כתב נושא: מה הקשר בין מחנה ההשמדה אושוויץ לבין רכבת ישראל?  (נקרא 3165 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/219644

חברת הרכבות הממשלתית של גרמניה, "דויטשה באן", פורשת מפרויקט קו הרכבת תל  אביב- ירושלים.

הסיבה: לחצים של ארגוני שמאל שהוציאו דו"ח מיוחד שקובע שמסילות הברזל חוצות את הקו הירוק באזור לטרון ובאזור בית סוריק ופוגעות באדמות של ערבים בשלושה כפרים באזור.

ומה בכל זאת הקשר של חברת הרכבות הגרמנית לאושוויץ?
ובכן, נח פלוג (יו"ר מרכז האירגונים של ניצולי השואה בישראל) טוען: "אני אישית הובלתי לאושוויץ ברכבת של החברה. יום יום החל מאוגוסט 44 יצאו רכבות. כך חוסל גטו לודז', ויום יום לקחו מאות אנשים ברכבת מיוחדת מלודז' לאוושוויץ. ה'דויטשה באן' היא החברה שהובילה יהודים מכל אירופה למחנות ההשמדה".
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק Yariv

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
וחברת המשאיות MAN שהמשאיות שלה נוסעות בכל כבישי הארץ ייצרה טנקים
ומרצדס וב.מ.וו ופורשה וסימנס. כולם השתתפו במאמץ המלחמה הגרמני
ועוד רבים וטובים.
והנקודה היא? שרכבת ישראל נאצים?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מה הקשר בין מחנה ההשמדה אושוויץ לבין רכבת ישראל?
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 21, 2011, 14:11:11 »
מי מוכן עכשיו לנסוע ברכבת ישמעאל?

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 21, 2011, 16:12:34 »
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/219644

חברת הרכבות הממשלתית של גרמניה, "דויטשה באן", פורשת מפרויקט קו הרכבת תל  אביב- ירושלים.

הסיבה: לחצים של ארגוני שמאל שהוציאו דו"ח מיוחד שקובע שמסילות הברזל חוצות את הקו הירוק באזור לטרון ובאזור בית סוריק ופוגעות באדמות של ערבים בשלושה כפרים באזור.

ומה בכל זאת הקשר של חברת הרכבות הגרמנית לאושוויץ?
ובכן, נח פלוג (יו"ר מרכז האירגונים של ניצולי השואה בישראל) טוען: "אני אישית הובלתי לאושוויץ ברכבת של החברה. יום יום החל מאוגוסט 44 יצאו רכבות. כך חוסל גטו לודז', ויום יום לקחו מאות אנשים ברכבת מיוחדת מלודז' לאוושוויץ. ה'דויטשה באן' היא החברה שהובילה יהודים מכל אירופה למחנות ההשמדה".
בגדול אני מבין שאתה מנסה להוכיח שהשמאל הם נאצים לכל דבר,ואני טוען שהשמאל בישראל גרוע מהנאצים אבל ממש גרוע מהם.

אתה בעצמך תמיד אומר עדיף אוייב חיצוני מאשר פנימי,כי כאשר יש לך אוייב חיצוני אתה יודע במי להילחם.

השמאל בישראל עבר את כל הגבולות כבר מזמן,לא ראוי שנתחיל למחוק אותם מהיקום?? ואני רציני!!
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 21, 2011, 16:29:59 »
וחברת המשאיות MAN שהמשאיות שלה נוסעות בכל כבישי הארץ ייצרה טנקים
ומרצדס וב.מ.וו ופורשה וסימנס. כולם השתתפו במאמץ המלחמה הגרמני
ועוד רבים וטובים.
והנקודה היא? שרכבת ישראל נאצים?

לא!
לא מנסים להגיד לרכבת ישראל נאצים,כמו שאתה אומר יש הרבה כלי רכב על הכביש מתוצרת גרמניה,זאת תוצאה של הסכם השילומים שגרמה

להרבה יהודים שלא עברו את השואה  לסלוח לגרמנים על מה שהם עשו,וזה לא צריך להיות ככה אסור לסלוח להם על הפשע שהם עשו.

