כתב נושא: בית ה"משפט" ביטל את הנוהל לגירוש עובדות זרות בהיריון  (נקרא 7629 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4056328,00.html

כל עובדת זרה שמקבלת אשרת שהייה ועבודה בארץ מודעת היטב שאם תיכנס להיריון היא עוברת על אחד התנאים לעבודה בישראל, אך ארגוני המתבוללים מעודדים את הזרות להביא כאן ילדים (כדי שיוכלו לדרוש בשמם מעמד חוקי בישראל), והיום הגיע השלב שבו משפחת המלוכה ביטלה את נוהל משרד הפנים.

עוד שלב בדרך להקמת מדינה רב לאומית בארץ ישראל.

http://hayamin.org/forum/index.php/topic,28814.0.html
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
באף מדינה שפויה לא היו נותנים בכלל לזרים(ועוד רוצחים ואנסים) לדרוך על האדמות שלהם.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
מדינת ישראל מעודדת זרים מכל רחבי העולם השלישי להכנס אלייה. זוהי ממש זנות! כל כושי מזוהם מסודאן או סומאליה מוזמן להכנס לכאן ולהתחתן עם הנשים שלנו ולהביא לעולם עוד קופים קטנים וחולי איידס.
עדן איסקוביץ

מנותק ROI5

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • מדינת ישראל היא מדינה יהודית דמוקרטית, נקודה.
 :thumbsdown: :nono:
גם אני בעד גירוש העובדים הזרים אבל זו אחת התגובות הכי מגעילות שקראתי.
"לו היה לנו רוב יהודי בארץ, היינו קודם כל יוצרים פה מצב של שוויון זכויות גמור, מוחלט ומושלם, בלי שום יוצא מן הכלל: יהודי או ערבי ארמני או גרמני, אין הבדל בפני החוק- כל הדרכים פתוחות לפניו, יוכל אפילו להיות ראש ממשלה אם התוכנית המדינית שלו תמצא חן בעיני רוב הצירים במורשתון העתיד. הסטאטוס של ערבי בארץ ישראל יהיה בדיוק שווה לסטאטוס של סקוטי או וולשי באנגליה."(זאב ז'בוטינסקי ימני מוצהר, ראש בית"ר)

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
אני לא רק בעד גירוש הכושים האלה, אלא גם בעד גירוש יהודונים כמוך.
עדן איסקוביץ

מנותק ROI5

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בס''ד
מדינת ישראל מעודדת זרים מכל רחבי העולם השלישי להכנס אלייה. זוהי ממש זנות! כל כושי מזוהם מסודאן או סומאליה מוזמן להכנס לכאן ולהתחתן עם הנשים שלנו ולהביא לעולם עוד קופים קטנים וחולי איידס.
סעמק, הם בני אדם, חלקם עברו רצח עם ואתה קורא להם "כושים מזוהמים" ו"קופים קטנים חולי איידס"

« עריכה אחרונה: אפריל 15, 2011, 21:49:04 על ידי ROI5 »
"לו היה לנו רוב יהודי בארץ, היינו קודם כל יוצרים פה מצב של שוויון זכויות גמור, מוחלט ומושלם, בלי שום יוצא מן הכלל: יהודי או ערבי ארמני או גרמני, אין הבדל בפני החוק- כל הדרכים פתוחות לפניו, יוכל אפילו להיות ראש ממשלה אם התוכנית המדינית שלו תמצא חן בעיני רוב הצירים במורשתון העתיד. הסטאטוס של ערבי בארץ ישראל יהיה בדיוק שווה לסטאטוס של סקוטי או וולשי באנגליה."(זאב ז'בוטינסקי ימני מוצהר, ראש בית"ר)

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
יש פה הרבה שנאה מיותרת לשחורים, כן הם לא שייכים לפה. כן צריך לגרש אותם. לא איכפת לי אם הם באו מגן עדן או גיהינום צריך לגרש אותם. אבל השנאה לא מובנת לי.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
הם עברו רצח עם??! כמעט כל מדינה שחורה באפריקה היא דיקטטורה אפלה, ללא זכויות אזרח, ללא זכויות אדם וללא חוקים אמיתיים. כל אחד עושה מה שבא לו. מדינות ששולטים בהם כושים - מעולם לא היו מקום שאפשר לחיות בו! שתי המדינות היחידות באפריקה דרומית לסהארה  שהיו מוצלחות - הן זימבבווה ודרום-אפריקה, ורק בזכות העובדה שהאדם הלבן היה בשלטון! בתקופת האפרטהייד, זימבבווה ודרום אפריקה היו מדינות מתקדמות, עם כלכלה, תעשייה מפותחת, ותרבות של בני-אדם, אך לצערנו הרב, האו''ם יש''ו שר''י לחצו על דרום-אפריקה וזימבבווה לתת לשחורים הברברים חירות וזכויות שוות - וזוהי הייתה תחילתה של ההידרדרות - כיום, דרום אפריקה וזימבבווה נשלטות בידי כושים - ו..... אלה שתי מדינות גהנום, עם אחוזי תמותה גבוהים בקרב תינוקות, אחוזי פשיעה גבוהים מאוד, איידס, קרוב ל60% מהנשים נאנסות שם לפני שהן בנות 18, ועוד. בקיצור, זה רק מוכיח לכולנו שברגע שנותנים ל''אנשים'' האלה שיוויון זכויות וחירות מלאה, העולם יהפוך לג'ונגל.
עדן איסקוביץ

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
יש פה הרבה שנאה מיותרת לשחורים, כן הם לא שייכים לפה. כן צריך לגרש אותם. לא איכפת לי אם הם באו מגן עדן או גיהינום צריך לגרש אותם. אבל השנאה לא מובנת לי.
השנאה היא משום שהם תוקפים יהודים בכל מקום בו הם נמצאים (מקרי אונס ושוד בערד, אשדוד, ואשקלון).

