כתב נושא: ביקורת על התנהלות הפורום  (נקרא 4950 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ביקורת על התנהלות הפורום
« ב- : מרץ 31, 2011, 11:28:15 »
שלום לכל חבריי הפורום,

הדברים הנכתבים בו הם ביקורת בונה בלבד.

אני עוקב אחרי הפורום כבר יותר משנתיים (גם כקורא סמוי). בזמן האחרון די כואב לי הלב לראות את המצב שלו.

עד לפני חודשים ספורים היו פה כל פעם בין 30 ל40 משתמשים מחוברים בכל רגע נתון, ובפיק היו פה אפילו בין 50 ל 60 מחוברים ואולי אפילו יותר.
היו פה דיונים ארוכים ומעניינים, עם או בלי קשר לשמאלנים שהסתובבו פה.

בזמן האחרון אני רואה שרוב הזמן יש בין 10 ל 20 משתמשים מחוברים, הרבה פחות הודעות נצפות, ובעיקר מה שהכי כואב לי - קללות וגידופים.
כבר כמעט אין דיונים ענייניים, ואני מבין את זה, הפורום נהיה מקום שמגעיל להיות בו.
חברים שהיו פה כל יום כמו "ניאו", "אשי", "אלמ", "שלמה" , "יובל הכהניסט", "נץ וגאה בזה", "ביתר בדם", "ירין הכהניסט", "הלוחם באנרכיסטים", "משה בן אליעזר", ועוד רבים טובים, כבר כמעט לא נראים פה בכלל. אחרים סתם הפחיתו את הנוכחות שלהם פה בטירוף.
אני חושב שחיים, המנהלים, וכל מי שאכפת לו מהפורום צריך לשאול "למה זה ככה?"

אני אתן את דעתי בשתי נקודות, למה זה קורה.

1. חלק מהמנהלים ("האלקשי","נץ") לא יוזמים מספיק וגם לא אקטיביים. בכל פורום נורמלי המנהלים מפרסמים הכי הרבה הודעות, יוזמים כל מיני
פעילויות בפורום, כמו "סקרים", "איש השבוע" וכו'. פה המנהלים מגיבים פעם באיזה שבועיים.
יתרה מכך, כאשר בא משתמש חדש, אז אני מצפה מהמנהלים שיברכו אותו על הצטרפותו לפורום, יאמרו לו "ברוך הבא" ויתחילו לדבר איתו וכו'.
רק חלק מהמנהלים מנסים ליצור אינטראקציה עם משתמשים חדשים. משתמש חדש שלא מקבל את הצומי שלו, פשוט לא יישאר פה יותר מידי, וחבל.
אני מניח שאנשים פה עסוקים, אבל אפשר לעשות עוד מאמץ.

2. יש לי בחילה מכל נושא היחס כלפיי השחורים שהולך פה בפורום בזמן האחרון.
אני לא יודע מי יוותר טוב, שחורים, לבנים, אבל זה סתם מיותר. איך ירגיש יהודי ממוצא אתיופי/תימני שמגיע לפורום ורואה דעות כאלו רק בגלל צבע עור?
ובלי קשר לשחורים, זה סתם לא נעים להיכנס לפורום ולראות כל מיני ניבולי פה והשמצות מגעילות, רובנו רוצים להתדיין כמו אנשים בוגרים.

הקיצר, אני חושב שבמצב הנוכחי של הפורום התנועה הולכת כמה צעדים אחורה, וחבל, כי הפורום הזה הוא הפנים של התנועה.
אז אם לא רוצים שהפורום הזה יהפוך לפורום של 5-6 אנשים, כדאי לדעתי לשנות כיוון.

אנא, תנו דעתכם.

מנותק soldierofgod

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
ביקורת על התנהלות הפורום
« להגיב #1 ב- : מרץ 31, 2011, 13:32:42 »
אתה צודק בקשר לשחורים,אני יודע שאם אני הייתי שחור ונכנס לפורום ורואה את מה שכותבים אני הייתי נפגע.
לא צריך לשפוט מישהו לפי צבע עורו.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ביקורת על התנהלות הפורום
« להגיב #2 ב- : מרץ 31, 2011, 13:33:13 »
אתה צודק חוץ מבעניין של היהודים האתיופיים. היהודים האיתופיים היקרים יודעים שאנו אוהבים אותם.
אנחנו רק מתעבים את הסודאנים הברברים הרצחניים.

