כתב נושא: מדוע ה"יהודים היקרים" פה קוראים את ביטאון התעמולה האנטישמי ynet?  (נקרא 7831 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
לילה טוב,

לאחרונה אני רואה שמספר "יהודים יקרים" מפורום ה"חמין האמיתי" טוענים שאתרים דוגמת ynet,nana10,nrg ודומיהם או ערוצים דוגמת 2 ו-10 הם "אנטישמיים, נאצים, בוגדניים" ועוד שלל תיאורים מרנינים. אני חייב לציין שזה מאוד מטריד אותי שיהודים כל כך "יקרים" מטמאים את מוחם הטהור בשטיפת המוח של החונטה השמאלנית. אפילו "ימני מזוייף" כמוני לא יסכים בחיים לגלוש באתר שמבחינתי הוא אנטישמי או בוגדני, קל וחומר "ימני אמיתי" שנלחם בחרוף נפש באויב הערבי הנאצי יש"ו שר"י באמצעות מקלדת מהנוחיות של ביתו תובב"א!!!

האם יכול להיות שב"חמין האמיתי" אוהבים לקרוא תכנים אנטישמיים? למה אתם לא מחרימים את האתרים האלו? הרי כל יהודי שפוי בחיים לא יגלוש לאורך זמן באתר שהוא רואה בו כביטאון אנטישמי!

אני קורא לכל ה"יהודים היקרים" להחרים את אתרי התועבה, השיקוץ והמינות דוגמת nrg או ynet ולעבור לגלוש רק באתרים שנאמנים לעם היהודי ולארצו דוגמת ערוץ 7 או הקול היהודי!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
האמת היא שכבר נגמרו לי הכינויים ה"עדינים" כדי לתאר אותך.

קריאת תעמולות אנטי יהודיות מכלי התעמולה (מכל הסוגים) נכנסת תחת ההגדרה של "דע את האוייב".

ישנם יהודים (כולל אני) שלומדים כמה שיותר על האסלאם והנצרות, וזה בטוח לא מטמא את "מוחנו הטהור" (רק אדיוט כמוך יכל להשתמש במונח הזה), אלא חשוב מאד לדעת את דרכי החשיבה של האוייב (ברוב המקרים זה מה שעושה את ההבדל בין שאננות שגורמת לאסון לבין ערנות ודריכות).

http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
ציטוט של: אדם שפוי על מאי 31, 2011, 21:34:21
לילה טוב,

לאחרונה אני רואה שמספר "יהודים יקרים" מפורום ה"חמין האמיתי" טוענים שאתרים דוגמת ynet,nana10,nrg ודומיהם או ערוצים דוגמת 2 ו-10 הם "אנטישמיים, נאצים, בוגדניים" ועוד שלל תיאורים מרנינים. אני חייב לציין שזה מאוד מטריד אותי שיהודים כל כך "יקרים" מטמאים את מוחם הטהור בשטיפת המוח של החונטה השמאלנית. אפילו "ימני מזוייף" כמוני לא יסכים בחיים לגלוש באתר שמבחינתי הוא אנטישמי או בוגדני, קל וחומר "ימני אמיתי" שנלחם בחרוף נפש באויב הערבי הנאצי יש"ו שר"י באמצעות מקלדת מהנוחיות של ביתו תובב"א!!!

האם יכול להיות שב"חמין האמיתי" אוהבים לקרוא תכנים אנטישמיים? למה אתם לא מחרימים את האתרים האלו? הרי כל יהודי שפוי בחיים לא יגלוש לאורך זמן באתר שהוא רואה בו כביטאון אנטישמי!

אני קורא לכל ה"יהודים היקרים" להחרים את אתרי התועבה, השיקוץ והמינות דוגמת nrg או ynet ולעבור לגלוש רק באתרים שנאמנים לעם היהודי ולארצו דוגמת ערוץ 7 או הקול היהודי!
בס''ד

''דע את אוייבך'' -מאותה סיבה שערוצי הטמבלביזי'ה השבויים בידי בני-העוולה השמאלנים הצי(ו)נים-ממלכתים בולשביקים שר''י  שולחים את המרגלים שלהם בעלי אלף-התחפושות ועשרות הכינויים בכדי לרגל בתוך הפורום המרתק שלנו -הימין האמיתי , ולא זו בלבד ,אלא אף משדרים כתבות נאצה מסולפות ומזוייפות כנגד אחינו היהודים היקרים הנאמנים לתורתנו הקדושה וארץ-אבותנו תובב''א !!  :'( >:(
ודבר נוסף - אתה ימני ??  :::D :::D :laugh:
ומ-י  את-ה בכלל שתטיף לנו כאן ?? עדיף כבר לשמוע את האוייב המוסלמי הנאצי מחמוד אחמדינג'אד יש''ו שר''י --הוא לפחות אומר לפעמים דברים לעניין ! להבדיל מ'' דמאגוגים '' שכמותך !! (הינך מאשים אותנו ב''דמאגוגי'ה'' ? ''הפוסל במומו פוסל !! ''
ואשר לטפשותו הפתאטית של הימין-המזוייף שר''י הנה לכם סרטונים המבטאים את פרצופו האמיתי של הימין-המזוייף שר''י שאיננו אלא אגד של סוכנים שכורים של שלטון העוולה השמאלני הצי(ו)ני-ממלכתי בולשביקי שר''י  שבאו להטעות את אחינו התמימים ולהובילם לבית-המטבחיים ר''ל  בצורה הטובה ביותר ! ;D -צפי'ה מהנה ומועילה !!

http://www.shofar.net/site/emedia.asp?id=1088&Category=2&Prourl=http://oldserver.shofar-tv.com/MEDIA/87.wmv

ציטוט של: אדם שפוי על מאי 31, 2011, 21:34:21
לילה טוב,

בס''ד

''דע את אוייבך'' -מאותה סיבה שערוצי הטמבלביזי'ה השבויים בידי בני-העוולה השמאלנים הצי(ו)נים-ממלכתים בולשביקים שר''י  שולחים את המרגלים שלהם בעלי אלף-התחפושות ועשרות הכינויים בכדי לרגל בתוך הפורום המרתק שלנו -הימין האמיתי , ולא זו בלבד ,אלא אף משדרים כתבות נאצה מסולפות ומזוייפות כנגד אחינו היהודים היקרים הנאמנים לתורתנו הקדושה וארץ-אבותנו תובב''א !!  :'( >:(
ודבר נוסף - אתה ימני ??  :::D :::D :laugh:
ומ-י  את-ה בכלל שתטיף לנו כאן ?? עדיף כבר לשמוע את האוייב המוסלמי הנאצי מחמוד אחמדינג'אד יש''ו שר''י --הוא לפחות אומר לפעמים דברים לעניין ! להבדיל מ'' דמאגוגים '' שכמותך !! (הינך מאשים אותנו ב''דמאגוגי'ה'' ? ''הפוסל במומו פוסל !! ''
ואשר לטפשותו הפתאטית של הימין-המזוייף שר''י הנה לכם סרטונים המבטאים את פרצופו האמיתי של הימין-המזוייף שר''י שאיננו אלא אגד של סוכנים שכורים של שלטון העוולה השמאלני הצי(ו)ני-ממלכתי בולשביקי שר''י  שבאו להטעות את אחינו התמימים ולהובילם לבית-המטבחיים ר''ל  בצורה הטובה ביותר ! ;D -צפי'ה מהנה ומועילה !!

http://www.shofar.net/site/emedia.asp?id=1088&Category=2&Prourl=http://oldserver.shofar-tv.com/MEDIA/87.wmv

אנו נמשיך לשים את התשקורת השמאלנית הצי(ו)נית-ממלכתית בולשביקית שר''י ללעג וקלס בכל הזדמנות ובכלל זאת גם את הימין-המזוייף שר''י !! ראו הוזהרתם !!  >:( :nono: :nono: :nono: :nono:

הגולה בארץ  :)
« עריכה אחרונה: מאי 31, 2011, 22:31:27 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני קורא ynet הארץ ואתרי חדשות אחרים כי
א. הם בכל זאת גם מקור לידיעות חדשותיות עובדיות
ב. יש לי פילטר מנטלי שמתעלם מרוב התעמולה שמציפה אותם, כמו כן אני מתעלם ממאמרי מערכת וטורים אישיים

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

כמו כן אני מתעלם ממאמרי מערכת וטורים אישיים
להיפך.
מאמרי המערכת והטורים האישיים הם הליבה של הבוגדים שחושפים את דרכי חשיבתם.
רוב המאמרים והטורים האישיים שם הם ברמה נמוכה ואני מכנה אותם "זבל תעמולתי" (הרמה שלהם נמוכה אפילו בשביל תעמולות), אבל בהחלט לומדים המון מהמאמרים והטורים האישיים שם על ההגיון השמאלני ועל דרך החשיבה שלהם.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
להיפך.
רוב המאמרים והטורים האישיים שם הם ברמה נמוכה ואני מכנה אותם "זבל תעמולתי" (הרמה שלהם נמוכה אפילו בשביל תעמולות), אבל בהחלט לומדים המון מהמאמרים והטורים האישיים שם על ההגיון השמאלני ועל דרך החשיבה שלהם.
בס''ד

אנו אכן ממליצים שלא להיחשף לשטיפות-מוח מזיקות מאותם עיתוני השיקוץ כגון ''השרץ''(הארץ) , '' מחריב''(מעריב) , '' יציאות-אחרונות'' -לאחר עצירות ממושכת (ידיעות-אחרונות) ועוד כהנה וכהנה עיתוני שיקוץ למיניהם !לכן יש לעיין מידי פעם בכותרות הראשיות ,אבל לא להתמכר לשום עיתון שיקוץ טמא ומתועב שכזה ר''ל ! כי בנפשנו הוא !!אלא שלעיתים עלינו לצטט את דברי הבלע והשטנה מאותם עיתוני תועבה וזימה ר''ל בכדי להוכיח דברים מ ''מקור מהימן לשמאלני הצי(ו)ני-ממלכתי בולשביקי שר''י !! '' -בכדי שלא תהינה טענות על כך שאנו מביאים אך ורק מקורות המזוהים כ ''ימניים'' לשיטתם שר''י !!
אנו מביאים מקורות מכל הסוגים כולל מקורות אוייבים ערבים מוסלמים נאצים יש''ו שר''י במסגרת התכנית ''דע את אויבך!''
ואף ממליצים לפתוח פורום המיוחד לנושא הזה !!

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1950925

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1865559

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1998012

וכן אנו קוראים לחשוף בריש גלי את פרסומיו וכוונותיו הרצחניות של האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י !! וכך בע''ה וישועתו לא יצליחו אותו אוייב ערבי מוסלמי נאצי יש''ו שר''י ואחינו המסכנים השבויים בכבלי שטיפות-המוח השמאלניות צי(ו)ניות-ממלכתיות בולשביקיות בידי בני ברית-הדמים עם האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י מפקירי דם אחינו הי''ד !!  :'( >:(-להתל באחינו התמימים שנופלים ברשתות הללו כדגים ברשת הדייגים ר''ל !!

