חדשות ודיונים > דיון כללי

שאלה-אתם שונאים שחורים?

<< < (3/6) > >>

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: Rafoe על יוני 13, 2011, 16:20:06 ---אני בהחלט לא שונא שחורים רק משום היותם שחורים.

בדיוק כמו שאני לא שונא ערבים רק משום היותם ערבים (מבחינה אתנית).

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
כנ"ל

soldierofgod:

--- ציטוט של: Rafoe על יוני 13, 2011, 19:42:34 ---אתה תמיד אומר דברים שאין להם כיסוי?

קהילת "ביתא ישראל" (יהודי אתיופיה) אינם כושים (אפריקאים זו מילה לועזית לכושים), כי אם יהודים לכל דבר (בדיוק כמוני וכמוך).

בדיוק כמו שיהודים שחזרו מארצות ערב הם לא ערבים מבחינה אתנית (למרות שיש מטומטמים שטוענים שכן).

העובדה שצבע עורם שחור היא כתוצאה של שהייה באזור אקלים מסויים במשך יותר מ-2000 שנה (בדיוק כמו שהיהודים האשכנזים הם לבנים משום שהייתם באיזור אקלים מסויים).

--- סוף ציטוט ---
נכון אבל גם דויד המלך מתואר בתנ"ך כבהיר אדום שיער ובעל עיניים כחולות אם אני לא טועה
והוא היה מזרחי בתקופה שלו כל היהודים היו במזרח התיכון ולא היו עדות שונות.

Rafoe:

--- ציטוט של: soldierofgod על יוני 13, 2011, 22:34:25 ---נכון אבל גם דויד המלך מתואר בתנ"ך כבהיר אדום שיער ובעל עיניים כחולות אם אני לא טועה
והוא היה מזרחי בתקופה שלו כל היהודים היו במזרח התיכון ולא היו עדות שונות.

--- סוף ציטוט ---
זה לא סותר.
יש גם ערבים ג'ינג'ים (זה אומנם לא שכיח, אך עדיין זה קיים).

אין היוצא מהכלל מעיד על הכלל.

T-800:

--- ציטוט של: רועי דרקון צהוב על יוני 13, 2011, 18:06:51 ---

האמת , גם אני התרגשתי ואפילו נשרה לי דמעה . . .

כשאר הגויים . . .

--- סוף ציטוט ---

שיערות נושרות. דמעות זולגות.

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: JewishGirl92 על יוני 13, 2011, 18:58:45 ---אני לא שונאת אנשים בגלל הצבע עור שלהם.
רוב הכושים באמריקה או בארץ או בכלל בעולם, רובו מוסלמי או מוסלמי שהפך לנוצרי, הם שונאים לבנים ויהודים והם צועקים "גזענות". קצת מזכיר את הערבים לא? התרבות של הכושים היא בדיוק כמו התרבות של הערבים.

בקיצור הצבע עור לא חשוב, אבל כל עוד מישהו מאיים עליי ועל יהודים אחרים או מזלזל בהם ובקב"ה הוא רכש את השנאה שלי, שחורים לבנים או צהובים.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
יש הבדלים דקים בינהם

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה