אתה לא חייב לקרוא להם כך (הכינוי הוא לא העיקר, אלא עצם הידיעה שהם שונאי יהודים).
סטייה היא סטייה - אני אישית מכריז לא פעם בויכוחים עם הומואים שאם הם יצליחו להביא ילד לעולם בצורה טבעית (דהיינו - אחד מהם יביא ילד לעולם ע"י הריון) אני אהיה הראשון לעמוד לצידם.
אפילו ההומואים עצמם מכנים את מי שלא הומו "סטרייט" (סטרייט באנגלית = ישר), כלומר: הם בעצמם מודים שהומוסקסואליות היא סטייה (אז מי אני שאחלוק?).
מבחינתי, לא כל שונא יהודים הוא נאצי.
מאוד כואב לי לראות פה איך שכל אחד שלא מסכים איתכם הופך ל"נאצי"...
כשמכנים מישהו "נאצי", זה אומר שמה שהוא עושה = שואה.
מכיוון שלא היה שום אסון כמו השואה, לא ניתן לעשות את ההשוואה הזאת לשום דבר. כלומר, לא ניתן לקרוא אפילו למחבלים האלה "נאצים". אני אישית מרגיש שזה ממש ביזוי זכר הנספים...
גם אם המטרה היא להבהיר כמה מה שהוא עשה זה דבר נורא...עדיין, להשוות את זה לשואה זה כמו הפחתה מערך השואה.
אם יש אדם מאוד ישר וטוב, שעוזר לכולם...ממש צדיק. אני לא אקרא לו אלוהים, נכון? זה יהיה זילזול מאוד רציני בה'....גם אם האדם הזה באמת צדיק.
אותו עיקרון, רק תחליף את ה"טוב" ב"רע". למרות שהמחבלים הם נבלות, שלא ראויים לתואר "אדם", להשוות אותם לנאצים....זה כבר יותר מדי.
ולגבי הומואים - זה לא משנה בכלל אם הם סוטים או לא. מה זה עניינך?
כל עוד הם לא פוגעים באף אחד - שיעשו מה שהם רוצים.
גם אם זה סטייה(ואין לי ממש עמדה בשאלה אם זה סטייה...דעתי היחידה היא שזה לא משנה), הם לא פוגעים באף אחד. הם לא גורמים לשום נזק. אלה החיים שלהם, והבחירה שלהם.
בכל זאת, מסיבה כלשהי, זה מפריע לך? הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לנסות לעזור
למי שרוצה עזרה ומרגיש שהוא נמשך לבני מינו ורוצה לשנות את זה. מעבר לזה, איזה זכות יש לך על הבחירות של אחרים כיצד לחיות את חייהם?