באשקלון יש כבר בתי כנסת עם מאבטחים מחשש לונדליזם מצידם.

גם אני מסכים שצבע עורם לא צריך להוות שום קריטריון, אך מדובר במוסלמים ונוצרים מהסוג הגרוע ביותר.

ולעומת מה שנטען בכלי התעמולה - מיעוט זניח ביותר מביניהם הם באמת פליטים (שדרך אגב, ישראל אף לא מחוייבת לפי האמנה הבינלאומית לקבלם, אלא מצרים מחוייבת).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק ROI5

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בס''ד
הם עברו רצח עם??! כמעט כל מדינה שחורה באפריקה היא דיקטטורה אפלה, ללא זכויות אזרח, ללא זכויות אדם וללא חוקים אמיתיים. כל אחד עושה מה שבא לו. מדינות ששולטים בהם כושים - מעולם לא היו מקום שאפשר לחיות בו! שתי המדינות היחידות באפריקה דרומית לסהארה  שהיו מוצלחות - הן זימבבווה ודרום-אפריקה, ורק בזכות העובדה שהאדם הלבן היה בשלטון! בתקופת האפרטהייד, זימבבווה ודרום אפריקה היו מדינות מתקדמות, עם כלכלה, תעשייה מפותחת, ותרבות של בני-אדם, אך לצערנו הרב, האו''ם יש''ו שר''י לחצו על דרום-אפריקה וזימבבווה לתת לשחורים הברברים חירות וזכויות שוות - וזוהי הייתה תחילתה של ההידרדרות - כיום, דרום אפריקה וזימבבווה נשלטות בידי כושים - ו..... אלה שתי מדינות גהנום, עם אחוזי תמותה גבוהים בקרב תינוקות, אחוזי פשיעה גבוהים מאוד, איידס, קרוב ל60% מהנשים נאנסות שם לפני שהן בנות 18, ועוד. בקיצור, זה רק מוכיח לכולנו שברגע שנותנים ל''אנשים'' האלה שיוויון זכויות וחירות מלאה, העולם יהפוך לג'ונגל.

לא יודע אם לצחוק או לבכות.
אתה יודע גם גרמניה הייתה מאוד מתקדמת בתקופת השואה ואז הגיעו האמריקאים יש"ו שר"י והצילו את היהודים חיות אדם האלה, באמת מביך. 
אבל עם כבר, המצב בדרא"פ לא היה מדהים בתקופת האפרטהייד. בשנות ה80 הם היו מדינת עולם שלישי. וגם לפני זה הם היו בערך כמו סין של היום, טבחו בכל מי שזז. וכמובן שבאפרטהייד מאוד "אהבו" יהודים...
והיום דרא"פ היא מדינה אחת מהעשירות בעולם, ביטול האפרטהייד עשה לה רק טוב.(תמיד היה שם אלימות)
וזימבבואה? מתי היא שגשגה בדיוק? 
הסיבה שהשחורים לא התקדמו זה כי לא נתנו להם, האדם הלבן שיעבד אותם מתחילת ההיסטוריה, אז מה רצית שהם יעשו?איך אפשר לפתח מוסר שאתה עבד כל הזמן וסוחרים בך כמו חיה, אז תהיה חיה. אלא שגדלו חופשיים הם אנשים מוסריים לגמרי ורבים גם מאלה שחיים כיום בעוני הם אנשים טובים אבל בגלל העוני האיום הם חיים בזבל(גם כן בזכות האדם הלבן שלקח את כל אוצרות הטבע של אפריקה).
אגב רק שתי מדינות באפריקה אין שלטון אריתאריה ודרפור ושם היה רצח עם מזעזע שממנו ברחו אותם אנשים, ואתה קורא להם קופים, קצת אמפתיה, קצת אנושיות. 

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
שוב אתה מדבר שטויות, זימבבווה - או בשמה הראשון ''רודזיה'' הייתה מדינה מייבאת מזון, בעיקר חיטה, דגנים וירקות בכמויות שהספיקו לצריכה עצמית וליצוא להרבה ממדינות אפריקה. אך כיום הם גוועים ברעב, למה? כשהלבנים שלטו, הם עיבדו את האדמה בחריצות, אך הכושים  הם עצלנים. בנוסף לכך, מאז שהם עלו לשלטון הם גנבו לאיכרים הלבנים את האדמות ורצחו מאות מהם, על רקע גזעי - ואתה מגן על הכושים הארורים האלה?! הם ה''אנשים'' הגזענים ביותר באפריקה. ודרך אגב, אמרת שבתקופת האפרטהייד אפריקה לא שיגשגה - מה אתה אומר! כיום מצבה גרוע הרבה יותר, אנשים בורחים מהחור הזה, יש לי קרובי משפחה מצד אבי שהם מדרום אפריקה, ותאמין לי, יהודים שחיו תחת משטר האפרטהייד, חיו מצויין! אתה מדבר שטויות, או שאתה פשוט בור ואינך יודע מה אתה אומר. דרום אפריקה בזמן האפרטהייד הייתה מדינה מקסימה, ויהודים שיגשגו בה, ריצ'רד גולדסטון הוא אחד מהם.  הפרדה בין בני אדם לבין תת-אדם היא מבורכת. כמו שהייתה הפרדה בין לבנים לכושים במדינות הדרום בארה''ב.. יהודים נלחמו למען זה, כי זה גם אינטרס שלנו שהברברים האלה לא יחיו ביננו! ועכשיו מביאים את כל ה''פליטים'' נגועי האיידס האלה לארץ ישראל... זה אסון!
עדן איסקוביץ

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בית ה"משפט" ביטל את הנוהל לגירוש עובדות זר•
« להגיב #11 ב- : אפריל 17, 2011, 14:20:58 »
אם כבר הזכירו פה בית כנסת, תראו עד לאיפה הפולשים הגיעו: http://www.inn.co.il/News/News.aspx/218223
« עריכה אחרונה: אפריל 17, 2011, 16:57:09 על ידי JewishGirl92 »

מנותק ROI5

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בס''ד
שוב אתה מדבר שטויות, זימבבווה - או בשמה הראשון ''רודזיה'' הייתה מדינה מייבאת מזון, בעיקר חיטה, דגנים וירקות בכמויות שהספיקו לצריכה עצמית וליצוא להרבה ממדינות אפריקה. אך כיום הם גוועים ברעב, למה? כשהלבנים שלטו, הם עיבדו את האדמה בחריצות, אך הכושים  הם עצלנים. בנוסף לכך, מאז שהם עלו לשלטון הם גנבו לאיכרים הלבנים את האדמות ורצחו מאות מהם, על רקע גזעי - ואתה מגן על הכושים הארורים האלה?! הם ה''אנשים'' הגזענים ביותר באפריקה. ודרך אגב, אמרת שבתקופת האפרטהייד אפריקה לא שיגשגה - מה אתה אומר! כיום מצבה גרוע הרבה יותר, אנשים בורחים מהחור הזה, יש לי קרובי משפחה מצד אבי שהם מדרום אפריקה, ותאמין לי, יהודים שחיו תחת משטר האפרטהייד, חיו מצויין! אתה מדבר שטויות, או שאתה פשוט בור ואינך יודע מה אתה אומר. דרום אפריקה בזמן האפרטהייד הייתה מדינה מקסימה, ויהודים שיגשגו בה, ריצ'רד גולדסטון הוא אחד מהם.  הפרדה בין בני אדם לבין תת-אדם היא מבורכת. כמו שהייתה הפרדה בין לבנים לכושים במדינות הדרום בארה''ב.. יהודים נלחמו למען זה, כי זה גם אינטרס שלנו שהברברים האלה לא יחיו ביננו! ועכשיו מביאים את כל ה''פליטים'' נגועי האיידס האלה לארץ ישראל... זה אסון!

איזה שטויות, רודזיה הייתה מבודדת מהעולם ומצבה היה קשה, בדיוק כמו דרא"פ. ולמה כיום הם גוועים ברעב? כי הלבנים מאירופה גנבו מהם את כל אוצרות הטבע, ואי אפשר לבנות מדינה בלי אוצרות טבע, אין קשר לעצלנות או לא, יש קשר לטכנולוגיה, בלי טכנולוגיה גם עם 80% היו חקלאים, הם לא יגיעו לרמה של מדינה מערבית. ללבנים של האימפריה הבריטית היה טכנולוגיה, ללבנים של רודזיה לא ומאז חלה הידרדרות.  
איזה שטויות, הייתה מלחמת אחים בין הלבנים לשחורים ולבנים מתו ושחורים מתו, זה לא היה על רקע גזעי זה היה מלחמה  בין שני חלקים שרצו להקים מדינה.  
נכון, מצבה גרוע כי האירופאים עזבו עם הטכנולוגיה והחזירו את אפריקה 500 שנה אחורה, גם אנחנו בלי טכנולוגיה נהיה כמו אפריקה.
ומצבם של היהודים בדרא"פ היה יותר טוב משל השחורים אבל הם לא היו שווי ערך ללבנים, הן נחשבו לנחותים יותר.
וריצ'ארד גולדסטון היה משת"פ של שלטון האפרטהייד ואכף המון חוקים גזעניים נגד שחורים, אז ברור שהוא חי טוב, זה כמו להגיד שיהודים שעזרו לנאצים חיו טוב.  
וההפרדה בארה"ב לא הייתה מבורכת, היא הייתה גזענית, לא סתם הצפון שגשג והדרום קרס.
יהודים לא נלחמו למען זה. ואלא שכן נלחמו היו גזענים, כי זה גזעני להעדיף אדם ע"פ צבע עורו.
והפליטים צריכים להיות מגורשים, אבל לא בגלל שהם שחורים אלא בגלל שהם לא אזרחים.
אני פשוט לא מאמין שאתה קורא לשחורים תתי אדם, גזען בשקל, הכל ססמאות אצלך("פליטים נגועי איידס") אפשר לחשוב שלא היה איידס בארץ לפני שהפליטים הגיעו לפה.
« עריכה אחרונה: אפריל 17, 2011, 21:49:04 על ידי ROI5 »

