתו בתחרות
שתיית הספירט הנקי ובציטוט פתגמי מפתח של מרקס ואנגלס עם פרפראזות קלות. עד היום זוכרים חבריו התלמידים
(חברים במובן של טובאריש, לא חברים במובן שלנו. לא היו לו כאלה) את המשפט האלמותי שרבץ על שפתותיו כמה פעמים
בכל יום: "עאההה, באא אווווג בוווג אאאה!". מורו הנערץ היה סמולסקוש ג.וודקוביץ שטבע את המימרה הידועה:
"אלכוהול הוא הקומיסאר הטוב, ההגיון הוא הקולאק של תאי המוח היהודונים".

בהיותו צעיר לא בחל רבין במעשי קונדס: הוא נהג לשרוף בתי כנסת על יושביהם, לסעוד על הגופות החרוכות ולהביא את
היתרה לאימו. גם בשעת תעלולי הנעורים לא שכח רבין הצעיר את משפחתו ודאג לכל מחסורה, ולא רק במחסור הגוף עסקינן -
הוא דאג לסחוב ארנקים של יהודים ישישים ולהשתמש בשלל לשם רכישת הספרים החמים של העולם הפרוגרסיבי המתקדם, כגון:
"יוסף סטאלין ואוצרות המוות", "שר פי הטבעות - שני הצריחים", וכמובן "איך להטביע ספינות של ניצולי שואה FOR DUMMIES".

אך לא כל מעשי הגבורה הללו עלו יפה. פעם אחת הוא ניסה לשדוד את מי שנראה לו כישיש יהודי, אך הסתבר שלא היה זה כי אם
א.ד גורדון, מנהיג הפועלים בעל הזקן ההדור. גורדון הבין שיש ללמד את רבין הצעיר לקח, וכי לא ייתכן שצעירים לא ידעו להבחין
בין האשפה היהודית שנגזר גורלה לבוז ולחיסול שיטתי, לבין מנהיגי הפועלים. גורדון השחיל את העלוקות השחורות שתמיד נשא
בכיסו לתוך אוזנו של רבין הצעיר והכעור, וזה התפתל מכאבים. לאחר מספר שניות העלוקה עפה מאוזנו השניה, בעודה זועקת בקול
רם, נזעם ומתחרז (עלוקות מדברות לרוב בחרוזים, אל תגידו לי שלא ידעתם): "עיצוב הפנים מזוויע כזה לא ראיתי מימיי - למרות שהמרחב מרשים למדי".
החוויה המשפילה לא שברה את רוחו של רבין, אבל בהחלט עשתה אותו טיפש יותר - לשמחת אביו, אימו ומפקדיו העתידיים בפלמ"ח.

O0 :laugh: :::D :::D :::D

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : יולי 15, 2011, 12:33:41 »
כמיטב המסורת השמאלנית, אתה משקר ללא שום בושה.
אם תשים לב (אם אתה יודע לקרוא) תגלה לתדהמתך שפיגוע ההתאבדות הראשון (עפ"י ויקיפדיה כמובן) היה בכלל בתאריך 16 באפריל 1993.

שים לב, שלא נהרג אף יהודי בפיגוע ב-1993 מלבד המחבל עצמו. אמרתי המחבל המתאבד הראשון שהרג אנשים בארץ ישראל. גולדשטיין היה המגה-פיגוע הראשון. אני עומד מאחורי מה שכתבתי.

אתה משקר האלקשי או שאתה לא מבין ב-IP בכלל. מעולם לא הייתי רשום בפורום הזה עד לפני חודש אבל עזוב. אתה אכול קונספירציות ודמנטיה. ההנחה שלי היא שאתה מגיב כאן בפורום מתוך השעה הפנויה שנותנים לך לשחק באינטרנט במחלקה הסגורה.
והטקסט "הקומי" שלך על רבין הוא כל כך חלש ולא מצחיק שאני נבוך בשבילך שכתבת אותו. לא בגלל שהוא בוטה או קיצוני. אם יש לך בדיחה טובה על רבין, אני הראשון לצחוק. אתה פשוט לא מוכשר, ילדותי וחסר הומור. אדם שיש לו חוש הומור, יודע לצחוק גם על עצמו ולך ולרון בן מיכאל אין שום יכולת לעשות את זה. אם אתה רוצה, אני יכול לכתוב בדיחות בשבילך:
 "למה לא צריך לשחרר את יגאל עמיר מהכלא? כי הוא תימני."

