חיילי צה"ל לא צריכים להתמודד מולם בכלל , צריכים לטמון מוקשים כנגד אדם וכמובן להזהיר . . .
אם לאחר שכמה עשרות/מאות סורים יתפוצצו עדיין כמה "אמיצים" יחליטו לא לוותר ,הזי , הייתי מפגיש אותם עם מחלקות הכלבנים וכלבי צה"ל !
לפי מה שהבנתי היום מרוני דניאל (חדשות ערוץ 2) צה"ל "תגבר את מערך המוקשים" (הטמין עוד), אבל לדעתי זה סתם חרטא כי
א)יכול להיות שזה סתם הצהרה, אבל לא באמת הוסיפו עוד מוקשים.
ב) הפולשים יכולים להגיע דרך מאות/אלפי קילומטרים של גבול. אי אפשר להטמין מוקשים בכולם.
ג) זה גם סתם מסוכן בשבילנו. בחורף יש סכנה שיהיה סחף של קרקע לתוך המדינה (במיוחד באזורים לא מישוריים) ואז המוקשים יגיעו אלינו.
הכלבים זה רעיון הרבה יותר טוב, אבל אני לא חושב שיש לנו מספיק.
בכל מקרה, שימו לב שההפגנה הזו היא מקל בגלגל (המקרטע) של השמאל.
הרי השמאל אומר שהערבים רוצים "רק" את הגולן ושחטי יהודה ושומרון. והנה, הערבים שרוצים לפלוש לארץ
מדברים על פלישה לחיפה, עכו, יפו וכו'. בפלישה הקודמת אחד מהם כבר הגיע ליפו וטען שזו האדמה שלו :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4069666,00.htmlנו, אז מתברר בסופו של דבר ש"הימין האמיתי" צודק. הערבים לא מעוניינים "רק" בגולן וביהודה ושומרון, הם רוצים את הכל!
*הערה לסיום : גם אם הם היו רוצים "רק" את הגולן ויהודה ושומרון, לא הייתי מסכים לתת להם אותם אפילו בשביל שלום אמת. זה שלנו וזהו. שילכו לחפש את
העתיד שלהם במדינה ערבית/מוסלמית, ולא במדינת היהודים.