בס"ד
אני מחשיב את עצמי כציוני אמיתי. זאת אומרת אני יהודי שמאמין שיהודים חייבים לחיות אך ורק בארץ ישראל. ואני מאמין בארץ ישראל השלמה. ואני מאמין שצריך מדינה יהודית אמיתית בא"י. ואני מאמין שצריך לעודד את האוייב הערבי להגר מא''י לצמיתות.
אך ה"ציונים" המזוייפים הם לא ציונים. למשל יריב אופנהיימר מ"שלום עכשיו" יש''ו אומר שהוא "ציוני". האמת היא שהוא אנטי-ציוני ואנטישמי. כל הערב רב הבוגדני שרוצה לגרש יהודים מארצם הם אנטי-ציונים - נתניהו, ליברמן, הליכוד, ישראל ביתנו, ש"ס, הבית היהודוני, אגודה, מועצת רש"ע, התשקורת, בג"ץ, אלופי צה"ל השמאלנים, המשטרע וכו'. כל מי שרוצה או שמוכן לקבל גירוש של יהודים מא"י הוא אנטי-ציוני ואנטישמי. ואותם בוגדים לא מציעים לגרש את הערבים, הם רוצים לגרש רק את היהודים מארץ הקודש.
בגלל המצב הזה, יש כאלה שמגדירים את כל המונח "ציונות" כטמא ומרושע. יש גם חברי תנועתנו שדוגלים בעמדה זו כמו רון בן מיכאל הי"ו ואחרים. אני אישית לא מסכים איתם אבל אני מבין אותם ואני מכבד את עמדתם. יתכן שהם צודקים ואני לא צודק. אין לנו חילוקי דעות על המטרה שלנו, קרי שאנו זקוקים למדינה יהודית אמיתית בכל חלקי ארץ ישראל השלמה בלי מיליוני ערבים נאצים שמבקשים להשמיד אותנו. על היעד הסופי יש הסכמה. אנו רק חולקים על המונח "ציונות" - אני לא מוכן לוותר עליו ולתת לבוגדי הערב רב לאמץ אותו. אז זה רק מחלוקת על טכסיס ולא על המטרה עצמה.