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : יולי 15, 2011, 15:12:48 »
שים לב, שלא נהרג אף יהודי בפיגוע ב-1993 מלבד המחבל עצמו. אמרתי המחבל המתאבד הראשון שהרג אנשים בארץ ישראל. גולדשטיין היה המגה-פיגוע הראשון. אני עומד מאחורי מה שכתבתי.

דבר ראשון - נהרג אזרח "פלסטיני" (הם לא נחשבים לבני אדם מבחינתך?).
מה זו הגזענות הזאת?

דבר שני - מי קבע שברוך גולדשטיין הי"ד התכוון להתאבד?
הוא קיים את מצוות "הבא להרגך השכם להרגו" ונהרג (לא סביר שהוא התכוון להתאבד).
לעומת זאת, המחבלים הערבים יוצאים לפיגוע על מנת להיות שאהידים ("מחכות" להן 72 ערביות למעלה).
אז אם אתה רוצה לדקדק, המחבל המתאבד הראשון שהרג היה ראיד זכארנה (כמו שהזכרת).

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : יולי 15, 2011, 15:15:31 »
אתה פשוט לא מוכשר, ילדותי וחסר הומור. אדם שיש לו חוש הומור, יודע לצחוק גם על עצמו ולך ולרון בן מיכאל אין שום יכולת לעשות את זה

השלכה (פסיכולוגיה)

בפסיכואנליזה, השלכה (פרויקציה) היא מנגנון הגנה אישי שבו משליך האדם את הצדדים השליליים באישיותו אל עבר העולם שמחוצה לו, ומייחס אותם לאנשים אחרים, ובכך יכול להתעלם מראיית תכונותיו ודחפיו השליליים. הפסיכולוג אריק אריקסון טען כי אף שההשלכה בדרך כלל מעוותת ומלאה איבה ופחד, יש בה גרעין של משמעות עמוקה, שלא במקרה האדם המשליך מייחסה לאובייקט המושלך.

פסיכולוגים פיתחו מספר שיטות של איבחון ההשלכה של באמצעות הצגת גירוי רב משמעי שעל הנבחן להציג לו פירוש, כאשר ההנחה היא שהפירוש ישקף דבר מה על נותן הפירוש. רוב מבחני ההשלכה מבוססים על הפסיכולוגיה הפסיכואנליטית. הם מורכבים מגירויים מעורפלים, המאפשרים לאדם מרחב תגובה גדול. הנחת היסוד במבחנים אלה גורסת כי רגשותיו של האדם, יצריו, עמדותיו, משאלותיו וצרכיו, מושלכים על הגירויים העמומים ותגובותיו הן לפיכך ביטוי לעולמו הפנימי והלא מודע.
בתרפיה התבנית מבית מדרשו של פרידריך פרלס, החלום מוצג כתהליך של השלכה, שבה דמויות בחלום מסמלות צדדים שונים באישיותו של האדם. פרלס איננו רואה בחלום מבחן אישיות אלא מנצל אותו כנקודת מוצא להגברת המודעות העצמית של האדם. פרופ' יצחק לוין טוען כי אפשר לראות בחלום, מבחן השלכה אידאלי, מכיוון שהחולם מספק הן את הגירוי והן את תגובתו לגירוי‏‏.

