תמשיך עם הרמה הזאת.
זה משרת בדיוק את המטרה שלנו.
כמו שכבר ציינתי בעבר - ציניות זה נחמד, אבל כשזה הכלי היחיד שלך להתדיין, אז אתה בבעיה גדולה.
לשמאל היום אין מה למכור, וסיסמאות הם הדבר היחיד שהם טובים בו.
על מה אני אדון אתכם Rafo? אתם רואים את הכל בשחור ולבן. מי שבעד מאחזים, לגרש את הערבים ולריב עם העולם הוא יהודי טוב ומי שחושב שצריך להתפשר על חלק מהדברים בחיים הוא יהודי רע, ערב רב, זרע השטן, ימח שמו וזכרו. היחס שלכם לכל מי ששונה מכם: ערבים, גויים, נוצרים, הומואים, רפורמים וכדומה הוא שנאה אובססיבית וחולנית.
יש גם שמאלנים קיצוניים כמוכם שחושבים אותו דבר רק הפוך: שכל היהודים רעים וכל הערבים מסכנים וטובים. גם איתם אין לי מה לדון אלא בציניות.
החיים האמיתיים הם לא שחור ולבן אלא 90% אפור. תתבגרו קצת.
אתם נמצאים עמוק בתוך מעגל נקמה שלא ייגמר מול הפנאטים שבערבים. הם מעריצים את השייך יאסין. אתם מעריצים את ברוך גולדשטיין. כל אחד מכם מתחרה בשני מי שפך יותר דם של האחר. אתה בעצמך, Rafoe, בחור אינטליגנטי בדרך כלל, פותח שרשור על איזה ערס בנתניה שדקר ערבי. "ישתבח שמו". רק חסר שתלך לחלק סוכריות ברחובות כמו הקיצוניים והגרועים באויבנו.
אני בניגוד אליך מנסה לחפש את הפרגמטיים בצד השני כדי למצוא עתיד בטוח לעם היהודי ולא רק דם ואש ומוות. לא כל הערבים הם חמאס בדיוק כמו שלא כל היהודים הם גולדשטיין.
אז הציניות היא הכלי היחיד שנשאר לי כי חוץ ממך, קשה לי להאמין שמישהו אצלכם בכלל יהיה מוכן להקשיב לדעה אחרת