אבל העניין הוא שאם כבר המציאות היא שיש הרבה כלי רכב (ולא רק)מתוצרת גרמניה בארץ,ואז פתאום חברה שמשתתפת בפרוייקט גדול כמו

של רכבת ישראל מחליטה להפסיק את השותפות בגלל שזה לפי טענת השמאל עובר בשטח של האחים שלהם (הערבים הנאצים),רק מוכיח שגרמניה היא לא חדשה כמו שהיהודים רוצים שהיא תהיה,והכל בגלל שהם רוצים לנסוע ברכב גרמני על הכביש.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 21, 2011, 16:43:30 »
אני הייתי נוסע ברכבת ישראל אם הייתי משתמש בתחבורה ציבורית. ואין לי בעיה עם מרצדס BMW או כל דבר אחר.
למה? כי אין לדבר סוף.
גויים בכל העולם שנאו ושונאים את ישראל.
גויים בכל העולם רצחו ורוצחים את בני ישראל.
אם תתחיל ככה. לא תוכל לנסוע במכונית. לא רק במרצדס אלא גם בפורד שהיה אנטישמי, ובסובארו של יפנים שהיו בעלי ברית של הנאצים ובפז'ו של צרפתים שאו שיתפו פעולה עם הנאצים או השתתפו במסעי הצלב או שרפו את התלמוד או .....
וזה לא רק ברכבים. זה הכל.
אז לא נחיה? לא נשתמש בכלום?
זו לא הגישה.
אנחנו נחיה. ונשתמש בכל הטכנולוגיות הכי חדישות. ונדע שלמרות שהיטלר ניסה להשמיד אותנו, הוא לא כאן. אבל אני, הנכד של הסבא רבא שלי שנמלט מהשואה מפולין, אני חי פה ונוהג במרצדס והוא לא יכול למנוע את זה. והנכדים שלו עובדים בשביל לבנות לי מכונית ומכונת כביסה והשד יודע מה עוד.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 21, 2011, 16:51:28 »
אז גם באוטובוס לא ניסע כי חברת "אגד" עובדת בשבת.
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 21, 2011, 17:25:45 »
אז גם באוטובוס לא ניסע כי חברת "אגד" עובדת בשבת.

זה דבר שצריך להיפסק,למי שלא יודע אגד עובדת במתכונת מצומצמת בחיפה כבר שנים בקו רגיל,ובנוסף מבצעת הרבה "נמקים"-נסיעה מיוחדת קבוע כדי לגרוף עוד כמה מיליונים בשנה.

אני אישית עבדתי בעבר הרחוק באגד(לא כנהג) והחלטתי להתפטר כי חייבו אותי לעבוד בשבת כי אני חילוני וסרבתי בכל תוקף,על זה רשמו לי קנס

ובאותו הרגע החלטתי על העזיבה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 21, 2011, 19:52:31 »
אגד? הכי חמור זה לנסוע באגד! כל הנהגים שמה ערבים נאצים בהמות מסריחות! רבתי מכות עם נהג כזה בתוך האוטובוס לפני שנה וחצי..

לא משתמש בתחבורה ציבורית ברוך ה', למי שחייב שימנע מאגד
« עריכה אחרונה: אוגוסט 21, 2011, 22:10:42 על ידי רון בן מיכאל »

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 21, 2011, 20:29:43 »
אגד? הכי חמור זה לנסוע באגד! כל הנהגים שמה ערבים נאצים בהמות מסריחות! רבתי מכות עם נהג כזה בתוך האוטובוס לפני שנה וחצי..

לא משתמש בתחבורה ציבורית ברוך ה', למי שחיישב שימנע מאגד
אז אי אפשר רכבות ואי אפשר אוטובוסים, יש לכם משהו על מוניות?

מנותק לא חשובה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "מוטב שאכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינם"
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 21, 2011, 20:34:43 »

לא משתמש בתחבורה ציבורית ברוך ה', למי שחיישב שימנע מאגד

חחחחחח למה מה עשה לך?