כתב נושא: יהודיה נחלצה מציפורניו של שי ניצן  (נקרא 6785 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
יפעת אלקובי שוחררה מלוע השטן של מועמר ניצנאפי

"המתנחלת המקללת" זוכתה מתקיפת ילד פלסטיני
מאת: גלעד גרוסמן, מערכת וואלה! חדשות
יום שני, 14 במרץ 2011, 15:25

בית משפט השלום בירושלים זיכה את יפעת אלקובי, שכונתה "המתנחלת המקללת", מעבירה של תקיפת קטין, לאחר שהמשטרה טענה נגדה שהכניסה בכוח אבן לפיו של ילד בן 9
תגיות: יפעת אלקובי,מתנחלת

בית משפט השלום בירושלים זיכה היום (שני) את יפעת אלקובי, מי שכונתה "המתנחלת המקללת", מעבירה של תקיפת קטין מתוך מניע של גזענות, לאחר שהמשטרה טענה נגדה שהכניסה בכוח אבן לפיו של ילד פלסטיני בן 9.

אלקובי, שתועדה לפני מספר שנים שנים כשהיא מקללת פלסטינית בחברון וקוראת לה "שרמוטה", הואשמה כי לפני חמש שנים הבחינה בילד ובנער בן 13 בסמוך לעמדת צה"ל בתל רומיידה. היא יצאה מרכבה, אחזה את הילד בגרונו, הכניסה אבן לתוך פיו וסטרה לו. בהמשך השליכה אבנים לעבר שני הקטינים ואחת האבנים פגעה ברגלו של הנער.

היא הכחישה את ההאשמות נגדה, וטענה כי משטרת חברון מנהלת רדיפה שיטתית אחריה, בשל היותה דמות מוכרת ביישוב היהודי בחברון המבטאת את עצמה באופן קולני ומהווה מטרה קלה.

השופטת, חגית מאק-קלמנוביץ, החליטה לזכות את אלקובי בשל סתירות רבות בעדויותיהם של שני הילדים, וכן בשל קושי של עדים אחרים למקרה לקבוע בוודאות שמדובר באלקובי, בין השאר בשל מחדלים בחקירה המשטרתית. "ההתלבטות והקשיים יכולים היו להימנע אילו פעלה המשטרה באופן המקובל, וביצעה את מסדרי הזיהוי, בין זיהוי חי ובין בתמונות, בסמוך לאחר האירוע, ובנוכחות סניגור. לולא האיחור הרב, והעדרו של סניגור או של אדם אובייקטיבי כלשהו בהליך הזיהוי, נראה ששאלת הזיהוי היתה מוכרעת, לכאן או לכאן, בלא קשיים מיוחדים", כתבה השופטת בהכרעת הדין.

פרקליטה של אלקובי, עו"ד אלי פוקסברומר, שייצג אותה מטעם הסנגוריה הציבורית, אמר לאחר הדיון כי "בית המשפט דחה את העלילה שרקמו על הגברת אלקובי. קשה לרדת לתהומות הרוע שמאפיינים ניצול ציני של ילדים בעלי מום למנגנון ההסתה הפלסטיני. גם מחוז ש"י נקרא לבדק בית, מדוע אימץ לאורך ההליך את הנרטיב של ההסתה הפלסטינית, למרות עדות אובייקטיבית של עד מטעם המאשימה עצמה, ששלל את העלילה על ריסוק שיניו של ילד. הקביעות בפסק הדין מדברות בעד עצמן".

לאלקובי שורה ארוכה של היתקלויות עם המשטרה באזור חברון. בין השנים 2003-2007 הורשעה חמש פעמים בעבירות של תקיפת שוטר בעת מילוי תפקידו, השתתפות בהתפרעות, העלבת עובד ציבור, התנהגות פרועה במקום ציבורי והיזק לרכוש במזיד. לפני כשנה וחצי נגזרו עליה שלושה חודשי עבודות שירות, לאחר שהורשעה בכך שדחפה משקיפה מכוח המשקיפים הבינלאומי בחברון ובמקרה אחר בעטה בשוטרים בקריית ארבע מכיוון שסירבה להתלוות אליהם ללא נוכחות
שוטרת.
« עריכה אחרונה: מרץ 14, 2011, 22:50:31 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אני חושב שהגברת הנכבדה לא הוסיפה ,בלשון המעטה,שום כבוד למגזר המיתישבים . .
האמת היא די עשתה צחוק מעצמה .
צריך לחלק את ירושלים ,אנחנו למעלה והם למטה . . .

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
השופטת, חגית מאק-קלמנוביץ, החליטה לזכות את אלקובי בשל סתירות רבות בעדויותיהם של שני הילדים, וכן בשל קושי של עדים אחרים למקרה לקבוע בוודאות שמדובר באלקובי, בין השאר בשל מחדלים בחקירה המשטרתית.
אם מתיוונת מבג"ץ זיכתה אותה אז סימן שבאמת היו פה "סיפורי סבתא" (באדיבות ארגוני המתיוונים).
אין לי ספק שאם היה איזשהו ספק (הקל ביותר) שנטה לזכות הערבים, אותה יהודייה הייתה היום בכלא.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
יהודיה נחלצה מציפורניו של שי ניצן
« להגיב #3 ב- : מרץ 14, 2011, 23:34:49 »
בס''ד

היהודיה הנפלאה הזאת היא צדקת וגיבורה. יישר כח לה! הלוואי שכל בנות ישראל תהיינה כמוה.

שי ניצן ימח שמו וזכרו שם רשעים ירקב.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : מרץ 15, 2011, 02:37:42 »
פשוט מדהים מה שקורה במדינה הלזו.

קחו את רועי דרקון צהוב, ציוני גאה וישראלי מצוי. באשכול הזה הוא מכפיש יהודיה גיבורה על שאמרה כמה מילים לא יפות לערביה שגידלה 3(!)
בנים להיות מחבלים. ואילו באשכול מקביל אותו רועי נלחם למען זכותו של קצין צה"ל להצדיק את טבח התינוקות באיתמר.

אין מנוס מלומר את האמת:
תמיכה בלתי מסוייגת במדינת ישראל ובצה"ל מסוגלת לגרום לכל אדם, הגון, הגיוני ושפוי ככל אשר יהיה, לאנטישמיות בוטה ולשנאת יהודים בוהקת ומובהקת.
הגיע הזמן להסיר את השקץ הציוני מליבו של עם ישראל. לפני שיהיה מאוחר מדי.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : מרץ 15, 2011, 02:44:59 »
אם כל הכבוד לה ויש כבוד!
אני לא חושב שהיה לה את האומץ להתנהג ככה עם החייל לא היה שם,לפחות כשהיא לבד.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : מרץ 15, 2011, 10:46:57 »
פשוט מדהים מה שקורה במדינה הלזו.

קחו את רועי דרקון צהוב, ציוני גאה וישראלי מצוי. באשכול הזה הוא מכפיש יהודיה גיבורה על שאמרה כמה מילים לא יפות לערביה שגידלה 3(!)
בנים להיות מחבלים. ואילו באשכול מקביל אותו רועי נלחם למען זכותו של קצין צה"ל להצדיק את טבח התינוקות באיתמר.

אין מנוס מלומר את האמת:
תמיכה בלתי מסוייגת במדינת ישראל ובצה"ל מסוגלת לגרום לכל אדם, הגון, הגיוני ושפוי ככל אשר יהיה, לאנטישמיות בוטה ולשנאת יהודים בוהקת ומובהקת.
הגיע הזמן להסיר את השקץ הציוני מליבו של עם ישראל. לפני שיהיה מאוחר מדי.