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
ה''עובדות'' שאתה מציג כאן הן 10% אמת ו-90% שקר או עיוות של האמת. רודזיה הייתה מדינה שרמת המחייה בה הייתה מצויינת, המוני תיירים היו מגיעים אליה, והיו אף אירופאים ואוסטרלים שהיגרו אלייה. רודזיה הייתה מדינה שהחקלאות והטכנולוגיה בה הייתה מפותחת - וכך גם דרום אפריקה! יהודים היו שווי זכויות, אתה משקר ללא בעייה, ממש כמו כל שמאלני, ריצ'רד גולדסטון הוא אומנם חלאה, אבל הוא היה אזרח לבן של דרום אפריקה, ולכן היו לו זכויות. דרך אגב, בדרום אפריקה, האפלייה היתה רק נגד כושים! הלבנים, היהודים, היפנים וכו' שחיו בה נהנו מזכויות זהות - רק פראי האדם של שבטי זולו, נדמבלה ובנטו הופלו! במלחמה בין הצפון לבין הדרום - הדרום צדק! הכושים לא אמורים לחיות בסביבה של תרבות אירופאית, והיום רואים את התוצאות, תסתכל על הערים ניו-ארק, ניו-אורלינז, שיקאגו ועוד... בכל מקום שהג'וקים האלה חיים, יש פשע, סמים, אונס ועוני - למרות שהם חיים במדינה מפותחת! ואל תבלבל ת'מוח בנוגע לאפלייה נגדם! יש אפליה נגד הלבנים! הפתרון היחיד זה לשלוח את הקופים האלה חזרה ליבשת המקוללת שלהם - שימותו שם, בלי התערבות של בני אדם.
ועוד משהו, אני מבין שאתה בור לחלוטין בכל מה שקשור להיסטוריה, ובפרט היסטוריה של ארה''ב, אז תן לי ללמד אותך משהו, ילדון, היהודים שחיו במדינות הדרום חיו מצויין, היו הרבה סוחרי עבדים ממוצא יהודי, ואין בזה שום דבר רע, כמו כן מנהיגי הדרום היו בחלקם יהודים - למשל ג'וד בנג'מין, הרב קופר ועוד. כמו כן, אחת הקהילות הראשונות של יהודים בארה''ב, היתה במדינת לואיזיאנה, מקום בו היו מאות אלפי עבדים כושים..... אאאאח אלה היו הימים הטובים של ארה''ב! ועכשיו יש נשיא כושי! איזה ביזיון, איזו בושה לארה''ב, ג'ורג' וושינגטון מתהפך בקברו.
עדן איסקוביץ

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
הדרום נלחם למען כמה מטרות -
1. צמצום הכוח המרוכז בידי השלטון הפדראלי, כך שלמדינות תהיה אפשרות לפעול בצורה חופשית יותר.
2 - שמירה על בתיהם, מפני פולשים, עבדים משוחררים וכל מיני פושעים שהגיעו מהצפון.
3 - שמירה על אורח חיים דתי ומוסרי שמבוסס על התנ''ך ועל ערכים של  אהבת המדינה.
4. המשך העבדות - כי היא הייתה חיונית לכלכלת הכותנה.

זוהי הסיבה שבגללה יהודים רבים, גם מהצפון, תמכו בדרום, ובצדק.
עדן איסקוביץ

מנותק ROI5

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בס''ד
ה''עובדות'' שאתה מציג כאן הן 10% אמת ו-90% שקר או עיוות של האמת. רודזיה הייתה מדינה שרמת המחייה בה הייתה מצויינת, המוני תיירים היו מגיעים אליה, והיו אף אירופאים ואוסטרלים שהיגרו אלייה. רודזיה הייתה מדינה שהחקלאות והטכנולוגיה בה הייתה מפותחת - וכך גם דרום אפריקה! יהודים היו שווי זכויות, אתה משקר ללא בעייה, ממש כמו כל שמאלני, ריצ'רד גולדסטון הוא אומנם חלאה, אבל הוא היה אזרח לבן של דרום אפריקה, ולכן היו לו זכויות. דרך אגב, בדרום אפריקה, האפלייה היתה רק נגד כושים! הלבנים, היהודים, היפנים וכו' שחיו בה נהנו מזכויות זהות - רק פראי האדם של שבטי זולו, נדמבלה ובנטו הופלו! במלחמה בין הצפון לבין הדרום - הדרום צדק! הכושים לא אמורים לחיות בסביבה של תרבות אירופאית, והיום רואים את התוצאות, תסתכל על הערים ניו-ארק, ניו-אורלינז, שיקאגו ועוד... בכל מקום שהג'וקים האלה חיים, יש פשע, סמים, אונס ועוני - למרות שהם חיים במדינה מפותחת! ואל תבלבל ת'מוח בנוגע לאפלייה נגדם! יש אפליה נגד הלבנים! הפתרון היחיד זה לשלוח את הקופים האלה חזרה ליבשת המקוללת שלהם - שימותו שם, בלי התערבות של בני אדם.
ועוד משהו, אני מבין שאתה בור לחלוטין בכל מה שקשור להיסטוריה, ובפרט היסטוריה של ארה''ב, אז תן לי ללמד אותך משהו, ילדון, היהודים שחיו במדינות הדרום חיו מצויין, היו הרבה סוחרי עבדים ממוצא יהודי, ואין בזה שום דבר רע, כמו כן מנהיגי הדרום היו בחלקם יהודים - למשל ג'וד בנג'מין, הרב קופר ועוד. כמו כן, אחת הקהילות הראשונות של יהודים בארה''ב, היתה במדינת לואיזיאנה, מקום בו היו מאות אלפי עבדים כושים..... אאאאח אלה היו הימים הטובים של ארה''ב! ועכשיו יש נשיא כושי! איזה ביזיון, איזו בושה לארה''ב, ג'ורג' וושינגטון מתהפך בקברו.

אני משתדל להיות פתוח לדעות של אחרים, אבל אתה אומר כל גבול אתה חרטטן וגזען בשקל! 
רודזיה הייתה עם רמת חיים גבוהה שהבריטים שלטו שם, ברגע שהם ניתקו איתם קשר, הם קרסו, כנ"ל דרא"פ. 
היהודים היו שווי זכויות כל עוד היו לבנים(יוצאי ליטא), אם היית מאסיה, דרא"מ, יהודי שחור, תימן, אלג'יריה וכן... לא היית שווה זכויות. כי האמונה הייתה שהלבן עליון מה"צבעוני" והשחור. 
כמעט כל השחורים שפושעים בערים אלו חיים בעוני מחפיר ומה תגיד על הלבנים שגדלו בשכונות ההן ועשו פשעים?
אתה כרגע קראת לשואה נגד השחורים על רגע גזעי. תזכור מאיפה העם שלך הגיע.
אין שום דבר רע לסחור בבני אדם? אני חושב שהאמירה הזאת אומרת הכל.
וזה לא משנה שהיו הרבה יהודים בעד זה(מה גם שזה די ברור למה, כי יש פסקי הלכה שמרשים עבדות).
הם עדיין היו גזענים.
והתקופה הגדולה של ארה"ב? ואני עוד בור בהיסטוריה? ילדון, בתקופה הזאת היו המון גזענות ופשעי שנאה(גם כלפי יהודים) ואנשים היו מבצעים לינצ'ים בשחורים סתם לכיף(גם אם הם חיות לטענתך, אם היית רואה חיה ברחוב היית רוצח אותה?) מאשימים סתם שחורים בפשעים שהם לא עשו והייתה גזענות מחפירה בארה"ב. התקופה הגדולה של ארה"ב התחילה אחרי מלחמת העולם השנייה(ונמשכת עד היום), בערך 100 שנה אחרי שאסרו את העבדות.

ובקשר לסיבות שלך:
1. הם חתמו על הסכם ברית, אז שיכבדו אותו, לא רוצים להיות כפופים לשלטון הפדרלי, אל תהיו חלק מארה"ב. 
2. אוי נו, שטויות.
3. גם שטויות, היו עדיין המון מדינות דתיות בארה"ב גם אחרי מלחמת האזרחים.
4.נו באמת, הכלכלה של ארה"ב פרחה גם אחרי העבדות.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
אני לא מקבל את הטיעונים השיקריים שלך בנוגע לדרום-אפריקה ורודזיה, אני מכיר יהודים ולא-יהודים שחיו שם בתקופת האפרטהייד והם אומרים שרמת החיים הייתה מצויינת שם בתקופה ההיא, ואני נוטה להאמין להם ולא לשמאלני מטומטם ובוגדני כמוך. בנוגע לשחורים, הם ברובם הגדול אנשים חסרי כל יוזמה, חסרי מוסר עבודה ובעלי שנאה וקנאה רבה כלפי היהודים, קח לדוגמא את הכושים של ארה''ב, יהודים רבים נלחמו עבורם - זה היה מעשה טיפשי כמובן, אבל יהודים עזרו לחיות האלה, ועדיין הם שונאים את העם היהודי וקוראים להשמדתו, גם בארה''ב, וגם בדרום-אפריקה. אלה הם יצורים כפויי טובה, שרק בזכות האדם הלבן הגיעו להשיגים כלשהם -וגם זה מוגבל למוח המצומצם שלהם. אני לא גזען, כי אינני חושב שהגזע הלבן עליון על הגזע השחור, אני חושב שכל הגזעים עליונים על הכושים, גם הערבים, גם הסינים, גם ההודים - כולם! הכושים הם בתחתית, ושם תמיד יהיו! ואם אתה כל כך אוהב אותם אז סע לקונגו - עוד מדינה מקסימה ומתקדמת...
עדן איסקוביץ

