יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
אויבים מגיעים לגן עדן?
m4a1:
--- ציטוט של: לוחם יהודה על נובמבר 28, 2011, 02:24:11 ---אז אתה אומר שהערבים רוצחים יהודים רק בגלל פיסת אדמה? :laugh:
בוגד אומלל.
--- סוף ציטוט ---
דבר יפה או אל דבר בכלל.
אני לא יודע מה מניע כל אחד מהמחבלים לבצע פיגוע, עוני דת או אדמה זה באמת לא משנה. השורה התחתונה היא שהוא נלחם למען העם שלו בדיוק כמו שכל לוחם בצה"ל נלחם בשבילנו
rafoe, אני לא מסכים איתך בקשר לעניין האדמה. הם באמת מאמינים שעצם העובדה שהעם היהודי ברובו לא חי בא"י במשך מאות שנים מקנה להם את הזכות על האדמה.
אביר הקרנפים:
האמונה של הערבוש לא משנה.
כמו שהכלבות הבוגדות מהשמאל מאמינות שהן צריכות לעזור למוסטפה ולדפוק את כל היאהוד בדרך ושוכלם ילכו לעזאזל כי מוסטפה מסכן...
וכמו שאיזה קלוצמח מאמין שהוא צריך להשתחוות לפסל.
או איכר נוצרי מטומטם שמאמין לכומר שאמר בדרשת יום ראשון שהיהודים צלבו את ישו אז צריך להרוג אותם...
אז כל מי שמאמין באיזו שטות, האמונה האידיוטית שלו מקדשת את הפשעים שלו ועושה אותו צחור וטהור ?
m4a1:
--- ציטוט של: אביר הקרנפים על נובמבר 28, 2011, 11:02:52 ---האמונה של הערבוש לא משנה.
כמו שהכלבות הבוגדות מהשמאל מאמינות שהן צריכות לעזור למוסטפה ולדפוק את כל היאהוד בדרך ושוכלם ילכו לעזאזל כי מוסטפה מסכן...
וכמו שאיזה קלוצמח מאמין שהוא צריך להשתחוות לפסל.
או איכר נוצרי מטומטם שמאמין לכומר שאמר בדרשת יום ראשון שהיהודים צלבו את ישו אז צריך להרוג אותם...
אז כל מי שמאמין באיזו שטות, האמונה האידיוטית שלו מקדשת את הפשעים שלו ועושה אותו צחור וטהור ?
--- סוף ציטוט ---
האמונה לא משנה, אבל העשייה של לחימה למען העם שלך, את זה אני בהחלט יכול להבין.
JewishGirl:
--- ציטוט של: m4a1 על נובמבר 27, 2011, 20:53:51 ---זה שהוא נלחם בך לא הופך אותו לבנאדם רע. רק לאויב, ואויב שלך. הערבים מאמינים באמת ובתמים שהאדמה הזו שלהם. מבחינתם זו מלחמת הגנה בדיוק כמו שמבחינתו זו מלחמת הגנה.
--- סוף ציטוט ---
תגיד מה אתה רציני?
m4a1:
--- ציטוט של: JewishGirl על נובמבר 28, 2011, 17:11:20 ---תגיד מה אתה רציני?
--- סוף ציטוט ---
את לא חושבת שהם באמת מאמינים שזו האדמה שלהם?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה