כתב נושא: התנצלות בפני רון  (נקרא 11242 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
התנצלות בפני רון
« ב- : מאי 18, 2011, 19:58:08 »
מצטער שקראתי לך "נאצי" באיזושהי פעם. זה היה בתוך כעס אני מאמין. אני לא מחבב אותך, אבל בכל זאת חושב שהגזמתי בתיאור.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק soldierofgod

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
התנצלות בפני רון
« להגיב #1 ב- : מאי 18, 2011, 20:08:48 »
באיזה דיון קראת לו נאצי?
ואתה גם ימני לא?

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
התנצלות בפני רון
« להגיב #2 ב- : מאי 19, 2011, 12:45:49 »
Yosso, יפה מאוד מצדך שאתה מרגיש אשם על המילה 'נאצי', זו מילה קשה.
מצד שני, האדם בפניו אתה מתנצל משתמש במילה הזו יותר מבמילות חיבור, אז אל תרגיש אשם.
"האם לא די בכך שנראה כי גן פרחים הוא יפה מבלי שנצטרך להאמין שיש גם פיות בתוכו?"  -דאגלס אדאמס

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
התנצלות בפני רון
« להגיב #3 ב- : מאי 19, 2011, 17:07:22 »
Yosso, יפה מאוד מצדך שאתה מרגיש אשם על המילה 'נאצי', זו מילה קשה.
מצד שני, האדם בפניו אתה מתנצל משתמש במילה הזו יותר מבמילות חיבור, אז אל תרגיש אשם.

תיזהר, כתבתי פה תגובה מאוד עניינית ורון בן ישמעאל מחק אותה ללא כל בושה. אני חושש שגורל הודעתך עלול להיות דומה.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
התנצלות בפני רון
« להגיב #4 ב- : מאי 19, 2011, 17:33:02 »
-
« עריכה אחרונה: אוקטובר 14, 2011, 10:57:23 על ידי MrMaor100 »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
התנצלות בפני רון
« להגיב #5 ב- : מאי 19, 2011, 17:54:07 »
בס''ד

רון הוא צדיק וגיבור. הוא עוד יהיה מנהיג גדול. אין לכם מושג כמה רון עושה למען עם ישראל וארץ ישראל.

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
התנצלות בפני רון
« להגיב #6 ב- : מאי 19, 2011, 17:58:46 »
רון רוצה טילים על תל אביב ,רון מכנה את צה"ל נאצי  . . .

אם לא ישתנה  , לעולם הוא לא יהיה מנהיג ובטח שלא בישראל !
צריך לחלק את ירושלים ,אנחנו למעלה והם למטה . . .

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
התנצלות בפני רון
« להגיב #7 ב- : מאי 19, 2011, 18:04:30 »
רון רוצה טילים על תל אביב ,רון מכנה את צה"ל נאצי  . . .

אם לא ישתנה  , לעולם הוא לא יהיה מנהיג ובטח שלא בישראל !

צודק לגמרי

הוא יהיה מנהיג רק ביהודה
« עריכה אחרונה: אוקטובר 14, 2011, 10:58:41 על ידי MrMaor100 »

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
התנצלות בפני רון
« להגיב #8 ב- : מאי 19, 2011, 19:21:35 »
בס''ד

רון הוא צדיק וגיבור. הוא עוד יהיה מנהיג גדול. אין לכם מושג כמה רון עושה למען עם ישראל וארץ ישראל.

אולי תשתף אותנו בקמצוץ מהעשייה שלו למען העם והארץ? כולנו משתוקקים לשמוע על פועלו העשיר של רון בן מיכאל. מנהיג גדול? אולי בבית משוגעים.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
התנצלות בפני רון
« להגיב #9 ב- : מאי 19, 2011, 20:17:13 »
רון רוצה טילים על תל אביב ,רון מכנה את צה"ל נאצי  . . .

אם לא ישתנה  , לעולם הוא לא יהיה מנהיג ובטח שלא בישראל !

בס''ד

בכלל לא נכון.

אולי בעבר רון דיבר באופן סטירי על איך טילים על תל אביב היו מלמדים לקח לבוגדים בצפון תל אביב שאחראים לטילים שנופלים על דרום ארץ ישראל (בגלל הגירוש מגוש קטיף). אותם בוגדים עשירים עכשיו מתכננים מדינה "פלסטינית" שתגרום לנפילת טילים על כל עם ישראל חס ושלום.

