כתב נושא: הקמת מחתרת בישראל, מה דעתכם? הדרך הטובה להשיב מלחמה או מלחמת אחים?  (נקרא 10065 פעמים)

0 משתמשים ו- 4 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
אם תקום בישראל מחתרת כמו האצ"ל או הלח"י מה דעתכם יהיו ההשלכות?

מצד אחד זה יתן מענה הולם לרוצחים הפלסטינים, מצד שני לצערי השלטון שמאלני (גובל באנטישמי) ומנוהל על ידי חוסיין אובמבה יש"ו ופעולות של המחתרת יכולות לגרום למלחמת אחים ורדיפה מצד המדינה.

המקרה הזה היה בטווח אלטלנה וזה היה עוד לפני שהייתה בכלל מדינה. (על הנייר הייתה מדינה, אבל עם המעט צבא ושלטון הם הספיקו לטבוח באחים שלהם שרצו בטובתם והעדיפו למות ולא להשיב אש).

אז מה דעתכם ?

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

לא יכולה להיות מלחמת אחים מכיוון שהשמאל הוא מיעוט זניח והוא לא יכול להשיב מלחמה.

לגבי המחתרת אני חושב שזה רעיון טוב ויכול להרתיע את האויב הערבי

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה מיעוט זניח? אני לא מדבר על הבוגדים שצועקים ברחוב עם דגלים, אני מדבר על השלטון שיכול להפנות את צה"ל כלפי המחתרת.
הם גרמו כבר לילדים תמימים להוציא באכזריות יהודים מהבתים שלהם ולסרס אותם מלפגוע באויב, אז אני לא חושב שיהיה להם בעיה להכניס להם בראש שרצח אחים זה לטובת המדינה.
אני שוב מזכיר לך מה היה באלטלנה.

ומן הסתם שהעולם גם יבקש תגובה כלפי המחתרת, אל תשכח שהבור בקרייה אולי נמצא בישראל אבל מנוהל 99.9% ע"י חוסיין אובמבה.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה מיעוט זניח? אני לא מדבר על הבוגדים שצועקים ברחוב עם דגלים, אני מדבר על השלטון שיכול להפנות את צה"ל כלפי המחתרת.
הם גרמו כבר לילדים תמימים להוציא באכזריות יהודים מהבתים שלהם ולסרס אותם מלפגוע באויב, אז אני לא חושב שיהיה להם בעיה להכניס להם בראש שרצח אחים זה לטובת המדינה.
אני שוב מזכיר לך מה היה באלטלנה.

ומן הסתם שהעולם גם יבקש תגובה כלפי המחתרת, אל תשכח שהבור בקרייה אולי נמצא בישראל אבל מנוהל 99.9% ע"י חוסיין אובמבה.

אז למה לא מחתרת חשאית?

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אז למה לא מחתרת חשאית?

חח גבר מחתרת פירוש הדבר ארגון חשאי \ מחתרתי מכאן הביטוי "ירד למחתרת"

ועדיין חשאי או לא, אם לוחם במחתרת יפצע או יעצר עדיין המדינה תוכל לנעוץ בו את ציפורניה.

למרות שעבור המדינה (לא לגבי השלטון הבוגדני כרגע) מחתרת זה אחלה פתרון להלחם באוייב מבלי לקחת אחריות.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
זה לא ענין של מלחמת אחים , לדעתי זה לא כדאי לעשות מחתרת כי יש שב"כ בכל מקום איך תוכל להלחם ככה בשלטון ? וחוץ מזה אנו תנועה של שומרי חוק...
אנו צריכים תנועה המונית שנביא את חיים בע"ה לא"י ונרוץ לכנסת ונהיה בשלטון באופן חוקי
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני לא מדבר על זה שאנחנו נקים מחתרת.. אני מדבר על הרעיון בכללי מה דעתכם האם זה יועיל או לא.

וכן אתה צודק השב"כ זה חלק גדול מהבעיה.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
בס"ד

אתם מבזבזים לשווא את זמנכם בניסיונכם לשנות את יסרעל. אי אפשר לתקן את יסרעל. המטרה היא יצירתה של מדינה יהודית (בניגוד למדינת הלאום הפלסטיני, יסרעל) בא"י שתקרא יהודה. האלטרנטיבה היחידה היא חיים ללא מדינה, כך או כך ליסרעל אין כל זכות להתקיים ואת צבא ההגנה לישמעאל יש להכחיד מיד, שזה פשוט מאוד כמובן כיוון שהם חבורה של סמרטוטים בזויים שחירבנו את עצמם בלבנון מול ילדים עם אבנים. גם להוריד את שב"כ ילך בקלות, בקיצור הפסיקו לדבר על שינוייה של היישות الصهيونية הנפשעת כי אלו הם דיבורי סרק מיותרים ושאין עתידם להתממש.        
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

יהודים יקרים, אני רוצה להזכיר לכם שאנו תנועה שומרת חוק. אנו לא שואפים להקים שום דבר בלתי חוקי.

