אני לא רואה בגולן שטח כבוש וגזול. גם לא הייתי מוותר עליו.
חלק מהשטחים לעומת זאת הם כן. עובדה גם שמבחינה משפטית ישראל אכן סיפחה את הגולן, בניגוד לשטחים.
זו צביעות.
למה שטח אחד הוא לא גזול וכבוש, ואילו השני כן?
אני לא יודע מה הסיבה המדוייקת שגרמה לסיפוח הגולן, אבל אני מניח שזה קשור לסיבות בטחוניות (הגולן הוא שטח הררי גבוה שנותן יתרון גובה לשולט בו, ובנוסף גם לא הייתה בעיית פולשים חמורה כמו ביהודה ושומרון ועזה).
מבחינה משפטית ישראל יכולה מחר אפילו לספח את יהודה ושומרון ואין אף משפטן בעולם שיוכל למנוע ממנה לעשות כן (הבעיה היחידה היא עם הפולשים שיושבים שם, ולא עם השטחים עצמם).
אבל אצלך ואצל שאר חברי הפורום הכל שחור ולבן. או שאתה אתם (כלומר 15 חבר'ה אולטרה קיצוניים עם שגעון גדלות לא קטן ואמונה בלתי מעורערת שבו זמנית כולם חושבים כמוכם אבל גם שונאים אתכם, העם הוא טיפש וחכם באותו זמן וכו') או שאתה שמאלני בוגד יהודון וכו'
אתה זוקף ל"זכותי" דברים שמעולם לא טענתי.
מעולם לא טענתי שרוב העם בוגד ומרושע (טענתי כך לגבי אחוז מסויים, אבל לא לגבי הרוב).
מה שכן טענתי הוא שלמרות שהעם בוחר באופן קבוע בשמאל (ליכוד, ליברמן, וכו'), עדיין הסקרים מראים שרוב מכריע של העם תומך בעידוד הגירה ערבית.
במקרה הזה אין סתירה, משום שמצביעי הליכוד וליברמן חושבים שהם בוחרים בימין (כתוצאה מהתעמולות של התקשורת השמאלנית), אבל אני בספק כמה מהם קראו בכלל את המצע של המפלגה שבה הם בחרו (לי הספיקה הצצה אחת במצע של ליברמן כדי להבין שהוא לא מה שמציירים אותו בתקשורת).