0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
בס"דצבא הגנה לישראל? איזו בדיחה עם רעמטכ"ל כזה לא צריך אויבים
ההחלטה איך לפעול ברגע פריצת הגדר התקבלה בדרגים נמוכים בהרבה.
תהיה בטוח שזה לא מעניין כלל את תושבי היישובים היהודים הסמוכים לגבול.אם זו הקלות שבה יכולים אזרחי אוייב לפלוש לשטח הריבוני של המדינה, אז מה יקרה כאשר הם באמת ירצו להרוג יהודים? (מה יעצור בעדם? צה"ל? ממש בדיחה).
האמת העצובה היא שחיילים מפחדים לפתוח באש. על כל פתיחה באש הם מקבלים חקירות ובלגאנים שחמאסניקים מקבלים.
למרבה ה"הפתעה", מסתבר שישנם עוד פולשים ערבים מסוריה שעדיין נמצאים בארץ: http://www.inn.co.il/News/News.aspx/219831 (מישהו מוכן להמר שאין עוד כאלה?)וגם - איך התקבל האיפוק הצה"לי בעיני הערבים: http://www.inn.co.il/News/News.aspx/219845
'איך התקבל האיפוק בעיני הערבים' - מבוסס על ראיון עם אדם אחד (!)צה"ל טעה, טועה, ויטעה, כי הוא אנושי. וטעויות קורות. איפה שירתת בצבא רון? אם לא שירתת קרוב לגבולות אני אשמח להסביר לך קצת על השיטה.
לא נכון. הערבים לא מעריכים את היהודונות וה"נאורות" היסרעלית? את איך שהצבא שמגן עלינו נתן לכמה ערבים לעשות צחוק ממה שפעם קראנו לו גבול?
כשישראלים חוצים את הגבול עם מצרים גם צריך לירות בהם לפי שיטתך הנאצית?
אם זה היה תלוי ב"יהודי היקר", רון בן ישמעאל, הוא היה טובח בכל מאות הפולשים ובנוסף מבצע "הפצצת שטיח" של פרברי דמשק, סתם בשביל הכיף!