כידוע הייתי ראש של מחתרת מפורסמת כשהליגה להגנה יהודית ניהלה מאבק מזויין לשחרר את אחינו מברית המועצות.

בדור הזה יש אתגר שונה לגמרי מהאתגר שהיה לנו כלפי הסובייטים יש''ו. בדור הזה, האתגר המיידי הוא למנוע התאבדות לאומית - שזו הקמת מדינה "פלסטינית" ביהודה שומרון וירושלים חס ושלום.

לעניות דעתי, מחתרת לא הייתה מועילה למנוע התאבדות לאומית. לדעתי מול האתגר הנוכחי, צריך דוקא עשרות אלפי יהודים שיהיו מוכנים לחסום בגופיהם את הגירושים של המתנחלים ביהודה ושומרון. אני מאמין שרק התנגדות גופנית המונית יכולה לבטל גזרה של גירוש ח''ו.

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
למה הכוונה התנגדות גופנית?הרי אם נלך מכות עם חיילים חמושים זה לא יעזור..

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אם תקום בישראל מחתרת כמו האצ"ל או הלח"י מה דעתכם יהיו ההשלכות?

מצד אחד זה יתן מענה הולם לרוצחים הפלסטינים, מצד שני לצערי השלטון שמאלני (גובל באנטישמי) ומנוהל על ידי חוסיין אובמבה יש"ו ופעולות של המחתרת יכולות לגרום למלחמת אחים ורדיפה מצד המדינה.

המקרה הזה היה בטווח אלטלנה וזה היה עוד לפני שהייתה בכלל מדינה. (על הנייר הייתה מדינה, אבל עם המעט צבא ושלטון הם הספיקו לטבוח באחים שלהם שרצו בטובתם והעדיפו למות ולא להשיב אש).

אז מה דעתכם ?

למרות שאני בעד אני חושב שכל העניין הזה הוא פנטזיה רטובה.

נכון שרוב הציבור בארץ נוטה ימינה אבל אסור לך לשכוח שמדובר בישראלים (עם קשה עורף) כל הישראלים כולל אותי וחלק גדול מהמשתמשים בפורום אדישים למצב.

אנחנו יודעים שמסוכן אנחנו יודעים שתיהיה מלחמה וגם רוצים לעשות למען המדינה אבל לא עושים כלום מאדישות ועצלות.

אני לא אשקר ואגיד שאין לי כוח לצאת אפילו להפגנות  ואני עוד נחשב לאחד שפעיל באינטרנט למען המדינה,אז על שאר הישראלים אין בכלל מה לדבר.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

אתם מבזבזים לשווא את זמנכם בניסיונכם לשנות את יסרעל. אי אפשר לתקן את יסרעל. המטרה היא יצירתה של מדינה יהודית (בניגוד למדינת הלאום הפלסטיני, יסרעל) בא"י שתקרא יהודה. האלטרנטיבה היחידה היא חיים ללא מדינה, כך או כך ליסרעל אין כל זכות להתקיים ואת צבא ההגנה לישמעאל יש להכחיד מיד, שזה פשוט מאוד כמובן כיוון שהם חבורה של סמרטוטים בזויים שחירבנו את עצמם בלבנון מול ילדים עם אבנים. גם להוריד את שב"כ ילך בקלות, בקיצור הפסיקו לדבר על שינוייה של היישות الصهيونية הנפשעת כי אלו הם דיבורי סרק מיותרים ושאין עתידם להתממש.        

לפי התגובה והחתימה שלך אני יכול להגיד לך שאתה לא שונה מנטורי קרתא ימח שמם שטוענים שאין למדינה זכות קיום ולהכחיד את צה"ל. להזכירך כולנו מאמינים וגם חיים וגם הרב כהנא זצוק"ל שהקמת המדינה הייתה נס ומי שלא מכיר בכך עובר איסור. אלוהים עשה לנו נס קיבץ גלויות ונתן לנו מדינה ואתה ונטורי קרתא נגד זה..