הגולה בארץ  :)
בס''ד

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הגולה, אתה קופירייטר מפוספס. משחקי המילים שלך הם מלאכת מחשבת.
(הדעות שלך והסגנון שלך לעומת זאת זה כבר משהו אחר)
"האם לא די בכך שנראה כי גן פרחים הוא יפה מבלי שנצטרך להאמין שיש גם פיות בתוכו?"  -דאגלס אדאמס

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הגולה, אתה קופירייטר מפוספס. משחקי המילים שלך הם מלאכת מחשבת.
(הדעות שלך והסגנון שלך לעומת זאת זה כבר משהו אחר)
בס''ד

:laugh: -- תשומת לב למהלכים לניסיון לרצוח אופי של אדם !!--ממש ''תכנית שלבים'' מבית-השימוש(היוצר) של שלטון העוולה השמאלני-צי(ו)ני-ממלכתי בולשביקי שר''י!!
1) בשלב ראשוני מנסים להכפיש את שמו של הקרבן המיועד וללגלג עליו ולהשחיל לו כינויים של ''קיצוני'' , ולהרחיקו ככל האפשר מעיני הקהל , ולא להגיב כלל לעניים שמעלה הקרבן המיועד !!
2) בשלב השני כבר מנסים להציג את הקרבן המיועד כ''פרמיטיבי ומיושן'' , זאת בכדי להרחיק ממנו גם את אלה השואפים למצוא ''חידושים'' ופתוחים לשמוע על דעות השונות משטיפות-המוח הכלליות שבתוך הבועה התשקורתית של שלטון העוולה והשחיתות השמאלני הצי(ו)ני-ממלכתי בולשביקי שר''י !!
3) משלא עולה בידיהם הטמאות לרצוח את אופיו של הקרבן ,והוא עובר את כל מסלול המכשולים הנ''ל , אזי אומרים בלשון עילגת זרה שהוא ''דמגוג''--דהיינו שמנסה לנצל חולשות מנטאליות של הציבור בכדי לכוון אותו לדעותיו שלו !! --וכפי שאמרנו ש ''הפוסל במומו פוסל! '' --זוהי בדיוק השיטה בה שלטון העוולה ,השחיתות והזימה משחיל שטיפות-מוח בתכניות הלימודים של משרד הליכלוך(חינוך) , ותכניות ה''חדשות היומיות'' וה תכניות ה''קומיקאיות'' המוצגות בצורה מגמתית לחלוטין (תנחשו ,לאיזה כיוון ?) 8)
4) משלא מצליחים אותם רוצחי-אופי גם בשיטה דלעיל --אזי מנסים להתחנף לקרבן ותוך כדי כך שמכניסים את דברי החנופה , דוחפים כמה טיפות של רעל ארסן (ציאניד) קטלני ר''ל כפי שראינו בתגובה דלעיל !! ( הבנתם ?? עכשיו ה''דמגוג'' הוא גם ''קופי רייטר'' --בשלב הבא אולי נהי'ה '' קיק אסרס'' ?  ;D --WELL ,WHO KNOWS? maybe...

ובכ-ן --אנו כבר מכירים היטב את ''כלי הרצח'' של שלטון העוולה השמאלני הצי(ו)ני-ממלכתי בולשביקי שר''י !! ואפילו האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י כבר למד ורכש מכם את אותם כלי רצח תשקורתיים המשמשים לכם לרצוח אופי של בעלי דעות אמיתיות שלא נלכדו בבועה התשקורתית שיצרתם !!
ובפעם המ-י יודע כמה נדגיש שאנו מזהים בצורה מנטאלית שאיננה ניתנת לתיאור במלים , את המרגלים שלכם שר''י  בפורום המרתק של הימין האמיתי !! שנכנסים בכל תקופה תחת כינוי אחר ומנסים לחתור תחת אחינו היהודים היקרים משתתפי הפורם הי''ו !!
אנו שואלים מדוע מסתובבים רוצחי ר' בנימין-זאב כהנא ובני-משפחתו הי''ד,  האוייבים הערבים-המוסלמים הנאצים יש''ו שר''י חופשיים ?? מדוע לא רודפים אותם יש''ו שר''י ?? :'(
מדוע לא נגזר דינו של רוצחו של גדול-דורנו כמוהר''ר מאיר-דוד כהנא זצוק''ל הי''ד למיתה ?? מדוע שוחרר אותו אוייב ערבי מוסלמי נאצי אססעיד נוציר יש''ו שר''י , ולא הומת כפי שנהוג בארה''ב ??  :'(
ובכ-ן התשובה היא חד-משמעית !! הצוררים האוייבים הערבים המוסלמים הנאצים הללו יש''ו שר''י רצחו את אחינו היהודים היקרים הגיבורים הללו הי''ד כאשר קבלו סיוע ועידוד מלאים משלטון העוולה והשחיתות השמאלני הצי(ו)ני-ממלכתי בולשביקי שר''י שהשתמש באותם אוייבים ערבים מוסלמים נאצים יש''ו שר''י בכדי ''לשמור את ידיו נקיות !'' כבייכול ! >:(

