לדעתי רק מלחמת "אחים" (כן בטח אחים) תפתור את הבעיה ואני מוכן להיות הראשון שיוצא למלחמה בהם.
אסור לתת להם לחיות ואסור לתת להם להביע יותר את הדעות שלהם, לדעתי כמה שיותר מהר להשמיד אותם רק יעשה טוב לישראל.
אסור לתת להם במה ואסור לתת להם מקום להביע את הדעות שלהם, וכל מקום שהם מפגינים צריך להרוג אותם, לדקור אותם ולוודא שהם מתים, כי כל שמאלני מת זה פחות נזק לישראל.
אתה כל כך צודק, ג'ואישבוי, אבל יש אנשים שיחשבו שאם אתה סתם מדבר ולא מבצע אז אולי אתה רק בריון מקלדת עם גוף מאוד רזה ונשי ואצבעות עדינות כאלה שנשברות בקלות וקול גבוה כזה צייצני. אני לא אומר שזה מה שאתה בדיוק אבל אנשים עשויים לחשוב ככה אז הגיע הזמן לעבור למעשים ולחסל אחת ולתמיד את כל השמאלנים הארורים. החלטתי שנחלק בינינו את המשימות.
הנה השמאלנים שאתה צריך להרוג: אהוד ברק, גבי אשכנזי, מאיר דגן, דני יתום, יעקב פרי, שאול מופז, דני יתום, עמי איילון, ציפי לבני, פואד ורבין. (כן, אני יודע שאתה חושב שרבין מת אבל זאת סתם קונספירציה)
אני אטפל בכל השאר. אל תשכח לדווח לי על כל התקדמות ברציחות. יש לנו הרבה עבודה, כמעט מיליון איש הצביעו לקדימה וצריך להשמיד את כולם. אז יאללה, די להתמהמה
שלך בהערכה, א' מהמחלקה היהודית