מנותק ROI5

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בס''ד
אני לא מקבל את הטיעונים השיקריים שלך בנוגע לדרום-אפריקה ורודזיה, אני מכיר יהודים ולא-יהודים שחיו שם בתקופת האפרטהייד והם אומרים שרמת החיים הייתה מצויינת שם בתקופה ההיא, ואני נוטה להאמין להם ולא לשמאלני מטומטם ובוגדני כמוך. בנוגע לשחורים, הם ברובם הגדול אנשים חסרי כל יוזמה, חסרי מוסר עבודה ובעלי שנאה וקנאה רבה כלפי היהודים, קח לדוגמא את הכושים של ארה''ב, יהודים רבים נלחמו עבורם - זה היה מעשה טיפשי כמובן, אבל יהודים עזרו לחיות האלה, ועדיין הם שונאים את העם היהודי וקוראים להשמדתו, גם בארה''ב, וגם בדרום-אפריקה. אלה הם יצורים כפויי טובה, שרק בזכות האדם הלבן הגיעו להשיגים כלשהם -וגם זה מוגבל למוח המצומצם שלהם. אני לא גזען, כי אינני חושב שהגזע הלבן עליון על הגזע השחור, אני חושב שכל הגזעים עליונים על הכושים, גם הערבים, גם הסינים, גם ההודים - כולם! הכושים הם בתחתית, ושם תמיד יהיו! ואם אתה כל כך אוהב אותם אז סע לקונגו - עוד מדינה מקסימה ומתקדמת...

רמת החיים של קבוצה קטנה שהייתה ברמת חיים מצוינת אבל המדינה עצמה נכנסה למשברים קשים, גם כיום יש אנשים עשירים בזימבבואה ובדרא"פ, זה לא אומר כלום(למרות שדרא"פ דווקא כן יחסית מתקדמת).  איזה השחורים קוראים להשמיד את העם היהודי, זה בולשיט(למרות שגם היהודים מעולם לא עזרו להם באופן מיוחד).  
זה עדיין אומר שאתה גזען. אתה יודע מה, אני מצטער אתה לא קשור לKKK אתה יותר מזכיר לי את תורת הגזע.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
הכושים בארה''ב הם אנטישמיים כמעט באופן גורף. עובדה לכך, כאשר ג'סי ג'קסון האנטישמי רץ לנשיאות - למעלה מ-95% מהכושים בחרו בו - הוא התבטא כמה פעמים נגד הלבנים, ובעיקר נגד היהודים. כנ''ל לגבי הכושון המסריח אל שרפטון - רוב הכושים תומכים בו למרות שהוא גזען לחלוטין! כושים רבים הגיעו גם ל-million men march של לואיס פראקאן שאמר ''אני אוהב שהיהודים קוראים לי היטלר - היטלר היה גדול'', הגיעו מליון כושים, וכמעט כל הנציגים שלהם מהקונגרס והסנאט! כל הנציגים הגדולים שלהם היו שם! מה זה אומר? - שהם אנטישמיים. ויהודים עזרו להם מאוד בתקופת שנות ה-60 בתקופת ה-Civil rights movement , אתה כמובן לא יודע כלום על זה, אבל שני סטודנטים יהודיים - גודמן ושוורנר נהרגו כאשר ניסו להלחם למען זכויות הכושים - זה היה מעשה מטופש וחבל ששני יהודים מתו בלי שום סיבה , אך זה קרה! והכושים המסריחים האלה אנטישמיים למרות זאת, הם כפויי טובה - ואם העולם היה מנוהל בידי אנשים כמוני, תוך כמה דורות, העולם היה נקי מהם לגמרי. - ולא, לא הייתי משמיד אותם בעצמי, הייתי שולח אותם לאפריקה, ומנתק את כל הסיוע שהאדם הלבן מעניק להם - שבלעדיו אין להם כל סיכוי לשרוד, וכך הם היו נכחדים בעצמם, מאיידס, מגיפות, קניבליזם וכדומה.
עדן איסקוביץ

מנותק ROI5

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בס''ד
הכושים בארה''ב הם אנטישמיים כמעט באופן גורף. עובדה לכך, כאשר ג'סי ג'קסון האנטישמי רץ לנשיאות - למעלה מ-95% מהכושים בחרו בו - הוא התבטא כמה פעמים נגד הלבנים, ובעיקר נגד היהודים. כנ''ל לגבי הכושון המסריח אל שרפטון - רוב הכושים תומכים בו למרות שהוא גזען לחלוטין! כושים רבים הגיעו גם ל-million men march של לואיס פראקאן שאמר ''אני אוהב שהיהודים קוראים לי היטלר - היטלר היה גדול'', הגיעו מליון כושים, וכמעט כל הנציגים שלהם מהקונגרס והסנאט! כל הנציגים הגדולים שלהם היו שם! מה זה אומר? - שהם אנטישמיים. ויהודים עזרו להם מאוד בתקופת שנות ה-60 בתקופת ה-Civil rights movement , אתה כמובן לא יודע כלום על זה, אבל שני סטודנטים יהודיים - גודמן ושוורנר נהרגו כאשר ניסו להלחם למען זכויות הכושים - זה היה מעשה מטופש וחבל ששני יהודים מתו בלי שום סיבה , אך זה קרה! והכושים המסריחים האלה אנטישמיים למרות זאת, הם כפויי טובה - ואם העולם היה מנוהל בידי אנשים כמוני, תוך כמה דורות, העולם היה נקי מהם לגמרי. - ולא, לא הייתי משמיד אותם בעצמי, הייתי שולח אותם לאפריקה, ומנתק את כל הסיוע שהאדם הלבן מעניק להם - שבלעדיו אין להם כל סיכוי לשרוד, וכך הם היו נכחדים בעצמם, מאיידס, מגיפות, קניבליזם וכדומה.