תפיסה זו של מנגנון ההשלכה, מוזכרת אצל חז"ל בתלמוד, "כל הפוסל – במומו פוסל", שם מסופר שמי שקורא לאחרים עבדים הוא בעצמו עבד.‏‏
אוסוואלד שפנגלר ובעקבותיו אריק אריקסון סברו כי תופעת האנטישמיות היא בעיקרה עניין של השלכה. אנשים שיש להם חלומות של כיבוש העולם ושליטה בו מאחורי מסוה של עליונות אינטלקטואלית, כמו הגרמנים הנאציונל-סוציאליסטים והרוסיים הבולשביקים, השליכו באופן מרושע תפיסה זו על היהודים.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%94_(%D7%A4%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%99%D7%94)

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : יולי 15, 2011, 15:32:11 »
השלכה (פסיכולוגיה)

בפסיכואנליזה, השלכה (פרויקציה) היא מנגנון הגנה אישי שבו משליך האדם את הצדדים השליליים באישיותו אל עבר העולם שמחוצה לו, ומייחס אותם לאנשים אחרים, ובכך יכול להתעלם מראיית תכונותיו ודחפיו השליליים. הפסיכולוג אריק אריקסון טען כי אף שההשלכה בדרך כלל מעוותת ומלאה איבה ופחד, יש בה גרעין של משמעות עמוקה, שלא במקרה האדם המשליך מייחסה לאובייקט המושלך.

פסיכולוגים פיתחו מספר שיטות של איבחון ההשלכה של באמצעות הצגת גירוי רב משמעי שעל הנבחן להציג לו פירוש, כאשר ההנחה היא שהפירוש ישקף דבר מה על נותן הפירוש. רוב מבחני ההשלכה מבוססים על הפסיכולוגיה הפסיכואנליטית. הם מורכבים מגירויים מעורפלים, המאפשרים לאדם מרחב תגובה גדול. הנחת היסוד במבחנים אלה גורסת כי רגשותיו של האדם, יצריו, עמדותיו, משאלותיו וצרכיו, מושלכים על הגירויים העמומים ותגובותיו הן לפיכך ביטוי לעולמו הפנימי והלא מודע.
בתרפיה התבנית מבית מדרשו של פרידריך פרלס, החלום מוצג כתהליך של השלכה, שבה דמויות בחלום מסמלות צדדים שונים באישיותו של האדם. פרלס איננו רואה בחלום מבחן אישיות אלא מנצל אותו כנקודת מוצא להגברת המודעות העצמית של האדם. פרופ' יצחק לוין טוען כי אפשר לראות בחלום, מבחן השלכה אידאלי, מכיוון שהחולם מספק הן את הגירוי והן את תגובתו לגירוי‏‏.

תפיסה זו של מנגנון ההשלכה, מוזכרת אצל חז"ל בתלמוד, "כל הפוסל – במומו פוסל", שם מסופר שמי שקורא לאחרים עבדים הוא בעצמו עבד.‏‏
אוסוואלד שפנגלר ובעקבותיו אריק אריקסון סברו כי תופעת האנטישמיות היא בעיקרה עניין של השלכה. אנשים שיש להם חלומות של כיבוש העולם ושליטה בו מאחורי מסוה של עליונות אינטלקטואלית, כמו הגרמנים הנאציונל-סוציאליסטים והרוסיים הבולשביקים, השליכו באופן מרושע תפיסה זו על היהודים.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%94_(%D7%A4%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%99%D7%94)
O0

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : יולי 15, 2011, 15:40:42 »
אתה משקר האלקשי או שאתה לא מבין ב-IP בכלל.

חומד, אתה לא צריך להתנצל ולהתפתל באי נוחות בגין העובדה שאתה מכור לפורום. זה בסדר. אוהבים אותך.

אבל אתה יודע מה? אני מוכן ללכת לקראתך בנושא הכינוי (בכל זאת לא נעים להתעלל במוגבלים).
בע"ה בשבוע הבא (או בזה שלאחריו) נשנה אותו למשהו יותר סולידי.

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : יולי 15, 2011, 15:58:11 »
דבר שני - מי קבע שברוך גולדשטיין הי"ד התכוון להתאבד?
הוא קיים את מצוות "הבא להרגך השכם להרגו" ונהרג (לא סביר שהוא התכוון להתאבד).

