אני לא מצפה מיהודון כמוך להיות בקיא ברזי ההלכה היהודית, אבל המינימום הנדרש מאדם הגון הוא שלא יפלוט שטויות מפיו (או מקלדתו) אם הוא לא יודע על מה הוא מדבר.
שוב ההשוואה לנאצים? (אחר כך אתה מתפלא למה אני "מאבחן" אצלך ליקויי למידה)
לפני שאתה מעלה טענות חדשות בנוגע ל"דמיון" בינינו לבין הנאצים יש"ו, ראוי שתתייחס קודם לשאלותיי הקודמות (בדיונים שונים): האם הייתה הצדקה לשואה שביצעו הנאצים יש"ו ביהודים בזמנו? (אני רוצה לדעת על מקרי אונס של גרמניות בידי יהודים, על סיוע לאוייביה של גרמניה, על הטמנת פצצות במרכזים הומי אדם, וכו').
אם תביא לי נתונים, אני מתחייב (בפעם המי יודע כמה) להצטרף ל"שלום עכשיו".
אה, ודרך אגב - את האיסור על התבוללות מו"ר לא שאב מאף אידיאולוגיה נוכרית, אלא מתורת ישראל (למקרה שאתה לא יודע - תורת ישראל היא הבסיס לקיומו של עם ישראל).
א. אני בטוח שהיו יהודים מרושעים שאנסו יהודיות והאריות. אונס זו תופעה מכוערת שמוכרת לנו עוד מימי התנ"ך ולא מן הנמנע שמתוך חצי מיליון יהודים שחיו בגרמניה כמה מהם היו עברייני מין.
ב. חלק מהיהודים בגרמניה היו קומוניסטים, מבחינת הנאצים יש"ו היה קשר הדוק בין הבולשביזם ליהדות העולמית.
ג. הנאצים לא דיברו על שואה בתחילת הדרך. הם היו בדיוק כמוכם, בימין האמיתי, חבורה של לאומנים שביקשו לטהר ב"עדינות" את גרמניה מהרעות החולות שלה: הומוסקסואלים (מזכיר לי משהו), בני שבט הרומא=צוענים (מבחינה מטאפורית זה גם מזכיר לי משהו), קומוניסטים (מעניין, מזכיר לי גם כן משהו) ויהודים (טוב, נו, גם ערבים נחשבים לשמים). רק שתדע שעד ליל הבדולח ב-1938 "רק" נידו, נישלו, פיטרו, הדיחו והצרו את צעדי היהודים. אף גורם ממשלתי לא פגע פיזית ביהודים עד ל-1938 (אבל בהחלט עודדו הארים לפגוע ביהודונים מלוכלכים). כמו כן, עד ליל הבדולח הנאצים עשו הכל על מנת לעודד הגירה המונית (מה שהציל מאתיים אלף יהודים) וזה כלל משא ומתן עם הבריטים על העברת יהודים לא"י ותוכניות ביזאריות כמו טרנספר ל...מדגסקר וגם למקומות פחות אקזוטיים.
תגיד, עמוק בלב אתה רוצה לעשות שואה לערבים, נכון?