אני חושב שאין ויכוח לגבי אהבתי את ארץ ישראל ועם ישראל ואת צה"ל שמבחינתי הוא חלק בילתי נפרד מהעם ובלעדיו אין ארץ !
כנראה שמישהו מתגעגע לימי הגלות ,ללא כח צבאי ששומר על יהודים כולם יודעים מה קרה/יקרה ,ברוך השם על צה"ל .
ברור שצה"ל לא מושלם (הפיקוד ,כמו כל המדינה) אבל צרכים להבין - ללא צה"ל   אין    ארץ   ישראל    ! ובטח שאני ,בתור חייל בעבר ומילואימניק גאה בהווה ,
לא מוכן לסבול את הזלזול והאשמות שווא כלפי צה"ל ולא אשתוק לכל המניפולטורים אשר יותר מרומזים כאילו צה"ל מכוון לרצח יהודים ,במודע !
(ברור שגם אני חולק על המדיניות והייתי משנה הרבה דברים במערכת,אבל תנו כבוד למגן של הארץ הזו מפני האויבים ולגיבורים שדמם נספג למען קידוש השם ולמען עמנו היהודי במדינתנו הקטנטונת . .)

אציין שאני אדם אשר אוהב מאוד את מפעל ההתישבות ,מלח הארץ ללא כל ספק ,גיבורים .
ובתור אחד שכזה ,לפי דעתי ,לא הוסיפה היהודיה הצדיקה הזו שום כבוד להיפך .
לקלל כמו תסלחו לי ,בהמה, "שרמווווטה" שרמוווטה" ,זו לדעתי לא דרכה של תורה ולא מוסיפה כל כבוד ולא הייתי רוצה גם שאישתי תקלל כך ,כי זה פשוט מגעיל .
האשה הצדיקה ירדה לרמה שלא מתאימה ומביישת ,זה הכל .

האלקשי ,הכל מאהבה ,כן . . :old_Cool3:

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : מרץ 15, 2011, 16:43:53 »
אם כל הכבוד לה ויש כבוד!
אני לא חושב שהיה לה את האומץ להתנהג ככה עם החייל לא היה שם,לפחות כשהיא לבד.

הפוך, גוטה, הפוך. אין צה"ל אין ערבים. המדינה הציונית והערבים מודעים לזה היטב. קח את בת עין (גבעת המשוגעים) בתור ההוכחה האולטימטיבית

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : מרץ 15, 2011, 17:22:31 »
הפוך, גוטה, הפוך. אין צה"ל אין ערבים. המדינה הציונית והערבים מודעים לזה היטב. קח את בת עין (גבעת המשוגעים) בתור ההוכחה האולטימטיבית

אה,ברור . .
אלה החברה של בת עין שעצרו את צבאות ערב ב1967 ו1973 ,איך שכחנו . . אפשר לישון בשקט . . .

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : מרץ 15, 2011, 21:27:59 »
כנראה שמישהו מתגעגע לימי הגלות ,ללא כח צבאי ששומר על יהודים כולם יודעים מה קרה/יקרה ,ברוך השם על צה"ל .

אתה חושב ככה כי אתה לא מסוגל להפריד בין היהדות לצהל,אתה צריך להבין שכן חשוב וחובה להקים צבא שמטרתו להגן על היהודים.
אבל לעומת זאת(ואת זה הכי חשוב שתזכור)צהל-צבא הגנה לישראל הוא שם מטעה,צהל הוא עוד אחד מהזרועות של הממסד(החילוני) שהוא כפוף לו ולחוקים שלו באופן ישיר.
וכאן מתחילות הבעיות כאשר הממסד החילוני הולך כנגד הדת,חשוב להזכיר שלפי היהדות לא משנה איזה כוח צבאי הקמנו אם הוא כנגד התורה הוא פסול ויש את הזכות להפר את הפקודות של אותו כוח צבאי ולא משנה אם תקרא לזה צבא הגנה לישראל או הכוח להגנת המדינה היהודית וכו.
תמיד תעשה את ההפרדה ואז לא תיהיה לך בעיה להבין שצהל הוא בסך הכל בובה וזה לא משנה אם הוא לטובת היהודים או לא.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #10 ב- : מרץ 15, 2011, 21:42:50 »
אתה חושב ככה כי אתה לא מסוגל להפריד בין היהדות לצהל,אתה צריך להבין שכן חשוב וחובה להקים צבא שמטרתו להגן על היהודים.
אבל לעומת זאת(ואת זה הכי חשוב שתזכור)צהל-צבא הגנה לישראל הוא שם מטעה,צהל הוא עוד אחד מהזרועות של הממסד(החילוני) שהוא כפוף לו ולחוקים שלו באופן ישיר.
וכאן מתחילות הבעיות כאשר הממסד החילוני הולך כנגד הדת,חשוב להזכיר שלפי היהדות לא משנה איזה כוח צבאי הקמנו אם הוא כנגד התורה הוא פסול ויש את הזכות להפר את הפקודות של אותו כוח צבאי ולא משנה אם תקרא לזה צבא הגנה לישראל או הכוח להגנת המדינה היהודית וכו.
תמיד תעשה את ההפרדה ואז לא תיהיה לך בעיה להבין שצהל הוא בסך הכל בובה וזה לא משנה אם הוא לטובת היהודים או לא.

