בס''ד
ראשית, חשוב לציין שאני אינני גזען, למרות שאני מאמין בקיומם של גזעים. כל גזע שונה בהופעתו הפיזית ובכישוריו האינטלקטואלים.
זה ידוע שרוב הכושים באמריקה הם אנטישמים ואנטי-לבנים. הם אכולי קנאה בגלל שהם לא השיגו כלום במשך כל השנים האלה, הם גזע לא מפותח - וזוהי עובדה! מי יכול להתווכח על עובדות?! תראו לי מדינה שחורה אחת באפריקה, שאחוזי התל''ג שלה משתווים למדינה לבנה מודרנית! תראו לי מדינה שחורה אחת שיש בה דמוקרטיה אמיתית! ברוב המדינות המטונפות האלה שוררים תנאי רעב, חולי, פשע, איידס, אונס, מעשי קניבליזם ושחיתות בממשלה, תסתכלו על אתיופיה, אוגנדה, גאנה, ניגריה, טנזניה, מוזמביק ועוד... תסתכלו על קונגו - תמצאו קניבליזם! תסתכלו בניגריה - תמצאו ממשלה מושחתת ברמות שלא תמצאו בשום מקום אחר! תסתכלו בסיירה-לאון, תמצאו שם ילדים כרותי גפיים וחולי שחפת. תסתכלו בסווזילנד ותראו שכתוצאה ממגפת האיידס - אורך החיים הממוצע בה הוא בסביבות גיל 35! תסתכלו ברוונדה, זאיר, סודאן, ליבריה וקונגו - ותמצאו השמדות עמים מעוררי חלחלה! האפריקאים הם גזע מקולל - ולכן הם הפכו לעבדים, לכן היבשת שלהם היא חור של זוהמה ובערות! הם בניו של חם, ובתנ''ך כתוב שנוח קילל את חם - זוהי הסיבה שהם עבדים ותמיד יהיו כאלה.