ונסיים במעט דברי תורה בהקשר הנ''ל --לעילוי נשמות כלל אחינו היהודים היקרים הי''ד שנרצחו במסרם נפשותם על קדושת שמ'ו יתברך ויתעלה :

הדבר שהסברנו לעיל דומה  לכאורה ל ''גוי של שב-ת '' --אלא שההלכה אוסרת להשתמש ב''גוי של ש-ב-ת '' בצורה ישירה כאשר אומרים לו לעשות פעולה מסויימת האסורה על היהודי שלמעשה במצב זה מפעיל ''שליח'' , ו ''שלוחו של אדם כמותו '' לעניין זה !! וזאת למרות ש''אין שליח לדבר עבירה'' ,מכיוון שכשאמרו רבותנו ''אין שליח לדבר עבירה'' הכוונה היא לעניינים שבין אדם לחבירו ,אולם בין אדם לבורא-עולם יתברך ויתעלה שמו השליחות הזו שרירה וקיימת ושני המעורבים -דהיינו השליח ושלוחו יתנו את הדין כאחד ממש כפי שהביא מורנו ורבנו ר' נתן מברסלב מפי רבו ר' נחמן מברסלב ע''ה זיע''א את המשל שבו מסופר על חיגר (ששתי ידיו כרותות) ועיוור שפרצו לפרדס וגנבו פירות כאשר החיגר הרכיב את העיוור על כתפיו וכיוון אותו לקטוף את הפירות ששניהם גנבו מהפרדס ,וכל אחד מהם טען בפני השופט ש''אין לו חלק מלא בפעולה של הגניבה !!'' ומכוח זאת לא יתכן לגזור עליו משפט ''גניבה'' !! --השופט גזר להרכיב את העיוור על כתפיו של החיגר  ולתלות את שניהם על חבל עם שתי לולאות !!
מכיוון ששניהם מצווים שלא לגנוב , ביחד ו/או לחוד ,ובמצב של ''גוי של ש-ב-ת'' אך ורק היהודי מצווה לשמור ש-ב-ת ,ולכן מהתורה הקדושה פטור השולח היהודי מאיסור דאורייתא , אלא שרבותנו גזרו לאסור את הדבר הזה ,ולאפשר אך ורק מצב שבו הגוי אכן מורגל לעשות את הפעולה ביום יום,ועושה אותה לצרכו עצמו למעשה , כגון שנכנסים למקום עם אח כבויה ואומרים לגוי בצורהת רמז (שזה הותר ע''י רבותנו ע''ה זיע''א בשעת הצורך )  ש''המקום קר מאד'' אזי הוא פועל ומדליק את האח לצרכו למעשה מכיוון שהוא רוצה בנוחיותו של המתלווה אליו וכן בנוחיותו עצמו !! המצב שבו הקלו בו רבותנו ע''ה זיע''א ביותר הוא מצב שבו יש ''צורך הרבים'' -כגון שבכנס כללי שנערך ביום ש-ב-ת כבתה האח , אזי ניתן לאמר לגוי בפרוש להדליקה מחדש !
ונזכה במהרה לגאולה שלמה ובביאת גואל-צדק בבאכי''ר .
 :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:
                                                                          הגולה בארץ  :)