אתה יודע מה הבעיה שלך א. רפוא? אתה בחור מאוד אינטליגנטי. כבר אמרתי לך את זה. רובכם כאן מלבד רון בן מיכאל וכמה חוליגנים מבית"ר הם בעלי אייקיו מעל הממוצע אבל מה עושה את כולכם אנשים חולניים ביותר?
מבחינתכם אין יהודים מטורפים אלא אם כן הם הורגים יהודים אחרים. אם יהודי יורה ב-29 מתפללים ורוצח אותם בדם קר בלי שיהיה להם נשק (אי אפשר להכניס נשק למערת המכפלה אלא אם כן אתה יהודי) אז אתם חושבים שהוא צדיק ופעל מתוך הגנה עצמית. אתם יודעים שברוך גולדשטיין היה כהניסט, שונא ערבים, שרצה להצית את השטח (והצליח באמת) ואתם מוחלים לו על כך למרות שהוא עבר על הדיבר החשוב ביותר "אל תרצח". לא הייתה כאן שום הגנה עצמית. אתם יודעים את זה אבל המוח שלכם כל כך שטוף שעד שלא תבואו בפני בורא עולם, אתם תמשיכו להכחיש את הכפירה שלכם במוסר ובתורה. אתם הכופרים האמיתיים. את ההבדלים ביניכם לבין החמאס אפשר לספור על יד אחת. האנושות הייתה טובה יותר אם שניכם לא הייתם קיימים. (יש לציין שאני מדבר עליכם כתנועה ולא כאינדיבידואלים. אני לא מייחל למוות של אף אחד מכם אבל הייתי שמח אם היו מאשפזים בכפייה חלק מכם)
מצחיק גם אם החרדי הזה בניו-יורק היה רוצח ומבתר ילד ערבי במקום ילד יהודי. הייתם קוראים לו הי"ד ומחברים לו שירי הלל ואם זה היה ילד נוצרי, הייתם מוצאים צידוק אחר. מבחינתכם אם בני סלע היה תוקף מינית ערביות או רוני רון היה מטביע ילדה ערבית אז הוא לא היה מטורף צמא דם אלא צדיק. כל יום אתם מוחאים כפיים כאן לאיזה ערס אלים שדפק אבן בראש של ערבי למרות שיום קודם הוא דפק אבן לרוסי, דתי וסתם פנסיונר שעבר ברחוב.
דווקא יגאל עמיר פחות בעייתי בעיניי מגולדשטיין. הוא לא פסיכופט אלא פעיל פוליטי אנרכיסט שמבקש את רשות הדיבור לחבר פרבלום. וזה בסדר, גם השלטון בישראל הוריד את אלטלנה ואת כהנא יש"ו אבל מכיוון שאנחנו (המרכז, השמאל והימין המזויף) הם הרוב ולא נוער הגבעות אז יגאל עמיר בכלא ולא יצחק רבין.

האלקשי, אתה גם נבון בעיניי אבל באמת שהקטע הקומי שלך על רבין היה חלש. הוא פשוט היה כתוב לא מצחיק. מצטער אבל זה לא התחום שלך ואני הראשון לצחוק מבדיחות על שמאלנים הומואים יהודונים שיצאו כרגע מתאי הגזים.
ומכיוון שיש לי תואר ראשון בפסיכולוגיה ואני יודע גם מה זה "השלכה", אז מעניין מאוד כמה פעמים כתבת בטקסט שלך על רבין שהוא מכוער ולא היגייני. המממ