מנותק אדי גולדנברג (Panzer)

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
מחתרת זה רעיון מצוין שעוד לא נעשה ממש בארץ כמו שצריך. היו כמה נסיונות בארץ של בודדים כמו ניר עפרוני ואלי וענונו שרצחו עובד תחנת דלק ערבי ב-84 ושדדו את התחנה גם באותה הזדמנות. דני אייזנמן שרצח נהג מונית ערבי ב-85. עמי פופר שהרג שבעה פועלי בניין, ערבים מן הסתם ב-89. כמובן ברוך גולדשטיין שחיסל 29 מתפללים והמחתרת של חגי סגל ומנחם לבני שפצעו קשה שלושה ראשי ערים פלסטינים, הרגו שלושה סטודנטים ערבים ועיוורו חבלן של מג"ב שניסה לפרק להם את הפצצות. החדשות הטובות הן שכולם חוץ מגולדשטיין קיבלו חנינה או קיצור עונש לכדי כמה שנים בודדות.
בקיצור, מחתרת זאת יוזמה מבורכת אם אתם בקטע של להרוג אנשים וזה הרבה יותר בטוח מלהצטרף סתם למשפחת פשע כלשהי. רק אל תשכחו לשים כיפה כשתהיו בבית משפט (כנ"ל שימו כיפה גם אם אתם ממשפחת פשע באמת)
מקצוע: מנהל הקריאייטיב של סאצ'י אינטראקטיב
תחביב: טרול לא מוצלח, התחזות לסוכן שב"כ, עניין מיוחד במכונות מלחמה נאציות

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מחתרת זה רעיון מצוין שעוד לא נעשה ממש בארץ כמו שצריך. היו כמה נסיונות בארץ של בודדים כמו ניר עפרוני ואלי וענונו שרצחו עובד תחנת דלק ערבי ב-84 ושדדו את התחנה גם באותה הזדמנות. דני אייזנמן שרצח נהג מונית ערבי ב-85. עמי פופר שהרג שבעה פועלי בניין, ערבים מן הסתם ב-89. כמובן ברוך גולדשטיין שחיסל 29 מתפללים והמחתרת של חגי סגל ומנחם לבני שפצעו קשה שלושה ראשי ערים פלסטינים, הרגו שלושה סטודנטים ערבים ועיוורו חבלן של מג"ב שניסה לפרק להם את הפצצות. החדשות הטובות הן שכולם חוץ מגולדשטיין קיבלו חנינה או קיצור עונש לכדי כמה שנים בודדות.
בקיצור, מחתרת זאת יוזמה מבורכת אם אתם בקטע של להרוג אנשים וזה הרבה יותר בטוח מלהצטרף סתם למשפחת פשע כלשהי. רק אל תשכחו לשים כיפה כשתהיו בבית משפט (כנ"ל שימו כיפה גם אם אתם ממשפחת פשע באמת)

Panzer, איזה חמוד אתה. הודעת הפרישה המרגשת שלך טרם הספיקה להתקרר - וכבר חזרת.

אתה פשוט מכור לפורום. תודה באמת.

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
Panzer, איזה חמוד אתה. הודעת הפרישה המרגשת שלך טרם הספיקה להתקרר - וכבר חזרת.

אתה פשוט מכור לפורום. תודה באמת.

אני לא פנזר. אני א' מהמחלקה היהודית ואני באמת חדש בפורום שלכם למרות שאני קורא אתכם כבר שנים. בייחוד אני מעריץ את ג'ואיש גירל 92 ואת YOSSO שכבר לא כותב כל כך. (לשאלתך Rafoe, הגעתי אליכם דרך סרטון של ויקטור ונסייר)
אתם יהודים ואני מהמחלקה היהודית. אני מרגיש ממש קרוב אליכם ושנוכל לעשות הרבה דברים מופלאים יחד בעתיד
« עריכה אחרונה: יולי 02, 2011, 22:10:50 על ידי Rafoe »

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
עם כל הפיגועים שהערבים עשו ויעשו, לנו אסור להגיב? כן כמו שביבי אומר "הם רוצחים אנחנו בונים(אבל נפרק את מה שבונים אחרי כמה זמן)"
« עריכה אחרונה: יוני 29, 2011, 15:56:04 על ידי InvadersMustDie »