« עריכה אחרונה: יוני 01, 2011, 13:11:22 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
תמשיך, אני אוהב לשמוע אותך. זה כמו לשמוע מערכון.
"האם לא די בכך שנראה כי גן פרחים הוא יפה מבלי שנצטרך להאמין שיש גם פיות בתוכו?"  -דאגלס אדאמס

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *

זה כבר לא מצחיק, זה עצוב. מקומם של חולי נפש בבית משוגעים.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
להיפך.

גם מפורום "החמין האמיתי" לומדים המון אודות דרכי החשיבה המעוותות, ה"היגיון" נטול הלוגיקה, הקנאות הדתית, צרות המוחין והפרימטיביות של הכהניסטים. הפורום הזה והאנשים שבו יכלו לפרנס פסיכיאטרים רבים הן בתחום הטיפולי והן בתחום המחקרי. אתה טוען ברוב חוצפתך שהמאמרים והטורים שם הם ברמה נמכה, דבר משעשע לאור העובדה שרבים מאנשי השמאל (במיוחד הקיצוני) הם אנשי רוח שמשלח ידם נוגע במישרין או בעקיפין לכתיבה. אני, אף-על-פי שאינני מסכים עם מאמרים רבים, עדיין חושב שהם כתובים כהלכה. לדוגמא, לפני מספר ימים פורסם בווינט מאמר של נתן זך (לא פוליטי-מדיני) שמתנגד למיסוי החדש על עישון. חרף התנגדותי הרבה למה שנכתב שם לא יכולתי שלא להתפעל מכתיבתו של זך. אני מקבל רושם שאתה קוטל באופן גורף את כל מה שלא מוצא חן בעינייך רק משום שהוא לא מוצא חן בעינייך.

זבל תעמולתי אמיתי זה התוכן בקול היהודי, למשל. בהזדמנות הזו אני מעוניין לשאול אותך שאלה מעניינית: האם אתרים כמו ערוץ 7 והקול היהודי הם תעמולה ימנית מבחינתך? או שמא מדובר ב"כלי תקשורת אוביקטיביים שהאמת היא נר לרגלם"?!

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
בס"ד

חחחחח אדם שפוי נמצא כבר בפורום חצי שנה(או אולי הרבה יותר) ועל פי מה שאני יודע אתה הראשון(והאחרון) שצחק מה"בדיחות" של אדם שפוי

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד

חחחחח אדם שפוי נמצא כבר בפורום חצי שנה(או אולי הרבה יותר) ועל פי מה שאני יודע אתה הראשון(והאחרון) שצחק מה"בדיחות" של אדם שפוי

הבנת הנקרא. אני 'צוחק' מה'בדיחות' של הגולה בארץ.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד

שלום כיתה א', היום נלמד פרקים ראשונים בהבנת הנקרא!

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
זה כבר לא מצחיק, זה עצוב. מקומם של חולי נפש בבית משוגעים.

אז מה אתה עושה כאן? אתה והחבר שלך שיש לו פאנצ'ר צריכים להיות בבית משוגעים. וכמה שיותר מהר - יותר טוב.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אז מה אתה עושה כאן? אתה והחבר שלך שיש לו פאנצ'ר צריכים להיות בבית משוגעים. וכמה שיותר מהר - יותר טוב.

א. אתם סוג של בידור לשעות הפנאי מבחינתי.

ב. התפקיד שלי זה לייצג את הרוב השפוי בפורום ה"חמין האמיתי"

ג. פאנצ'ר לא חבר שלי ואינני מכיר אותו. עם זאת, מההתרשמות הכללית שלי מדובר בבן אדם שהוא מלח הארץ, בניגוד לגיבורי המקלדת הכהניסטים.

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אנחנו רק דואגים שיהיה לך מעניין. שלא תתקעי ח"ו עם הגולה בארץ, חייל יהודי, חיימק'ה, רונצ'וק ושאר החבר'ה בלי שמאלנים בוגדנים אנטישמים שאפשר לקלל קצת ולהזיל עליהם קצף.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
א. אתם סוג של בידור לשעות הפנאי מבחינתי.

ב. התפקיד שלי זה לייצג את הרוב השפוי בפורום ה"חמין האמיתי"

ג. פאנצ'ר לא חבר שלי ואינני מכיר אותו. עם זאת, מההתרשמות הכללית שלי מדובר בבן אדם שהוא מלח הארץ, בניגוד לגיבורי המקלדת הכהניסטים.

א. כנראה ממש משעמם שם במוסד אה?

ב. "הרוב השפוי" שלך הוא לא רוב וגם לא שפוי.

ג. ובגלל שאתה כל כך מעריך אותו ומזדהה איתו התכוונתי שהוא חבר שלך.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מדוע ה"יהודים היקרים" פה קוראים את ביטאון •
« להגיב #18 ב- : יוני 01, 2011, 14:58:53 »
אנחנו רק דואגים שיהיה לך מעניין. שלא תתקעי ח"ו עם הגולה בארץ, חייל יהודי, חיימק'ה, רונצ'וק ושאר החבר'ה בלי שמאלנים בוגדנים אנטישמים שאפשר לקלל קצת ולהזיל עליהם קצף.

תודה רבה על הדאגה. רוב היהודים במדינה הזאת כמוהם, חבל שרוב היהודים במדינה לא מכירים את הפורום. וזה יפה שאתה קורא לעצמך שמאלני סוף-סוף(כן כן, ציניות הבנתי).
ואגב אתם מיעוט לא רק בפורום, אלא גם בכללי.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
א. כנראה ממש משעמם שם במוסד אה? צודקת, נורא משעמם. אולי תבואי גם את ונעשה שיחת נפש אל נפש של שני חולי נפש?

ב. "הרוב השפוי" שלך הוא לא רוב וגם לא שפוי. הוא כן רוב ובהחלט שפוי. מאוד מעניין שהכניסטים לא הגיעו בעשרים שנים האחרונות לאף עמדת כוח, זה כנראה כי יש להם המון תומכים.

ג. ובגלל שאתה כל כך מעריך אותו ומזדהה איתו התכוונתי שהוא חבר שלך. מזדהה? בהחלט! מעריץ? ממש לא, בניגוד לחברי ה"חמין האמיתי" שמעריצים וסוגדים ל"מו"ר" מרטין כהנא.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #20 ב- : יוני 01, 2011, 15:12:51 »
תודה רבה על הדאגה. רוב היהודים במדינה הזאת כמוהם, חבל שרוב היהודים במדינה לא מכירים את הפורום. וזה יפה שאתה קורא לעצמך שמאלני סוף-סוף(כן כן, ציניות הבנתי).
ואגב אתם מיעוט לא רק בפורום, אלא גם בכללי.

אז למה ברוך מרזל לא מכהן בתור ראש הממשלה?

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #21 ב- : יוני 01, 2011, 17:27:46 »
אז למה ברוך מרזל לא מכהן בתור ראש הממשלה?
את הסיבות למה ברוך מרזל לא מצליח אפשר להבין (רצח אופי בתקשורת, הצרת צעדיו ע"י השב"כ, וכו'), אבל מה הסיבות של אנשי השמאל המתבולל (אני מדבר על שמאל שמצהיר שהוא שמאל גם לפני הבחירות)?
יש להם את כל התנאים להצליח - אהדה בתקשורת, חופש פעולה מלא (בלי מעקבי שב"כ), ועוד שלל תנאים נוחים "לכבוש" את השלטון ובכל זאת הם מתרסקים.