לגבי צה''ל, זה לא צבא נאצי אבל זה כן צבא שבגד בעם ישראל וארץ ישראל מיליון פעמים כבר. בלי שיתוף פעולה מצה''ל לא היה הגירוש האסוני מגוש קטיף, לא היו הסכמי אוסלו, לא היו מביאים את ההיטלר הערבי יאסר ערפאת ו80,000 מחבלים ערבים חמושים לא''י, לא הייתה הנסיגה הנוראית מסיני וכו' וכו'. במלחמת העצמאות צה''ל תחת פיקודם של דוד בן גוריון ויצחק רעבין רצחו בדם קר 16 גיבורי האצ''ל שהיו ניצולי השואה באלטלנה.

כעת בלי שיתוף פעולה מצה''ל, לא היה סיכוי לבצע גירוש של גיבורי יהודה ושומרון כמו שרוצים לעשות חס ושלום. בלי שיתוף פעולה מצה''ל, אי אפשר לבצע התאבדות לאומית. אך אין ספק שצה''ל כן ישתף פעולה כמו שהצבא תמיד עשה בעבר.

מנותק soldierofgod

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
התנצלות בפני רון
« להגיב #10 ב- : מאי 19, 2011, 20:25:25 »
בס''ד

בכלל לא נכון.

אולי בעבר רון דיבר באופן סטירי על איך טילים על תל אביב היו מלמדים לקח לבוגדים בצפון תל אביב שאחראים לטילים שנופלים על דרום ארץ ישראל (בגלל הגירוש מגוש קטיף). אותם בוגדים עשירים עכשיו מתכננים מדינה "פלסטינית" שתגרום לנפילת טילים על כל עם ישראל חס ושלום.

לגבי צה''ל, זה לא צבא נאצי אבל זה כן צבא שבגד בעם ישראל וארץ ישראל מיליון פעמים כבר. בלי שיתוף פעולה מצה''ל לא היה הגירוש האסוני מגוש קטיף, לא היו הסכמי אוסלו, לא היו מביאים את ההיטלר הערבי יאסר ערפאת ו80,000 מחבלים ערבים חמושים לא''י, לא הייתה הנסיגה הנוראית מסיני וכו' וכו'. במלחמת העצמאות צה''ל תחת פיקודם של דוד בן גוריון ויצחק רעבין רצחו בדם קר 16 גיבורי האצ''ל שהיו ניצולי השואה באלטלנה.

כעת בלי שיתוף פעולה מצה''ל, לא היה סיכוי לבצע גירוש של גיבורי יהודה ושומרון כמו שרוצים לעשות חס ושלום. בלי שיתוף פעולה מצה''ל, אי אפשר לבצע התאבדות לאומית. אך אין ספק שצה''ל כן ישתף פעולה כמו שהצבא תמיד עשה בעבר.

אתה צריך להאשים רק את הממשלה,כי בסך הכל הממשלה מכתיבה והצבא רק עושה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
התנצלות בפני רון
« להגיב #11 ב- : מאי 19, 2011, 20:36:41 »
אתה צריך להאשים רק את הממשלה,כי בסך הכל הממשלה מכתיבה והצבא רק עושה.

בס''ד

זה בדיוק מה שהנאצים אמרו אחרי השואה - "היו לנו פקודות. רק היינו חיילים שמילאו את הפקודות של הדרג המדיני".

אסור למלא פקודות שמסכנות את עם ישראל או ארץ ישראל - למלא פקודות בוגדניות זו בגידה.

באלטלנה, היית רוצח את 16 גיבורי האצ''ל? החיילים שרצחו את גיבורי האצ''ל לא אשמים כי היו פקודות?

אפילו לפי צה''ל, אסור למלא פקודות בלתי חוקיות - אבל אתה אומר שכל דבר מותר כל עוד שיש פקודות?

מי שמשתף פעולה כלשהי בגירוש של יהודים מאדמתם או במסירת ארץ ישראל הקדושה לבני עמלק - מי שמשתף פעולה עם פשע בלתי נסלח כזה הוא בוגד ארור ואין לו מקום בעולם הבא.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
התנצלות בפני רון
« להגיב #12 ב- : מאי 19, 2011, 20:42:02 »
אולי תשתף אותנו בקמצוץ מהעשייה שלו למען העם והארץ? כולנו משתוקקים לשמוע על פועלו העשיר של רון בן מיכאל. מנהיג גדול? אולי בבית משוגעים.