הם בחרו כי הוא הציע במצע בחירות שלו, המון דברים לטובת שחורים. והוא לא היה אנטישמי, היו לו כמה אמירות "בעייתיות" אבל הוא אף פעם לא אמר משהו אנטישמי ולא נגד היהודים, נגד הלבנים הוא לא אמר כלום . 
בקשר לאל שרפטון, כמה שחורים בחרו בו? אני רוצה נתונים.   
וזה לא משנה מי ארגן את זה, זה משנה מה הייתה המטרה של הצעדה והמטרה לא הייתה נגד יהודים... 
אבל אגב, הארגון של לואיס פרחאן "אומת האסלאם" פרסם ספרים נגד השחורים! אז לא נראה לי שהשחורים יתמכו בו...
היו יהודים שעזרו לשחורים אבל זה לא היה משהו מיוחד ומרבית השחורים לא אנטישמים.
אני רק יאמר, טוב שהעולם לא מנוהל ע"י אנשים כמוך.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
אני אסביר לך, לאט לאט ובצורה ברורה;

1.לואיס פקאקאן הוא אנטישמי לחלוטין. אם אתה מפקפק - אני ממליץ לך להיכנס לגוגל ולכתוב - anti jewish quotes by farrakhan - תקרא מה כתוב שם. כשאני קראתי את הדברים, הבנתי שהוא אנטישמי עם שנאה נאצית לאדם הלבן ובעיקר ליהודים. כמו כן, מייסד ''אומת האסלאם'' אליג'ה מוחמד היה סרסור זונות בצעירותו - והדברים ידועים, אתה יכול לבדוק, וגם מלקולם אקס היה פושע עם כמה תיקים במשטרה - ואנטישמי הארד-קור.
2. ג'סי ג'קסון ואל שרפטון הם בני ברית של לואיס פאראקאן. הם ידידיו של הנאצי השחור הזה - וגם זה ידוע, יש ביניהם ''ברית קדושה'' או משהו כזה, והם תמיד מגינים על פאראקאן, בעיקר אל שרפטון.
3. רוב חברי הקונגרס השחורים הם חברים קרובים של פאראקאן - וכולם היו במצעד הזה בוושינגטון - וזה היה מצעד אנטי-לבן ואנטי-יהודי, פאראקאן דיבר על כך שהלבנים הם מוצצי דם של השחורים - ושהיהודים הם הגרועים מכולם, הוא אמר שהדת היהודית היא gutter religion. אלה הן אמירות נאציות.
4. רוב הכושים בארה''ב תומכים בנציגים שלהם בקונגרס, מין הסתם.
וכמו כן, אל שרפטון הוא דמות מאוד אהובה עליהם. 
? האם עדיין אתה לא מבין שרובם המכריע של הכושים בארה''ב הם גזענים? הם מקנאים בכל מי שמוצלח יותר מהם, שזה אומר כל אחד שאיננו כושי. תסתכל על המהגרים הקוראנים, היפנים, האיטלקים, היוונים, היהודים, האירים........ כולם, כולם הרבה יותר מוצלחים מהקופים האלה, זה לא נראה מוזר? וכל זה למרות דמי הרווחה שהפרזיטים הטפילים האלה מקבלים מהמדינה, ולמרות המשכנתאות המסובסדות שהם מקבלים, ולמרות האפלייה המתקנת שמקבלת כושים מטומטמים עם מוח בגודל של כדור פינג-פונג לאוניברסיטאות יוקרתיות כמו ייל והרווארד. הם האסון האמיתי לכל מדינה מתקדמת - ארה''ב מתנוונת בגלל תת-תרבות שמשתלטת עליה. זה מה שהדרום רצה להשיג בתקופת מלחמת האזרחים. הבנת?
עדן איסקוביץ

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
אני יהודי מאמין. וכיהודי מאמין אני מוצא בסיס משותף עם המאבק הצודק של אנשי הקונפדרציה של מדינות הדרום, שהיו נגד מתן זכויות שוות לכושים. אלוהים ברך את אמריקה. מדוע? -כי זו הייתה מדינה שהוקמה לאחר מאבק של אנשים אמיצים וטובים שהאמינו באלוהים והאמינו בתנ''ך. האבות המייסדים, ג'ורג' וושינטון, תומס ג'פרסון ואנדרו ג'ונסון היו כולם אנשים טובים, מאמינים ו-ציוניים! הם האמינו שאמריקה תהייה מקום של חירות, ושיוויון- לבני-אדם תרבותיים.  ברגע שהביאו את הכושים, התחילו הבעיות. הם אומנם שימשו ככלי מצויין לעבודות החקלאיות, אך כאשר התחילו להפעיל לחצים על הממשל לבטל את העבדות - התחילה הנפילה. במבט לאחור, אולי לא היה צריך להביא אותם בכלל מן התחילה, הם רק הרסו את המדינה הזאת - הם לא תרמו דבר לארה''ב. הם רק הרסו. לאחר ביטול העבדות היו תוכניות לשלוח אותם חזרה לאפריקה, למקומם הטבעי, אפילו אברהם לינקולן החלאה ששיחרר את העבדים - אפילו הוא האמין שצריך לשלוח אותם חזרה לאפריקה. אף אחד לא האמין שיבוא היום ויהיה נשיא כמו אובאמה. זה באמת מצב נוראי.
עדן איסקוביץ

