יש לי גם שאלה לגביי זה,פעם ניסיתי לא להוציא זרע לבטלה והצלחתי במשך שבועיים,מה ששבר אותי זה שאני יודע ששמירת זרע באשכים גורמת לסרטן המחשבה הפחידה אותי ונכשלתי.
השאלה שלי מהם הסכנות הבריאותיות בהשארת הזרע באשכים בטטוח הקצר והארוך והאם זה נכון שזה גם גורם לסרטן?
בס"ד
אומרים שמתי שאתה מוציא זרע לבטלה על בסיס קבוע למשך שנים אתה מתחיל להיות עצבני,חלש מדוכא,אדיש וכ'ו כי הזרע זה מקור החיים ואני מכיר הרבה מאוד מבוגרים שאכן מתנהגים ככה לכן לא כדי לך
ושלא נציין שזה איסור חמור ע"פ התורה ובכל פעם שאתה משחית זרע אתה בורא המוני מלאכי חבלה שרודפים אותך(כפי שראית בוידיאו)
העצות שלי אליך(וכן גם אני פעם עשיתי) הם
1. לשמוע הרצאות בנושא תורה ולהיות בעיסוק כל הזמן,להביס את יצר הרע זה חשוב
2. לנצח את יצר הרע בנושאים מסויימים(למשל יצר הרע אומר לך להסתכל על דברים אסורים,תאמר לעצמך "אני אמות ולא אעשה היום"(במקרים קיצוניים כמובן) וכך הימים יעברו וככל שאתה יותר מתקדם בימים
ככה אתה פחות רוצה להרוס את זה.
3.תקח על עצמך ביום החמישי(שבו לא עשית) לא להסתכל על דברים אסורים וככה אתה יותר תתרגל לא להוציא זרע אלא לחשוב על לא להסתכל על דברים אסורים
4.תזכור הכל מתחיל משפשוף או מראה אסור!תזכור שהפעם האחרונה שבה עשית אתה לעולמי עולמים לא תעשה שוב לכן זה חשוב! ותזכור שנפילה תגרום לך לאבד את כל מה שהשגת בדיוק כמו בדומינו
בהצלחה ותזכור שזה נגד הברית,לא היית רוצה שאשתך לעתיד תדע שהסתכלת על דברים אסורים(בדיוק כמו שאתה לא תרצה לדעת שהיא הסתכלה על גברים)
תעדכן אותנו
נ.ב אל תקשיב למי שמעליך הוא מנסה להכשיל אותך בתאוריות מטופשות בגלל שהוא חוטא הוא יקבל עונש חמור מאוד למעלה זה מה שבטוח