חדשות ודיונים > דיון כללי
שאלה-אתם שונאים שחורים?
m4a1:
לא
JewishGirl:
אני לא שונאת אנשים בגלל הצבע עור שלהם.
רוב הכושים באמריקה או בארץ או בכלל בעולם, רובו מוסלמי או מוסלמי שהפך לנוצרי, הם שונאים לבנים ויהודים והם צועקים "גזענות". קצת מזכיר את הערבים לא? התרבות של הכושים היא בדיוק כמו התרבות של הערבים.
בקיצור הצבע עור לא חשוב, אבל כל עוד מישהו מאיים עליי ועל יהודים אחרים או מזלזל בהם ובקב"ה הוא רכש את השנאה שלי, שחורים לבנים או צהובים.
אדם לא שפוי:
--- ציטוט של: soldierofgod על יוני 13, 2011, 16:11:47 ---מי כן ומי לא?
אני לא מדבר על האיתיופים היהודים כי הם יהודים ואני לא מחשיב אותם בכלל לאפריקאים
הדעה שלי הוא שכל אדם נמדד בפני עצמו.
אי אפשר לשפוט ציבור שלם של אנשים לפי מישהו אחד
--- סוף ציטוט ---
היהודים מאתיופיה הם כן אפריקאים. אני יודע שבפורום הזה אפריקאי נחשבת למילת גנאי אך מבחינתי אין בכך שום דבר שלילי. זה שהם יהודים לא סותר את היותם אפריקאים וזה שהם אפריקאים לא אומר שום דבר רע.
Rafoe:
--- ציטוט של: אדם שפוי על יוני 13, 2011, 19:37:52 ---היהודים מאתיופיה הם כן אפריקאים. אני יודע שבפורום הזה אפריקאי נחשבת למילת גנאי אך מבחינתי אין בכך שום דבר שלילי. זה שהם יהודים לא סותר את היותם אפריקאים וזה שהם אפריקאים לא אומר שום דבר רע.
--- סוף ציטוט ---
אתה תמיד אומר דברים שאין להם כיסוי?
קהילת "ביתא ישראל" (יהודי אתיופיה) אינם כושים (אפריקאים זו מילה לועזית לכושים), כי אם יהודים לכל דבר (בדיוק כמוני וכמוך).
בדיוק כמו שיהודים שחזרו מארצות ערב הם לא ערבים מבחינה אתנית (למרות שיש מטומטמים שטוענים שכן).
העובדה שצבע עורם שחור היא כתוצאה של שהייה באזור אקלים מסויים במשך יותר מ-2000 שנה (בדיוק כמו שהיהודים האשכנזים הם לבנים משום שהייתם באיזור אקלים מסויים).
zelhar:
--- ציטוט של: soldierofgod על יוני 13, 2011, 16:11:47 ---הדעה שלי הוא שכל אדם נמדד בפני עצמו.
--- סוף ציטוט ---
גם דעתי.
--- ציטוט ---אי אפשר לשפוט ציבור שלם של אנשים לפי מישהו אחד
--- סוף ציטוט ---
אפשר ולפעמים צריך לשפוט ציבור שלם באופן קיבוצי.
לדוגמא האומה הערבית זו אומה של רשעה. אתה יכול לדוג בפינצטה פה ושם כמה צדיקים שם. זה לא אומר שכל ערבי שאני רואה אני ישר מקלל אותו. אבל אני יודע שכנראה מדובר באויב ומותר להיות חשדן. לכן למשל אני בעד להחרים עסקים של ערבים ועבודה ערבית.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה