כתב נושא: שאלה לחיים בן פסח ולשאר חברי הפורום  (נקרא 7414 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
איך על החיילים להגיב ב -5 ביוני?

חיים שלום, הערבים המקיפים אותנו מודיעים שהם הולכים לצעוד לישראל ב - 5 ביוני (יום לזכר מלחמת ששת הימים) לתוך ישראל.
איך ישראל צריכה להגיב? האם צריכים להרוג אותם? האם צריכים להשתמש בנשק אל-הרג? האם צריך לאפשר להם לצעוד חופשי?

ואיך לדעתם היינו צריכים להתנהג בפעם הקודמת שהם ניסו לפלוש לפה (ברמת בגולן, בתחילת מאי)?

לפני שאתם עונים, קחו בחשבון שזה מצב שביר שעלול לגלוש למלחמה כוללת...

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח ולשאר חברי הפורום
« להגיב #1 ב- : מאי 31, 2011, 22:56:55 »
חייבים לירות בכולם באש חיה.
מספיק שערבי אחד נושא עליו סכין חדה והוא יכול לחדור לישראל ולרצוח יהודים.

מלחמה כוללת עם סוריה תהיה דבר מבורך ברגע שלא נרחם על האויב.
נשחרר את א"י עד הפרת.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : מאי 31, 2011, 23:16:04 »
חייבים לירות בכולם באש חיה.
מספיק שערבי אחד נושא עליו סכין חדה והוא יכול לחדור לישראל ולרצוח יהודים.

יותר מזה,במידה וצהל לא יגיב באש חיה בפעם הזאת שהיא כבר הפעם השניה זה יהפוך להיות הרגל ולא רחוק היום שהם יכבשו את ישראל ללא נשק.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : מאי 31, 2011, 23:52:00 »
בס''ד

שאלה מצויינת.

אם ישראל לא תהרוג את אוייבינו כשהם מנסים להכנס ולכבוש את ארץ ישראל כולה, אז מאות מיליוני הערבים שמקיפים אותנו יבלעו אותנו חס ושלום. חייבים להרוג אותם מייד.

לגבי מלחמה, חולשה תביא מלחמה הרבה יותר מהר מחוזק. הערבים רק מבינים חוזק. חוזק עשוי להרתיע את האוייב הערבי.

אפילו אם תהיה מלחמה בכל זאת (ברוב המקרים לא תהיה מלחמה, בדרך כלל חוזק כן מרתיע), אבל אפילו אם בכל מקרה תהיה מלחמה, אז תהיינה לנו הרבה פחות אבידות וננצח הרבה יותר מהר אם נהיה חזקים. תראו את ההבדל בין ישראל חזקה במלחמת ששת הימים לעומת ישראל עם מדיניות חלשה במלחמות לבנון למשל.

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : יוני 01, 2011, 00:07:34 »
חיילי צה"ל לא צריכים להתמודד מולם בכלל , צריכים לטמון מוקשים כנגד אדם וכמובן להזהיר . . .

אם לאחר שכמה עשרות/מאות סורים יתפוצצו עדיין כמה "אמיצים" יחליטו לא לוותר ,הזי , הייתי מפגיש אותם עם מחלקות הכלבנים וכלבי צה"ל !
צריך לחלק את ירושלים ,אנחנו למעלה והם למטה . . .

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #5 ב- : יוני 01, 2011, 01:15:09 »
אם מישהו בהנהגת המדינה הזאת למד משהו מאירועי יום החרטא, אז צה"ל ישתמש בירי חי, ואם לא למדו אז יהיה שידור חוזר (ואולי אף יותר חמור) של יום החרטא.

כל הרעיונות היצירתיים של הערבים נובעים כתוצאה של הפגנת חולשה מולם (ולכן אירועים מאין אלה וכמו משטים למניהם ימשיכו להתקיים).

חיילי צה"ל לא צריכים להתמודד מולם בכלל , צריכים לטמון מוקשים כנגד אדם וכמובן להזהיר . . .
לפי מה ששמעתי בתעמולות, דווקא כן היו מוקשים באזור שבו פלשו הערבים לישראל ביום החרטא (משום מה, אף אחד מהם לא קיבל את 72 הבתולות שלו).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : יוני 01, 2011, 01:51:43 »

אם לאחר שכמה עשרות/מאות סורים יתפוצצו עדיין כמה "אמיצים" יחליטו לא לוותר ,הזי , הייתי מפגיש אותם עם מחלקות הכלבנים וכלבי צה"ל !

לפי מה שהבנתי היום מרוני דניאל (חדשות ערוץ 2) צה"ל "תגבר את מערך המוקשים" (הטמין עוד), אבל לדעתי זה סתם חרטא כי
א)יכול להיות שזה סתם הצהרה, אבל לא באמת הוסיפו עוד מוקשים.
ב) הפולשים יכולים להגיע דרך מאות/אלפי קילומטרים של גבול. אי אפשר להטמין מוקשים בכולם.
ג) זה גם סתם מסוכן בשבילנו. בחורף יש סכנה שיהיה סחף של קרקע לתוך המדינה (במיוחד באזורים לא מישוריים) ואז המוקשים יגיעו אלינו.

הכלבים זה רעיון הרבה יותר טוב, אבל אני לא חושב שיש לנו מספיק.

בכל מקרה, שימו לב שההפגנה הזו היא מקל בגלגל (המקרטע) של השמאל.
הרי השמאל אומר שהערבים רוצים "רק" את הגולן ושחטי יהודה ושומרון. והנה, הערבים שרוצים לפלוש לארץ
מדברים על פלישה לחיפה, עכו, יפו וכו'. בפלישה הקודמת אחד מהם כבר הגיע ליפו וטען שזו האדמה שלו :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4069666,00.html

נו, אז מתברר בסופו של דבר ש"הימין האמיתי" צודק. הערבים לא מעוניינים "רק" בגולן וביהודה ושומרון, הם רוצים את הכל!
*הערה לסיום : גם אם הם היו רוצים "רק" את הגולן ויהודה ושומרון, לא הייתי מסכים לתת להם אותם אפילו בשביל שלום אמת. זה שלנו וזהו. שילכו לחפש את
העתיד שלהם במדינה ערבית/מוסלמית, ולא במדינת היהודים.

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : יוני 01, 2011, 01:52:55 »
לפי מה ששמעתי בתעמולות, דווקא כן היו מוקשים באזור שבו פלשו הערבים לישראל ביום החרטא (משום מה, אף אחד מהם לא קיבל את 72 הבתולות שלו).
[/quote]

מוקשים ישנים כנגד טנקים ,צריכים להטמין מוקשים כנגד אדם ותאמין לי שיהיה אחלה של פאזל . . .
צריך לחלק את ירושלים ,אנחנו למעלה והם למטה . . .

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : יוני 01, 2011, 01:55:51 »

מוקשים ישנים כנגד טנקים ,צריכים להטמין מוקשים כנגד אדם ותאמין לי שיהיה אחלה של פאזל . . .

במידה והפעולה שלהם תצא לפועל אני מקווה שהפעם הם יפגשו את הבתולות שלהם,אני רק מקווה שהבתולות יעשו מקלחת לפני.

כי תשמע בגיהנום חם מאוד יש לחות מאוד גבוהה ומן הסתם מזיעים שם כמו בהמות והסרחון איום ונורא למרות שהמיץ של הזבל מגיע לשם אבל בכל זאת צריך לעשות כבוד מגיע שהיד  :old_grin:
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : יוני 01, 2011, 09:04:47 »
בס"ד
צריך לעשות כמו שבכל מדינה בעולם עושים לירות בהם אנחנו הממשלה הזאת השתגעה שהיא מעלה כאלה שאלות
אנחנו חייבים הרתעה מול הערבים ולא להראות כחלשים ופחדנים כי כשהערבים מרגישים פחד אז הם ישר מנצלים את ההזדמנות שלהם
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : יוני 01, 2011, 09:42:09 »
נו, אז מתברר בסופו של דבר ש"הימין האמיתי" צודק. הערבים לא מעוניינים "רק" בגולן וביהודה ושומרון, הם רוצים את הכל!

הימין האמיתי רוצה את הפרת והחידקל, אז זה אומר שמחר בבוקר כובשים את עיראק?
אז הערבים רוצים. הם יכולים לרצות הרבה דברים.

פטריוט היקר - בתור מישהו שייאלץ להשתתף במלחמת ההשמד שאתה מתכנן נגד סוריה, אני ממליץ לך להמתין עד שתתגייס בעצמך. אל תשלח אותי ככה סתם, אני רוצה שתהיה שם לידי, גיבור קטנטן.
"האם לא די בכך שנראה כי גן פרחים הוא יפה מבלי שנצטרך להאמין שיש גם פיות בתוכו?"  -דאגלס אדאמס

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : יוני 01, 2011, 09:44:41 »

פטריוט היקר - בתור מישהו שייאלץ להשתתף במלחמת ההשמד שאתה מתכנן נגד סוריה, אני ממליץ לך להמתין עד שתתגייס בעצמך. אל תשלח אותי ככה סתם, אני רוצה שתהיה שם לידי, גיבור קטנטן.
בס"ד
אז אתה משרת בצבא? :old_shocked: :o :o

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : יוני 01, 2011, 09:49:37 »
שירתתי בצבא לפני 15 שנים. אני במילואים.
"האם לא די בכך שנראה כי גן פרחים הוא יפה מבלי שנצטרך להאמין שיש גם פיות בתוכו?"  -דאגלס אדאמס

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : יוני 01, 2011, 09:51:35 »
שירתתי בצבא לפני 15 שנים. אני במילואים.
בס"ד
אז אם שירתת בצבא השכל שלך היה אמור להיות קצת יותר ישר

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : יוני 01, 2011, 10:14:36 »
בס"ד
אז אם שירתת בצבא השכל שלך היה אמור להיות קצת יותר ישר

אתה לא חושב שאולי המסקנה יכולה להיות גם הפוכה?

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : יוני 01, 2011, 10:24:22 »
אתה לא חושב שאולי המסקנה יכולה להיות גם הפוכה?
בס"ד
לר לכיוון שמאלני
אם יש לך אומץ לעמוד על שלך ועל האמת אז לא אמורה להיות בעיה של סטייה לכיוון ההפוך

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #16 ב- : יוני 01, 2011, 10:43:08 »

אתה חושב שאתה כזה גיבור שאתה בצבא?
כל אחד פה יתגייס לצבא בזמן שלו וזה שאתה יותר מבוגר לא אומר שום דבר.

הבעיה שלך היא שאתה חושב שהערבים רק מדברים, כי כנראה לא ראית אותם עושים שום פעולת טרור...
תתעורר ותפסיק להיות מטומטם!

אתה מתכוון "אל תשלח אותי להלחם בטרוריסטים שרוצים להשתלט על המדינה שלי" כי או שלא באמת אכפת לך מהמדינה או שאתה מפחד להאמין באמת הנוראה - רוצים להשמיד אותך, את המשפחה שלך ואת המדינה שלך.

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : יוני 01, 2011, 11:25:28 »
אני לא גיבור כי אני בצבא, ובלי קשר לא כולם יתגייסו פה.

ראיתי אותם עושים כמה וכמה דברים, ואין פה קשר לטרור. הם יכולים להגיד מה שהם רוצים כמה שהם רוצים, בדיוק כמוך. אתה חושב שסיני והחידקל צריכים להיות שלך אבל אתה לא הולך מחר וכובש אותם,וכנ"ל הערבים.

אני מתכוון 'אל תתכנן לי מלחמות שאתה לא הולך להילחם בהן'. כל החכמים שרוצים מלחמה רק כדי להראות להם מאיפה משתין הדג לא ראו מלחמה ולא יראו מלחמה. הם חכמים כמו רון בן מיכאל וחיים בן פסח, האחד יושב בניו יורק והשני משתמט. תמיד מחרחרי המלחמה היו דברנים גדולים.

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : יוני 01, 2011, 11:28:36 »
אני לא גיבור כי אני בצבא, ובלי קשר לא כולם יתגייסו פה.

ראיתי אותם עושים כמה וכמה דברים, ואין פה קשר לטרור. הם יכולים להגיד מה שהם רוצים כמה שהם רוצים, בדיוק כמוך. אתה חושב שסיני והחידקל צריכים להיות שלך אבל אתה לא הולך מחר וכובש אותם,וכנ"ל הערבים.

אני מתכוון 'אל תתכנן לי מלחמות שאתה לא הולך להילחם בהן'. כל החכמים שרוצים מלחמה רק כדי להראות להם מאיפה משתין הדג לא ראו מלחמה ולא יראו מלחמה. הם חכמים כמו רון בן מיכאל וחיים בן פסח, האחד יושב בניו יורק והשני משתמט. תמיד מחרחרי המלחמה היו דברנים גדולים.
בס"ד

לזה שיושב בניו יורק לא נותנים לעלות אותם אלה שמפקדים על הצבא ואותם האנשים האלו לא נותנים לירות בערבים שמסכנים את חיינו אלה רק לאויר אז מה אתה רוצה מרון שחלילה מישהו ישב בכלא כי הגן על חייו

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #19 ב- : יוני 01, 2011, 11:33:36 »
בס"ד

לזה שיושב בניו יורק לא נותנים לעלות אותם אלה שמפקדים על הצבא ואותם האנשים האלו לא נותנים לירות בערבים שמסכנים את חיינו אלה רק לאויר אז מה אתה רוצה מרון שחלילה מישהו ישב בכלא כי הגן על חייו

לא נותנים לירות בערבים? אתה יודע כמה ערבים נהרגו למשל בעופרת יצוקה? או כמה ערבים נהרגו בתקריות שונות בשנים האחרונות? אתה מאמין לשטיפת המוח הימנית קיצונית שגם יצרה אגדות כמו 'תנו לצה"ל לנצח' ומפיצים פה תעמולה שקרית לפיה הצבא מפקיר את האזרחים ולא נותן לחייליו להגן על המדינה? אתה צריך להתעורר ומהר כי יש כמה אנשים בפורום הזה שמה שהם עושים זו בגידה. לא פחות ולא יותר. המילה שהם כל כך אוהבים. ב ג י ד ה.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : יוני 01, 2011, 12:34:11 »
לא נותנים לירות בערבים? אתה יודע כמה ערבים נהרגו למשל בעופרת יצוקה? או כמה ערבים נהרגו בתקריות שונות בשנים האחרונות? אתה מאמין לשטיפת המוח הימנית קיצונית שגם יצרה אגדות כמו 'תנו לצה"ל לנצח' ומפיצים פה תעמולה שקרית לפיה הצבא מפקיר את האזרחים ולא נותן לחייליו להגן על המדינה? אתה צריך להתעורר ומהר כי יש כמה אנשים בפורום הזה שמה שהם עושים זו בגידה. לא פחות ולא יותר. המילה שהם כל כך אוהבים. ב ג י ד ה.

קח לדוגמא את מה שקרה ביום הנכבה. כל מדינה אחרת בעולם הייתה פותחת באש. רק אצלינו החיילים מפחדים לפתוח באש כי ינקנקו אותם אח"כ. מה יהיה במלחמה אמיתית?

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #21 ב- : יוני 01, 2011, 12:51:05 »
קח לדוגמא את מה שקרה ביום הנכבה. כל מדינה אחרת בעולם הייתה פותחת באש. רק אצלינו החיילים מפחדים לפתוח באש כי ינקנקו אותם אח"כ. מה יהיה במלחמה אמיתית?

יש הבדל בין איפוק ושכל ישר לבין מלחמה אמיתית. במלחמה אמיתית כבר ראינו מה קורה. זו דמגוגיה להגיד שהחיילים מפחדים באש כי ינקנקו אותם. זה פשוט לא נכון. בכל 'מלחמה אמיתית' צה"ל הורג תמיד פי כמה וכמה אנשים יותר ממה שהוא מאבד, שלא לדבר על פגיעה מסורתית באזרחים רבים (בצדק ושלא בצדק, נמנעת ובלתי נמנעת).
יש הרבה ימנים קיצונים שתמיד אוהבים להגיד 'כל מדינה אחרת', בד"כ מתפעלים ממדינות כמו רוסיה וסין שמפעילות יד ברזל נגד מדינות חלשות, ואחר כך להגיד שהן בולשביסטיות וכו'.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : יוני 01, 2011, 12:55:56 »
יש הבדל בין איפוק ושכל ישר לבין מלחמה אמיתית. במלחמה אמיתית כבר ראינו מה קורה. זו דמגוגיה להגיד שהחיילים מפחדים באש כי ינקנקו אותם. זה פשוט לא נכון. בכל 'מלחמה אמיתית' צה"ל הורג תמיד פי כמה וכמה אנשים יותר ממה שהוא מאבד, שלא לדבר על פגיעה מסורתית באזרחים רבים (בצדק ושלא בצדק, נמנעת ובלתי נמנעת).
יש הרבה ימנים קיצונים שתמיד אוהבים להגיד 'כל מדינה אחרת', בד"כ מתפעלים ממדינות כמו רוסיה וסין שמפעילות יד ברזל נגד מדינות חלשות, ואחר כך להגיד שהן בולשביסטיות וכו'.