עוד הפרדה חשובה שיש לעשות היא בין החיילים היהודים לבין הגוף עצמו.

ליהודים אין אלטרנטיבה לצה"ל ולכן הם מתגייסים, אבל אין זה אומר שחייב למלא כל פקודה.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : מרץ 15, 2011, 22:06:23 »
אני חושב שאין ויכוח לגבי אהבתי את ארץ ישראל ועם ישראל ואת צה"ל שמבחינתי הוא חלק בילתי נפרד מהעם ובלעדיו אין ארץ !
ברור שצה"ל לא מושלם (הפיקוד ,כמו כל המדינה) אבל צרכים להבין - ללא צה"ל   אין    ארץ   ישראל    ! ובטח שאני ,בתור חייל בעבר ומילואימניק גאה בהווה ,
לא מוכן לסבול את הזלזול והאשמות שווא כלפי צה"ל ולא אשתוק לכל המניפולטורים אשר יותר מרומזים כאילו צה"ל מכוון לרצח יהודים ,במודע !
(ברור שגם אני חולק על המדיניות והייתי משנה הרבה דברים במערכת,אבל תנו כבוד למגן של הארץ הזו מפני האויבים ולגיבורים שדמם נספג למען קידוש השם ולמען עמנו היהודי במדינתנו הקטנטונת . .)

אציין שאני אדם אשר אוהב מאוד את מפעל ההתישבות ,מלח הארץ ללא כל ספק ,גיבורים .
ובתור אחד שכזה ,לפי דעתי ,לא הוסיפה היהודיה הצדיקה הזו שום כבוד להיפך .
לקלל כמו תסלחו לי ,בהמה, "שרמווווטה" שרמוווטה" ,זו לדעתי לא דרכה של תורה ולא מוסיפה כל כבוד ולא הייתי רוצה גם שאישתי תקלל כך ,כי זה פשוט מגעיל .
האשה הצדיקה ירדה לרמה שלא מתאימה ומביישת ,זה הכל .

האלקשי ,הכל מאהבה ,כן . . :old_Cool3:

למעשה אתה מודה באשמה.

מתנחלת שמקללת מחבלת - מגעילה, חסרת כבוד ומביישת.
קצין בכיר בצה"ל שעושה רצינוליזציה מפורשת לטבח תינוקות יהודים - גיבור ואמיץ.

ואני בטוח שגם אם (חלילה, ואני לא אומר שזה יקרה בוודאות) צה"ל יבצע טבח המוני ביהודי יו"ש, אתה תצדיק גם את זה,
שהרי כבר הצדקת את ביצוע פקודת גירוש המוני של יהודים, ירי ביהודים ואת הצדקת הטבח באיתמר ע"י האוגדונר.

אתה לא אוהב ישראל, רועי היקר. אתה אוהב מדינת ישראל.
ושתי האהבות עומדות לעתים ביחס הפוך זו לזו.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : מרץ 15, 2011, 23:24:32 »

אה,ברור . .
אלה החברה של בת עין שעצרו את צבאות ערב ב1967 ו1973 ,איך שכחנו . . אפשר לישון בשקט . . .

צה"ל שלך הוא בסך הכל חוליית צבי נינג'ה עם תקציב מנופח. מה כבר הצלחתם? לקבל מכות רצח מהערבים ולהפגיז ניצולי שואה ב-1948? לנצח בזכות נס מעל הטבע למרות השכל החפיפניקי, הנשק המיושן והחזירונים הפחדנים והאנטישמים שאתם קוראים להם מפקדים ב-1967? להישחט באלפיכם, לצרוח באימה "חורבן בית שלישי!" ולרוץ להתחנן לאמריקה שתציל אתכם ב-1973? לחטוף לאטמה לפנים ולהידרס כמו חתולים על ידי כמה חזבאללונים ב-2006 שנה בלבד אחרי שהראיתם איזה ביצים יש לכם נגד ילדים ונשים בגוש קטיף? תהיה רציני. הדת הצה"לית היא הכפירה הכי מגוכחת שראיתי בחיי

ובנוגע לבת עין. בת עין נקראה גבעת המשוגעים (جبل  مجنون) עד שבאו צה"ל שלך, המשטרה שלך והשב"כ שלך והראו להם איזה גברים הם נגד יהודים. עכשיו יש לבת עין אותה תדמית שיש לבדיחת בזוקה שנקראת צה"ל - חבורת גלעד שליטים ורון ארדים שאפשר לחטוף ולאכול. אבל אל תדאג, רועי. מילה של משתמט - זה ישתנה

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : מרץ 15, 2011, 23:42:14 »
חוליית צבי נינג'ה עם תקציב מנופח, מצחיק. צה"ל ניצח מלחמות על ימין ועל שמאל. גם מול חיזבאללה ב2006, בשדה הקרב צה"ל ניצח. צה"ל טוב במה שהוא עושה. הבעיה זה במה שאומרים לו לעשות. תן לי מקרה אחד בשדה הקרב שבו חיזבאללה הביס את צה"ל, רק 1!

חבורת גלעד שליטים ורון ארדים? אני מתחיל לקבל את הרושם שיש לך בעיה עם כל לובשי המדים. אני מקווה שאני טועה, כמעט כל העם הזה (להוציא את המאלנים ואת החרדים, שהם בעיה בפני עצמה) משרת/שירת/ישלח את ילדיו לשרת בצה"ל.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : מרץ 16, 2011, 01:01:58 »
תן לי מקרה אחד בשדה הקרב שבו חיזבאללה הביס את צה"ל, רק 1!

עייטה א-שאב (קילומטר מהגבול, לקח פי 10 יותר זמן לכבוש מהערכות + אבדות)
מרון א-ראס (לא נכבשה)
בינת ג'בל (לא נכבשה)
מבצע חד וחלק (לא נהרג אף חייל אבל לא הושגה שום מטרה, סתם פלצפנות מטופשת)

וכו וכו'. למעשה החיזבאללה ניצח במרבית הקרבות, כאשר היעדים של צה"ל לא הושגו או הושגו חלקית בלבד.

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : מרץ 16, 2011, 01:15:55 »
למעשה אתה מודה באשמה.

מתנחלת שמקללת מחבלת - מגעילה, חסרת כבוד ומביישת.
קצין בכיר בצה"ל שעושה רצינוליזציה מפורשת לטבח תינוקות יהודים - גיבור ואמיץ.

ואני בטוח שגם אם (חלילה, ואני לא אומר שזה יקרה בוודאות) צה"ל יבצע טבח המוני ביהודי יו"ש, אתה תצדיק גם את זה,
שהרי כבר הצדקת את ביצוע פקודת גירוש המוני של יהודים, ירי ביהודים ואת הצדקת הטבח באיתמר ע"י האוגדונר.

אתה לא אוהב ישראל, רועי היקר. אתה אוהב מדינת ישראל.
ושתי האהבות עומדות לעתים ביחס הפוך זו לזו.