והמצב באמת לא משהו... פעם הצאט היה פעיל היום אתה נכנס אין נפש חיה...

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ביקורת על התנהלות הפורום
« להגיב #3 ב- : מרץ 31, 2011, 15:05:56 »
אני די מסכים איתך. במיוחד בעניין חלק מההתקפות על שחורים שעברו את גבול הטעם הטוב.
גם אני מתגעגע לימים שבהם היו כאן דיונים ארוכים ומעניינים ולמרבה הצער כבר אין דיונים כאלה בתקופה האחרונה.

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
ביקורת על התנהלות הפורום
« להגיב #4 ב- : מרץ 31, 2011, 17:06:48 »
בס"ד

אני ממש לא דואג,הימין האמיתי סה"כ רוצה למנוע התבוללות וזו חובתנו לשנוא  את הברברים מסודן שמאיימים על היהדות ולפעול לסילוקם,כמה שהאמת כואבת חייבים להמשיך לומר אותה
ומתי שהשם ירצה הימין האמיתי יעלה במהירות ואף דבר לא יוכל לעצור אותנו!!! לכן חייבים להמשיך להאבק ולצפות לטוב.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ביקורת על התנהלות הפורום
« להגיב #5 ב- : מרץ 31, 2011, 18:51:35 »
שלום לכל חבריי הפורום,

הדברים הנכתבים בו הם ביקורת בונה בלבד.

אני עוקב אחרי הפורום כבר יותר משנתיים (גם כקורא סמוי). בזמן האחרון די כואב לי הלב לראות את המצב שלו.

עד לפני חודשים ספורים היו פה כל פעם בין 30 ל40 משתמשים מחוברים בכל רגע נתון, ובפיק היו פה אפילו בין 50 ל 60 מחוברים ואולי אפילו יותר.
היו פה דיונים ארוכים ומעניינים, עם או בלי קשר לשמאלנים שהסתובבו פה.

בזמן האחרון אני רואה שרוב הזמן יש בין 10 ל 20 משתמשים מחוברים, הרבה פחות הודעות נצפות, ובעיקר מה שהכי כואב לי - קללות וגידופים.
כבר כמעט אין דיונים ענייניים, ואני מבין את זה, הפורום נהיה מקום שמגעיל להיות בו.
חברים שהיו פה כל יום כמו "ניאו", "אשי", "אלמ", "שלמה" , "יובל הכהניסט", "נץ וגאה בזה", "ביתר בדם", "ירין הכהניסט", "הלוחם באנרכיסטים", "משה בן אליעזר", ועוד רבים טובים, כבר כמעט לא נראים פה בכלל. אחרים סתם הפחיתו את הנוכחות שלהם פה בטירוף.
אני חושב שחיים, המנהלים, וכל מי שאכפת לו מהפורום צריך לשאול "למה זה ככה?"

אני אתן את דעתי בשתי נקודות, למה זה קורה.

1. חלק מהמנהלים ("האלקשי","נץ") לא יוזמים מספיק וגם לא אקטיביים. בכל פורום נורמלי המנהלים מפרסמים הכי הרבה הודעות, יוזמים כל מיני
פעילויות בפורום, כמו "סקרים", "איש השבוע" וכו'. פה המנהלים מגיבים פעם באיזה שבועיים.
יתרה מכך, כאשר בא משתמש חדש, אז אני מצפה מהמנהלים שיברכו אותו על הצטרפותו לפורום, יאמרו לו "ברוך הבא" ויתחילו לדבר איתו וכו'.
רק חלק מהמנהלים מנסים ליצור אינטראקציה עם משתמשים חדשים. משתמש חדש שלא מקבל את הצומי שלו, פשוט לא יישאר פה יותר מידי, וחבל.
אני מניח שאנשים פה עסוקים, אבל אפשר לעשות עוד מאמץ.

2. יש לי בחילה מכל נושא היחס כלפיי השחורים שהולך פה בפורום בזמן האחרון.
אני לא יודע מי יוותר טוב, שחורים, לבנים, אבל זה סתם מיותר. איך ירגיש יהודי ממוצא אתיופי/תימני שמגיע לפורום ורואה דעות כאלו רק בגלל צבע עור?
ובלי קשר לשחורים, זה סתם לא נעים להיכנס לפורום ולראות כל מיני ניבולי פה והשמצות מגעילות, רובנו רוצים להתדיין כמו אנשים בוגרים.

הקיצר, אני חושב שבמצב הנוכחי של הפורום התנועה הולכת כמה צעדים אחורה, וחבל, כי הפורום הזה הוא הפנים של התנועה.
אז אם לא רוצים שהפורום הזה יהפוך לפורום של 5-6 אנשים, כדאי לדעתי לשנות כיוון.

אנא, תנו דעתכם.

מזדהה איתך בכל מילה,וחבל   שהרבה חברים יקרים שהיו כאן בעבר עזבו או שהם פעילים הרבה פחות.

אני מאחל לפורום הזה שיצליח להחיות את עצמו מחדש ושיהיה כאן שמח כמו פעם.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
ביקורת על התנהלות הפורום
« להגיב #6 ב- : אפריל 01, 2011, 08:27:31 »
בס"ד

תמיד יש עליות וירידות בכל פורום ובכל תנועה. אני מסכים שחלה ירידה בחודש האחרון, אך אני שמח לראות שאנו בעליה שוב לדעתי בשבוע האחרון. אנו עדיין פחות ממה שהיינו לפני כמה חודשים אבל אנו בכיוון הנכון בע"ה.

לגבי השחורים, צבע עורם בכלל לא מעניין אותנו. מה שמעניין אותנו הוא שיש השתלטות של סודנים ועוד אפריקנים על שכונות מלאות של הערים שלנו. זה, בנוסף למיליוני הערבים בארץ ישראל, מסכן את קיומנו.

אני גם חושב שזה מעליב את היהודים היקרים מתימן לקרוא להם "שחורים". היהודים מתימן שעלו לארץ ישראל היו צדיקים מוכשרים ויפים. אין שום השוואה בינם לבין מוסלמים אפריקנים להבדיל באלף אלפי הבדלות.

גם את אחינו מאתיופיה אנו אוהבים עם כל הלב.

לומר שאסור לנו לומר אמת על הסודנים כי זה יעליב יהודים כביכול זה כמו לומר שאסור לומר אמת על הערבים הנאצים כי זה יעליב מזרחים. בתור מזרחי הייתי נעלב מאוד אם מישהו היה עושה השוואה כזאת חס ושלום.

אנו נגד שונאי ישראל מכל צבע ואנו אוהבים יהודים מכל צבע.
« עריכה אחרונה: אפריל 01, 2011, 08:30:37 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ביקורת על התנהלות הפורום
« להגיב #7 ב- : אפריל 01, 2011, 11:25:45 »
תודה על התגובה חיים.

אני רק רוצה שתדע, לגבי השחורים, שאנשים מסוימים בפורום לא מבדילים בין סודנים או כל שחור אחר.
הם יורדים על כל השחורים כולם. אם הם רוצים לדבר רק על השחורים הסודנים, אז שידגישו רק "השחורים הסודנים"
ולא סתם "השחורים". 

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
ביקורת על התנהלות הפורום
« להגיב #8 ב- : אפריל 01, 2011, 11:38:58 »
אני אוסיף שלדעתי הסיבה האמיתית שהפורום נהיה שומם זה שאנשים לא מקבלים, ובצדק, את הגישה החדשה של הפורום כלפי צה"ל.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
ביקורת על התנהלות הפורום
« להגיב #9 ב- : אפריל 01, 2011, 13:01:49 »
תודה על התגובה חיים.

אני רק רוצה שתדע, לגבי השחורים, שאנשים מסוימים בפורום לא מבדילים בין סודנים או כל שחור אחר.
הם יורדים על כל השחורים כולם. אם הם רוצים לדבר רק על השחורים הסודנים, אז שידגישו רק "השחורים הסודנים"
ולא סתם "השחורים".  

עוד "חדשות" פשוט מזעזעות מרוב שפיות, הגיון וכבוד יהודי:

אנחנו לא מבדילים בין חסן נסראללה (ערבי מוסלמי) לבין חנין זועבי (ערביה נוצרית). שוחטי היהודים באתיופיה (שחורים אתיופים וסודנים) הם בדיוק אותם נאצים כמו חוסיין אובאמה, לואיס פראחן, ג'סי ג'קסון ומרסקי הגולגלות מטבח קראון הייטס (שחורים אמריקקים). אין הבדל. אותם נאצים מהסוג הכי רצחני וצמא דם עלי אדמות

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ביקורת על התנהלות הפורום
« להגיב #10 ב- : אפריל 01, 2011, 14:37:47 »
אני אוסיף שלדעתי הסיבה האמיתית שהפורום נהיה שומם זה שאנשים לא מקבלים, ובצדק, את הגישה החדשה של הפורום כלפי צה"ל.

מסכים אויתך, חבל שגם לא הזכרתי את זה.

צריך לציין שאפילו בקרב המעט שכן נשארו בפורום, יש רוב המתנגד להתייחסות של המיעוט לצה"ל.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ביקורת על התנהלות הפורום
« להגיב #11 ב- : אפריל 01, 2011, 14:47:33 »
עוד "חדשות" פשוט מזעזעות מרוב שפיות, הגיון וכבוד יהודי:

אנחנו לא מבדילים בין חסן נסראללה (ערבי מוסלמי) לבין חנין זועבי (ערביה נוצרית). שוחטי היהודים באתיופיה (שחורים אתיופים וסודנים) הם בדיוק אותם נאצים כמו חוסיין אובאמה, לואיס פראחן, ג'סי ג'קסון ומרסקי הגולגלות מטבח קראון הייטס (שחורים אמריקקים). אין הבדל. אותם נאצים מהסוג הכי רצחני וצמא דם עלי אדמות

רון, אחי,
שאתה כותב משווה כל כושי לקוף, בלי לציין שאתה מתכוון רק לכושים שאינם יהודים, אז עלולים להיפגע גם יהודים שצבע עורם שחור.
ואין בליבי ספק שאתה לא רוצה להעליב יהודים מהסוג הזה ואתה בכלל לא מכוון אליהם.

אז שאתה יורד על "שחורים" בפעם הבאה, פשוט תציין שאתה מתכוון ל"שחורים סודנים" (למשל).

אגב, גם בקרב השחורים האמריקאים יש אנשים שאוהבים אותנו מאד.
איך תתייחס למשל לשחורים של קבוצת מכבי תל אביב (נניח דריק שארפ), הוא שוחט יהודים?

אתה יודע שיש הרבה יותר מזרח אירופאים ששחטו יהודים (פוגרומים ברוסיה למשל), מאשר שחורים שפגעו ביהודים.
אז מה, האם עכשיו תתחיל לקלל את כל הרוסים והאוקראינים?

רון, אני ממליץ לך למתן את הגישה שלך אם אתה רוצה שהפורום הזה ישוב לפרוח.
אני זוכר שכל כך נהניתי לקרוא עימותים אינטלקטואליים שלך, ולא כמו היום שאתה מתחיל לקלל ולהעליב מישהו רק בגלל שהוא טיפה פחות ימני ממך.
אתה פצצת אינטלקטואל עם ידע כל כך נרחב ואתה גם די אינטיליגנט, אז למה אתה צריך להשחית את ההודעות שלך עם כל מיני קללות?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
ביקורת על התנהלות הפורום
« להגיב #12 ב- : אפריל 01, 2011, 15:45:00 »
רון, אחי,
שאתה כותב משווה כל כושי לקוף, בלי לציין שאתה מתכוון רק לכושים שאינם יהודים, אז עלולים להיפגע גם יהודים שצבע עורם שחור.
ואין בליבי ספק שאתה לא רוצה להעליב יהודים מהסוג הזה ואתה בכלל לא מכוון אליהם.

אז שאתה יורד על "שחורים" בפעם הבאה, פשוט תציין שאתה מתכוון ל"שחורים סודנים" (למשל).

איך אתה מעז להשוות את האחים שלנו מאתיופיה לקופי התת-אדם מאפריקה שאוכלים אחד את השני? הם לא כושונים כמו שיהודים ממוצא רוסי כמוני הם לא רוסים נאצים שיכורים

אגב, גם בקרב השחורים האמריקאים יש אנשים שאוהבים אותנו מאד.
איך תתייחס למשל לשחורים של קבוצת מכבי תל אביב (נניח דריק שארפ), הוא שוחט יהודים?

עלוב. כושון שפולש לפה בשביל לעשות כסף ולשכב עם dirty hymie ho's ("זונות יהודיות מלוכלכות" בסלנג כושי. וזה לא שהכינוי לאותן בוגדות לא מוצדק) הוא ההוכחה שלך שכושים מאוהבים ביהודים? תפאדל.

ועכשיו עובדות, ורק עובדות:

א. בבחירות לנשיאות ארה"ב ב-1988, ההיטלר הכושי ג'סי ג'קסון שדרש וצרח להשמיד את ישראל קיבל 92% מקולות הכושים.

ב. בבחירות לראשות העיר ניו יורק ב-1997, עוד היטלר כושי בשם אל שארפטון שדרש להשמיד את ישראל קיבל 93% מקולות הכושים.

ג. מיליון כושים נאצים הגיעו למצעד מיליון האיש של ההיטלר הכושי לואיס פראחן ב-1995 שבו הם היללו את אדולף היטלר וצרחו שליהודים מגיעה עוד שואה (מצעד שתמך בו כל ארגון ופוליטיקאי כושי). המארגן של המצעד היה בראכ חוסיין אובאמה שקיבל 98% מקולות הכושים בבחירות לנשיאות ארה"ב ב-2008.

הכושים הם גוים. יש להם מה שהיהודים איבדו אחרי 2,000 שנה של גלות אכזרית: כבוד לאומי, גאווה לאומית, שפיות לאומית. אין להם בעיה לשנוא אויב ולהישנא. אין להם את הצמאון לאהבה ורחמים ואת אמנות השכנוע העצמי שיש ליהודים שמנסים באופן מעורר רחמים לדמיין שיש להם חברים גוים שיצילו אותם מ"הקללה היהודית"- מלהיות עם נבחר וקדוש שמבודד מהגויים הטמאים. עצוב - דוקא היהודים הקדושים, המיוחדים, המוכשרים והיפים לא יכולים בלי הבבונים המסריחים שלא היו שורדים 5 שניות בלי כל הבוגדים היהודים שנלחמו ומתו למענם. עם לבדד יישכון ובגויים לא יתחשב  

אתה יודע שיש הרבה יותר מזרח אירופאים ששחטו יהודים (פוגרומים ברוסיה למשל), מאשר שחורים שפגעו ביהודים.
אז מה, האם עכשיו תתחיל לקלל את כל הרוסים והאוקראינים?

זאת בדיוק ההוכחה שאנחנו לא שונאים את הכושים משום צבע עורם אלא משום שהם אויבי ישראל. אנחנו שונאים נאצים מכל צבע - שחורים, לבנים וסגולים. יהיו הם הגרמנים, הרוסים, הכושים, ערבים, הבריטים וכל שאר 99.999999% מהגויים ששונאים את היהודים

רון, אני ממליץ לך למתן את הגישה שלך אם אתה רוצה שהפורום הזה ישוב לפרוח.
אני זוכר שכל כך נהניתי לקרוא עימותים אינטלקטואליים שלך, ולא כמו היום שאתה מתחיל לקלל ולהעליב מישהו רק בגלל שהוא טיפה פחות ימני ממך.
אתה פצצת אינטלקטואל עם ידע כל כך נרחב ואתה גם די אינטיליגנט, אז למה אתה צריך להשחית את ההודעות שלך עם כל מיני קללות?

תקבל אלצהיימר בע"ה
« עריכה אחרונה: אפריל 01, 2011, 17:43:03 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק רק ליברמן! חילופי שטחים!

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
ביקורת על התנהלות הפורום
« להגיב #13 ב- : אפריל 01, 2011, 15:56:25 »

איך אתה מעז להשוות את האחים שלנו מאתיופיה לקופי התת-אדם מאפריקה שאוכלים אחד את השני? הם לא כושונים כמו שהמזרחים לא ערבים

עלוב. כושון שפולש לפה בשביל לעשות כסף ולשכב עם dirty hymie ho's ("זונות יהודיות מלוכלכות" בסלנג כושי. וזה לא שהכינוי לאותן בוגדות לא מוצדק) הוא ההוכחה שלך שכושים מאוהבים ביהודים? תפאדל.

ועכשיו עובדות, ורק עובדות:

א. בבחירות לנשיאות ארה"ב ב-1988, ההיטלר הכושי ג'סי ג'קסון שדרש וצרח להשמיד את ישראל קיבל 92% מקולות הכושים.

ב. בבחירות לראשות העיר ניו יורק ב-1997, עוד היטלר כושי בשם אל שארפטון שדרש להשמיד את ישראל קיבל 93% מקולות הכושים.

ג. מיליון כושים נאצים הגיעו למצעד מיליון האיש של ההיטלר הכושי לואיס פראחן ב-1995 שבו הם היללו את אדולף היטלר וצרחו שליהודים מגיעה עוד שואה (מצעד שתמך בו כל ארגון ופוליטיקאי כושי). המארגן של המצעד היה בראכ חוסיין אובאמה שקיבל 98% מקולות הכושים בבחירות לנשיאות ארה"ב ב-2008.

הכושים הם גוים. יש להם מה שהיהודים איבדו אחרי 2,000 שנה של גלות אכזרית: כבוד לאומי, גאווה לאומית, שפיות לאומית. אין להם בעיה לשנוא אויב ולהישנא. אין להם את הצמאון לאהבה ורחמים ואת אמנות השכנוע העצמי שיש ליהודים שמנסים באופן מעורר רחמים לדמיין שיש להם חברים גוים שיצילו אותם מ"הקללה היהודית"- מלהיות עם נבחר וקדוש שמבודד מהגויים הטמאים. עצוב - דוקא היהודים הקדושים, המיוחדים, המוכשרים והיפים לא יכולים בלי הבבונים המסריחים שלא היו שורדים 5 שניות בלי כל הבוגדים היהודים שנלחמו ומתו למענם. עם לבדד יישכון ובגויים לא יתחשב 

זאת בדיוק ההוכחה שאנחנו לא שונאים את הכושים משום צבע עורם אלא משום שהם אויבי ישראל. אנחנו שונאים נאצים מכל צבע - שחורים, לבנים וסגולים. יהיו הם הגרמנים, הרוסים, הכושים, ערבים, הבריטים וכל שאר 99.999999% מהגויים ששונאים את היהודים

תקבל אלצהיימר בע"ה

יופי, הוכחת לכולם שאתה גזען דביל ומפגר, עכשיו תסביר ת'כלס, למה עצם השנאה שלך לפליטי מדינות אפריקה צריכה להיות בהקשר לצבע עורם?
« עריכה אחרונה: אפריל 01, 2011, 16:45:37 על ידי רון בן מיכאל »
קוּם הִתְנַעֵרָה עַם חֵלֵכָה
עַם עֲבָדִים וּמְזֵי רָעָב
אֵש הנְקָמוֹת הַלַּב לִחֵכַה
לִקְרַאת אוֹיַב הִכּוֹן לַקְרָב.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ביקורת על התנהלות הפורום
« להגיב #14 ב- : אפריל 01, 2011, 16:35:59 »
יופי, הוכחת לכולם שאתה גזען דביל ומפגר, עכשיו תסביר ת'כלס, למה עצם השנאה שלך לפליטי מדינות אפריקה צריכה להיות בהקשר לצבע עורם?
הוא הסביר לך,
היא ממש לא בהקשר לצבע עורם
הכושים הם נאצים שתומכים בהיטלר בגלוי ורובם המוחץ מוסלמים שונאי שנאת מוות לישראל.
הם חיות אדם שרוצחים, אונסים, ומביאים פשע.
בכל שכונות הפשע בניו יורק מתגוררים כושים.
יש להם תת- תרבות, הם פרימיטיבים ומסוכנים.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
ביקורת על התנהלות הפורום
« להגיב #15 ב- : אפריל 01, 2011, 17:42:04 »
עכשיו תסביר ת'כלס, למה עצם השנאה שלך לפליטי מדינות אפריקה צריכה להיות בהקשר לצבע עורם?
יש סטיגמה כלשהי שאנשי שמאל הם משכילים ואינטליגנטיים, אבל אתה משום מה מנפץ את האשלייה הזאת.

הוסבר פה כבר אינספור פעמים בעבר שהבעיה שלנו עם הפולשים מאפריקה (שלמרבה החרפה אתה מכנה אותם "פליטים") היא שהם שונאי יהודים (מוסלמים ונוצרים כאחד).

בוא תראה מיהם אותם "פליטים" מסכנים שבאים לכאן:  http://www.mako.co.il/tv-ilana_dayan/2011-d5d7ba155cd7c210/Article-8d8f07a59539d21006.htm
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ביקורת על התנהלות הפורום
« להגיב #16 ב- : אפריל 01, 2011, 18:16:07 »

הוא דווקא הביא נתונים די חד משמעיים. אם יש לך יכולת להתמודד איתו - תתמודד. ואם לא, תיכנס בויקי לערך "אד הומינם" ותקרא קצת.