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אני שב"כניק ומעולם לא הייתי חבר בפורום הזה מקודם.
למה שיניתם לי את השם "המחלקה היהודית"? זה שם מצוין.
אתם לא רוצים שיהיו כאן אנשים כדי להתווכח איתם? שיהיה קצת אקשן? אני מבטיח לעשות כאן כיף
אני מבקש בבקשה שתחזירו לי את השם או לפחות תנו לי שם מעליב נחמד ולא משהו שקשור לפנזר הי"ד.
בבקשה
« עריכה אחרונה: יוני 29, 2011, 19:26:11 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אני נשבע באלוהים אדוניי אלוהינו שאני לא פנזר ומעולם לא הייתי חבר בפורום הזה מקודם. מכיוון שאני חילוני (אבל מאמין), אז אני נשבע לכם גם בכל היקר לי
למה שיניתם לי את השם "המחלקה היהודית"? זה שם מצוין.
 אתם לא רוצים שיהיו כאן אנשים כדי להתווכח איתם? שיהיה קצת אקשן? אני מבטיח לעשות כאן כיף
אני מבקש בבקשה שתחזירו לי את השם או לפחות תנו לי שם מעליב נחמד ולא משהו שקשור לפנזר הי"ד.
בבקשה

זה לא יעזור לך, ב"חמין האמיתי" רוצים להמחיש לכל העולם כמה הם מעודדים חופש ביטוי וריבוי דעות (כדבריו של היהודי הזול, ויקטור ונסייר: "אם אנו נעלה לשלטון יהיה הרבה יותר חופש והרבה יותר דעות"). אין ספק כינויים (מעשה סטליניסטי שאין שני לו באף פורום בעולם) נועד להמחיש באופן וירטואלי את הכוונות של אנשי "החמין האמיתי". ב"ה כשתקום פה מדינה יודונאצית אמיתית יחייבו גויים לשים טלאי כתום, שומרונים טלאי אדום, קראים טלאי חום, רפורמים טלאי לבן ומשיחיים טלאי סגול!

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד

קדימה, אלכסנדר, השינוי מתחיל ממך! למה אתה מחכה?

אם להפיל את צה"ל והשב"כ זה כל-כך קל למה אתה נשאר מאחורי מסך ומקלדת?! צא לעבודה ולמלאכה!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

"חבורה של סמרטוטים בזויים שחירבנו את עצמם בלבנן מול ילדים עם אבנים". מיטב בנינו היו שם, כדי להגן עליי עליך ועל שאר היהודים בארץ. יפה לראות איך את מודה להם.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
"חבורה של סמרטוטים בזויים שחירבנו את עצמם בלבנן מול ילדים עם אבנים". מיטב בנינו היו שם, כדי להגן עליי עליך ועל שאר היהודים בארץ. יפה לראות איך את מודה להם.

אלכס טועה. גם מול נשים בלי אבנים הם לא בדיוק גיבורי על.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אלכס טועה. גם מול נשים בלי אבנים הם לא בדיוק גיבורי על.

הסרטון הזה לא שווה כלום ולא מעיד על כלום. לא חסר ברשת סרטונים של חיילים מפוצצים ערבים, מה זה מוכיח?

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
זה מוכיח מה אנחנו שווים בשביל הערבים כשאנחנו נותנים להם לפגוע בנו ולרצוח אותנו.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
זה מוכיח מה אנחנו שווים בשביל הערבים כשאנחנו נותנים להם לפגוע בנו ולרצוח אותנו.

ואם אני יראה לך סרטון הפוך תשנה את דעתך?

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הסרטון שצירפת פה רק מחזק את מה שרשמתי (פה או באחד האשכולות אני לא זוכר) שצה"ל הוא צבא מסורס השלטון השמאלני מכניס לכלא חיילים שלובשים חולצות עם הכיתוב "לא לגרש יהודים" אז תחשבו מה השלטון יעשה לחייל שיעז "לקחת את החוק לידיים" לא חסר נאצים כמו מחסום ווטש ובנות השרמוטות המחסומים וכל החרא הנאלח הזה שיוצאים לקרב רק עם מצלמה וחיילים אוכלים אותה בגלל זה.

אז לא, אני לא מאשים את חיילי צה"ל על מה שהלך בלבנון הם לא אשמים שלקחו אדיוט ושמו אותו רמטכ"ל ועוד דביל שלא יודע להסתכל במשקפת בתור שר הבטחון (בטחון עלאק).

אז אלכסנדר התגובה שלך נגד החיילים חמורה לדעתי. ובכלל התגובה שלך נגד הציונות ואם אני לא טועה כולם בפורום פה מהציוניות הדתית לא?