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד
אני יהודי מאמין. וכיהודי מאמין אני מוצא בסיס משותף עם המאבק הצודק של אנשי הקונפדרציה של מדינות הדרום, שהיו נגד מתן זכויות שוות לכושים. אלוהים ברך את אמריקה. מדוע? -כי זו הייתה מדינה שהוקמה לאחר מאבק של אנשים אמיצים וטובים שהאמינו באלוהים והאמינו בתנ''ך. האבות המייסדים, ג'ורג' וושינטון, תומס ג'פרסון ואנדרו ג'ונסון היו כולם אנשים טובים, מאמינים ו-ציוניים! הם האמינו שאמריקה תהייה מקום של חירות, ושיוויון- לבני-אדם תרבותיים.  ברגע שהביאו את הכושים, התחילו הבעיות. הם אומנם שימשו ככלי מצויין לעבודות החקלאיות, אך כאשר התחילו להפעיל לחצים על הממשל לבטל את העבדות - התחילה הנפילה. במבט לאחור, אולי לא היה צריך להביא אותם בכלל מן התחילה, הם רק הרסו את המדינה הזאת - הם לא תרמו דבר לארה''ב. הם רק הרסו. לאחר ביטול העבדות היו תוכניות לשלוח אותם חזרה לאפריקה, למקומם הטבעי, אפילו אברהם לינקולן החלאה ששיחרר את העבדים - אפילו הוא האמין שצריך לשלוח אותם חזרה לאפריקה. אף אחד לא האמין שיבוא היום ויהיה נשיא כמו אובאמה. זה באמת מצב נוראי.

תגובה כ"כ נכונה,
זה בדיוק מה שהשמאל מנסה לעשות כיום לישראל.

מנותק ROI5

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בס''ד
אני אסביר לך, לאט לאט ובצורה ברורה;

1.לואיס פקאקאן הוא אנטישמי לחלוטין. אם אתה מפקפק - אני ממליץ לך להיכנס לגוגל ולכתוב - anti jewish quotes by farrakhan - תקרא מה כתוב שם. כשאני קראתי את הדברים, הבנתי שהוא אנטישמי עם שנאה נאצית לאדם הלבן ובעיקר ליהודים. כמו כן, מייסד ''אומת האסלאם'' אליג'ה מוחמד היה סרסור זונות בצעירותו - והדברים ידועים, אתה יכול לבדוק, וגם מלקולם אקס היה פושע עם כמה תיקים במשטרה - ואנטישמי הארד-קור.
2. ג'סי ג'קסון ואל שרפטון הם בני ברית של לואיס פאראקאן. הם ידידיו של הנאצי השחור הזה - וגם זה ידוע, יש ביניהם ''ברית קדושה'' או משהו כזה, והם תמיד מגינים על פאראקאן, בעיקר אל שרפטון.
3. רוב חברי הקונגרס השחורים הם חברים קרובים של פאראקאן - וכולם היו במצעד הזה בוושינגטון - וזה היה מצעד אנטי-לבן ואנטי-יהודי, פאראקאן דיבר על כך שהלבנים הם מוצצי דם של השחורים - ושהיהודים הם הגרועים מכולם, הוא אמר שהדת היהודית היא gutter religion. אלה הן אמירות נאציות.
4. רוב הכושים בארה''ב תומכים בנציגים שלהם בקונגרס, מין הסתם.
וכמו כן, אל שרפטון הוא דמות מאוד אהובה עליהם. 
? האם עדיין אתה לא מבין שרובם המכריע של הכושים בארה''ב הם גזענים? הם מקנאים בכל מי שמוצלח יותר מהם, שזה אומר כל אחד שאיננו כושי. תסתכל על המהגרים הקוראנים, היפנים, האיטלקים, היוונים, היהודים, האירים........ כולם, כולם הרבה יותר מוצלחים מהקופים האלה, זה לא נראה מוזר? וכל זה למרות דמי הרווחה שהפרזיטים הטפילים האלה מקבלים מהמדינה, ולמרות המשכנתאות המסובסדות שהם מקבלים, ולמרות האפלייה המתקנת שמקבלת כושים מטומטמים עם מוח בגודל של כדור פינג-פונג לאוניברסיטאות יוקרתיות כמו ייל והרווארד. הם האסון האמיתי לכל מדינה מתקדמת - ארה''ב מתנוונת בגלל תת-תרבות שמשתלטת עליה. זה מה שהדרום רצה להשיג בתקופת מלחמת האזרחים. הבנת?

1. לא אמרתי שלא. אל תסלף את מה שאמרתי.
2. ג'סי לא היה חבר קרוב של לואיס.
3. המצעד ההוא היה נגד האפלייה נגד שחורים לא נגד יהודים.
4. אני רוצה הוכחה שרוב השחורים תמכו באל שרפטון.
5.לא, כי הם לא. השחורים כיום משיגים דברים יפים, יש לא מעט שחורים משכילים.