עכשיו תאר לך אם המצב היה הפוך (מבחינת התנאים) - אם הרב כהנא הי"ד הצליח להגיע אל העם (לפני אינתיפאדות) בזמנו, אז מה היו הישגיה של תנועת כ"ך היום? (אפילו אתה יודע את התשובה לכך).

בשורה התחתונה - העניינים אומנם קורים לאט, אך הם בהחלט קורים (ולא מן הנמנע שדרכו של כהנא תנצח בסופו של דבר).

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : יוני 01, 2011, 17:47:18 »
א. אולי תבואי גם את ונעשה שיחת נפש אל נפש של שני חולי נפש?

ב. מאוד מעניין שהכניסטים לא הגיעו בעשרים שנים האחרונות לאף עמדת כוח, זה כנראה כי יש להם המון תומכים.

ג. מזדהה? בהחלט! מעריץ? ממש לא, בניגוד לחברי ה"חמין האמיתי" שמעריצים וסוגדים ל"מו"ר" מרטין כהנא.

א. לא נראה לי שאני צריכה להגיע לשם. אולי תזמין את פאנצ'ר, אני בטוחה שהוא ישמח.

ב. רוב העם היה בעד הרב כהנא, וכמו שכבר הבנו מי שהפיל אותו היה השמאל בכנסת שטען שהוא טרוריסט וגזען. בוא נחשוב רגע מה היה קורה אילו השמאלנים הפחדנים לא היו מפילים אותו....

ג. לא אמרתי מעריץ, אמרתי מעריך, תלמד לקרוא. חברי הימין האמיתי(רובם) מבינים עד כמה אדם גדול היה מו"ר הרב מאיר כהנא, ומבינים עד כמה הוא צדק ומוכנים ללכת בדרכו.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #23 ב- : יוני 01, 2011, 19:11:25 »
את הסיבות למה ברוך מרזל לא מצליח אפשר להבין (רצח אופי בתקשורת, הצרת צעדיו ע"י השב"כ, וכו'), אבל מה הסיבות של אנשי השמאל המתבולל (אני מדבר על שמאל שמצהיר שהוא שמאל גם לפני הבחירות)?
יש להם את כל התנאים להצליח - אהדה בתקשורת, חופש פעולה מלא (בלי מעקבי שב"כ), ועוד שלל תנאים נוחים "לכבוש" את השלטון ובכל זאת הם מתרסקים.

עכשיו תאר לך אם המצב היה הפוך (מבחינת התנאים) - אם הרב כהנא הי"ד הצליח להגיע אל העם (לפני אינתיפאדות) בזמנו, אז מה היו הישגיה של תנועת כ"ך היום? (אפילו אתה יודע את התשובה לכך).

בשורה התחתונה - העניינים אומנם קורים לאט, אך הם בהחלט קורים (ולא מן הנמנע שדרכו של כהנא תנצח בסופו של דבר).

"האם אתרים כמו ערוץ 7 והקול היהודי הם תעמולה ימנית מבחינתך? או שמא מדובר ב"כלי תקשורת אוביקטיביים שהאמת היא נר לרגלם"?!"

אני מביא פה ציטוט של הודעה שפרסמתי מקודם. אשמח אם תוכל להשיב לשאלה הזו.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #24 ב- : יוני 01, 2011, 19:24:45 »
"האם אתרים כמו ערוץ 7 והקול היהודי הם תעמולה ימנית מבחינתך? או שמא מדובר ב"כלי תקשורת אוביקטיביים שהאמת היא נר לרגלם"?!"

אני מביא פה ציטוט של הודעה שפרסמתי מקודם. אשמח אם תוכל להשיב לשאלה הזו.
ערוץ 7 ו"הקול היהודי" הם אתרים שלא כולם קוראים, ולמרות הכל, עדיין רוב היהודים בארץ ניזונים מהתעמולה השמאלנית.