ידידי ,בקשר למתנחלת . מה שאני טוען שלפי דעתי היא איבדה שליטה ובדיעבד היא מצטערת על הארוע שלא הוסיף כבוד ,אולי לדעתך זה מכובד להתנהג כך אך לדעתי לא ! וקטונתי מלפסוק אך אני חושב שהתנהגותה בארוע רחוקה מדרך התורה.
בכל סיטואציה צריך אדם ללכבוש את כעסו ולשלוט ביצרו (לפחות להשתדל) במקרה הנ"ל הגברת נכשלה ,לטעמי. אני חלילה לא טוען שהגברת מגעילה/חסרת כבוד וכו . . . אלה איבוד השליטה לא היה במקום כפי שהסברתי.

צה"ל לא קדוש וכל פקודה ניתנת להפרה ,התמונה שאתה ורון מציירים מדמה את צה"ל כגוף אשר פועל לפגוע במזיד בתושבי ישראל ומעודד/עוזר לביצוע פיגועים נגדנו ואני טוען שזה שטויות !
אתה גם לא מיתיחס לעובדה שצה"ל קיים כדי לשמור על גבולות ישראל ולמנוע השמדה מוחלטת של מדינת ישראל וארץ ישראל . .

לעולם לא הצדקתי את פקודת הגירוש ,קל וחומר לא ירי נפשע ובטח לא את הזוועה באיתמר -קצת סדר :
פקודת הגירוש היתה פקודה ממשלתית בגיבוי משפטי וסיקור עיתונאי אוהד ששוטרי יס"מ (משטרת ישראל) וגופי משטרה רבים לקחו חלק עיקר בתכנון ובפינוי עצמו ,חברו אליהם כמה פלוגות צבא וחלק מהחיילים סרבו פקודה,הלכו לכלא ולא פינו.
לדעתי זו פקודה בילתי חוקית להשתמש בצבא לפינוי יהודים ,זה לא תפקידו וחובה לסרב לפקודה לא חוקית .
כל הפינויים היום ,כולל הירי בגלעד ,מבוצעים ע"י כוחות משטרה ולא צה"ל !

בתור אנשים מאמינים ,מקווה אני כאשר המלחמה הגדולה תפרוץ אז גם אתה וגם רון וכל מי שכוחו במותניו יעזרו לנו וילחמו לצידנו ,אל תהפכו את צה"ל לאוייב ואל תשכחו מי האוייב .

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : מרץ 16, 2011, 01:45:49 »
ידידי ,בקשר למתנחלת . מה שאני טוען שלפי דעתי היא איבדה שליטה ובדיעבד היא מצטערת על הארוע שלא הוסיף כבוד ,אולי לדעתך זה מכובד להתנהג כך אך לדעתי לא ! וקטונתי מלפסוק אך אני חושב שהתנהגותה בארוע רחוקה מדרך התורה.
בכל סיטואציה צריך אדם ללכבוש את כעסו ולשלוט ביצרו (לפחות להשתדל) במקרה הנ"ל הגברת נכשלה ,לטעמי. אני חלילה לא טוען שהגברת מגעילה/חסרת כבוד וכו . . . אלה איבוד השליטה לא היה במקום כפי שהסברתי.

צה"ל לא קדוש וכל פקודה ניתנת להפרה ,התמונה שאתה ורון מציירים מדמה את צה"ל כגוף אשר פועל לפגוע במזיד בתושבי ישראל ומעודד/עוזר לביצוע פיגועים נגדנו ואני טוען שזה שטויות !
אתה גם לא מיתיחס לעובדה שצה"ל קיים כדי לשמור על גבולות ישראל ולמנוע השמדה מוחלטת של מדינת ישראל וארץ ישראל . .

לעולם לא הצדקתי את פקודת הגירוש ,קל וחומר לא ירי נפשע ובטח לא את הזוועה באיתמר -קצת סדר :
פקודת הגירוש היתה פקודה ממשלתית בגיבוי משפטי וסיקור עיתונאי אוהד ששוטרי יס"מ (משטרת ישראל) וגופי משטרה רבים לקחו חלק עיקר בתכנון ובפינוי עצמו ,חברו אליהם כמה פלוגות צבא וחלק מהחיילים סרבו פקודה,הלכו לכלא ולא פינו.
לדעתי זו פקודה בילתי חוקית להשתמש בצבא לפינוי יהודים ,זה לא תפקידו וחובה לסרב לפקודה לא חוקית .
כל הפינויים היום ,כולל הירי בגלעד ,מבוצעים ע"י כוחות משטרה ולא צה"ל !

