כתב נושא: הולוהוהו  (נקרא 1673 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק haymim.org

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
הולוהוהו
« ב- : יוני 07, 2011, 09:29:01 »
שלום הונלהוהו או מי שלא תהיה אני ראיתי את הסירטונים שלך ביוטיוב ואני התרשמתי מזה לרעה אני אפילו אני הצבעתי שגם אני חושב שאתה שמלאני בוגד,למרות שאני לא כל כך סובל אותך אני בכל זאת רציתי לשאול אותך כמה שאלות לשמל: 1. אתה אמרת באחד הסרטונים שלך שאם תקום מדינת הלכה אתה תפסיק להיות במדינת המולדת שלנו עכשיו אם לא תהיה מדינה פלסטינית בספטמבר הקרוב תהיה לזה תוצאה חמורה ומדוע 2. למה אתה בתור שמלאני חושב שיצחק רבין היה צריך בנוסף להסכמי אוסלו לוותר על יהודה שומרון ודבר אחרון אתה היית שמח אם ירושלים היפה לא הייתה שלנו

טוב אלו השאלות אני אשמח מאוד הונלהוהו או מי שלא תהיה אם תצליח לענות על שלושת השאלות ששאלתי אותך שלום ולא להתראות

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הולוהוהו
« להגיב #1 ב- : יוני 07, 2011, 10:20:07 »
הונלוהוהו כבר לא בפורום מזמן
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו