בס''ד
הכינוי שלו לא פז אלא פאנצר, שזה שם של טנק של גרמניה הנאצית במשך השואה. אתה מסכים עם יהודון שתומך בערבים הנאצים, שרוצה ליצור מדינה טרוריסטית נאצית בלב ליבה של ארץ ישראל, שרוצה שישראל תחזור לגבולות אושוויץ. כתבת שהבוגד המלוכלך הזה "צודק" ואחר כך אמרת שאנו לא מייצגים את המורשה של מו''ר הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד. אני עבדתי יום ולילה עם מו''ר במשך 20 שנה, אתה בכלל לא הכרת אותו. אין לך מושג מה מו''ר היה חושב על מישהו שכותב שבוגד עם כינוי נאצי "צודק".
חיים , דבר ראשון שלא תטעה .
אני מעריץ את הרב כהנא ושמעתי (הרבה תודות לפורום . . ) המוני הקלטות ונאומים של הרב זצ"ל.
אשרייך שיצא לך לעבוד עם אדם גדול שכזה !
אני גם מעריך מאוד ומוקיר את תרומתך לעם ישראל ומברך על הרעיון של "הימין האמיתי".
אבל ,
גם לשמאלני (לא שאני חושב שהטנק שמאלני) יש נקודות נכונות ולא הכל שחור לבן , כמו שכל ימני אמיתי יכול גם לטעות . . .
תקן אותי ,חיים היקר ,אם אני טועה .
כהנא מבחינתי מייצג את ההלכה , אחד הדברים שכהנא חשב שהוא מהגרועים ביותר הוא להלחם כנגד צהל ומלחמת אחים !
לצערי ,ישנם אנשים בפורום ,אשר מיתמרים להמשיך את דרכו, אשר בדרכם רוצים ליצור ריחוק בינינו , היהודים . ולזה כהנא לא היה נותן יד !
אנשים שמקווים שיפלו טילים בת"א על משפחות אחיהם ?! , מדינת SSרעל ?! , צבא הגנה לישמעאל וכו . . .
אם כל ערבי נאצי ,אז כל ערבי הוא בר מוות ? ,לא ?! , אז למה כהנא רצה לגרש אותם מהארץ (לא להשמיד ?)
כהנא פעל מתוך אהבה למולדת והתורה וחלק מהמנהלים כאן פועלים מתוך שנאה נטו !