כתב נושא: חיידק ערבי נאצי בטלוויזיה המצרית הנאצית ה"מתונה": לשחוט את היהודים  (נקרא 11660 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כמובן - זה לא מה שמעניין את השמאל האנטישמי. מנחם בגין שר"י אמר שהתקשורת במצרים היא כמו בגרמניה הנאצית וכמה חודשים ספורים לאחר מכן בעט ביהודים מסיני ומסר אותו (75% מהמדינה) למצרים הנאצית

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אפשר בבקשה מקור לכך שבגין טען שהתקשורת במצרים היא כמו בגרמניה הנאצית?

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אני לא יודע מה אתך אבל בשבילי כשמראים ילדים מדברים בטלוויזיה על לרצוח יהודים זה קצת נאצי

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אני לא יודע מה אתך אבל בשבילי כשמראים ילדים מדברים בטלוויזיה על לרצוח יהודים זה קצת נאצי

זה מאוד חמור ולכן אני לא רוצה לייבא את הזוועה הזו לישראל. אני זוכר את אחד מסרטוני התעמולה של ויקטור ונסייר שבהם הוא מכריז שכשחמין האמיתי יהיה בשלטון "התקשורת תהיה יהודית" (כלומר, שופר של השלטון תוך שלילת חופש העיתונאות והביטוי) ושיופקו סרטים ותוכניות "יהודיות" (מה זה לעזאזל? פו הדוס?! סקס וההתנחלות הגדולה?!).

אתם נורא שונאים את הערבים אבל בהמון מובנים שואפים להיות כמוהם. אני ממליך לך להתחיל להפנים את זה.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

על מה אתה מדבר? הילדים האלה יודעים שאנחנו אויב שלהם אז למה שהם לא ירצו לרצוח אותנו?

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
למה אתה, השמאלני שתומך בערבים שזה החינוך שהם מקבלים, ממציא שקרים כגון שלילת חופש עיתונאות וביטוי? עכשיו שוללים חופש עיתונאות וביטוי אבל זה לא יקרה אם הימין האמיתי יהיה בשלטון.

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
על מה אתה מדבר? הילדים האלה יודעים שאנחנו אויב שלהם אז למה שהם לא ירצו לרצוח אותנו?
את ילדיך צריך ללמד מי האויב שלך כשהם מתבגרים ולא רק לשטוף להם את המוח כשהם לא יכולים לחשוב לבד.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
את ילדיך צריך ללמד מי האויב שלך כשהם מתבגרים ולא רק לשטוף להם את המוח כשהם לא יכולים לחשוב לבד.

שטיפת מוח הייתה התפקיד של הקומוניסטים. הערבים יכולים להיות חכמים כמו הקומוניסטים או טיפשים כמו הנאצים.

מנותק soldierofgod

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מי זה הקוקסינל הקטן?

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לכן אנחנו לא צריכים לרחם על אזרחים "חפים מפשע" בהתקפות!!!!!!!!!!!!!!!!

בדיוק בגלל זה!!!!

הילדים הערבים הם לא כמו ילדים רגילים, הם ילדים של רצח בעיינים, של צמא לדם יהודי, של אידיאולוגיה שגרועה מהנאציזם פי 100!!!!!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אלה מוסלמים טובים. חבל שלא כל המצרים כמותם.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
חחחחחח הרג אותי הילד שהיה בהתחלה חחחחחחחח

כולו חצי מטר נראה כאילו נולד לזוג גמלים והוא צועק כמו בהמה מטומטמת ...

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
לכן אנחנו לא צריכים לרחם על אזרחים "חפים מפשע" בהתקפות!!!!!!!!!!!!!!!!

בדיוק בגלל זה!!!!

הילדים הערבים הם לא כמו ילדים רגילים, הם ילדים של רצח בעיינים, של צמא לדם יהודי, של אידיאולוגיה שגרועה מהנאציזם פי 100!!!!!