בתור אנשים מאמינים ,מקווה אני כאשר המלחמה הגדולה תפרוץ אז גם אתה וגם רון וכל מי שכוחו במותניו יעזרו לנו וילחמו לצידנו ,אל תהפכו את צה"ל לאוייב ואל תשכחו מי האוייב .

בס"ד

האויב המסוכן ביותר לעם ישראל הוא לא הערבים הנאצים, לא אובמה, לא האו"ם, לא האיחוד האירופי, לא הניאו נאצים, לא האיסלאם, לא הותיקן. כל אלה כן אויבים ללא ספק. אך הם לא יכולים להביס אותנו אם נעשה מה שהקב"ה מצווה אותנו לעשות.

כל צבאות ערב, כל צבאות המערב, כל הגויים שבעולם לא הצליחו לגרש אפילו ישוב קטן ביותר בחלקי ארץ ישראל ששוחררו במלחמת ששת הימים. הגויים תקפו, הפגיזו, פוצצו וביצעו מעשי טרור ומלחמה. אך נכשלו לגרש ישוב אחד.

הצבא היחיד שהצליח לגרש ולהשמיד 25 ישובים פורחים בחבל עזה ובצפון השומרון לא היה צבא של גויים אנטישמים. רק צה"ל הצליח לגרש ולהשמיד עשרות ישובים בארץ הקודש. רק צה"ל הצליח לבצע חילול השם שאין כדוגמתו.

כי כאמור האויב המסוכן ביותר לעם ישראל הוא לא הערבים או הגויים. האויב המסוכן ביותר לעם ישראל הוא הערב רב - יהודים בוגדניים. הערב רב הוא גם השמאל וגם הימין המזוייף, גם מרץ וגם הליכוד, גם קדימה וגם ישראל ביתנו, גם הבית היהודוני וגם ש"ס, גם שלום עכשיו וגם מועצת רש"ע. כל מי שמשתף פעולה עם כוחות הרשעות הוא ערב רב כולל בוגדים עם כיפות ובוגדים במדים.

רק הערב רב יכול לבצע התאבדות לאומית שתאפשר לערבים הנאצים לבצע שואה חס ושלום. ואחד מהכלים היעילים ביותר של הערב רב הוא צה"ל.
« עריכה אחרונה: מרץ 16, 2011, 01:55:51 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : מרץ 16, 2011, 02:02:46 »
בס"ד

אם רק עשירית מבנות ישראל היו כמו יפעת אלקובי הי"ו, המשיח היה בא מזמן.

מתביישים כי הגיבורה הזאת פתחה את פיה נגד הערבים הנאצים שרוצים לרצוח את כולנו. מתביישים פן הגויים לא יאהבו את זה. איזו מנטליות גלותית! בתור יהודי שגר בין הגויים בעל כורחי 54 שנים, אני יכול להעיד שהגויים דוקא מכבדים יהודים ויהודיות כמו יפעת אלקובי. והגויים דוקא מזלזלים ביהודים הגלותיים שלא מתנהגים כמוה.
« עריכה אחרונה: מרץ 16, 2011, 02:09:53 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : מרץ 16, 2011, 03:30:38 »
חוליית צבי נינג'ה עם תקציב מנופח, מצחיק. צה"ל ניצח מלחמות על ימין ועל שמאל. גם מול חיזבאללה ב2006, בשדה הקרב צה"ל ניצח. צה"ל טוב במה שהוא עושה. הבעיה זה במה שאומרים לו לעשות. תן לי מקרה אחד בשדה הקרב שבו חיזבאללה הביס את צה"ל, רק 1!

אפילו את עצמך אין לך סיכוי לרמות. בבעלבכ הקפיאו אתכם, במארון אלראס טבחו בכם ובבנת ג'ביל הפכו אתכם ואת המרכבה האגדית שלכם לעשן. התחבאתם באוויר ונהרגתם על האדמה. ואם לא היה לכם כוח אש ואדם גדולים יותר גם לא הייתם מצליחים לברוח. ואם אתה לא מאמין לי אתה יכול להאמין לכוסיות שלך:

צבא אנטישמי כפרני לא ינצח. ומדינה אנטישמית כפרנית לא תשרוד.

ציטוט
חבורת גלעד שליטים ורון ארדים? אני מתחיל לקבל את הרושם שיש לך בעיה עם כל לובשי המדים. אני מקווה שאני טועה, כמעט כל העם הזה (להוציא את המאלנים ואת החרדים, שהם בעיה בפני עצמה) משרת/שירת/ישלח את ילדיו לשרת בצה"ל.

כמות המתגייסים ממוצא יהודי מעולם לא הייתה מביכה יותר יותר בשבילך ובשביל שאר מחבלי צה"ל ואפילו דובר צה"ל מאשר שזה נכון. מצד שני כמות המתגייסים הערבים עולה. אנחנו כבר יודעים למה
« עריכה אחרונה: מרץ 16, 2011, 03:48:19 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : מרץ 16, 2011, 07:29:22 »
הסיבה היחידה שאי אפשר להגדיר את 2006 כניצחון זה הטמטום הזה שנקרא הפסקת אש. מאותה סיבה אגב אי אפשר להגדיר גם את עופרת יצוקה כניצחון, המנהיגים חותמים על הפסקות אש לפני השגת היעדים. (לעופרת יצוקה לא היו יעדים מוגדרים מראש אם אני לא טועה) בכל מקרה צה"ל לא הובס בשדה הקרב, ספג אבדות? כן. עוקב? כן. אין צבא שלא מעקבים אותו ושלא סופג אבידות. אבל בשורה התחתונה זה הצבא היעיל באיזור ובין היעילים בעולם.

רון אני לא יודע איפה אתה חי אבל רוב הסיכויים שבלי השב"כ וצה"ל היית דובר ערבית ולא כשפה שניה או שלישית. אז חלאס שטויות.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #20 ב- : מרץ 16, 2011, 20:34:18 »

צה"ל ניצח בלבנון? כל נסיונותיו של צה"ל להשיג את יעדיו המרכזיים עלו בתוהו בין אם מדובר בהשבת החיילים החטופים, גירושו של חיזבאללה צפונה מהליטני או בהסרת האיום הרקטי מעל שמי ישראל, איה המציאות החדשה שעליה הכריז עמיר פרץ? איה החיילים החטופים או שמא אני צריך להזכיר לך שהם חזרו בארונות? צה"ל נכשל נקודה! תסביר לי בבקשה לשם מה הוחלט לצאת לפעולה קרקעית? אהה זה עתה נזכרתי, אולמרט הצהיר דה יורה שמטרתה של פועלה זו הייתה לשים קץ לירי הרקטות.........

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #21 ב- : מרץ 16, 2011, 23:04:24 »
צה"ל ניצח בלבנון? כל נסיונותיו של צה"ל להשיג את יעדיו המרכזיים עלו בתוהו בין אם מדובר בהשבת החיילים החטופים, גירושו של חיזבאללה צפונה מהליטני או בהסרת האיום הרקטי מעל שמי ישראל, איה המציאות החדשה שעליה הכריז עמיר פרץ? איה החיילים החטופים או שמא אני צריך להזכיר לך שהם חזרו בארונות? צה"ל נכשל נקודה! תסביר לי בבקשה לשם מה הוחלט לצאת לפעולה קרקעית? אהה זה עתה נזכרתי, אולמרט הצהיר דה יורה שמטרתה של פועלה זו הייתה לשים קץ לירי הרקטות.........

בשדה הקרב צה"ל לא הובס. זה נגמר ללא הכרעה כשרוב ההרוגים נמצאים בצד השני, נכון, הצד המנצח לא נקבע לפי כמות ההרוגים, אבל בכל הקשור לשדה הקרב צה"ל היה עם ידו על העליונה. אי אפשר להכחיש זאת.