בס''ד

אתה מדבר על בית משוגעים?! אתה? הרי אתה בוגד שמאלני שמציע התאבדות לאומית לעם ישראל. אין טירוף גדול מזה.

מנותק soldierofgod

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
התנצלות בפני רון
« להגיב #13 ב- : מאי 19, 2011, 20:48:40 »
בס''ד

זה בדיוק מה שהנאצים אמרו אחרי השואה - "היו לנו פקודות. רק היינו חיילים שמילאו את הפקודות של הדרג המדיני".

אסור למלא פקודות שמסכנות את עם ישראל או ארץ ישראל - למלא פקודות בוגדניות זו בגידה.

באלטלנה, היית רוצח את 16 גיבורי האצ''ל? החיילים שרצחו את גיבורי האצ''ל לא אשמים כי היו פקודות?

אפילו לפי צה''ל, אסור למלא פקודות בלתי חוקיות - אבל אתה אומר שכל דבר מותר כל עוד שיש פקודות?

מי שמשתף פעולה כלשהי בגירוש של יהודים מאדמתם או במסירת ארץ ישראל הקדושה לבני עמלק - מי שמשתף פעולה עם פשע בלתי נסלח כזה הוא בוגד ארור ואין לו מקום בעולם הבא.
אני לא הייתי הורג את חיילי האצ"ל,וגם מה שהתכוונתי הוא שאם הממשלה תהפוך לממשלה יהודית אמיתית אז כך גם הצבא,והם אולי עושים גירושים אבל הם לא עושים זאת מתוך שמחה,אני ראיתי מג"בניקיות וחיילים בטלויזיה שבוכים משום שנאלצו לגרש את היהודים מגוש קטיף.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
התנצלות בפני רון
« להגיב #14 ב- : מאי 19, 2011, 20:56:59 »
בס''ד

למיטב ידיעתי הייתה התנגדות לפקודות גירוש בקרב חיילים, אך רובם מפחדים מהממסד
(כמו החיילים שמהססים אם לירות על מחבלים רצחניים או לא - בגלל חשש שיעמידו אותם לדין!!)

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
התנצלות בפני רון
« להגיב #15 ב- : מאי 19, 2011, 21:03:51 »
אני לא הייתי הורג את חיילי האצ"ל,וגם מה שהתכוונתי הוא שאם הממשלה תהפוך לממשלה יהודית אמיתית אז כך גם הצבא,והם אולי עושים גירושים אבל הם לא עושים זאת מתוך שמחה,אני ראיתי מג"בניקיות וחיילים בטלויזיה שבוכים משום שנאלצו לגרש את היהודים מגוש קטיף.

בס''ד

אם הם ידעו שזה דבר רע ולא מוסרי ועשו את זה בכל זאת, מבחינה מסויימת זה עוד יותר גרוע. הם ביודעין עושים דבר נורא לעם ישראל. הם "נאלצו" לגרש יהודים מאדמתם? עשה לי טובה. כדי להמנע מלשבת כמה שבועות במחבוש, הבוגדים האלה תקעו סכין בגבם של עם ישראל. לא ישבו במחבוש כמה שבועות, אך איבדו את מקומם בעולם הבא, עולם הנצח. הם לא חיילים, הם פחדנים. רק אלה שסירבו לגרש ושהיו מוכנים לשבת היו חיילים אמיתיים. אלה שסירבו לגרש יכולים להיות גאים כל חייהם, אלה שגירשו חייבים להתבייש כל חייהם ולהענש ביום הדין.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
התנצלות בפני רון
« להגיב #16 ב- : מאי 20, 2011, 17:10:50 »
בס''ד

אתה מדבר על בית משוגעים?! אתה? הרי אתה בוגד שמאלני שמציע התאבדות לאומית לעם ישראל. אין טירוף גדול מזה.

אני ימני מתון (=ימני "מזוייף"). אני לא מציע התאבדות לאומית אלא פתרון סביר שיבטיח רוב יהודי מוצק לדורות תוך שמירה על ביטחון ישראל.

חוץ מזה, התגובה שלך היא לא יותר מאשר ניסיון להתחמק מתשובה לשאלה הפשוטה: מה רון בן מיכאל עושה למען העם והארץ?!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
התנצלות בפני רון
« להגיב #17 ב- : מאי 21, 2011, 21:27:02 »
אני ימני מתון (=ימני "מזוייף"). אני לא מציע התאבדות לאומית אלא פתרון סביר שיבטיח רוב יהודי מוצק לדורות תוך שמירה על ביטחון ישראל.

