0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
בושה לכל היהודים שלא תומכים בארץ ישראל השלמה ושמוכנים לוותר על מילימטר של ארץ הקודש. הנה גוי נוצרי שתומך בארץ ישראל השלמה ומתנגד לכל נסיגה, אך יש יהודים שמוכנים לקבל נסיגות (כולל יהודים בפורום הזה). בושה וכלימה!http://www.inn.co.il/News/News.aspx/214952
בס''דחיים, האם מייק האקבי נחשב למועמד רציני, כלומר, האם יש סיכוי שהוא יצליח להגיע לפריימריז? והאם אתה סבור שתהייה לו תמיכה, ואם כן, אז מי לדעתך יתמוך בו? השחורים יתמכו בכושי המוסלמי זה בטוח, אבל מה בנוגע ליהודים וללבנים הנוצרים?
ואם לא יקרה משהו דרמטי (כמו משבר בני הערובה באירן בזמן קרטר), אני מעריך שאובמה יבחר שנית מול כל מועמד רפובליקאי.
אני לא חושב שהוא יביס כל מועמד (אם כי מועמדים מסויימים, כן), אחרת איך תסביר את מה שהיה בבחירות לקונגרס בנובמבר?
הוא הקריב את הקונגרס כדי להציל את עצמו. שידור חוזר של קלינטון ב-96עכשיו יש לו זמן רב לזנוח את החקיקה המרקסיסטית ולחזור להיות מתון וחביב כמו לפני הבחירות.
אל תלבלבלו, זה לא שהאקבי צדיק - צלבנים שחושבים שארץ ישראל שייכת ליש"ו ורוצים להשמיד אתהעם היהודי הם עמלק.
אם יש סיכוי שהוא יוכל למנוע ולו זמנית ממדינת יSS-רעל לשחוט את כולנו ולהקים על אדמתנו את מדינת ערפאת, ולשחרר את אחינו גיבור ישראל יהונתן פולארד - מה טוב.לב מלכים ושרים ביד ה' - זה לא אומר שצריך להכיר טובה לכל המלכים והשרים
אל תלבלבלו, זה לא שהאקבי צדיק - צלבנים שחושבים שארץ ישראל שייכת ליש"ו ורוצים להשמיד אתהעם היהודי הם עמלק. אך אם יש סיכוי שהוא יוכל למנוע ולו זמנית ממדינת יSS-רעל לשחוט את כולנו ולהקים על אדמתנו את מדינת ערפאת, ולשחרר את אחינו גיבור ישראל יהונתן פולארד - מה טוב.לב מלכים ושרים ביד ה' - זה לא אומר שצריך להכיר טובה לכל המלכים והשרים
לא תהיו בשלטון, שכח מזה.
תודה על העדכון
בכיף. אני תמיד מרגיש צורך להזכיר את זה שהתנועה שלכם לא חוקית בעליל (גזענית וחותרת תחת האופי הדמוקרטי של ישראל) ולא תזכה לבוא בשערי הכנסת.אגב, עבור "היהודי היקר" רון בן מיכאל כל מי שהוא לא יהודי-ימני-קיצוני-פאשיסט הוא בהכרח יהודון, בוגד, ישמעאל, עמלק, נאצי ועוד? ממש פלורליסטי, נאור ומתקדם מצידו. לא נורא, כנראה שככה הוא מנתב את הזעם של גיל ההתבגרות ואת חוסר ההצלחה שלו בשאר תחומי החיים.