זה שיש הרבה יותר אבידות אצל האויב מאשר אצלינו זה נובע הרבה פעמים בגלל צפיפות אוכלוסין. ואתה יודע שנצחון והפסד במלחמה לא נמדדים בכמות אבידות בכל צד אלא בהישגים.
ואני אומר כל מדינה החל מארה"ב עד איראן. אף מדינה לא הייתה מאפשרת שיסתערו לה על הגבולות לא משנה אם מחבלים חיילים פליטים או אזרחים.

וזו ממש לא דמגוגיה אני יתן לך דוגמא מאוד פשוטה. לפני מספר שנים חייל שייטת פתח באש לעבר מחבל בתחנת אוטובוס (אני לא זוכר את שמו) המחבל תקף אישה. החייל פחד מתביעות וכל זה אז במקום לחסל את המחבל הוא ירה לו ברגליים, מה קרה אח"כ? המחבל הרג אותו.

דוגמא אחת לא מעידה על שום דבר, אבל תסתכל על זה, תסתכל על המרמרה שחיילים עלו עם צעצועים תראה שיש פה מגמה עצובה.

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #23 ב- : יוני 01, 2011, 13:00:25 »
ההישגים במלחמות היו בסדר גמור גם בלי קשר לכמות האבידות.

ומה עם כל החיילים שחיסלו מחבלים? היו המון כאלה (לא שזה רע כמובן - זה מבורך מאוד)

יש מצבים מדיניים עדינים ומורכבים שאי אפשר לבוא ולהגיד שחור ולבן -  'חייבים לירות בהם וזהו'. 
בקשר למרמרה זה סיפור אחר - ועדיין, גם על המרמרה הרגנו 13 אנשים, צעצועים או לא צעצועים.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #24 ב- : יוני 01, 2011, 13:12:56 »
ההישגים במלחמות היו בסדר גמור גם בלי קשר לכמות האבידות.

ומה עם כל החיילים שחיסלו מחבלים? היו המון כאלה (לא שזה רע כמובן - זה מבורך מאוד)

יש מצבים מדיניים עדינים ומורכבים שאי אפשר לבוא ולהגיד שחור ולבן -  'חייבים לירות בהם וזהו'. 
בקשר למרמרה זה סיפור אחר - ועדיין, גם על המרמרה הרגנו 13 אנשים, צעצועים או לא צעצועים.

איזה הישגים היו במלחמות מאז 67?
חיילים חיסלו מחבלים וזה נהדר.  השאלה היא אחרת, כמה חיילים ואזרחים היו ניצלים לולא הייתה כזו שמירה על חיי האויב?

למה המרמרה זה סיפור אחר? זו דוגמא נהדרת למגמה של לעשות הכל כדי לא לפגוע באויב. במרמרה הרגנו 13 אנשים? לפי מה שאני יודע הם מתו לא מירי קטלני אלא מדימום מירי בגפיים (זו לא עובדה, זה מה ששמעתי.)
אתה חושב שזו התנהלות נכונה מה עם הבית שלך היה 3-4 ק"מ מהאיזור שפרצו אליו הערבים? מה עם פעם הבאה שזה יקרה זה יהיה המצב? באמת בשביל "מצבים מדיניים עדינים ומורכבים" תסכן את חיי משפחתך? אני לא חושב, לפחות מקווה שלא. רוצה עוד דוגמא למה קורה שחיילים עושים את עבודתם? פרשת קו 300.