חוץ מזה, התגובה שלך היא לא יותר מאשר ניסיון להתחמק מתשובה לשאלה הפשוטה: מה רון בן מיכאל עושה למען העם והארץ?!
בולשיט.

כל תומך ליברמן הוא פאשיסט וגזען (אולי גם נאצי).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
התנצלות בפני רון
« להגיב #18 ב- : מאי 21, 2011, 21:30:03 »
בולשיט.

כל תומך ליברמן הוא פאשיסט וגזען (אולי גם נאצי).

הצחקתני.

בפסיכולוגיה קוראים למה שעשית עכשיו השלכה (פרויקציה). הפאשיסטים (הנאצים) והגזענים מצויים בימין האמיתי. תסביר לי בבקשה איך רון בן ישמעאל הוא לא נאצי: "הערבים הם תתי אדם", "להשמיד את הערבים", "לחורר את הערבים הנאצים".

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
התנצלות בפני רון
« להגיב #19 ב- : מאי 21, 2011, 22:02:36 »
הצחקתני.

בפסיכולוגיה קוראים למה שעשית עכשיו השלכה (פרויקציה). הפאשיסטים (הנאצים) והגזענים מצויים בימין האמיתי. תסביר לי בבקשה איך רון בן ישמעאל הוא לא נאצי: "הערבים הם תתי אדם", "להשמיד את הערבים", "לחורר את הערבים הנאצים".
אני לא מבין מה אתה רוצה.

אני בכלל טוען שאתה שמאלן (כי ליברמן הוא גירסא של קדימה), אבל אם נתייחס ל"תקשורת" אז אין ספק שאתה פאשיסט.

ובנוגע לרון - אין ספק שיש לו חוש נקמה והישרדות בריא (מה שבהחלט אי אפשר לומר עליך).

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
התנצלות בפני רון
« להגיב #20 ב- : מאי 22, 2011, 00:21:42 »
בס''ד
אני מסכים עם דבריו של חיים לחלוטין, אך עדיין אמשיך להיות חלק מצה''ל ואהייה גאה בזה. רק השבוע קיבלתי זימון למילואים, ואני כבר משתוקק להגיע לאימונים!
עדן איסקוביץ

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
התנצלות בפני רון
« להגיב #21 ב- : מאי 22, 2011, 10:06:37 »
נאצים:

'הקבוצה הראשונה ובה אלף יהודים הוכנסה פנימה. הם צוו להתפשט והגרמנים החלו לירות בהם על שפת הבורות הפעורים. סמוך לקברי ההמונים ערך קריגר שולחנות ועליהם וודקה וכיבוד לכיתות היורים.

מרוב אימה ובהלה קפצו משפחות שלמות אל הבורות ושם נורו או נקברו חיים. בסופו של יום נרצחו 12000 יהודי סטניסלבוב'
"האם לא די בכך שנראה כי גן פרחים הוא יפה מבלי שנצטרך להאמין שיש גם פיות בתוכו?"  -דאגלס אדאמס

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
התנצלות בפני רון
« להגיב #22 ב- : מאי 22, 2011, 18:40:04 »
נאצים:

'הקבוצה הראשונה ובה אלף יהודים הוכנסה פנימה. הם צוו להתפשט והגרמנים החלו לירות בהם על שפת הבורות הפעורים. סמוך לקברי ההמונים ערך קריגר שולחנות ועליהם וודקה וכיבוד לכיתות היורים.

מרוב אימה ובהלה קפצו משפחות שלמות אל הבורות ושם נורו או נקברו חיים. בסופו של יום נרצחו 12000 יהודי סטניסלבוב'
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,5477.0.html

מנותק Panzer

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
התנצלות בפני רון
« להגיב #23 ב- : מאי 23, 2011, 10:58:48 »
השוואה מגוחכת עד כדי זילות השואה. שוב.

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
התנצלות בפני רון
« להגיב #24 ב- : מאי 23, 2011, 11:04:11 »
panzer - אני מבקש שתענה לי ברצינות על השאלה האם אתה עד כדיי כך תומך בערבים שאתה מסרב להשוות אותם לנאצים ?
וזה שבטבח ביהודי עיראק בחג השבועות 1941  הם רצחו פחות יהודים מהנאצים עושה אותם "טובים" יותר אחריי הכל את הטבח הזה ביצעו בעלי הברית של הנאצים בעיראק תענה בבקשה