בס"ד
והאשכול הזה למשל שהגיע לדף השישי? http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=8415027
הוא לא תוסס?ומחפש פרובוקציות? כמו שידענו אתה כזה שקרן וצבוע וזה בכלל לא מפתיע,ציפנו להלשנה כזאת מסוג של אנשים כמוך
האשכול הזה נשמע לך כאשכול רציני? הבן אדם שפתח את זה שלח לי הודעה פרטית והמטרה שלו הייתה לצחוק על השמאלנים.
אתה מנהל פורום אקטואליה או פורום נוגדי תסיסה? אקטואליה = פוליטיקה = דיונים בין אנשים עם דעות מנוגדות = תסיסה.
אלא אם כן אתה בן 13-14, זאת לא תגובה רצינית לטענות שהופנו נגדך.
אבל יש הבדל בין דיונים שרשום בהם: "אני לא מסכים איתך, תזכור ש..." לבין: "מה אתה אידיוט?! יגזען בוגד בולשביק נאצי!"
אני באמת לא מבין איך אשכול שכולו עובדות (כל אחד יכול לבדוק את אמיתות הציטוטים מהקוראן) נקרא הסתה.
תסביר את זה בבקשה (זה באמת לא מובן לי).
אולי בכלל מפריע לך שיהודים אחרים יידעו את האמת על "דת השלום והאחווה"?
בתאכלס, בדקתי ואפילו קראתי קצת מהקוראן ורובו הוא כן אחווה ושלום אבל מה שכל ארגוני הטרור עושים זה לעוות את הקוראן דוגמה לפסקה שהם מעלים:
"וכל שטחה של הארץ מהנהר עד לסופה שייך למוחמד" שהציטוט המקורי אומר מהנהר עד ירושלים.. לא שאני מסכים עם זה אבל אין דרך כל כך לוודאות את המקור של הציטוטים.
(גם אם הבאת מקור אני לא יכול לוודאות שזה מקור אמין אלא אם כן איזה פרופסור לתרבות ערבית כתב את המאמר הזה).
כל עוד הוא לא שינה את מילותיך ואלו באמת המילים שאמרת, אתה לא יכול לתבוע אותו או את מי שעשה את התמונה.
לא האשכול של מאור, אבל האשכול שרשום בו: "תכירו את iPanda מנהל דיונים ואקטואליה בפורום FXP אנטישמי שונא ישראל..." אז זאת השמצה ולשון הרע.
ומי קובע את "הגבול" ?!
בדיוק כמו הדמוקרטיה במדינה הזאת . . .
לדבר על גירוש יהודים זה בסדר ,אבל לדבר על גירוש ערבים ?! , חלילה . .
צביעות במיטבה .
אני רוצה לראות שתמצא הודעה בפורום שלי שיש בו אשכול על גירוש יהודים.
בס"ד
רק דרך אגב
האשכול הזה שפתחת נגד הדת לא עורר הסתה נגד חרדים ודתיים?
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=8363523 והביא תגובות כגון:
"נכון, הדת עשה הרבה דברים טובים לעולם - תמיכה בעבדים, הומופוביה, רצח עם." "החרדים האלה...זה למה אני שונא אותם."
ורק הבאתי דוגמא קטנה מהכמות העצומה של אשכולות ההסתה שהכנת,תפסיק לשקר תודה שאתה מערב דעות אישיות בניהול שלך ותודה שאתה לא רוצה כהניסטים וחופש ביטוי בפורום,מאז שנכנסת לניהול הצלחת להעביר חוקים חדשים שהמטרה שלהם הייתה כל כך ברורה,הצביעות שלך פשוט הורגת
זה אשכול בפורום אתאיזם שכל המטרה שלו היא לדבר על הדת ועל ההשפעות שלה.
נכון, אני לא אוהב את רוב החרדים אבל דתיים שמתגייסים ומשלמים מיסים אין לי בעיה.
(ודרך אגב, הציטוט שאתה הבאת הוא לא שלי, מה שאני רשמתי שהיא נתנה גם דברים טובים)
וסליחה, למה שיהיה אסור לי לערב דעות אישיות? איך אפשר לנהל דיון בלי לתת דעה אישית?!