אגב, אני לא חושב שהוא צודק, אבל אין לי יכולת להתמודד עם הנתונים שהוא הביא. אם לך יש יכולת, אנא תעשה זאת.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ביקורת על התנהלות הפורום
« להגיב #17 ב- : אפריל 02, 2011, 23:07:35 »
ב"ה
נכון מאוד בנוסף לעוד גישה תוקפנית (בלשון המעטה)לגבי כל השקפה שלא ברוח הפורום!

מנותק רק ליברמן! חילופי שטחים!

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
ביקורת על התנהלות הפורום
« להגיב #18 ב- : אפריל 15, 2011, 01:25:47 »
יש סטיגמה כלשהי שאנשי שמאל הם משכילים ואינטליגנטיים, אבל אתה משום מה מנפץ את האשלייה הזאת.

הוסבר פה כבר אינספור פעמים בעבר שהבעיה שלנו עם הפולשים מאפריקה (שלמרבה החרפה אתה מכנה אותם "פליטים") היא שהם שונאי יהודים (מוסלמים ונוצרים כאחד).

בוא תראה מיהם אותם "פליטים" מסכנים שבאים לכאן:  http://www.mako.co.il/tv-ilana_dayan/2011-d5d7ba155cd7c210/Article-8d8f07a59539d21006.htm
וזה כמובן וכמובן מוכיח שכל פליטי אותם מדינות הם כאלה נכון? חוץ מזה, הם ברחו מהמדינות שלהם ככול הנראה דווקא בגלל אותם חולי נפש שמשתייכים לאל קאעדה שמפריעים את שגרת חייהם
קוּם הִתְנַעֵרָה עַם חֵלֵכָה
עַם עֲבָדִים וּמְזֵי רָעָב
אֵש הנְקָמוֹת הַלַּב לִחֵכַה
לִקְרַאת אוֹיַב הִכּוֹן לַקְרָב.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
ביקורת על התנהלות הפורום
« להגיב #19 ב- : אפריל 15, 2011, 07:45:55 »
בס''ד
הכושים הם חיות. הם אינם בני אדם. ובנוסף לכך הם מקנאים ביהודים, בגלל כשרונם, מורשתם העתיקה והעשירה, התרבות היחודית והיכולת להתאקלם בכל מקום, לשרוד ולשגשג - כל התכונות הללו חסרות אצל אותם פרימיטיבים תת-אנושיים. הם חיו באפריקה במשך אלפי שנים בלי לפתח שום תרבות מפותחת, בלי לפתח ספרות, ארכיטקטורה, דתות, פילוסופיה - כלום! כל ה''תרבות'' שלהם זה מה שהאדם הלבן הביא להם. אין להם כלום - וזה מה שגורם להם לבעור משנאה לבני האדם הלבנים, היהודים, האסיאתים וכל יתר העמים האנושיים שתרמו לאנושות, הכושים המסריחים האלה קיבלו מהקדוש ברוך הוא יבשת מלאה באוצרות טבע, משאבים, בעלי חיים, עצים ועוד... והם לא יודעים לנצל כלום, הם רק רוצחים אחד את השני, גונבים, אונסים ומקימים מהומה בכל מקום שהם נמצאים. אין אף מדינה ''שחורה'' בכדור-הארץ שיש בה איכות חיים ראויה, מערכת חינוך ראויה, כלכלה חזקה וכו'. עובדה לכך, דרום אפריקה וזימבבווה, כאשר הלבנים שלטו שם, היו אלה שתי מדינות מפותחות ומתקדמות וחברות טובות של ישראל - אך ברגע שמשטר האפרטהייד נפל, והקופים תפסו פיקוד - המדינות האלה הן גהנום, ממש כמו קונגו, ניגריה, אתיופיה, סודאן וכל מדינה אפריקנית ששולטים בה קופים עם שכל בגודל של אפונה. הם לא תרמו כלום לעולם! חוץ ממגיפות, מחלות, פשע ורוע. ימח שמם וזכרם!
עדן איסקוביץ

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
ביקורת על התנהלות הפורום
« להגיב #20 ב- : אפריל 15, 2011, 07:48:54 »
בס''ד
דרך אגב, אני מצטער שאני מתבטא בצורה חריפה כזאת כלפי הקופים - אני דווקא אוהב קופים, ויש להם גם אינטליגנציה גבוהה יותר מאשר ל''נגרואידים''.
עדן איסקוביץ