הילדים היהודים הם לא כמו ילדים רגילים, הם ילדים של תאוות בצע, חתרנות פוליטית ובוגדנות בעיינים, של צמא לדם הארי הטהור, של אידיאולוגיה שגרועה מהבולבשביזם פי 100!!!!!

אין לי מה לומר לך מעבר לזה שצר עולמך כעולם נמלה. מבחינתך הכל זה שחור ולבן, טובים מול רעים, בני אור מול בני חושך.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *

צר עולמך כעולם נמלה, כל מילה נוספת מיותרת.

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הילדים היהודים הם לא כמו ילדים רגילים, הם ילדים של תאוות בצע, חתרנות פוליטית ובוגדנות בעיינים, של צמא לדם הארי הטהור, של אידיאולוגיה שגרועה מהבולבשביזם פי 100!!!!!

אין לי מה לומר לך מעבר לזה שצר עולמך כעולם נמלה. מבחינתך הכל זה שחור ולבן, טובים מול רעים, בני אור מול בני חושך.
אתה שם לב שאתה תוקף את הילדים היהודים? מוכיח כמה עלובים אתם השמאלנים, בוגדים מגעילים, תמשיכו להגן על האויב נראה מה יעשו לכם.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אתה שם לב שאתה תוקף את הילדים היהודים? מוכיח כמה עלובים אתם השמאלנים, בוגדים מגעילים, תמשיכו להגן על האויב נראה מה יעשו לכם.

אני פשוט מוכיח פעם אחר פעם שאתם בעלי אידאולוגיה יודונאצית למהדרין. לו היה מעט שכל ברקתך היית מבין שזה נעשה לצורך ההדגמה בלבד.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

אתה חתיכת בוגד עלוב שאומר במפורש לתמוך באויב הערבי ,אתה שם לב למה שאתה אומר? הרגע ראיתה סרטון של ילדים מדברים בתקשורת שחינכו אותם לרצוח יהודים ולהשמיד העם היהודי ואתה עוד מראה עליהם זכות  ומדבר על ילדים יהודים ?
טוב בסדר הבנתי את הראש שלך כל אויב שבא לרצוח אותך אתה לא תעז להגן על עצמך כדי לא להדמות אליו להיות "בריון" אז שירצח אותך   :old_smiley:     
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
צר עולמך כעולם נמלה, כל מילה נוספת מיותרת.

בס"ד

זירמה של בבון, אולי תפסיק עם גזענותך? אתה ודגנרטים שכמותך נהנים להזכיר כמה הערבים הנאצים הם "בני אדם". כן, הם בני אדם - שפויים. שמבינים שאויבים יש להשמיד להרוס ולהחריב עד הייסוד, ומוכנים להקריב את עצמם בעבור מטרה עילאית זו. לעומתם ישנם שפכים של פגרי-בבונים כמוך שחושבים שהערבים הם חיות מחמד, לא בני אדם, שבתמורה ל-"ממתקים" (אדמות קודש) ימכרו את אמא ואבא שלהם, כלומר את הלאומיות, הארץ, האידאולוגיה שלהם. אתה חושב שהם מפגרים תבוסתנים בעלי שנאה-עצמית ובשפל מוסרי כמוך, והם לא. לגויים יש כבוד לאומי, הם מבינים את מה שפִרשוֹת גמלים כמוך אינם מבינים מפאת מחסור בתאי מוח.

אז בשימוש בשפתך ה-"נאורה" והסוטה: אתה גזען חשוך שמסרב לראות באוייביך בני-אדם, וחושב שהם זולים ובדיוק כמו בני-רפש ניהיליסטים כמוך. לעומת זאת, בימין האמיתי רואים בערבים (ובגרמנים) תתי-הזבל הנאציים אוייבים לא מתוך זילזול בהם, אלא מתוך כך שאנו מצווים למחות את זכר עמלק. לעומת זאת, בבוגדים כמוך (שיש להדביר) חייבים לזלזל, כי אין לכם שום שורש לצואה הנאצית שאתם פולטים: אתה פשוט פחדן עלוב ללא קרקע להשען עליה, מיץ רקטלי אנטישמי ומנוון במוח ובגוף, אפס שסובל מתסמונת העיוורון הזהותי.      
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד

זירמה של בבון, אולי תפסיק עם גזענותך? אתה ודגנרטים שכמותך נהנים להזכיר כמה הערבים הנאצים הם "בני אדם". כן, הם בני אדם - שפויים. שמבינים שאויבים יש להשמיד להרוס ולהחריב עד הייסוד, ומוכנים להקריב את עצמם בעבור מטרה עילאית זו. לעומתם ישנם שפכים של פגרי-בבונים כמוך שחושבים שהערבים הם חיות מחמד, לא בני אדם, שבתמורה ל-"ממתקים" (אדמות קודש) ימכרו את אמא ואבא שלהם, כלומר את הלאומיות, הארץ, האידאולוגיה שלהם. אתה חושב שהם מפגרים תבוסתנים בעלי שנאה-עצמית ובשפל מוסרי כמוך, והם לא. לגויים יש כבוד לאומי, הם מבינים את מה שפִרשוֹת גמלים כמוך אינם מבינים מפאת מחסור בתאי מוח.

אז בשימוש בשפתך ה-"נאורה" והסוטה: אתה גזען חשוך שמסרב לראות באוייביך בני-אדם, וחושב שהם זולים ובדיוק כמו בני-רפש ניהיליסטים כמוך. לעומת זאת, בימין האמיתי רואים בערבים (ובגרמנים) תתי-הזבל הנאציים אוייבים לא מתוך זילזול בהם, אלא מתוך כך שאנו מצווים למחות את זכר עמלק. לעומת זאת, בבוגדים כמוך (שיש להדביר) חייבים לזלזל, כי אין לכם שום שורש לצואה הנאצית שאתם פולטים: אתה פשוט פחדן עלוב ללא קרקע להשען עליה, מיץ רקטלי אנטישמי ומנוון במוח ובגוף, אפס שסובל מתסמונת העיוורון הזהותי.      

נרגעת אלכסנדר? הכל בסדר עכשיו?

להתווכח עם בעל עמדה כל-כך מעוותת, קיצונית ואבסולטית יהיה משגה חמור. אני חושב שמוטב להותיר אותך מתבוסס בשנאת הזר שלך.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
בס"ד

אתה לא רק גזען, אלא גם נגמרו לך הטיעונים אז עברת לחירטוט. השמאל אותו השמאל...
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד

אתה לא רק גזען, אלא גם נגמרו לך הטיעונים אז עברת לחירטוט. השמאל אותו השמאל...

אני גזען? טול קורה מבין עיניך! אני כן חושב שבמהלך העלייה מרוסיה הגיעו לפה כל מיני יצורים מפוקפקים כמוך. אין מה לעשות, מבחינה סטטיסטית תמיד תהיה זוהמה אנושית באוכלוסייה של מיליון איש. תגיד, למה אתה לא הולך בדרכם של האלילים שלך (ברוך גולדשטיין ועדן נתן זאדה) וטובח בערבים המוסלמים הנאצים? יכול להיות שזה בגלל שאתה עבריין מקלדת?!  :old_wink2:

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
למה אתה לא הולך בדרכם של ברוך גולדשטיין ועדן נתן זאדה וטובח בערבים המוסלמים הנאצים?

בס"ד

חכה לזה כשזה יתפרסם.       

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד

חכה לזה כשזה יתפרסם.       

אני מקווה בשבילך שאלו איומי סרק.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
בס"ד

חחחחחחח  :laugh: :::D  :laugh:  :laugh:   :::D

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד

חחחחחחח  :laugh: :::D  :laugh:  :laugh:   :::D

התגובה הזו "אינטלגנטית", בדיוק כמוך. אתה מאיים איומי סרק ואומר דברי סרק.