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : יולי 15, 2011, 16:23:11 »
אתה יודע מה הבעיה שלך א. רפוא? אתה בחור מאוד אינטליגנטי. כבר אמרתי לך את זה. רובכם כאן מלבד רון בן מיכאל וכמה חוליגנים מבית"ר הם בעלי אייקיו מעל הממוצע אבל מה עושה את כולכם אנשים חולניים ביותר?
מבחינתכם אין יהודים מטורפים אלא אם כן הם הורגים יהודים אחרים. אם יהודי יורה ב-29 מתפללים ורוצח אותם בדם קר בלי שיהיה להם נשק (אי אפשר להכניס נשק למערת המכפלה אלא אם כן אתה יהודי) אז אתם חושבים שהוא צדיק ופעל מתוך הגנה עצמית. אתם יודעים שברוך גולדשטיין היה כהניסט, שונא ערבים, שרצה להצית את השטח (והצליח באמת) ואתם מוחלים לו על כך למרות שהוא עבר על הדיבר החשוב ביותר "אל תרצח". לא הייתה כאן שום הגנה עצמית. אתם יודעים את זה אבל המוח שלכם כל כך שטוף שעד שלא תבואו בפני בורא עולם, אתם תמשיכו להכחיש את הכפירה שלכם במוסר ובתורה. אתם הכופרים האמיתיים. את ההבדלים ביניכם לבין החמאס אפשר לספור על יד אחת. האנושות הייתה טובה יותר אם שניכם לא הייתם קיימים. (יש לציין שאני מדבר עליכם כתנועה ולא כאינדיבידואלים. אני לא מייחל למוות של אף אחד מכם אבל הייתי שמח אם היו מאשפזים בכפייה חלק מכם)
מצחיק גם אם החרדי הזה בניו-יורק היה רוצח ומבתר ילד ערבי במקום ילד יהודי. הייתם קוראים לו הי"ד ומחברים לו שירי הלל ואם זה היה ילד נוצרי, הייתם מוצאים צידוק אחר. מבחינתכם אם בני סלע היה תוקף מינית ערביות או רוני רון היה מטביע ילדה ערבית אז הוא לא היה מטורף צמא דם אלא צדיק. כל יום אתם מוחאים כפיים כאן לאיזה ערס אלים שדפק אבן בראש של ערבי למרות שיום קודם הוא דפק אבן לרוסי, דתי וסתם פנסיונר שעבר ברחוב.
דווקא יגאל עמיר פחות בעייתי בעיניי מגולדשטיין. הוא לא פסיכופט אלא פעיל פוליטי אנרכיסט שמבקש את רשות הדיבור לחבר פרבלום. וזה בסדר, גם השלטון בישראל הוריד את אלטלנה ואת כהנא יש"ו אבל מכיוון שאנחנו (המרכז, השמאל והימין המזויף) הם הרוב ולא נוער הגבעות אז יגאל עמיר בכלא ולא יצחק רבין.

אם הייתה לך הבנה מינימלית ביהדות, אז היית יודע ש"לא תרצח" מתכוון אך ורק ליהודים. (איסור שפיכות דמים מתייחס לכל השאר).

אין ערבי חף מפשע בישראל - עצם הימצאותו כאן מחייבת אותנו לצאת למלחמת מצווה (חובה עלינו כיהודים).
לפחות תהיה כנה - אני מעדיף ויכוח עם כופר, ולא עם מסלף.

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : יולי 15, 2011, 16:37:59 »
אם הייתה לך הבנה מינימלית ביהדות, אז היית יודע ש"לא תרצח" מתכוון אך ורק ליהודים. (איסור שפיכות דמים מתייחס לכל השאר).
אין ערבי חף מפשע בישראל - עצם הימצאותו כאן מחייבת אותנו לצאת למלחמת מצווה (חובה עלינו כיהודים).
לפחות תהיה כנה - אני מעדיף ויכוח עם כופר, ולא עם מסלף.

"שֹׁפֵךְ דַּם הָאָדָם בָּאָדָם דָּמוֹ יִשָּׁפֵךְ
כִּי בְּצֶלֶם אֱלֹהִים עָשָׂה אֶת הָאָדם"
(בראשית ט' ו')

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : יולי 15, 2011, 16:55:00 »
"שֹׁפֵךְ דַּם הָאָדָם בָּאָדָם דָּמוֹ יִשָּׁפֵךְ
כִּי בְּצֶלֶם אֱלֹהִים עָשָׂה אֶת הָאָדם"
(בראשית ט' ו')

אדם = יהודי. "אתם אתם קרויין אדם ואין נכרים קרויין אדם"
בבא מציעא קיד ע"ב ועוד מאות מראי מקומות בתלמוד, במדרשים ובפוסקים.

אז יפה, את זה סיכמנו.
עכשיו, במטותא, תסביר לנו מדוע אתה אנטישמי, מדוע הבעת תמיכה ברצח ניצולי שואה ע"ג סיפון אלטלנה,
ומדוע אתה מקדם טיהור אתני של מאות אלפי יהודים על רקע דתם וגזעם.

