כתב נושא: מגרש ומכה היהודים ה"רב" הדתי-לאומי שלמה אבינר ימ"ש מתיר צפיה בפורנו  (נקרא 4371 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ימש שמו וזכרו !
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
קראתי את התמליל ובמקרה הנ"ל אני לא מבין על מה הזעם. אני גם לא חושב שזה נאות ליזום שיחה על נושא אישי רגיש כביכול ולהקליט אותה כדי לחשוף את אבינר. יש כל כך הרבה חומר לגיטימי שמעיד על קלקלתו של אבינר, אני לא מבין מניין הצורך הזה לנסות לייצר עוד ראיות בצורות מפוקפקות.

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מגרש ומכה היהודים ה"רב" הדתי-לאומי שלמה אב•
« להגיב #3 ב- : מאי 24, 2011, 11:20:48 »
פורנו זו דרך לא רעה לפרוק אגרסיות, גם מיניות וגם סתם אגרסיות.
הבעיה היא הניצול שמעורב בתעשייה הזו, אבל למשל יותר ויותר אנשים כיום מצלמים את עצמם וקטגוריות החובבים מאוד פופולריות
« עריכה אחרונה: מאי 24, 2011, 11:51:04 על ידי Panzer »
"האם לא די בכך שנראה כי גן פרחים הוא יפה מבלי שנצטרך להאמין שיש גם פיות בתוכו?"  -דאגלס אדאמס

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
קראתי את התמליל ובמקרה הנ"ל אני לא מבין על מה הזעם. אני גם לא חושב שזה נאות ליזום שיחה על נושא אישי רגיש כביכול ולהקליט אותה כדי לחשוף את אבינר. יש כל כך הרבה חומר לגיטימי שמעיד על קלקלתו של אבינר, אני לא מבין מניין הצורך הזה לנסות לייצר עוד ראיות בצורות מפוקפקות.

חח עצם זה שזה איסור חמור מאוד מהתורה מראה עד כמה ש"הרב" הזה שקרן ומנוול ורמאי
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מישהו יכול לספור את כל הפשעים של השייח' אבינר?

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אני חושב שהאיסור על אוננות מוביל לשני דברים -    אצל גברים שמצליחים לעמוד באיסור - ואני בספק אם יש גבר על כדור הארץ שלא עשה את זה - זה מוביל כנראה להצטברות חמורה של אגרסיות ודחפים מיניים שלא מתפרקים.
אצל גברים שכן עושים את זה - וחושבים שאסור - זה מוביל לרגשות אשם וייסורים מיותרים.
יש דברים מאוד מבריקים בחוקי התורה, זה לא אחד מהם.
אה, נכון, אסור לי להגיד בכלל וכו' וכו' וגו' וסמיילי של פיהוק ושעמום גדול מאוד.
"האם לא די בכך שנראה כי גן פרחים הוא יפה מבלי שנצטרך להאמין שיש גם פיות בתוכו?"  -דאגלס אדאמס

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני חושב שהאיסור על אוננות מוביל לשני דברים -    אצל גברים שמצליחים לעמוד באיסור - ואני בספק אם יש גבר על כדור הארץ שלא עשה את זה - זה מוביל כנראה להצטברות חמורה של אגרסיות ודחפים מיניים שלא מתפרקים.
אצל גברים שכן עושים את זה - וחושבים שאסור - זה מוביל לרגשות אשם וייסורים מיותרים.
יש דברים מאוד מבריקים בחוקי התורה, זה לא אחד מהם.
אה, נכון, אסור לי להגיד בכלל וכו' וכו' וגו' וסמיילי של פיהוק ושעמום גדול מאוד.

אף אחד לא שואל אותך אם זה מבריק או לא, עד עכשיו הניסויים המדעיים הוכיחו שמה שכתוב בתורה הוא אמת ואפילו בריא. אז אל תתפלא אם במקרה המדע יגלה שלהוציא זרע לבטלה באמת מוביל להצטברות חמורה של אגרסיות ודחפים מיניים שלא מתפרקים.
אני יודעת שקשה לך להודות בזה, אבל ללכת על פי ההלכה זה באמת טוב.

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
'עד עכשיו הניסויים המדעיים הוכיחו שמה שכתוב בתורה הוא אמת ואפילו בריא'.

אני מחכה - אשמח לשמוע על הניסויים בפירוט.

(אגב, האם הניסויים האלה הוכיחו למשל שאמת לסקול הומוסקסואלים או שזה דווקא בריא?)

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מישהו יכול לספור את כל הפשעים של השייח' אבינר?

את פשעי הציונות ה"דתית" כולה קשה לאמוד. אין שום קבוצה "יהודית" בעולם שגרמה כל כך הרבה נזק לעם היהודי מלבד הציונות החילונית