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : יולי 15, 2011, 18:00:43 »

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : יולי 15, 2011, 22:12:13 »
אדם = יהודי. "אתם אתם קרויין אדם ואין נכרים קרויין אדם"
בבא מציעא קיד ע"ב ועוד מאות מראי מקומות בתלמוד, במדרשים ובפוסקים.

בספר בראשית פרק א' כתוב: וַיֹּאמֶר אֱלֹהִים, נַעֲשֶׂה אָדָם בְּצַלְמֵנוּ כִּדְמוּתֵנוּ
זה היה אדם שקדם לאברהם והוא מקור האנושות וכל רצח הוא חילול השם כיוון שכל אדם נעשה בצלמו
כל הפירושים מאוחר יותר של התורה בתלמוד והמדרשים והרבנים הם כבר דעות ופרשנויות אישיות ולא דברי אלוהים חיים. אבל אני מסכים שיש כל מני רשעים כמו "הרב" דוד בר חיים שפרסם מאמרים גזעניים ושיבש מקורות כדי להוכיח שמותר לרמות, לנצל ולהרוג גויים
למזלנו אנשים כמוך וכמו הרב הזה הם לא פני היהדות כי אחרת האנטישמיות הייתה מוצדקת והיא לא. היהדות היא דת יפה ולא החושך שאתם מנסים לעשות אותה

ולהסביר לך למה אני תומך בהפצצת אלטלנה הוא דיון על מהי דמוקרטיה. אלטלנה הייתה מרד נגד הישוב היהודי וההנהגה שלו שהיא זו שהקימה את המדינה. חבל שזה הסתיים בדם וכנראה שזאת לא תהיה האלטלנה האחרונה כי במסגרת הסדר, התנחלויות מסוימות יפונו וזאת עובדה מוגמרת. אם לפלסטינים היה קצת יותר שכל אז הם היו צועדים בידיים מורמות מול חיילי צה"ל, חמישים היו מתים, מאה היו מתים אבל אז הם היו מקבלים בעלות על השטחים שהם גרים בהם כבר מאה שנה.
מי שלא יודע להתפשר ובוחר להתגרות ולהתעמת עם כל אומות עולם, סופו שימצא את עצמו בעוד 2000 שנות גלות

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : יולי 16, 2011, 21:48:16 »
ולהסביר לך למה אני תומך בהפצצת אלטלנה הוא דיון על מהי דמוקרטיה. אלטלנה הייתה מרד נגד הישוב היהודי וההנהגה שלו שהיא זו שהקימה את המדינה.

כל מי שמורד במדינה צריך למות, או שזה תקף רק ליהודים ניצולי שואה?

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : יולי 17, 2011, 00:29:17 »
בספר בראשית פרק א' כתוב: וַיֹּאמֶר אֱלֹהִים, נַעֲשֶׂה אָדָם בְּצַלְמֵנוּ כִּדְמוּתֵנוּ
זה היה אדם שקדם לאברהם והוא מקור האנושות וכל רצח הוא חילול השם כיוון שכל אדם נעשה בצלמו
כל הפירושים מאוחר יותר של התורה בתלמוד והמדרשים והרבנים הם כבר דעות ופרשנויות אישיות ולא דברי אלוהים חיים. אבל אני מסכים שיש כל מני רשעים כמו "הרב" דוד בר חיים שפרסם מאמרים גזעניים ושיבש מקורות כדי להוכיח שמותר לרמות, לנצל ולהרוג גויים
למזלנו אנשים כמוך וכמו הרב הזה הם לא פני היהדות כי אחרת האנטישמיות הייתה מוצדקת והיא לא. היהדות היא דת יפה ולא החושך שאתם מנסים לעשות אותה
נכון.
גויים הם בני אדם, והם אף מחוייבים באיסור שפיכות דמים (מצווה כוללת לכלל הגויים), אך מצד שני - ישנה מצווה לצאת למלחמה מול צורר ישראל (קל וחומר נגד פולש בארץ ישראל).

הערבים עונים על כל קטגוריה אפשרית של צורר ופולש.